Sommar!

Soooommar, sommar å sol... :-P Det har, tror lr ej, varit + 31 grader i solen här idag!! 31 grader!! :-D
Okej, det har blåst rätt rejält. Men tur är väl det för annars hade man väl flytit bort :-) Det var väldigt varma och sköna vindar så det va rätt gött ändå :-)
Theo lämnade jag på dagis runt 9 och sen gick jag och Agnes hem. Klädde av oss och gosade ner oss i sängen och sov i 1,5 timma. SÅÅÅ skönt och väldigt välbehövligt. Jag har inte sovit på väldigt länge kan man säga... Och sova på dagarna blir det oftast inget av. Men idag så blev det :-) Somnade till molningt och lite lätt regn därute. Men vaknade till högsommar och över 20 grader varmt ute. Så det blev en snabb lunch och sen ut i solen. Gungade och busade och hade det jättemysigt. Kl 14 hämtade jag Theo och sen bar det av in till stan för 2 års kontroll. Han är inte så jättestor vår gosse. Han väger runt 12,5 kg och är 89 cm lång. Men men, alla kan inte vara jättelånga som min stora gosse Rasmus. Han är nu 144 cm lång och endast 8 år gammal. Han kommer bli lång han :-)

Just nu: Moffar i mig en skål jordgubbar (som vanligt) och dricker te.

Thingeling!!! :-D

Vilket nederlag...

Löpträning 18+18 minuter stod på schemat igår. 17+17 klarade jag ju fint, även om jag hade lite ont i benen och ryggen sista biten. Men igår.... det gick bara inte. Efter 4 km fick jag lov att stanna och gå 1,5 minut. Både rygg och ben värkte. Andningen var det faktiskt inga problem med så kondisen verkar ju hålla. Sen tvingade jag mig själv att springa sista biten ändå. Det känns verkligen skit och som ett stort nederlag att vara tvungen att stanna :-( Och jag VET jag vet jag vet att man ska köra i den takten man klarar och att när man inte sover något så orkar man kanske inte jättemycket. Men fan! Jag är tävlingsmänniska och måste puscha mig själv hårt för att ta mig någonstans.
Idag vaknade jag med fruktansvärd ryggvärk och ont i fötterna. Jag är rätt säker på att allt beror på mina dåliga skor som jag haft några år. Jag behöver verkligen köpa ett par nya om det här ska hålla. Och jag vill inte sluta springa nu när det går bra.

Vi får ta nederlaget igår och sikta mot 7,5 km på fredag. Förhoppningsvis med ett par nya skor :-)

Känner mig tröstlös....

Senast i fredag hade jag gått ner sammanlagt 2,7 kg och allt gick jättebra. PANG sa det bara så hade jag gått UPP 700 gram söndag morgon!!  Vad fan hände??!! Det enda jag hade ätit som var riktigt onyttigt var några ynka chips lördag kväll. Går man verkligen upp 700 gram på det??!
Fan fan FAAAAN!!! Orken börjar verkligen tryta på alllvar nu. Jag sover fan inte ett skit på nätterna men ger mig ändå ut och kämpar och springer när ungarna har somnat på kvällarna. I över 5 veckor har jag gjort det här nu och jag är så förbannat jävla trött. Men ändå springer jag. Det känns som jag springer i rejäl motvind nu och jag går bara upp i vikt trots att jag sköter mig.
Måste jag verkligen svälta mig själv för att det ska hända något? Känner mig verkligen fruktansvärt tröstlös just nu och hela kroppen skriker att jag ska ge upp. :-(




Två mysiga dagar med familjen

Rasmus saknades dock väldigt mycket.

Furuvik lördag















Järnvägsmuséet söndag


















Slagen hjälte på vägen hem.


Mors dag

Det blev lite morsdagfirande härhemma med. Jag bakade en tårta som vi mös med här på kvällen :-D



Sen vill jag säga grattis på morsdag till min älskade bästa mammsen och även alla andra underbara mammor därute :-)


Veckans schema

Har ju glömt å lägga in veckans träningsschema. Här kommer det!

