Vintervackert

Måste säga att jag ändå börjar tycka det är rätt så skönt med vintern. Inte samma vinterångest som jag haft förut iallafall. Och det är näääästan så jag tycker det är skönare att få bebis på vintern än sommaren.
När Theo kom var det ju så varmt så vi satt ju instängda i stort sett hela sommaren... inge höjdare.
Nu är vi ute varje dag efter Theo sovit och har det mysigt :-)

Det är rätt vackert där vi bor föresten. Synd att fotot inte riktigt gör verkligheten rättvisa.




Det rör på sig

Vägning imorse igen efter 3 veckors skärpning med kosten och sötsaker. Och dra på trissor!!  -0,5 kg till :-)
Så den totala viktnedgången efter 3 veckor är alltså 2 kg. Det är superbra tycker jag! Otroligt skönt att det faktiskt rör på sig. Det motiverar verkligen. Träningen har jag tappat lite. Men ska försöka komma igång med den igen. Ibland blir det lite för mycket helt enkelt. Igår var jag så trött så jag hade alltså värk i hela kroppen. Fick ta en ipren och hoppa i säng. Kl 22.00 släckte vi lampan och somnade som stockar både jag och Peter.

Det är verkligen inte värt att vara uppe länge på kvällarna just nu. Somnar man kl 00 eller senare är hela dagen i stort sett förstörd för att man går och är mosig hela tiden. Och även fast det är helt och vi är två hemma blir det bara inte av att man går och vilar. Så även om jag ammat tre ggr i natt känner jag mig hyfsat pigg :-) Välbehövligt!


Jahapp, vad ska man hitta på idag då tro... Peter jobbar till sent ikväll. Blir en lång dag.
Om nån vill hitta på nått så hojta till! :-D

//Godmorgon



den helgen gick jäkligt fort!

Jag slutar aldrig förundras över hur fort helgerna bara swichar förbi och det känns som att man inte hunnit göra ett SKIT rent ut sagt. Så vad har vi gjort i helgen då? Ja... Inte ett skit är väl rätt ord. För dagarna har bara passerat på det vanliga. Att sysselsätta och umgås med barnen. Och det tar verkligen ALL tid HELA dagen.
Igår blev klockan 21.30 innan Rasmus var i säng. Och eftersom dagarna oftast börjar kl 5 på mornarna så är man lite lätt sliten vid 21.30. Man sitter och gäspar som en gammal tant utslagen i soffan. Och man har knappt ork å ta sig till den andra i soffan och kramas för man är så jäkla trött!
Visst, vi har vant oss vid det här nu och vi har liksom accepterat att såhär ser vårt liv ut just nu. Vi kommer vara trötta ett bra tag framöver. Och tid för OSS är en lyxvara som vi bara kan unna oss ibland, när vi orkar.....
Snälla rara ni människor med barn som har föräldrar, syskon och släkt nära er som kan och vill vara barnvakt till era barn då och då. Uppskatta detta!!! Och uppskatta det ordentligt!

Men hur jäkla trött jag än är så är jag så galet jäkla kär i mina underbara ungar! Jag tittar och studerar dom hela dagarna och förundras över vad vi har skapat. Hur Theo utvecklas med stormsteg nu. Orden har verkligen börjat rinna ur honom. Och hur Agnes är så medveten och med hela tiden. Hon är inte alls så värst nöjd med att bara ligga själv nu. Hon vill vara med och se allting som händer.
Och för Rasmus går det jättebra i skolan. Han är superduktig på att läsa och jag är verkligen imponerad av honom. Han får jättebra omdömen av läraren. Det känns jättebra att veta att han har det bra i skolan :-)

Snart är det solsidan. Sveriges utan tvekan bästa serie of all times!
Sen blir det faktiskt sängen för oss. Prio nummer 1 just nu.












Det blir en tröking

Det blir ett trök inlägg idag. Fick sovmorgon till 8.30 och sen blev det frulle. Göra sig klar och så drog hela familjen in till stan en sväng. Jag inhandlade sängkläder till Agnes. Hittade superfint!! Rött med vita moln på. SÖTT!! :-)
Sen handlade jag lite bodys och strumpbyxor till Agnes och en tröja till Theo.
Lunch på American Pizza place och sen drog jag och kidsen hem för att leka ute en stund. Peter åkte och klippte sig.

Sofie och Andreas kom förbi med fikabröd. Theo drog väl i sig tre bullar iallafall tror jag. Första gången jag sett det kan jag ju säga.... Han har verkligen börjat ta igen förlorad mat :-) Men det är bra tycker jag.
Han kan gott knubba på sig lite :-)

Theo sover sedan 19 taget och jag har precis lagt Rasmus oxå. Vi spelade lite wii och åt lite godis innan sängdax.

NU är det lite vuxentime! Agnes är vaken visserligen. Men jag tror hon somnar snart hon med :-)

Man kanske skulle unna sig lite glass?!

Klart för den här gången

Japp då var månadens "roligaste" grej klar för denna månaden. Nämligen räkningarna! Och däribland en feting räkning på ca 3700 kr. Och vad var detta för en kulig räkning då? Jomen självklart! En vi-tar-hutlöst-betalt-bara-för-att-vi-kan  elräkning!! Förbannade jävla elbolag! Hutlöst rent ut sagt. *morr*


ÄNTLIGEN HELG!! HUR skönt som helst. Bara familjemyyyys. Imorrn blir det stan en sväng. Peter ska klippa sig och jag tar en sväng på stan med kidsen. Ska iallafall shoppa sängkläder till Agnes spjälsäng som ska ställas iordning imorgon. Hon börjar bli alldeles för knubbis för sin lilla säng nu :-)

Nu ska vi faktiskt krypa till kojs och titta på ett par 2½ men avsnitt. Sen ska vi SOVA! :-)


Filmer







Lite bilder på prinsessan














Vilket?

