Känner mig tröstlös....

Senast i fredag hade jag gått ner sammanlagt 2,7 kg och allt gick jättebra. PANG sa det bara så hade jag gått UPP 700 gram söndag morgon!!  Vad fan hände??!! Det enda jag hade ätit som var riktigt onyttigt var några ynka chips lördag kväll. Går man verkligen upp 700 gram på det??!
Fan fan FAAAAN!!! Orken börjar verkligen tryta på alllvar nu. Jag sover fan inte ett skit på nätterna men ger mig ändå ut och kämpar och springer när ungarna har somnat på kvällarna. I över 5 veckor har jag gjort det här nu och jag är så förbannat jävla trött. Men ändå springer jag. Det känns som jag springer i rejäl motvind nu och jag går bara upp i vikt trots att jag sköter mig.
Måste jag verkligen svälta mig själv för att det ska hända något? Känner mig verkligen fruktansvärt tröstlös just nu och hela kroppen skriker att jag ska ge upp. :-(




Kommentarer
Postat av: Petra

Jag tycker du ska väga dig mer sällan.. för ska du bli så där över varenda gram så är det klart att man blir galen.

Sover man inte så är det svårare för kroppen att gå ner i vikt också... Fortsätt springa, må bra av det, och sluta tänk så mycket på kilona.

2011-05-30 @ 11:29:55
URL: http://pbjelke.blogg.se/
Postat av: Kristin

mmmm..... :-/

2011-05-30 @ 12:49:02
URL: http://ekens.blogg.se/
Postat av: mia

Håller med Petra! Man blir galen av att kolla på vågen och jag tror den har nån slags konspiration mot tjejer speciellt. Träna som du gör, du är ju skitduktig(!) och må bra :)

Det sista man ska göra är att svälta sig, finns bara dåliga effekter som kommer av det!

2011-05-30 @ 19:45:55
URL: http://hellodu.blogg.se/
Postat av: Charlotte

konsentrera dig på mått bandet o KASTA vågen.. ;)

jag vet hur du känner dig.. jag borde göra samma sak... men det är konstigt det med vågen.. var iväg på en väns bröllop under helgen som var, o därefter hade jag gått upp TVÅ KG... sen efter 2 dagar på hemma plan, så var jag minus dom två kilona igen.. ska du ställa dig på vågen så begränsa den till veckovis istället.. jag har gått ner ett kg i veckan nu under en månads tid... OCH förlorat centimetrar(plussat centimetrar runt stjärten dock, men det anser jag positivt)... :)*mitt senaste inlägg i bloggen visar en förändring från förlossning i november till igår.. :)

2011-06-11 @ 17:44:24
URL: http://angelsoflove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0