Vecka 6

Lördag:
Spring 17 min. Vänd tillbaka – utan paus – och spring 17 min hem.
Söndag: Ta en halvtimmes promenad i lugn och ro.
Måndag: Spring 18 min. Vänd tillbaka och spring hemåt i 18 min utan paus.
Tisdag: Ledig. Gör så lite som möjligt.
Onsdag: Ta en promenad på 30–60 minuter.
Torsdag: Spring en kort runda i långsamt tempo.
Fredag: Mät upp en runda på 7,5 kilometer och spring den. Bra gjort!


Furuvikspremiär

Gårdagen spenderades nästan hela dagen i Furuviksparken. Första dagen på säsongen och man förväntade sig fullspäckat med folk. Men det var nästan folktomt när vi kom dit rung 12 taget :-O
Däremot såg vi en massa kändisar med familjer. Bla sångaren i BWO, Pernilla Wahlgre, Anna Book, fråga Olle gubben, Jennifer Brown, Fredde Granqvist mfl. Såg även skvallerpressen med sina familjer och kamrorna i högsta hugg. Och så uppträdde Linda Bengtzing :-) Jag gillar den tjejen, det är fart i henne och hon verkar mysig :-)
Det regnade och solen sken om vartannat. Men vi hade en jättemysig dag och Theo åkte massor av karuseller :-)
Kvällen avslutades med 4,7 km löpning.

Vaknade kl 3.30 imorse som vanligt av att Agnes ville ha mat. Men jag fick henne att somna om runt 4. För att sedan göra morgon ordentligt kl 5 igen... :-/ Idag känner jag mig totalt överkörd i kroppen. Det värker överallt och jag känner mig tung... Hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk. Det pallar jag inte.

Får se vad vi hittar på idag. Det regnar ute.....


Kass humor kanske

Men när jag läste det här fick jag en rätt rolig bild framför mig. Man är ju lite lättroad. hihihi


“Några jag känner ville ha Robin Hood sången (från Kevin Costner filmen) som ingångsmusik på sitt bröllop. Kantorn var inte helt säker men de förklarade osv. När han sedan stämmer upp till ingångsmusiken i kyrkan så spelar han den från Disney-filmen; “... Jodiladi jodiladi hoppsan vilken dag” ... vad göra!? Brudparet fick gå in till den musiken under många leenden och lite skratt. Kantorn kom efter vigseln mycket nöjd fram till dem och berättade att han hade haft lite besvär men sedan kommit på att barnen hade en Robin Hood skiva och lärt sig den därifrån...”.
“Nynnar”

Jag har tänkt om

Jag har tänkt om helt. Jag har insett att jag aldrig kommer kunna bära upp den klänningen jag fastnade för först. Den är alldeles för figurig och tight OCH urringad. Iallafall när man inte har någon byst kvar..... Jo, det blir så efter tre ungar. Men men så äre.
Iallafall så har jag hittat en annan jag fastnat för. Jag hoppas hoppas verkligen den finns att få tag på i någon svensk butik så man kan prova och se hur den sitter. Sen tänker jag beställa den från USA för 153 dollar. Som hittat! :-D








VAD TYCKS!?


Trött men glad

Godmorgon kl 4.00 imorse. Suck.... Det är en jäklars tur det är sommar och ljust för annars hade man ju brytit ihop totalt tror jag. Tänk er själva vinter, mörkt och kallt och att när kl är 9 och det börjar på att ljusna redan har varit igång i 4 timmar. Inget kul.... :-/
Men nu är det ju sommar och sol. Och vi får hoppas hennes vanor ändras tills det blir vinter igen.

Iallafall så har hon börjat ta sig framåt. Jag kan inte riktigt beskriva hur. För hon kryper inte sådär ordentligt. Man sätter henne på filten mitt på golvet och så poff så är hon ute på golvet en bra bit bort. hihi
Hon liksom.. jag vet inte. Hon lutar sig framåt så hon står i någon slags krypställning fast med ena benet rätt och det andra under sig fortfarande. Nån halv kryp/sitt ställning. och sen vette sjutton hur hon tar sig runt. Men tar sig runt gör hon! OM hon är nöjd!? jäkligt nöjd verkar det som :-) För hon sitter på golvet och leker och leker. :-)
Det är en väldig lättnad och skön tid när sina barn börjar kunna roa sig själva en stund och är nöjda med det.