Vi är lite oense jag och Peter om vilket kort som ska skickas ut till dopet. Kan vi få lite hjälp här? :-D






Planerar dop

Sitter här och planerar lite dop. Efter två jävla veckors intensivt ringande och flera mail till Staffanskyrkans expedition så ringer dom ÄNTLIGEN upp idag!
Och skatan i telefonen skyller på att deras tjej som vanligtvis sitter där hade semester och det måste blitt något fel på vidarekopplingen. Och när jag nämnder det att jag har ju faktiskt försökt rätt länge nu och att det var först idag jag möttes av en telefonsvarare med olika telefontider under veckan.
Fick ett lite surt svar att "Ja man kan ju faktiskt inte sitta där och svara jämt vetdu, man måste ha lite tider för sånt".
Jag hade inte alls någon ork att tjabbla med tantfan så jag gick rakt på sak i stället. Bokning av dop!
Eftersom jag skickat mail med all info om önskan för datum, personnr mm så kan man ju tycka att dom borde kunnat svara på det åminstone. Men jaja, iallafall så var den 16/4 som vi ville ha upptaget. Och helgen efter är det ju påsk. Och helgen efter det var det upptaget. Helgerna innan var det upptaget utom den 9/4. Så jag skyndade mig att boka det.
SÅ! 9/4 ska alltså Agnes Maria döpas i Staffanskyrkan i Gävle. Så alla i släkten kan ju boka in det redan nu tycker jag :-) Hoppas att alla kan. Inbjudningskort kommer så fort jag fått hem dom.

Nu blire hopp i bingen. Vi har fortfarande en sjujäkla massa sömn att ta igen. Och varför inte passa på när ungarna faktiskt sover bra!

//natti natti


Solstrålen

ja jag vet inte jag. Om han bara vaknat på rätt sida sängen i nån vecka nu eller om det är pga rören och penicillinet. Men vi har en riktig liten solstråle härhemma nuförtiden. :-D
När jag hämtade Theo idag på dagis var det första dom sa "Vilken liten solstråle du lämnade hos oss imorse" :-D
Han hade varit en liten prins hela dagen. Jätteglad och ätit och sovit bra hade han gjort. INga utbrott som han vanligtvis får. Och inte en massa skrik som han brukar hålla på med. Det var en helt annan liten gosse :-D

Ropa hej vågar jag inte göra än, men Jäklars vad han äter!! I flera dagar nu har han ätit som en häst! Sopar i sig  välling, frukost, mellis, lunch, mellis och så middag. Nyss åt han en hel banan! Det har han ALDRIG gjort förut.

Och en annan jätterolig grej. Det börjar ramla ord ur honom. Det är täcke, färdig, tack, Agnes och ja.. säkert flera saker. Och idag kom han hem från dagis och kläckte ur sig två helt nya ord. Nämligen Bajs och Kiss!! jag kunde inte annat än att skratta. :-D

Idag fick han Agnes att skratta lite högt oxå. Han satt på mina ben och hoppade och tittade på Agnes. Hon började skratta och då började Theo skratta han med och hoppade ännu värre. Dom kommer nog ha jäkligt skoj ihop :-) Om några månader kan hon sitta på golvet och leka med Theo. Det kommer gillas :-D

En riktigt jäkla bra dag idag! Trots sömnlöshet. Snart väntas mina två älsklingar Peter och Rasmus hem. Middag och sen bär det av på volleybollträning. Oboy va ont jag kommer ha imorrn. GÖTT!!! :-D


//Happy!!







beslutsångest

Efter mycket velande fram och tillbaka imorse så bestämde jag mig till slut för att det fick bli dagis.
Även om jag väldigt gärna skulle vilja skydda min son från sjukdomar hela hans liv och alltid ha honom frisk och pigg. Så... bör jag väl inse att det inte riktigt funkar så.
Så därför var det lika bra att ta tjuren vid hornet och släpa med honom till dagis. Mot sin vilja antog jag....
Hade preppat honom redan igår med att fråga om han hade lust å gå till dagis imorrn. Mmmmm var det svaret jag fick. Aja... han vet inte vad han svarar på tänkte jag bara.

Tog samma fråga imorse och fick samma mmmm till svar. Kors i taket! Det gick å klä på honom ytterkläderna utan ens ett litet pip ifrån honom. Höh.... Aja, han tror väl kanske att vi ska ut och åka vagn bara.
Kom till dagis och gick fram till hans fröken Sinnika, inte ett ljud från Theo. Vi surrade några minuter och sen sa vi att nu kör vi väl bara och gör plågan kort för honom. Lyfte upp honom ur vagnen och gossen sträcker ut sina armar och vill komma till Sinnika!!! :-O Ja jag är bara chockad fortfarande. Inte ett ljud, inte nånting sa han!
Och fröknarna sa att nu hade han nog varit hemma lite för länge tyckte han. hihi
Dubbelkors i taket!! Jag jäklar i min låda.. Jag trodde väl aldrig att det skulle bli såhär när han inte varit på dagis på över 3 veckor.
Men det är väl det. Han är frisk som en nötkärna nu. Inte ens yttepytte snorig är han. Bara HELT frisk och mår skitbra :-D Ja det vet vi ju alla, då är livet lite enklare helt enkelt :-D

Ska bli intressant att höra vad fröknarna säger när jag hämtar honom kl 14. Törs lova att dom träffat en helt annan kille idag än tidigare :-D

//Väldigt TRÖTT men glad mamma

Funderingar

Nu har Theo varit hemma från dagis typ 3 veckor. Det är 1 vecka sedan operationen.
Och jäklars! Gossen är HELT frisk. Inte ens snorig är han. Den där elvan som runnit under näsan ständigt ständigt i flera månader är helt borta! Och jag blir bara så jäkla jäkla GLAD när jag ser honom. Han är glad och sprallig och framförallt FRISK!.
Nu är frågan.... Dagis eller inte dagis? Han är helt klart redo att gå. MEN, jag vet ju att han kommer bli sjuk igen inom någon vecka bara om jag skickar dit honom imorgon. Och det skär i hjärtat rejält.
Samtidigt kan jag ju inte hålla honom borta från dagis i all evighet. Och imunförsvaret kommer ju lysa med sin frånvaro ett bra tag framöver.
Så jäkla kluven! Hur ska jag göra? HJÄLP!?  Det är så härligt att se gossen frisk, glad och kry. Känns så otroligt länge sedan vi gjorde det.


//Funderar så det knakar......

