Här ser ni en som aldrig lyckas...

Nä fy fan!! Baka lussebullar är något jag då aldrig har lyckats med. Jag kan baka rätt mycket och lyckas nästan jämt. Men lussebullar.... Näe... Jag vet inte vad det är. Men dom blir torra och hårda.
Till helgen är det julmarknad här i Gävle och IK sätra ska sälja lussebullar. Så laget har fått i uppgift att baka på 1½ liter mjölk var. Det är inte lite de..... Så jag lejde mamma å baka på 1 liter. Puss världens bästa mamma!! :D
Så skulle då jag vara duktig å baka på 1 liter oxå igår.
Men ja.... om vi säger såhär. Baket inleddes av att jag glömde köpa saffran. SAFFRAN!!! Huvudingrediensen liksom. Ängel som Peter är hade han köpt med sig när han kom hit. PUSS världens bästa pojkvän!! :D
Jahapp... bara å sätta igång då. Baka baka bakaaaa..... hmm....  Den blir aldrig fast den här degen....
15 dl mjöl och den var fortfarande lös.... hum.... aja.. jag lägger den på jäsning ändå.
Tyvärr hade Kristin även för lite mjöl hemma. Så jag fick väl ihop till en 15 st lussebullar kanske. =)
Håpp.... Insåg att jag var tvungen att baka igen idag.
Medan Rasmus satt på McDonalds med Tommie så drog jag iväg till affären och handlade en massa ingredienser. Även till mjuka pepparkakor. Smarta jag :D
MEN!!! MEN!!!
När Kristin kom hem... Så hade hon glömt.. gissa!? SAFFRAN!!! HUR kan man vara så dum så man gör det två ggr!!! Sen hade jag glömd nejlikor till mjuka pepparkakorna oxå.... *suck*
Å snälla Peter köpte med sig saffran IGEN! Puss världens bästa pojkvän!! =)
Idag provade jag ett annat recept. Samma fast utan ägg. Och idag gick det faktiskt mycket bättre.
Just nu ligger bullarna i ugnen å blir bruna å goda. Men jag tror att jag lyckades den här gången. :D
Det skulle vara en första isåfall :D

image354

LEO

LEO - The Lion

Great talker. Attractive and passionate. Laid back. Usually happy, but when unhappy tend to be grouchy and childish. A leo's problem becomes everyone's problem. Most Leos are very predictable and tend to be monotonous. Knows how to have fun. Is really good at almost anything. Great kisser. Very predictable. Outgoing. Down to earth. Addictive. Attractive. Loud. Loves being in long relationships. Talkative. Not one to mess with. Rare to find. Good when found.


Stämmer rätt bra ändå :)

image353

Ännu en helg

Så har det gått ännu en match helg då. Den här gången for vi upp till Umeå och Vännäs.
Vi bodde på Patienthotellet i Umeå alldeles vid sjukhuset. Jag, Sofi, Elin och Petra.
Jag och Petra var snabba och paxade sängen så Elin och Sofi fick dela på bäddsoffan.
Tyvärr upptäckte Elin en "bajsfläck" på madrassen så hon spenderade nätterna i långkallingar och tjock huvtröja överdragen helt. Själv sov jag ganska bra sånär som på nästäppa och några nattliga springningar. =)

Lördagen kändes bra när vi vaknade. Vi gick ner och åt en helt ok frulle och pratade lite om matchen som skulle komma. Vi va jättespända och sugna på att spela.
När vi väl stod där på plan så... Ja.. jag vet inte vad som hände. Det kändes helt overkligt. Nästan som i en film eller nått. Matchen bara svischade igenom utan att man hängde med kändes det lite som.... Och så stod vi där och hade förlorat med klara 3-0. Hum.... Inga mundra läppar efter den matchen inte. Några var gråtfärdiga och andra var knäpptysta läääääänge. Till slut pratade vi igenom matchen på hotelrummet och bestämde oss för att MÖRDA IKSU dagen efter :p
Därefter spenderade vi kvällen framför tv:n med MASSOR av tröstgodis och dricka :P