Och Theo blir snart 2 år gammal! Helt sjukt.... Gossen pratar inte riktigt ännu. Men vi förstår honom jättebra ändå. Han är liksom mer koncentrerad på att lära sig göra saker istället för prata. Det kommer nog snart det med :-)
Däremot gillar han å prata i mobiltelefon. Med prata menar jag då att jag ringer upp Peter och så får Theo ta telefonen. Peter pratar och Theo svarar ja eller nej. Sött :-) hihi

Rasmus går ut 1:an snart och börjar 2:an till hösten. Oxå sjukt! Har jag en så stor gosse?! Är JAG så gammal??!! :-O nääääääää ;-)

Jag är trött, sliten och småfet. Men! Jag är rätt glad och nöjd ändå. Just nu iallafall :-)





Downperiod

Jag är lite i en downperiod just nu. Därav det dåliga bloggandet och att det kanske är lite småsvårt att få kontakt med mig. Downperiod menar jag inte att jag är deppig. Bara jäkligt trött. Det känns som jag blivit överkörd av ett tåg eller nått.... Jag är trött heeeeela dagarna. Och när jag springer är det fruktansvärt tungt. usch....
Hoppas det blir bättre snart. Jag som hade börjat tycka det va kul å springa juh!!!!!

Idag tog jag mig iallafall i kragen och åkte in till stan en sväng för å träffa Maria. Shoppa lite kläder till Theo och leta klänning till Sofie och Andreas bröllop. Efter en jävla massa affärer och provande så va man ju dyngsvettig och förbannat less faktiskt. jag var redo att ge upp och kände att jag nog går på bröllopet i jeans och t-shirt.
Men så tog vi en rövare och gick in på Jc (som annars aldrig har något i min smak). Och hittade den! Så nu har jag en klänning :-) Fattar bara skor till då..... attans... :-/

Vårt eget bröllop fnulas på för fullt iallafall. Best man och Maid of honor är tillfrågade och har tackat ja :-D
Blommor till bröllopet har jag klart för mig i huvudet. Dom är gratis och vääääldigt vackra. Min favorit :-D

Nu ska jag smocka i mig jordgubbar och kolla på fyra bröllop!!



Det vill inte släppa

Undrar sa flunda om det är lördagens galej som gör att jag är sååååå trött fortfarande. Seg, hängig och otroligt trött bara. Jag har fått tvinga mig själv ut i spåret. Usch.... Hoppas det vänder snart.

Kaffe!


Jag är trött

Oj... det känns verkligen att man inte är 20 längre och i farten varje helg. Det är ju ungefär 16 månader sedan jag var ut och drack alkohol senast. Och ja, det kändes som sagt.
Jag blev väckt kl 9 söndag morgon och klev ner till frukostbordet. Trodde jag skulle kunna äta precis som vanligt. Men där satt jag, lätt illamående och nått så sjukt trött. Urk....... Jag visste att jag var tvungen å peta i mig nått å äta annars kommer jag inte må bättre. Så det fick bli några skedar yoghurt där och nån skinkbit här.
Rätt så fort kände jag mig lite piggare faktiskt. Speciellt efter man fick ta den där sköna dagen efter duschen :-)
Så det blev en mysig söndag med familjen.
OCH! Hör och häpna. Jag tog mitt fläsk och brände av en 3 km löprunda på kvällen. Det ni!! hähä!! Rätt nöjd med mig själv faktiskt. :-P  Idag blev det bara 3 km promenad. För idag var jag nästan ännu tröttare... :-/ Konstigt det där. 

Nu blir det vääääldigt lugnt för fröken Ekdahl fram till den 4 juni när det är bröllopsfest i Hudik :-) Skojsigt!

Wow vicken kväll!

Suverän kväll med bästa brudarna igår! Det va underbart att få träffa er tjejer! PUSS!!


Redo för party!


















Det är fan sjukt...