Tjingeling

Jädrars i taket va dåligt mä bloggande det blitt på flera dagar. En endaste gång sedan i onsdags. Men det har sin förklaring. Har varit hos mammsen och pappsen i Kolbäck. Jorå absolut! Dom har en dator. Men det blir liksom lite annat man pysslar med när man är borta och hälsar på sådär. Så det glömdes helt enkelt bort.
Men nu är vi hemma igen i vardagen. Med både gott och ont. Det är jätteskönt att vara hemma igen, samtidigt som jag saknar mammsen och pappsen.
Skulle gärna åka och hälsa på igen över en vecka. Men alltså.... vet inte om jag pallar den resan dit om samma sak skulle hända igen. *puh* Det va ju inte HELT smärtfritt hem heller. Men nu var vi ju två så det gick lite enklare.

Det har iallafall varit jättemysiga dagar. I fredags kväll kom Peter oxå så familjen blev komplett. Väldigt skönt!
Lördag kom Anders och Maine oxå. Dom gjorde skitgod gryta med fläskfilé i och potatisgratäng till. Å till dessert bakade jag en citronmaräng paj som blev faktiskt helt okej god. Gissa om man va mätt :-P
Sovmorgon har jag fått oxå. Theo har sovit nere hos mamma och pappa varje natt. Så jag/vi har fått ligga kvar i sängen ett bra tag till. Även om Agnes har haft väldigt knepiga nätter nu när vi varit borta. Hon som annars sover som en liten ängel. Har tuttat å ätit sig igenom hela nätterna. Så trött kan man väl säga ändå att man varit. Tack å LOV att Theo sovit därnere. Annars hade jag varit ett slakt.

Iallafall, SKÖNT å vara hemma. Just nu håller Peter på att lägga Theo. Agnes tar en liten tupplur. Och jag ska snart börja plocka med lite kläder. Skulle behövas städas oxå. Men fan... jag orkar inte ikväll känner jag.

Tjing!!

@Kolbäck

Jorå, efter mycket om och men kom jag fram till Kolbäck. Och helskinnade dessutom. Även om jag var nära att sätta mig i fosterställning och bara gråta ett tag....
Theo började gnälla redan mellan ytterharnäs och Gävle. Jag fick stanna, kliva ut och kolla hur det var med honom. Men han verkade okej. Tankade i Gävle och sen bar det iväg. Theo gnällde ett antal gånger under vägen så jag fick stanna ett par gånger och kliva ur igen. Han fick en påse majskrokar att tugga på.
Till slut somnade han äntligen. Åhhh lite lugn och ro tänkte jag. Agnes sov ju oxå.
Tills ungefär 10 minuter efter Theo hade somnat, för då vaknade hon istället. Började smågnälla och böka. Theo började böka när han hörde henne..... Till slut drog hon av jordens jävla bajja. Och efter det ville hon ju verkligen inte sitta i bilstolen. Men faaaaaan!!! Det var ju kallt ute, baksätet fullt av packning och inte ens i närheten av en mack eller liknande. Så det va bara å bädda med en filt mellan mig och ratten. När jag tog upp henne märkte jag att hon skitit ner sig totalt! Kläderna var fulla av skit. FAAAAAAAN!!!!! Kladdig blöjja, kladdiga tvättservetter, kladdiga kläder, i bilstolen utan kläder, ur bilen och hämta rena kläder i väskan i bak, in i bilen igen och försöka baxa på kläderna. Ja jävlar...... Till slut lyckades jag och ammade henne en stund på samma gång.
Men nurå ska vi väl komma framåt iallafall. MEN, nu hade ju Agnes väckt Theo som bara hunnit sova typ 20 minuter. Vilket resulterade i en jäkla massa gnäll från baksätet. Till slut hörde jag jordens kaskadspyor en efter en. Nä.... nä... Det här KAN FANIMEJ INTE VAAAA SAAAAANT!! Observera att jag inte ens hunnit komma halvvägs än. Fick leta på en parkering efter vägen någonstans och sen vare bara å torka. Torka torka torka. Ungen va totalt nerspydd hela han, kläderna och bilstolen. Kladdig Theo, kladdiga kläder, kladdiga tvättservetter, kladdig bilstol. Tamejfan spyor överallt!!! Ta av honom kläderna och bära över honom till förarsätet. Springa tillbaka och försöka göra bilstolen så ren som möjligt. Fram med nya kläder och på med dom. Och sen trösta trösta trösta. Det tog ett tag. Till slut gick han med på att sitta i bilstolen resten av resan. Jag öppnade bilrutan för honom ett par sekunder med jämna mellanrum. Friskluft gör susen! Reste av resan gick tack å lov bra. Men en resa som vanligen tar 1 tim och 45 min tog denna dag 3 timmar!!! Behöver jag säga att jag var trött igår......

Ja nu är vi här iallafall och det har varit ett par mysiga dagar. Theo har sovit hos sin mormor och morfar så jag har fått sova lite längre än kl 5 imorse. Vilket var väldigt skönt. Även om Agnes har ätit typ 4-5 ggt inatt. Men såäre :-)
Just nu sover båda barnen och jag ska snart lägga mig jag med. Behöver sova känner jag :-)

//Trött men glad

Kolbäck nästa

Nu far jag och kidsen till Kolbäck! får se hur mycket bloggande det blir därifrån. Återigen fredag.

Kram på er!!

Öronoperation

Efter att både jag och Peter sovit totalt KASST hela natten. Så gjorde vi morgon kl 5 när klockan ringde. Vi hann göra oss lite iordning innan Theo vaknade strax före 5.30. Då var det dags att försöka sätta på honom EMBLA plåstrena som skulle bedöva huden på handen och i armvecken.
Gick över förväntan bra faktiskt! Han var lite småsur, men accepterade dom efter en stund.
Och inge tjat alls efter välling blev det. Han accepterade att vi klädde på honom och att han åkte bil. Inge gnäll alls!! Det var ungefär som att han visste vad som skulle hända.

Vid 6.30 droppade vi av Agnes hos Maria och drog vidare till sjukhuset. Vi blev lite tidiga så vi fick avleda med lite lek i sjukhusentrén en stund.




Trött pappa



Kl 7 fick vi träffa en sköterska som tog in oss i ett rum där vi gick igenom lite vad som skulle hända. Theo fick titta på lite leksaker som skulle hjälpa till att visa lite utrustning han skulle stöta på. Bla "flygplanet" som skulle sitta i hans armveck där man "tankade" medicin.

Sen blev vi visade till ett lekrum där vi fick sätta på honom en liten söt skjorta. Och sen fick han leka av sig en stund innan det var dags att sätta nålen.