Sagt och gjort!! Söndag: Rätt trötta och slitna, tyvärr... Masade vi oss ned och käka frulle. Idag skulle vi minsann göra ALLT annorlunda. Så alla åt helt annorlunda än vad dom gjort dagen innan.
Efter frukosten bar det iväg upp och packa och softa en stund. Men nervösa i kroppen som vi är så bestämde Jag, Elin, petra och Sofi oss för att gå ner till dom andra och överaska dom lite.
Så vi stormade in i rummet och kuddkrigade dom. HEHE

Sen bar det iväg mot IKSU Sportcenter. Matchen började inge vidare... Bättre än på lördagen men vi kom inte riktigt igång kändes det som. Problem med servemottagningar och kom inte till anfall. Så IKSU norpade det första setet.
Men sen så satte vi igång. Servemott var fortfarande lite si och så med, men det funkade och vi kom till anfall. Då hade inte IKSU mycket att sätta emot. Sätra vann med 3-1 :D

Fortfarande med i kampen om en allsvenska plats. Om två veckor spelar vi seriefinal mot Sundsvall. Vinner vi den är vi helt klara. Förlorar vi måste i stort sett Vännäs förlora mot Skellefteå.
Men vi ska vinna hade vi väl tänkt. Eller hur brudar!!! :P


Dopingkontroll!!

WOW!! Skoja inte att det händer grejjer nu i IK Sätra volleytjejernas liv.
Som om det inte räckte med att det har gått suveränt bra som nykomlingar i Div1.
Idag på träningen dök Riksidrottsförbundet upp för att göra en dopingkontroll på oss. Förvirrad
Vi trodde dom skojade med oss.

Under träningens gång typ kanske vid 20 taget så dök en man och två äldre damer upp. Mannen stegade fram till Peter och visade upp en legitimation och frågade hur länge träningen skulle hålla på.
När sen Peter berättade för mig vilka dom var skrattade jag och trodde han skämtade med mig. Men det gjorde han ju inte då....  När jag i min tur berättade för Anders skrattade han åt mig. Och när Anders berättade för resten av tjejerna skrattade dom oxå.
Jag har spelat volleyboll i 20 år och ALDRIG varit med om en dopingkontroll. Och han som kom från riksidrottsförbundet hade aldrig testat ett volleyboll lag förut.
Dom hade sett oss mycket i tidningen och därför valt ut oss för test. Det har nog gått lite för bra för oss kanske... hihi

Petra, Carin, Simone och Lisa blev dom utvalda att göra "kisstest"
Dom började vi 21 och när kl var 22 var dom inte klara än. Man skulle tydligen kissa så mycket som 75 ml och det är ju faktiskt rätt mycket. Lisa var den enda som klarade sig på en gång. Dom andra håller nog fortfarande på när jag skriver det här. Dricker vatten i litervis för att bli kissnödiga.
Det var väl inte så lätt heller antar jag, att sitta och kissa med öppen dörr medan en av damerna står och tittar på.
Dom kommer iallafall fömodligen vara väääääldigt kissnödiga inatt. HAHA!!

Ja... det händer grejjer minsann... Och imorrn bär det av mot Umeå.

WOHOOOO!!!!!!

image352

SPONSORER!!!

image351


Japp då har laget bestämt att OM vi tar oss till allsvenskan så ska vi spela. Vi tänker ta oss råd och alla spelare finns till hands :)
Skönt beslut. Annars hade det blivit jobbigt å behöva förlora resten av matcherna ;)
Å hur kul vore det inte att som nykomlingar i div1 spela i allsvenskan!!
Nu är det blod svett och tårar i helgen tjejer!!!!
Men man måste ju säga, att hur det än går så är jag iallafall nöjd. Shit vilken start i Div 1 :D
Hit har vi kommit och här hör vi hemma! :D

Nu måste vi jaga sponsorer för kung och fosterland. Alla tillskott är välkomna.
Så om någon vill ha en snygg logga på våra snygga häckar så hör av er ;)

Resten av veckan:
Ons: Baka MASSOR av lussebullar
To: Träna träna träna träna träna!!
Fre: Sitta i en buss på väg till Umeå
Lö: Match mot Vännäs!!
Sön: Match mot IKSU!!