Agnes gjorde godmorgon kl 3:40 och Theo kl 4:45. Det är fanimej sjukt att ungarna ska kliva upp mitt i natten :-(
Det börjar bli jävligt tröttsamt faktiskt. Peter fick gå upp första vänden och kom upp och väckte mig kl 7. Nu sover han ett par timmar. Vi måste göra såhär för att ens orka med dagen. Det är någe fruktansvärt långa dagar......
Kl 7 kom Rasmus ner oxå så nu är det heybaberiba härnere. Theo och Rasmus leker och härjar så ljudnivårn är fruktansvärd. Jag är en VÄLDIGT trött och irriterad mamma just nu. Närå, ja ba skoja. Ja ä sketaglad!

Solen skiner men det blåser fan storm ute! Måste det blåsa jämt!!!!



Hejdå V 4. HEJ V 5

Vi avslutar V 4 med ännu - 0,9 kg och en rolig träningsvecka som sett ut såhär.

Vecka  4

Lördag: Gå 2 min. Spring 11 min. Ta en kort paus. Vänd tillbaka, spring 11 min och gå 2 min.
Styrke ryggups, plankan och armhävningar

Söndag: Gå 1 min. Spring 11 min. Ta en halv minuts paus. Vänd tillbaka, spring 11 min och gå 1 min.
Styrke ryggups, plankan och armhävningar

Måndag: Sprang 23 minuter och sedan Styrke ryggups, plankan och armhävningar

Tisdag: Ledig

Onsdag: Ledig

Torsdag: rask promenad 40 minuter

Fredag: Sprang 27 minuter och sedan Styrke ryggups, plankan och armhävningar


Imorgon inleder vi vecka 5

Lördag
: Spring 13 min. Vänd tillbaka – utan paus – och spring 13 min hem.
Söndag: Ledig
Måndag: Ta en halvtimmes promenad.
Tisdag: Spring 14 min. Vänd tillbaka och spring 14 min hemåt – lugnt och avslappnat.
Onsdag: Ledig, lägg upp benen på soffbordet!
Torsdag: Spring 20 min i lugnt tempo. Vänd tillbaka och växla mellan att gå och springa hem.
Fredag: Slappna av.



Det finns ingen annan


Det finns ingen annan som skulle stå ut med hur jag slarvar bort eller tappar saker hela tiden.
Som skulle stå ut med mitt dåliga natthumör när jag inte får sova (vilket är ofta).
Ingen annan skulle orka med mina konstiga nattaktiviteter när jag springer upp mitt i natten.
Det finns ingen annan som förstår vad jag behöver eller hur jag mår utan att jag behöver säga det i ord.
Eller som ser rakt igenom mig, på både gott och ont ibland.
Det finns ingen annan som får mig att skratta varje dag som du gör.

Ingen annan i hela denna värld hade kunnat ge mig vackrare barn än du har gjort.
Och ingen annan skulle kliva upp kl 4.30 bara för att låta mig få lite extra sömn, trots att han fått sova lika lite själv.

Jag är så lyckligt lottad. För det finns ingen annan som är som du. Och du är bara min!
Jag älskar dig så orden räcker inte till! Tack för att du finns!



Det gick! Till slut.

Det ska inte alltid vara lätt inte. Morgonen började fint och lugnt. Ända tills det var dags för frukost och Theo totalvägrade gå och sätta sig vid bordet. Han hade sett sin motorsåg som låg uppe på ett skåp (av den anledningen att han hyttat den i ansiktet på Agnes). Den skulle han HAAAA!!! Men det tyckte inte jag. Jag tyckte han skulle gå och sätta sig och äta frukost eftersom vi skulle vara på dagis om 45 minuter. Men han har ju en vilja av stål vår son...  När jag väl fått honom in i köket iallafall så lockade jag med en skål jordgubbar. Ja dom ville han ju såklart ha. MEN, i soffan. NOPP!!! Det gick inte morsan Kristin med på. Inget kladdande i soffan. Nu ska vi äta frukost så vi kommer iväg till dagis. Theo hysterisk i ett av sina berömda raseriutbrott. Inget fungerar när han blir sådär arg. Det går inte att prata med honom, man får inte röra honom och han gör absolut inte som man säger.  Hysterisk hysterisk hysterisk!!! Skrik skrik skrik! Och som om inte det var nog så blev Agnes både less på att höra Theo skrika OCH gjorde illa sig på en plastsked hon bet på. Så även HON började tokskrika och tårarna rann. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Så jag bara satte mig ner på en stol och skrattade faktiskt.
Herregud vilket liv man lever......  Men ändå skulle man inte byta bort det för nått. haha ja jävlar....
Mitt uppe i kaoset blev Agnes akut trött. så ut med henne i vagnen å hej å hå...