När nålen skulle sättas gick inte saker och ting så värst smidigt... Försökte avleda med såpbubblor och allt möjligt. Men bestämd som unge Theo är så gick det inte alls. Det blev tyvärr till att hålla fast honom och armen. Två sköterskor och Peter. Själv fick jag sätta mig lite längre bort och andas för jag höll på att svimma. Jag grejjar verkligen inte sånt där... Tårarna kom och jag slutade nästan andas. Usch....
Men till slut satt den där "flygplanet" och han lugnade ner sig.

Nu var det dags att åka iväg till operation. Väl där lämnade jag Peter och Theo. Det var bäst för alla parter att Peter följde med in. För jag hade nog blivit hysterisk. Så där satt jag i väntrummet och var alldeles skakig i hela kroppen. Efter bara en 5 minuter kom Peter tillbaka och allt hade gått bra. Han somnade fort. Herregud vad jag skakade.... händerna darrade på mig.
Vi gick iväg till kafeterian för att få något i oss under tiden vi väntade på att operationen skulle bli klar. Han precis komma tillbaka och sätta oss så kom dom och medd att Theo var på uppvaket nu och allt hade gått bra :-D

Åhh vad han såg ynklig ut där han låg i sängen med slangar och allt. Usch.. tårarna var nära. Men det var jätteskönt att allt var över och att han mådde bra.




Det tog ungefär 20 minuter innan han vaknade. 1 vällingflaska, en burk majskrokar, en päronsplitt och 3 marie kex senare var han precis sig själv igen. Underbart att se!!






När vi väl fick komma ut från sjukhuset köpte vi lite semlor och åkte hem till Maria och Peter. Theo och Leo fick leka av sig lite medan vi vuxna fikade :-P
Eftermiddagen spenderades sovandes i skift härhemma. vi var så jäkla trötta så vi kunde stå och sova. När spänningen släppte slog tröttheten till rejält. Theo har varit piggare och gladare än någonsin. Som om inget hänt!



Nu är vi dödströtta allihopa så nu blir det sängen. Imorgon drar jag och kidsen till Kolbäck!

 

 

 

 

 


Så var dagen inne

Imorgon är det dags för Theos öronoperation. Jag VET att det är en ren rutin operation och att det bara tar 15 minuter. Men det är det här med narkos jag är nervig inför. Man VET ju inte hur han reagerar på det. Det finns ju alltid risker med narkos.....
Morgonen började kasst oxå. Jag skulle klippa Agnes naglar medan hon sov. Och precis när jag skulle klippa en bit av tumnageln så rycker hon till och jag klipper en bit av huden istället. Så pass mycket att det börjar blöda och Agnes vaknar och storgråter :-( Fy faaaan vilken hemsk mamma jag kände mig som. Så där låg Agnes å storgrät och jag satt bredvid och storgrät. Usch... :-( Att vara orsaken till att mitt barn blöder. Nä fy ... :-(

Så det satte ribban för hur jag skulle må under dagen. Den händelsen plus oron över operationen på Theo imorgon. Jag har inte mått någe vidare alls idag. :-(
Tack å lov kom Erica och hennes lilla Jasmine förbi och hälsade på en stund. Det behövdes verkligen! Att få tänka på något annat och prata med en vuxen människa en stund.

Mina tankar går till Emma vars dotter Nellie opererade hjärtat häromdagen. Allt gick tack å lov bra. Men så tänker jag att jag är jordens fjantigaste människa som sitter här och är orolig över en sån här liten grej. Kan inte tänka mig hur Emma mådde. Kram till er därnere i Göteborg! Tänker på er och lilla söta Nellie!


Allt är färdigpackat för imorgon iallafall. Kl 6.30 lämnar vi Agnes hos Maria. Och sen bär det av mot sjukhuset. Vi ska infinna oss på öron kl 7.00. Snart är det läggdags. Det blir en tidig morgon för oss.


/Lite nervig

Ord

Theo har börjat småprata lite nu. Eller prata är väl fel ord... Det kommer iallafall lite ord. Täcke och duscha är dom nyaste :-) Han har börjat härma när man talar om vad något heter. Det har han inte varit intresserad av förut. Så det står väl inte på förrän det börjar pladdras så öronen brinner härhemma hihi.

Annars då idag:

Sovmorgon till 9. TACK!!
Rasmus kalas på fjärran 11-14
Både jag och Agnes däckade en stund när vi kom hem
Badat och duschat kidsen
Kollat på solsidan (såklart!)
Tränat crosstrainer 15 min och lite hantelövningar

Nu är det dags för sängen!

Natti natt!!


Familjen kaos

En sväng till valbo för att handla present till Rasmus och en lunch på Ikea var planen idag.
Oboy... ni skulle se oss göra oss iordning för att åka iväg. Två vuxna och tre barn.... Familjen kaos är en rätt bra benämning. Två vuxna som ska försöka göra sig klara till att börja med. Medan en unge är jättetrött, en unge överenergisk och ska busa upp den andra och den sista har ingen lust å ligga själv... ALLS!
Och sen när man löst det första problemet. Ja då ska alla ungarna göras klara och kläs på. Ptja... låt oss säga att ungefär efter 1½ timma kunde vi väl packa in oss i bilen iallafall.
Det gick bra ända tills Theo vaknade när vi kom fram till valbo. Planen var ju att han skulle sova liiiite längre än bara 30 minuter.... Såååå det blev som det blev inne på ikea. Lite lätt kaos med en frilöpande unge runt i restaurangen och en mindre unge som vägrade sova och skulle småäta mest hela tiden.

När vi till slut vallat ihop hela familjen igen och tagit oss ut till bilen så skulle Peter hämta ut nån lampa i varu utlämningen. Vilket resulterade i att jag blev fast i en bil med tre ungar varav två av dom skrek som om nån höll på att ta dö på dom. *suck*  Bara att andas, ta djupa andetag och räkna till 10. En sådär 40 gånger..... :-/
När Peter äntligen kom ut igen så bar det av hemåt. Under bilresan hem fick jag lyssna på två bröder som höll på att reta gallfeber på varandra.