Önska oss lycka till nu!!!!

Mot allsvenskan!!

Sätra har satt sig i respekt

Nykomlingarna leder serien och hyllas av motståndarna


 miriam
Miriam Vesterlund fixar ännu en poäng åt Sätra, division 1-nykomlingen som nu leder serien. Miriam var lagets bäste spelare när Norsjö fick stryk med klara 3-0 i set. Foto: Pernilla Wahlman
 

GÄVLE / VOLLEYBOLL Sätras volleybolldamer går från klarhet till klarhet.
Efter segern mot topplaget Skellefteå med 3-1 i lördags vann man även gårdagens match mot Norsjö i tre raka set och Sätra behåller därmed serieledningen.

Matchen började jämnt men sedan drog Sätra ifrån.
Sätra hade ett stort försprång när Norsjö fick nog och tog time out.
Dock till ingen nytta, Sätra fortsatte dominera och vann setet med hela 25-10!
- Sätra har verkligen lyft sig och blivit ett otroligt rutinerat lag, säger Norsjös tränare Tomas Bergquist.

I andra är det Norsjö som inleder starkast och tar ledningen. Men hemmalaget tar igen och vinner också det andra setet, den här gången med dom något jämnare siffrorna 25-23.
Tredje setet blir väldigt jämnt men tack vare en hel del slarv i slutet från Norsjös sida tar Sätra hem även det tredje setet och vinner matchen med 3-0.
- Vi gör en bra match, pressar dom på alla möjliga sätt. Sen har inte vi riktigt kraft att trycka till vid tillfällen där det står tillexempel 20-20, då syns det att Sätra är mer rutinerade, kommenterar Bergquist.
Bäst på planen och även poängbäst var Sätras anfallare Miriam Vesterlund. Miriam var stark både framåt som bakåt och det var inte många bollar som tog sig förbi hennes block.
Värt att nämna: Norsjös duktiga spelare Rebecca Gustavsson, som även spelade hela matchen, är endast 14 år, imponerande.


I lööööööv it.



image349

Sätra is the shit!!!

Ja vad säger man... Ännu en helt underbart GRYM helg!!

Lördag: Match mot serieledande Skellefteå. Vi förlorade mot dom förra gången med 3-1. Så gissa om laget var taggat och revanchsugna.
Och det finns faktiskt inte så mycket att säga. Vi klev in på plan och gjorde exakt det vi skulle helt enkelt. Vi vann matchen. Det finns inga ord som förklarar matchen. Jag får rysningar bara jag tänker på lagspelet och lagkänslan.

Söndag: Match mot Norsjö. Kändes lite i början som att laget var lite småslitet. Men det stoppade oss verkligen inte. Samma stund vi ställde oss på plan plockade vi fram samma andra som i lördags.
Första set spelades nästintill utan fel och misstag. Vi hittade varandra perfekt och allt flöt på precis som det skulle.
Andra set dalade det lite men vi plockade tillbaka vårt underläge och vann även det setet.
Tredje set flöt på precis som det ska det oxå.
Känns inte som att laget har några djupa dalar längre. Jag är så grymt imponerad av alla i laget och av lagkänslan och teamworket så jag ryser när jag tänker på det. Har aldrig spelat i ett så här bra lag under alla 20 år jag spelat.
I simply love you girls!! :D


På fredag drar vi iväg upp till Umeå för att möta IKSU och Vännäs.


On our way to Allsvenskan!!!


En trött vecka....