Efter väldigt mycket OM och MEN så landade vi till slut på dagis. Med en glad och go Theo som efter en kram och puss sprang iväg och lekte. Och en Agnes som fortfarande sover i vagnen. Nu pustar vi ut med en kopp kaffe efter en kaosmorgon. Puh....



Lite bättre dag

Fruktansvärt mossig i huvudet av sömnlöshet har jag varit idag. Men! Får man inte sova så gäller det att underhålla sig så att man inte somnar ståendes. Så det blev en sväng på stan med Lisa för att försöka hitta lite kläder till lördagens festligheter. Därnere på stan stod jag som ett fån och stirrade på alla kläder. Vad fan har man på sig nuförtiden när man går ut då!!?? Det va ju hundra år sedan sist.... Gråhårig 34 årig trebarnsmorsa. Rätt ute vill jag lova. Men med Lisas hjälp så hittade jag en klänning och en snygg blusaktig grej :-)
Vi får se vad det blir jag sätter på mig på lördag.

Ja... just jävlar! Vad ska jag visa när jag ska in på krogen då?! Jag har ju lyckats slarva bort hela etuiet med visa, körkort, jetkort mm. Och passet har gått ut... vad gör man nu?

Skit på tv och trött som aldrig förr. Det blir nog tidigt i säng....


Världens finaste!

Världens finaste ungar. Såklart! Men att få ihop dom och att sitta still var en utmaning vill jag lova....


Näste man till drabbning?

Theo har hostat och snorat mest hela natten och kändes lite varm imorse. Tempade 37,8 som visserligen kanske inte är feber feber sådär. Och visst verkar han pigg ungen. Han härjar och busar som en galen. Men eftersom jag inte vet vilket håll det bär av åt och för att jag ju faktiskt KAN ha honom hemma. Så får han vara hemma idag :-)

Dödade precis en spindel som kom rännande över golvet från under soffan. Fan att dom där äckeldjuren MÅSTE vara inne i huset!!! BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!


Det börjar bli snorigt

Theo har nyst ungefär femtielva gånger sedan igår kväll. Och idag rinner snoken på honom. Ännu en förkylning då... han som varit frisk så länge nu. Det konstiga är ju att det kommer NU, när han varit hemma flera dagar.
Fan! Precis när man börjat småhoppats på att sjukdommarna var borta för några ynka månader framöver.

Det här med mat och Agnes går ju inge vidare alls. Det kändes som vi började komma någon vart när hon åt rätt så mycket mat till lunch och sedan gröt till middag på kvällen. Men efter den här magsjukepärsen som blev förra veckan. Nu är det tillbaka till ruta ett med bara ersättning. Och fortfarande äter hon inte så mycket ersättning heller. Det tar väl ett tag innan magen är okej igen. Men det känns drygt. 7 månader snart och äter fortfarande bara ersättning..... :-/

Just idag känns livet lite småtrist faktiskt. Det är grått, mörkt och regnigt ute. Det är måndag igen så Peter åkte ju tidigt imorse. Och trött är man.....  Det är en jäkla tur att man har världens underbaraste ungar som håller en på tå. :-) Och idag kommer älskade Rasmus hem. Jag har längtat ihjäl mig efter honom. :-)

Ett lite om lite inlägg....

Godmorgon!

vecka 4

Veckans schema

Vecka  4

Lördag: Gå 2 min. Spring 11 min. Ta en kort paus. Vänd tillbaka, spring 11 min och gå 2 min.
Söndag: Gå 1 min. Spring 11 min. Ta en halv minuts paus. Vänd tillbaka, spring 11 min och gå 1 min.
Måndag: Ledig. Helt ledig.
Tisdag: Gå 1 min. Spring 10 min. Gå 2 min. Spring 10 min. Vänd tillbaka och gå hem i lugnt tempo.
Onsdag: Ledig
Torsdag: Ta en promenad på max en halvtimme.
Fredag: Spring 24 min i lugnt tempo. Vänd tillbaka och gå hem i lugnt tempo.