Väl hemma och en stunds pustande så fick vi besök av farfar Eje och Carina. Rasmus fick ett jättelego i form av ett skepp med en sådär 1200 bitar. Rasmus blev ungefär överlycklig. Eller Lego är fel, det heter BanBao det han fått. Men det fungerar precis som lego bara det att det är mycket billigare :-) Superbra!
Och en prinsesstårta intogs såklart oxå :-)


Just nu sover lillprinsen och lillprinsessan. Stora prinsen är vaken och bygger lite banbao med Peter.
Snart ska han med få gå och lägga sig. För ikväll ska jag och Peter se en film tänkte vi. Lite vuxentid behövs :-)

Ha en bra kväll allihopa!!



Happy wife, happy life!

Nu har jag på allvar satt igång med "Operation må bra".
Denna vecka har sett ut som såhär:

Må: Promenad 30 min. Crosstrainer 20 min
Tis: Crosstrainer 15 min. Lättare överkroppsträning i form av hantelövningar och ryggups.
On: Vila
To: 15 min crosstrainer. Lättare överkroppsträning i form av hantelövningar, ryggups och situps
Fr: 2 timmar volleyboll

Imorgon kommer jag nog förmodligen inte komma ur sängen. Det där volleybollpasset var någe HELT annat än lite sketen crosstraining. Jävlarimej säger jag bara! Jag var totalt bortdomnad i både armar och ben ett tag där. Det gick på ren vilja. Så jag som har tjatat om att jag längtar efter träningsvärk kommer nog få ångra det bittert imorrn har jag en känsla av....
MEN! jag tänker INTE klaga! Jäklars va glad jag är! Jag blir verkligen så sjukt jäkla glad av att träna. Och även om jag kommer måsta kasta mig ner på skithuset imorrn pga benvärk så  kommer jag vara glad.
Bortdomnade armar och ben. Jag vill ha mer! BRING IT ON! säger jag bara.

Sen har jag ju såklart lagt om kosten lite. Ingen banting alls. Bara tagit bort all den där onyttiga småätningen på kvällarna. Chipsen och glassen som åker fram lite då och då.
Smygvägde mig imorse faktiskt. Och hade redan gått ner 1 kg!! LYCKA!!

Hoppas verkligen jag grejjar att hålla i det här nu :-)



Happy wife, happy life!!



DU gör mig hel

I ur och skur, i vått och torrt, i nöd och lust och tills döden skiljer oss åt :-D
Jag är, har alltid varit och kommer alltid vara lycklig tillsammans med dig. Vad vi än möter för hinder på vägen, bråk eller oensor. Så kommer jag alltid att älska dig och vara lycklig med dig. För vi, du och jag, vi är skapta för varandra. Det finns ingen som du någonstans i världen. Och du och våra barn kommer alltid att vara det viktigaste för mig.

Jag har alltid varit för tid. Med tiden löser sig allt till det bästa. Att ge allting lite tid och andrum.
Allting kommer ordna sig!





Vi två mot världen!


Skönt med lite sällis

Har haft en superskön dag. Och nu är kl redan 15 snart och Peter kommer hem :-D
Natten var väl inge vidare... Inte mycket sömn. Agnes har feber idag med pga vaccineringen. Och verkar inte må någe vidare... Hon skrek som en tok imorse igen så jag fick ge henne en alvedon sup. Sen har hon sovit mest hela dagen. Hoppas hon kryar på sig snart. Men morgonen har gått bra ändå tycker jag. Theo har velat mysa mycket i knät. Så vi har haft det gosigt.

Strax efter 11 kom Maria, Leo och Joey och hälsade på ett par timmar. Underbart att få lite sällskap. Det känns som man är isolerad härhemma. Så det va jätteskönt att få träffa tjejerna och prata lite en stund. Och jag tror Theo tyckte det va jättekul att få träffa Leo. För han hejjade glatt när han såg honom. Och vinkade länge vid fönstret efter dom åkt hem igen. hihi
Stackare... han får inte leka mycket inte pga hur sjuk han är jämt. Men hoppas det ändrar sig efter tisdagen nu :-) Hoppas måste man göra!

Just nu ligger Theo och kollar på bollis i soffan och myser. Agnes sover och jag sitter här och bloggar. Ska köra ett träningspass när Peter kommer hem. Känner mig taggad efter vilodagen igår. Och imorgon är planen VOLLEYBOLL!!! TJOHOOO va kul! Längtar verkligen :-)
Förhoppningsvis... om jag FÅR. Tänkte jag försöka träna en dag i veckan.... om jag får alltså?! Snälla, söta pleeeeeaaseee!


Vår pladdermaja


Bvc besök med Agnes

Våran "lillfisa" väger nu 5830 gram och är 61,5 cm lång :-D Hon följer sin viktkurva superfint. Ligger strax ovanför normalkurvan :-) Så det verkar som att min mjölk räcker till än så länge. Även om det inte känns så ibland...
Men så länge hon går upp som hon ska i vikt så känns det jättebra att amma.
Nästa besök vi har är mitten av februari. Då skulle vi prata smakisar. Jag hajjade till när hon sa det. För va sjutton..... Är hon verkligen SÅ stor redan... Uja... ja hon blir ju 3 månader nästa torsdag. Fattar knappt vart tien tagit vägen. Men, jag kommer nog vänta lite med smakisar med Agnes faktiskt. Det känns inte som jag har så brådis den här gången. Hon är ju så duktig på att amma och det funkar bra. Så jag kör på så länge det går så väntar vi lite med sånt :-)

Just nu: Lugn och ro i stugan. Theo och Agnes sover en stund. Rasmus kollar på Cartoon network och mamma får sitta vid datorn en stund i lugn och ro :-)


Just ja! Theo välte granen för en stund sedan... JAAA vi har inte plockat undan den än. Har inte hunnit... Men nu jäklar blir det av det kan jag tala om!

Träning och ork

Inatt lyckades vi!! Vi fick sova allihopa en hel natt!!! Kors i taket å jädrar i mej!!
Ja... Agnes ammade ju såklart. Men bara 1 endaste gång! TJOHOOO!!! Och det bästa av allt är att vi somnade runt 22.30 redan så vi var rätt pigga när kl var 6 och alla vaknade.
Känner mig pigg idag och det känns helt underbart. En endaste sådan här natt lite då och då gör mirakel för oss alla. Tror det är mycket träningen jag börjat med oxå. Lite träning om dagen ger mycket mer ork.