Det har varit en lite jobbig vecka det här. Har sovit dåligt varje natt. När jag väl somnar så sover jag ju. Men det är den där biten å somna in.......  Att stiga upp kl 7 på morgonen är ingen höjdare i vanliga fall, allrahelst inte när man heter Kristin och är tröttast på jorden. Men att ligga med ögon stora som klot och stirra upp i taket för att slutligen lyckas somna kl 3-4 på morgonen och SEN stiga upp kl 7 är en ännu minre höjdare. Man blir lite trött om man säger så.....
Idag känner jag mig ändå lite piggare mot jag gjort tidigare i veckan. Laddar för en bra träning ikväll :)

Dagen började men en god frukost från sjukhusets matsal och vid fikat 1 timma senare bjöd någon på smörgåstårta. :) MYCKET bra start på dagen. Sen har jag synkat en HTC telefon och installerat ett mysko program på en bärbar dator. Varit nere på stan och käkat lunch med ett gäng kollegor. Efter det har jag rensat virus från datorer i landstinget. Hittade ett virus som hette "Sexy babes sex with cumshots". Hum.... undra vad landstingsfolk gör på dagarna igentligen. hehe. Sen har jag grejjat med en nätverksskrivare vars fack hade gått sönder. Fick inte till det tyvärr.... Man kan ju inte fixa allt. hehe
Sen bar det iväg till dagis för å hämta Rasmus. Har precis stått och stekt raggmunkar till honom och mig.
Snart är det träning och efter det blire taco och film kväll med Petra och Peter

Laddar inför två matcher denna helg.
Imorgon kl 15 möter vi Skellefteå och på söndag kl 13 möter vi Norsjö.

Jag vet inte hur ni är menne.... JAG ÄR TAGGAD SOM FAN!!!!!

En lite konstig kväll...

Nä helgen blev inte riktigt som jag planerat i bloggen under.
Den inleddes med en grym förlust mot Sundsvall på fredag kvällen. Men usch va dåligt vi spelade.
Vi servade ut, smaschade i nät och hej å hå. Jag vet inte vad vi höll på med. Men vi vann matchen åt dom helt enkelt med alla våra misstag. Nä tjejer, nästa gång ska Sundsvall få smaka det kan jag lova!! Den här känslan vill vi INTE ha igen.
Så det var bara å åka hem och sura resten av kvällen.
Lördag stod jag på Träffen mellan 12-15. Lugnt och skönt var det där. Ingen rusch till kiosken. Så jag och Carin kunde stå och snacka skit hela tiden nästan :)
Sen vare bara hem och ladda inför kvällens fest hos Maria och Marcus.
Hade ju planerat att spräcka Astin jag har i kylen för å fira segern mot Sundsvall... Men den får väl stå kvar en stund till då. :P
Förfesten var suveränt rolig. Alla var helgalna precis som vanligt.
Men när vi kom ut på krogen... Det är där det konstiga börjar.
Jag flippar ur på Peter över en helt jättelöjlig grej.......  Det dröjer en stund innan jag lugnar ner mig. När jag väl gör det och vi står och dansar på dansgolvet börjar ett par killat bråka med varandra. När dom slutligen flyttar på sig så tror vi kusten är klar och flyttar in på dansgolvet igen. Helt plötsligt från ingenstans kommer en knytnäve och träffar mig på kinden/käken. AJ SOM FAN!!!  Ett par killar frågar hur det gick och står samtidigt och tittar mot stället där killarna bråkar och flinar lite. Jag tänker inte så mycket på det utan tittar mot samma håll och ser Peter stå och titta sig ivrigt runt. Jag går dit och han kramar om mig hårt och undrar hur det gick.

Vad hände? frågar jag. Nja... det kan hända att jag kanske blev lite arg och råkade kasta ner killen på golvet.

Efter det bestämde vi oss för att gå hem. Det va en alldeles för konstig kväll.
På vägen hem mellanlandade vi på Södergrillen och inhandlade en god kebab m pommes. MUMS
Så lördagen blev inte heller som planerat riktigt.

Det enda som blev som det skulle var söndagen. En kanonmysig söndag bara Peter och jag.
Ligga i soffan och mysa nästan hela dagen. Titta på film äta pizza och godis och bara vara :)

Imorrn väntar träning och taggning inför helgens matcher.

                      

                    

                   

                    


Det snöar!!