Möjligen att det blir lite omkastat denna vecka pga Peter ska jobba kväll. Men det löser sig :-)
OH just ja!! Har glömt. Jag har ju faktiskt gått ner 1,5 kg på två veckor. Så vågen har äntligen börjat röra på sig. hoppas det fortsätter :-)


Saker är bättre

Agnes är frisk! Hon är sprallig, glad och "sjunger" som hon brukar göra :-) Liiiiite ostadi i magen ännu. Men hon får iallafall behålla maten. Härligt :-)

En löprunda på 22 minuter han jag med idag. Och jäklars va skönt det är att springa! Man mår verkligen bra :-) Hoppas på att få riktigt bra kondis så småningom så man kan ge sig ut på en rejäl runda några gånger i veckan :-)

Sen har vi varit på lilla Tims dop idag hela familjen. Jättefint och mysigt och han var inte alls ledsen när han döptes. Jättegott fika efteråt och trevligt sällskap :-)

När vi kom hem blev det god mat och lite rött vin till. Theo fick lite lördagsgodis framför tv:n.
En jättebra och skön lördag som passerade alldeles för fort.

Nu blir det lite mys framför tv:n bara jag och Peter.

Gokväll gott folk!

Hon är dålig

Inatt höll hon på att brinna upp tror jag. Och ingen sömn ALLS kan jag tillägga.
Jag är så JÄVLA förbannad på dom där dagisfröknarna så jag fan håller på att explodera!!!!!!!!!!!!!!
Dom ska få höra ett och annat nästa gång jag lämnar Theo. Från och med NU ska inte en jävla unge vara i kapprummet när jag hämtar Theo förutom Theo!!!!!! Sen får dom tycka jag är häxan surtant. DET SKITER JAG I!!!!

ARG!!!!!



Ja förmodligen inte tänder iallafall...


Febern bara ökar fast vi ger alvedon hela tiden. stackars liten äter knappt och vill inte dricka. Hon är bara ledsen och trött. :-(
Nu är det vätskeersättning som gäller var 5:e minut all vakentid.
Hoppas verkligen hon mår bättre imorgon.¨

It´s gona be a loooong night...


Magsjuka eller tänder?

Magsjuka eller tänder som spökar. Det är frågan....
Igår var det en unge som stoppade in två fingrar och grävde runt i Agnes mun på dagis. Jag försökte jonglera mellan att klä på Theo kläderna samtidigt som jag försökte hejda tre ungar från att dra av Agnes mössan eller dra upp dragkedjan i hennes jacka eller vicka henne bakåt hela tiden. Fröknarna bara stod där och tittade. Varken sa eller gjorde något. Duktigt irriterande vill jag lova! Speciellt när jag upptäckte tjejen som satt och grävde med sina fingrar i Agnes mun. TACK så jävligt för den! tänkte jag för mig själv. Nu blir hon väl sjuk oxå. Det har ju precis härjat magsjuka här. Fan fan fan!!!

Imorse kl 4 drog hon av en rejält lös bajs. Nån timma senare ännu en. Nån timma senare igen en till. Och så har det fortsatt här under förmiddagen. Nu har hon 38 graders feber oxå och verkar inte direkt pigg. Hon är lite hängig och trött och ligger helst. Inte den vanliga Anges det är fart i.

Eftersom hennes första tand ploppade upp för ett tag sedan kan man ju kanske tro att det är den andra som är på gång och därav diarrén. Men ja.... jag vet inte. Vi får vänta och se helt enkelt. Man får ju känningar själv så fort nån har magsjuka... urk!!

Håll tummar och tår för tänder!!!


Vecka 3 avklarad!