Om en stund bär det av till bvc för vägning och mätning av Agnes. Sen ska hon få sina första två vaccin oxå. Får hoppas hon slipper feber ikväll.... Efter det ska jag och Peter ta lite prover oxå. Sjukdommarna har ju loopat här i flera månader nu. Så det har blitt ett allmäntillstånd att vara sjuk. Nu ska vi ta lite tester, bla för TWAR. Och se om det finns något vi kan göra. Annars är det väl bara att härda ut antar jag.

När vi är klara med det drar jag, THeo och Agnes och hämtar hem födelsedagskillen från skolan. Tänkte mig lite utelek när vi kommer hem :-)

Ha en bra dag allihopa!!!


Min älskade pojke!


Inatt kl 03:53 för exakt 8 år sedan så låg jag på förlossningen i gävle och krystade för fullt. Och ut kom den här söta, goa, snälla och underbara lilla gossen Rasmus :-)
Idag fyller han 8 stora år! Det är helt otroligt vart tiden tagit vägen. Och att min lilla lilla pojke blitt så stor!
Imorse firades han med sång och en bakelse. På lördag firar vi honom härhemma. Och på söndag ska han ha barnkalas på fjärran höjder och sen vidare hem på kalas hos sin pappa.

Grattis min älskade älskade gosse!!!



En händelserik dag

Som började med att jag inte sovit sedan 2.30 ungefär inatt. Och nej, faktiskt inte! Det var INTE Theo som strulade. Han sov så fint heeela natten i sin säng i sitt rum. Nej, det var Agnes som åt typ 3 ggr. Och däremellan vaknade Rasmus och hade växtvärk. Så när morgonen kom var jag minst sagt mör.

MEN! Då är det bara å hålla igång så gott man kan så man inte blir trött.
Sagt å gjort. När Agnes tog en liten tupplur i sin takvagga så tog jag mig en liten slummer i soffan. Theo väckte mig av att han stod på bordet och skrek åt mig att titta. :-P Ja... vem behöver vila liksom....

Fick ett sms från min kollega på jobbet som vill att jag ska följa med på Sectra dagarna 13-14 april. Varför inte! SJUKT roligt :-) Och superviktigt för mitt arbete.

1 timma sov Theo middag och under den tiden var Agnes vaken så det var bara å glömma vila.
Lunchade gjorde vi och sen packade jag på kidsen kläder, packade in dubbelvagnen i bilen och drog iväg och hämtade Rasmus på skolan. Längtade efter min gosse :-) Och vi hade ju inget annat för oss ändå så.
På vägen in till stan ringde jag mamma och fick veta att hon var på akuten. Hon hade mått illa och svimmat inne på toaletten och slagit i huvudet hårt. Nu väntade hon på provsvar och svar från skallröntgen.
*suck* Kan inte beskriva känslorna.... orolig, stressad... gråter..

Hemma runt 14. Theo och Rasmus lekte gärnet medan jag ammade, ammade och ammade Agnes.
Dom låg sådär supersött i soffan tillsammans och tittade på hela Pippi på rymmen medan jag lagade mat.
Amma amma amma Agnes. Duscha en nerskiten Theo. Amma igen....
Och sen kom Peter hem......

Tog en kopp kaffe medan jag ammade Agnes. Sen drog jag iväg till affären för att handla. När jag skulle betala upptäckte jag att jag inte hade kortet med mig. GAAAH!!!!! Åka hem igen och hämta det och sen tebax igen. Superbt jävla roligt!!!

Kl 20:24 hoppade jag upp på crosstrainern och körde 15 minuter i ren frustration över allt..... Kan vara skönt när man har mycket oro i kroppen. Lättare överkroppsträning i form av ryggups och hantelövningar. Sjukt svag i axlarna.....
En skön dusch. Och ja, nu sitter jag här och bloggar.

Har precis avslutat ett samtal med mammsen. Hon och pappa var äntligen på väg hem från akuten efter att ha suttit där hela dagen. Hon ska tillbaka imorgon igen för vidare prover.
Skönt att höra från henne :-)


Just ja! vi har fått tid för operation till Theo oxå. Den 18/1 kl 7.00 ska vi befinna oss där. Blir en tidig morgon... Meeen.. det är vi ju vana vid :-)


Godkväll!! Nu hoppar jag i säng.



Oboy... vicket rörigt inlägg.....:-/


Hon blir starkare


Lilla älskade Agnes. Kärleken växer för varje dag som går till henne :-D
Hon är så underbart nöjd och glad oxå. Redan på morgonen så ler hon som en sol emot en. Och börjar prata och jollra på en gång. Formar dom där små läpparna och grejjar med tungan så det kommer ut massa olika ljud :-D  man smälter som smör i solsken direkt :-)
Hon har börjat hitta sina händer oxå. När hon får syn på dom så stirrar hon så ögonen går i kors på henne. hihi
Och sitter hon upp i knät så ska hon ner och titta på sina fötter. Så hon viker sig nästan dubbel.
Stark i nacken har hon börjat bli oxå. Fast hon inte kan ligga på golvet så ofta (pga Theo typ kliver på henne då).
Men ibland så tränar vi. Men hon är inte sådär superförtjust å ligga på mage direkt. Nä, ligga på rygg är fint de tycker hon :-) Inga tendenser till rullningar ännu. Men den här lilla jäntan är tidigare med pratet istället :-)




En ny dag

utan sömn... Det va ju en jäkla tur att vi fick sova igår natt iallafall. Själv har jag varit vaken eller småslumrat bara sedan 2.30 imorse. Lite mindre kul. Men det är lugnt! Jag fick småslumra en kvart här på morgonen när Agnes låg i sin takvagga och Theo.... stod på vardagsrumsbordet och skrek.... Hmm...

Ja, nu har iallafall Theo precis sovit 1 timma. Ska få i oss lite lunch och sen ut en sväng. Att få gå ut en stund är min räddning på dagen. Annars skulle jag gå omkring som i ett töcken av trötthet hela dagarna tror jag.
Luft gör susen!

god förmiddag på er!

Ja de va ju på tiden!

