Det börjar bli snorigt

Theo har nyst ungefär femtielva gånger sedan igår kväll. Och idag rinner snoken på honom. Ännu en förkylning då... han som varit frisk så länge nu. Det konstiga är ju att det kommer NU, när han varit hemma flera dagar.
Fan! Precis när man börjat småhoppats på att sjukdommarna var borta för några ynka månader framöver.

Det här med mat och Agnes går ju inge vidare alls. Det kändes som vi började komma någon vart när hon åt rätt så mycket mat till lunch och sedan gröt till middag på kvällen. Men efter den här magsjukepärsen som blev förra veckan. Nu är det tillbaka till ruta ett med bara ersättning. Och fortfarande äter hon inte så mycket ersättning heller. Det tar väl ett tag innan magen är okej igen. Men det känns drygt. 7 månader snart och äter fortfarande bara ersättning..... :-/

Just idag känns livet lite småtrist faktiskt. Det är grått, mörkt och regnigt ute. Det är måndag igen så Peter åkte ju tidigt imorse. Och trött är man.....  Det är en jäkla tur att man har världens underbaraste ungar som håller en på tå. :-) Och idag kommer älskade Rasmus hem. Jag har längtat ihjäl mig efter honom. :-)

Ett lite om lite inlägg....

Godmorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0