På grund av att jag är totalt borta ibland och glömmer vad jag ska göra så har det kastats om lite i schemat. Men vad gör väl det. Idag avslutar vi vecka 3 med en skön vila :-)

Fredag: Ta en långsam promenad, bestämt själv hur långt du vill gå. Det bidde 40 minuter.
Lördag: Gå 5 minuter - spring 5 minuter. Vänd tillbaka och spring 7 minuter. Gå resten.
3x25 sek plankan
3x10 armhävningar
3x10 ryggups
Söndag: Ledig!
Måndag: Gå 4 minuter, spring 6 minuter. Vänd tillbaka och spring 8 minuter. Gå resten.
3x25 sek plankan
3x10 armhävningar
3x10 ryggupps
Tisdag: Tog en promenad på 40 minuter.
Onsdag: Gå 3 minuter, spring 8 minuter. Vänd tillbaka och spring 7 minuter. Gå resten.
3x25 sek plankan
3x10 armhävningar
3x10 ryggupps
Torsdag: Ledig!


Jag har varit SJUKT trött den här veckan. MEN! Nu har det äntligen börjat gå lättare att springa. Så pass att jag faktiskt för första gången i mitt liv börjar tycka det är kul! Det ni! :-D



Puss!!



På rätt väg

Jag är på rätt väg känns det som. Vikten går nedåt, träningen går bra och gör att jag MÅR bra.
Naglarna växer och solen skiner så jag har redan fått en fin bränna i ansiktet.
Ungarna och sambo håller sig friska (än så länge). Ett vackert bröllop med vackra människor stundar om mindre än en månad. Ett dop med den sötaste lilla pojken till helgen. Möjligen en utgång med brudarna om ett par veckor.
Och snart är det SOMMAR och jag får en massa tid med min älskade familj samlad.

Vad gör väl det att vi är så gott som panka. Vi är lyckliga iallafall!! :-D



Till alla ni karlar som inte vill gifta er


Till alla dom män som säger ,
"varför gifta sig med kon när man kan få mjölken gratis".

Här kommer en uppdatering till er.
Nu för tiden är 80 % av kvinnor emot äktenskap, varför?
För kvinnor har kommit underfund med att det inte är lönt att köpa en hel gris bara för att få lite korv.



Plötsligt händer det!

Såklart bara för en natt, som min käre sambo så fint tog ner mig på jorden och sa imorse. MEN, så sjukt jäkla skönt att få sova en hel natt!! Visserligen har jag stoppat i nappen några gånger. Men vad är det liksom :-)
Jag har ju fått sova en hel natt :-) Peter gick över till Theo vid 5 taget och då sov Agnes fortfarande. Ärligt så har jag ingen aning om när hon vaknade heller. För när Peter kom in till mig runt 6 så var hon tydligen vaken. Och han tog med sig henne ner. Då är man väl trött då antar jag :-)
Det är väl så som Peter säger. Det var bara en natts grej det här. Men jag är jättenöjd med det. För en natts sömn gör underverk :-) TACK älskade barn! det här behövde mamma och pappa :-)

Idag känner jag mig glad och utvilad och redo för dagen :-)


Godmorgon!


Nu ä man bra trött

En minst sagt intensiv dag har det varit. Otroligt fint väder och varmt oxå! vi har varit ute HELA dagen. Rasmus har varit hos kompisar hela dagen som vanligt, så han har man knappt sett skymten av annat än när han varit hemma och ätit. Theo springer och grejjar hela dagarna och verkar stortrivas med det. Agnes sitter i pölen på altanen och hänger med i famnen när vi strosar på gården. Och verkar oxå älska att vara ute :-)
När barnen skulle sova tog vi en långpromenad efter havet. och det var SJUUUUKT varmt. Det rann av mig när vi kom tillbaka. Puh! Men skönt vare :-) Som vanligt var det en övertrött Theo som TOTAL vägrade allting när det var dags att göra kväll. Hysteriskt skrik, kastande och sparkande så om någon hörde skulle dom tro vi höll på att ha ihjäl ungen säkert.... Puh... Det är inte lätt just nu. Han har hamnat i någon slags trots. Allting är NÄÄÄ!!! Hoppas verkligen inte den blir långvarig....  Behöver jag säga att vi är totalt slut både jag och Peter just nu. Känns som vi skulle behöva sova i en vecka... Tyvärr börjar ju en ny vecka imorgon. Bara å bita ihop som vanligt antar jag.  Det är tur att dom är så jäkla söta iallafall!!!