Det gav iallafall resultat att Peter ringde till Öron näsa hals och tryckte på om en operationstid.
För idag ringde dom och erbjöd oss en tid redan imorgon!!  Den hade vi med glädje tagit om det inte var så att Theo ju är sjuk... Och äter penicillin. Tydligen så var det inte bra om han var rosslig i samband med sövning. För då kunde halsen slemma igen. FASA!!!! Det vill vi INTE riskera.
Så då blev vi erbjudna en tid den 18 januari istället. Redan nästa vecka så det känns superbra. Så nu är det projekt "göra Theo frisk". Han blir hemma från dagis helt och hållet tills efter operationen. Och helst av allt ska vi nog försöka isolera honom lite. Han har ju absolut inget imunförsvar kvar alls nu och blir sjuk för minsta lilla.
Det kommer bli en tuff vecka det här.... Men allt för vår lilla gosse.


Håll nu alla tummar och tår för att vår gofis kanske ÄNTLIGEN får börja må bra igen.

Helgen är över

Så var dom underbara dagarna förbi då. Helgen gick i raketfart! Ni vet sådär så det känns som att man igentligen inte ens gjort något. Den bara försvann ändå. Inte ens "måste" saker har vi fått gjorda. Knepigt......
Men idag är det måndag igen och en helt vanlig vecka börjar. Peter åker till Uppsala och jobbar och Rasmus börjar skolan igen.
Jag blir hemma med Agnes och en sjuk Theo. Det märks att han inte mår bra av penicillinet.  Inte bara att han blir fruktansvärt dålig i magen av det och bajsar jättelöst. Utan att han inte är sig själv heller. Han är tröttare och hängigare. Och man ser på hans små ögon att inte allt står till som det ska.
Jag tycker han blir magrare och magrare för varje gång han blir sjuk. Ansiktet liksom sjunker ihop... :-(
Han äter ju så jäkla dåligt. Det gör ont i mammahjärtat. Jag vill att han ska må bra!!!

Det kommer bli en slitig vecka. Tur att den började bra med en helt okej nattsömn :-)

Godmorgon kära vänner!!

Heja Tierp!


Om en stund drar jag och Agnes iväg till Tierp för å kolla på tjejernas andra allsvenska match :-) Dom vann sin första mot Malmö igår med hela 3-0!!! Känns som det kommer bli Tierps år i år :-) Och håller tummarna hårt för ett allsvenskt guld :-D

Det kommer klia i fingrarna någe fruktansvärt när jag tittar. Det vet jag... Men det känns avlägset. Att få komma iväg och träna ibland med Sätra är nog vad jag kan åstadkomma som mest nu.
Kanske om några år när barnen blitt större? Ja kanske det... men man blir ju inte direkt yngre heller...
Tiden får utvisa helt enkelt.
Men idag ska det bli superkul att få åka och titta på en match iallafall!!

HEJA TIERP!!!




Vår lilla pladdermaja

Snart 3 månader och pladdrar som jag aldrig hört en bebis göra förr. Det är alla möjliga dessa jollerljud. Och det är HÖGT! Hon har verkligen hittat rösten vår lilla tjej. hihi.
Det är ovant å höra för Rasmus var inte sån alls. Och inte Theo heller. Theo hade ju full fokus på att röra sig istället. Med tanke på att han stod på alla fyra redan vid 3 månaders ålder. Och Agnes inte ens har gjort några försök att rulla. Hon är så glad och nöjder med att ligga på rygg, prata och skratta med oss :-D
Hon är gosig redan nu oxå. När man håller i henne vill hon mysa med sitt ansikte mot mitt. Gosar gärna in sig i min tröja :-) En riktig mystjej.

Ska försöka fånga på film när hon pratar :-)

Just nu: båda kidsen sover och vi ska försöka se en film och äta lite götta!



Lite bilder på prinsessan Agnes






















Är detta helt vanligt?


En fråga sådär bara.

Är det helt vanligt att en 19 månaders lyfter på ena skinkan, drar av en brakskit och sen asflabbar åt det?!

För både jag och Peter satt som fågelholkar och glodde på varandra. Ja, innan det brast för oss och vi med började flabba. Men ändå... hur vanligt är det liksom?



Får han inte hjälpa till blir han galen. :-P


Dom är duktiga sådär......

Att öronkliniken och operationsplanerarna synkar varandra i informationen är väl alldeles på tok för mycket att begära antar jag.
Skitbra tycker jag att öronkliniken säger att man ska få en operationstid i januari för "det är inte alls speciellt lång väntetid"
Så nu när lillgossen haft två öroninflamationer sedan vi var där i mitten av december så ville vi såklart ringa och trycka på lite om en tid. Eftersom den inte kommit ännu. Och man kan väl kanske anta att man får iallafall någon veckas förvarning om att det är dags så man kan planera lite.
Men så säger operationsplanerarna att det är 42 dagars väntetid from att dom får in papprena från öronkliniken!! Höhhh!!?? Helt ny information för oss
Sen säger dom att dom fått papprena den 27 december! Ehhh..... det är mer än en vecka efter att vi varit där på undersökning. Tar det sån jävla lång tid att skicka papper med internpost alltså? Eller varför inte GÅ över med dom bara.

Iallafall så innebär ju det här att det inte är operation förrän någon gång i mitten eller slutet av februari. Så alternativen vi har är alltså att Theo förmodligen kommer åka på åtminstone 1 och säkert fler öroninflamationer innan det är dags. ELLER, om det nu hjälper.... hålla honom hemma från dagis närmsta 1½ månaderna.
Åååå det lär ju bli en pärs. *puh*
Men OM vi kunde ta en operationstid med kort varsel så kunde dom kanske prioritera lite. Vi får se när dom hör av sig då.

To be continued.......


Han mår inge vidare idag vår lillgosse :-(


Eländes elände


Stackars stackars vår lilla gosse :-( Nu har han åkt på dubbelsidig öroninflamation igen. Och det var bara tre veckor sedan förra svängen. Och så lite topping på det är torrhostan han har stup i kvarten och den ständiga elvan under näsan.
NÄR i helskotta ska dom där jävla jonen på öronkliniken få arslet ur vagnen och skicka iväg en tid för operation!!?? EXTREMT jävla tröttsamt å behöva vänta. Och rent överjävligt å se Theo lida hela jäkla tiden.
Första gångerna han hade öroninflamation så skrek han av smärta. Men för varje gång han åker på det är det som att han vänjer sig mer och mer. Öroninflamation och sjukdom i sej har blitt ett allmäntillstånd för honom.
Nu skriker han inte längre av smärta. Han biter ihop och smågnäller lite ibland, äter dåligt och tar sig lite för öronen. Men annars ingenting.... Fan JAG skulle skrika om jag fick öroninflamation.
Tappra lilla söta goa gossebarnet!