Slog upp ögonen imorse och såg att det så smått börjat snöa. Satte klocka på snooze och somnade om en stund till. När klockan ringde igen bestämde jag mig för å jobba hemma på fm. DÅ kunde jag ju faktiskt sova ett tag till.
Hade supporten idag med början kl 08.00. Loggade in på datorn hemifrån och insåg att jag ju hade glömt headsetet till telefonen i bilen. Gaaah!! *suck va jobbigt det blev nurå.... På med kläder å iväg ut i kylan. Höll på å slå på arslet det första jag gjorde. Jävlar va halt!
Tur att jag ska byta till vinterdäck idag....
När det var dags å ge sig av mot verkstan kom jag på att jag ju måste föra över lite pengar. Försökte logga in på internetbanken. tillfälligt fel!!! PANIK!!!
Tur att telefonbanken finns en sån här gång. *puh*
Iväg bar det på sommardäck. Slirandes i kurvorna....
Väl framme vinkar killen in mig i verkstan. Jag kör, så rakt och försiktigt jag bara kan. Helt plötsligt säger det bara SMÄLL! Oooops....  Jag körde nog lite långt. Killen flinar och Kristin tittar ner  ganska dumförklarad.
När killen ska ta ut däcken ser han sopptippen jag har därbak..... iik!.. Ännu mer dumförklarad...
Aja... det var ju ganska snart avklarat och jag ser ju aldrig dom där någe mer så....  Moving on!

Iväg till jobbet och fortsätta supporten 1 timma ungefär. Lunch och sen massage. Ahhhh!! Välförtjänt :D
Hade tänkt jag skulle åka iväg efter jobbet och köpa lite grejjer till hemmet. Men känner faktiskt ingen större lust när jag tittar ut på vädret...... Jag tror det blir åka hemmåt och lägga sig i soffan med en bra film :)

Imorron kommer min älskling hem! :D

ATT GÖRA RESTEN AV VECKAN!

TO: Träna! Blod svett och tårar!
FR: Derby mot Sundsvall. Nu jävlar brudar!! :P
LÖ: Stå i kiosken på Träffen mellan 12-15. Sen äre P.A.R.T.Y hos Maria och Marcus :)
SÖ: Ligga bakis i soffan pilla naveln och se tjock ut. What i do best!! hehe

Tjingeling!

image331

Jo jag kom just på.....

Sedan några månader tillbaka nu har man ju mått som en prinsessa.
Jag har världens underbaraste och finaste son. Man har den underbaraste pojkvän man kan tänka sig dom goaste kompisarna, volleybollen går skitbra.
Kompisar och familj föder barn till höger å vänster. 
Okej... Att Peter jobbar i Stockholm i veckorna äre väl inge pluspoäng på direkt men...
Ändå, jag mår liksom bra. Livet har gett mig lite medvind nu.
Så låg jag där i sängen igår och småflinade för mig själv och funderade på hur bra allt går.
Och så slog det mig!
Såhär bra brukar ju inte jag få må någon längre tid... Hum.. Det betyder att något dåligt kommer hända snart.. Eller?  Allt är liksom FÖR bra bara...
Sjukt att man ska behöva tänka på det här sättet. Men med alla smällar av livet man fått så...
Så min fundering nu är... vad kommer hända härnäst?
Eller kan det vara så att.... det helt enkelt är min tur nu?

Kanske... vem vet ;)


image330

This is the begining of a beautiful friendship....

Lördag, inflyttningsfest hos Lisa och Anders.
Dagen började med en tripp till Valbo köpcentrum för att inhandla en liten inflyttningspresent till de unga tu.
När vi ändå var där så passade vi på att kolla på vinnarna av Lilla melodifestivalen. Rasmus stod där framme och hurrade järnet :D Käka lite glass hann vi mä oxå :P

Sen var det iväg och lämna Rasmus hos Tommie och hem å börja göra sig klar för fest.
Förra gången det var en inflyttningsfest, dvs MIN. Så var det Asp som föll offer för Peters Bacardi lemon flaska.
Denna gång blev det Mirre :P
Citatet Asp gav den gången var "This is the begining of a beautiful friendship" undertiden han smekte flaskan med varsamma händer. Hörde inget citat av MIrre, men en sak är säker. Dricka kan hon!!
Party like a rockstar har fått en helt ny mening. hehe