Slappardag














Som vanligt har vi knappt sett skymten av Rasmus på hela dagen.


Vecka 3

Och idag inleder vi vecka 3. Och veckan ser ut som följande.

Fredag: Ta en långsam promenad – bestäm själv hur långt du vill gå.
Lördag: Gå 5 minuter – spring 5 minuter. Vänd tillbaka, spring 7 min och gå resten av vägen hem.
Söndag: Ledig
Måndag: Gå 4 min. Spring 6 min, vänd tillbaka och spring 8 min. Gå resten av vägen hem.
Tisdag: Ledig. Slappna av HELT!
Onsdag: Ta en promenad på 40 min.
Torsdag: Gå 3 min. Spring 8 min i lugnt tempo. Vänd tillbaka och spring 7 min. Gå sista biten hem.


Dom som älskar

























Kan två personer dela samma själ?


Nyhet!!

Agnes första tand har brytit igenom!! Det är hennes högra av dom två första tänderna som kommer i nederkäken.
STORT!! :-D Och thank GOD att jag inte ammar längre. För hon biter i ALLT!
Vår stora kicka :-D


Agnes




Hon sitter upp som vanligt och sedan lägger hon sig i den här lite roliga stilen...




Hon anstränger sig hårt för att komma iväg någonstans


När det inte går så sätter hon sig upp igen. :-)


ställer man henne på alla fyra blir hon superglad och står gärna så en stund :-)


Vår gladfisa


sitter och busar i mammas knä





Leker i pölen


Myspys







trött trött trött

Jag tror... eller jag är nog SÄKER på att jag faktiskt sovit rätt så okej dom här två senaste nätterna.
Agnes har inte varit vaken den där 1-1½ timman mitt inatten som hon brukar vara. Utan kanske bara 20-40 min.
Sen har jag senaste två kvällarna tagit med mig en termos med kokat vatten och en burk med ersättning upp i sovrummet för att jag ska slippa springa ner och sen upp igen miss i nassa. Bara det gör att man har svårt att somna om sen igen.... Motion mitt i natten ä farliga grejjer de ;-)

Iallafall.... jag blir inte klok på det här. För jag är tröttare nu än i vanliga fall. Å andra sidan har det ju varit rätt många napp i stoppningar istället. Äh jag vet inte.. vädret kanske. Det känns som det är höst igen nästan.
Agnes sover iallafall fortfarande. Hon har sovit ute i vagnen sedan kl 9 när vi gick iväg till dagis. Skönt med lite egentid :-)

God dag iallafall :-)

Alli

Eftersom jag endast ätit frukost igår och ingen lunch så trodde jag i min enfald att det var helt safe att smocka i sig en kebabtallrik på kvällen. ACK va fel jag hade.
Den kebabtallriken letade sig ut fortare än kvick redan i morse. Och lite "enklare" än vanligt. :-/
Sedärja... det va nog lite för mycket fett i den kebabtallriken. Det misstaget gör jag INTE om, det lovar jag.
Hua......


Dagens löprunda avklarad!

Det börjar tuffa till sig. Idag var det fanimej jobbigt alltså.....

Dag 4: Gå 1 min. Spring 9 min. Kort paus. Vänd tillbaka och spring 9 min och gå den sista biten.
3x25 sek plankan
3x10 armhävningar
3x10 ryggups




Konstaterande

Nr 1: Varken Theo eller Agnes sover någe längre bara för att dom gått och lagt sig senare. Snarare tvärtom tyvärr... :-/ Efter ett antal nappistoppanden så vaknade hon kl 2 för att inte somna om igen förrän kl 3. Själv tog det till 3.30 innan jag kunde somna om. För att sedan göra godmorgon kl 5.30 :-/
Peter va ju halvdrucken så han sov som en klubbad säl inne hos Theo hela natten. Men han vaknade oxå runt 6 tiden. Så ingen sovmorgon här inte.... :-/

Nr 2: Efter dryga veckans hårt tränande med diet och Alli så har jag bara gått ner 0,3 kg. Skulle ju vart trevligt med lite mer viktnedgång så man fick bli lite peppad. Men men..... Antingen är det alli som inte fungerar eller så gör jag fel.


RSS 2.0