När jag, Peter och Mirre rullade in till Anders och Lisa var kl ungefär 18. Så tidigt var det många år sen jag befann mig på en fest... Drickandet kunde börja!!
Där satt vi ett par timmar själva innan Asp och Erica kom. Asp hade förvarnat oss om att han var så uppklädd att han skulle bli tvungen att dricka bra mycket för att våga sig fram till nån tjej.
Och in steg en st Captain Jack Sparrow med en Kapten Morgan flaska i högsta hugg.
Måste säga, mycket sexigt Asp!! Väl vald utstyrsel ;)
Senare kom även Kristin, Björn och Jenny.

Ungefär vid 22 taget börjar det spåra ur lite lätt.... Jag och Mirre kommer på att vi nog ska försöka träffa varandras munnar med popcorn. Kastar hej vilt omkring oss och missar hälften. Men efter ett tags träning så satt dom rätt bra :P Vi smittade av oss på dom andra oxå så det slutade med att Anders satt och kastade hela nävar omkring sig. Hade helst INTE velat se det vardagsrumsgolvet dagen efter.....

Lite senare ändå råkade min och Mirres rumpa hamna på bild.... i underkläder!!!
Nää... men jag kör på det konceptet att det man inte minns det har man aldrig gjort. I det här fallet tänker jag ignorera att det finns bildbevis.... It never happend!!

Det var även vid det här laget som Peters kupp mot Mirre började verka. Efter ett snabbt svepande av en rätt stark grogg så var inte MIrre i det bästa skicket längre.
Men skam den som ger sig!! Hon bröt ihop men kom igen!! Till skillnad från andra som somnar på toaletten.. ;)
Jag säger bara det. Tjejer kan!!!

Iväg bar det till krogen sjungandes "Lisa Westby challallallallaaaaaaaaaaaaaaa"! Jordens skönsång tror jag!!
Raka vägen in på krogen och med stora steg mot dansgolvet, där vi stannade bra länge.
Innan jag och Mirre intog baren för att avnjuta kvällens Strawberry daquiry.
Under tiden vi sög i oss den tog vi en rundtur på Slick för å se lite kul folk.
Vi beslöt å sätta oss ned en liten stund och det tog inte mer än 2 minuter innan det hade parkerat en idiot framför oss och började babbla om hur fina vi va. Så det va bara å stega vidare det....
Nä det är bara å inse, vi är alldeles för snygga!!! hihi
Sen är vi ju IK Sätra som ska till allsvenskan å vem vill inte ha en sån brud!!! :P


MYCKET lyckad kväll. LIte småsegt idag dock....

Nästa helg väntar först mosning av Sundsvall på fredag kl 20.00 polhemsskolan. BE THERE!!
Lördag födelsedagsfest hos Maria och Marcus. Marcus intar den ädla åldern 28 år.
På denna fest ska vi ju även fira segern mot Sundsvall ;)

PÖÖÖZZZZZZZ 

                                       

                             

                             

                             

                   


Nä men nänä

NEJ!! Jag TÄNKER inte bli sjuk! Fan åsså.......  Kroppen har varit helt cp hela veckan. Speciellt nu på slutet...
Inte nog med att ryggen strejkar. Jag tror jag håller på å bli sjuk oxå eller nått....

Var hos en kinesiolog igår. Typ kiropraktor fast med mycket mjukare metoder. Kändes som att hon inte gjorde nått alls och det kändes inget speciellt efteråt. Förräns framåt kvällen.... När det kändes som att en nerv plötsligt fått liv eller nått. Det strålade obehag från ryggslutet nedåt ena låret.
Idag har den biten gett med sig. Istället vaknade jag imorse med huvudvärk i heeeela huvet och frös som en dåre. *suck*
Jag vägrar inse att jag ska bli sjuk så jag har bestämt mig för att tro att det har med kinesiologen å göra. Sådetså!
Och ikväll är det träning. Kunde inte träna i tisdags pga cp ryggen så idag VILL jag träna!

Och imorrn äre inflyttningsfest hos Lisa och Anders. TAGGA!!!!!!

RSS 2.0