Imorrn är det jag som ringer öronkliniken å ser till så dom får tummen ur röven nån gång!!

Punkt jävla slut!!


//en stycken less mamma

Att tappa bort sig själv....

Idag är jag lite nedstämd. Man får ha sådana dagar ibland. Och det går igentligen inte att göra så mycket åt det. Man får ta sig igenom dagen bara och hoppas att imorgon blir en bättre dag.

Men just idag! Känner jag mig nedstämd. Jag älskar att vara mamma och att få vara med mina barn. Men idag slog det mig att jag i stort sett tappat bort mig själv. Eftersom Theo är sjuk i stort sett jämt. Och är han på dagis måste jag försöka vila på dagarna (OM Agnes behagar sova) så att jag orkar. Så är jag i stort sett inlåst i huset dygnet runt. Jag får vara glad om jag får ta en promenad någon gång ibland. Att få åka iväg till affären känns euforiskt nästan! Herregud! jag är själv och utanför huset!! TJOHOOOO!!!
Men sen kommer jag på att Agnes kan ju bli hungrig... bäst å skynda mig på. Stressa stressa!!
Jag måste skynda mig duscha eller gå på toa för Agnes kan ju bli hungrig. Skynda skynda!!
ABSOLUT! Jag är en lugnare och bättre mamma nu. MEN! Jag är ju fortfarande Kristin oxå. Eller?!
Eller ÄR det så att när man blir mamma så ska man bara gömma sitt eget jag i en garderob någonstans och fokusera hundra på barnen. Jaget är inte viktigt längre?

Efter Rasmus var jag helt fokuserad på att jag minsann fortfarande var viktig oxå. Jag är INTE bara mamma. Jag är JAG oxå. Och JAG ska fortfarande kunna göra allt det där jag gjorde förut. Visst, sagt och gjort. Det gjorde jag.
Det funkade DÅ. När Theo kom blev det liiiite svårare. Men visst, jag tränade lite volleyboll. Men det var det enda oxå. Nånstans där började jag tappa mig själv. Allt det där jag älskade liksom gled iväg långsamt men säkert. Utan att jag igentligen märkte det.
Naturligt så ligger all fokus på ens barn. Speciellt när man har en sambo som jobbar mycket. som jobbar för OSS och för vårt bästa.
Då är det väldigt svårt att säga att JAG är viktig och JAG behöver. För vi behöver ju båda två lika mycket.
Nu när Agnes har kommit är det i stort sett omöjligt känns det som. Jag vågar inte ens be om lite egentid.... Känner mig skyldig och inte värdig.

Men ÄR jag verkligen inte värdig? Jag har barn runt och på mig dygnet runt. jag ligger inte ens och sover själv. OM jag ens sover. Man slumrar bara när man har en bebis bredvid sig.
Jag kommer aldrig ut ur huset. Träffar i stort sett aldrig folk. Jag har burit och fött tre barn. Jag är inte direkt som jag varit förut i kroppen... Jag är fet och svag. Och allt som oftast blir jag ledsen när jag ser mig själv i spegeln. vart är jag någonstans? Och hur ska jag kunna vara bra mot den jag älskar när jag inte ens kan tycka om mig själv lite....

Jag vet inte.... Men just idag känner jag mig nedstämd... Jag hoppas det lättar.



//Jag saknar mig själv......

And the winner is!!!

Jag har ju TOTALT glömt bort å annonsera vinnaren av Jon of the year 2010 för sjutton!!!
Det är STORT! Det är BRUTALT och det är BITTERLJUVT!!

Löken! Du klarade dig i år.

Årets vinnare är Johan "Lillebror" Frisk!!!! TADAAAAAAAAAA!!!



Det fina priset är på väg ;-)


Höm........


Omkring kl 3 inatt:

Peter: Va? Ligger du här?!

Hmmmm...................



Laddar för "veven"


Halloooo

Agnes säger Hallååååå :-D


snutte


Pigg morsa på väg till dagis


Tösabiten kommer bli en snuttefilts unge :-D


always keeping the faith....




Åååå godmorgon världen!


SJUKT underbart att ligga i sängen och säga godnatt till varandra när kl bara är 22.00. Både jag och Peter är halvkrassliga oxå så i behöver VERKLIGEN sova och återhämta oss. Och inatt måste jag nog säga att vi fått sova helt okej. Agnes åt första gången vid 00.15 och somnade sen om på en gång. Sen vaknade Theo 3.30 och Peter gick in och lade sig vid honom. Agnes vaknade och åt igen precis där oxå. Men sen fick vi sova till 6.15 allihopa :-D En helt okej natt eftersom vi somnade så tidigt. Självklart var jag väl lite trött imorse. Men det är jag alltid hur bra jag än fått sova. Så en sådär 3 koppar kaffe slank väl i :-P

Lämnade Theo på dagis runt 9. Och hör och häpna. Det gick ovanligt bra!! Inge skrik alls idag faktiskt.
Lite smågnäll och klamrade sig fast lite hos mig. Men sen var det bra :-D
Skönt!!

Just nu håller Agnes på att vakna till efter att ha sovit en 30 minuter. Idag blir en rejäl slappardag med mycket bebismys :-D


God natt världen!


Nu hoppar vi i säng och hoppas på en bättre natt med mycket sömn.

Natti natti!!


Rumsbyte

Ja, nu har vi rumsterat om lite härhemma. Vi kom fram till att den bästa lösningen just nu är att Rasmus och Theo får byta rum. Eftersom Rasmus inte har så värst mycket grejjer längre (han är ju så stor). Inte leksaker iallafall. Utan det är mest dataspel, tidningar, datorn, tv spel och sånt. Leksakerna han har är sånna där bakugan och sånt smått grejjs. Så Theos rum passade honom mycket bättre. Det blev ett jättemysigt krypin :-D

Theo har fått tagit Rasmus gamla rum. Det blev SUPERBRA! Och Theo trivs som fisken i vattnet därinne. Han springer omkring och leker med allt. Helst samtidigt :-) Vi har precis varit däruppe en timma och lekt av oss lite :-D

Men ja... första natten blev ju lite av en katastrof då. Men dom vänjer sig nog tror jag.
Tanken med det hela är att Theo och Agnes får dela rum till att börja med. Vi får väl se hur bra det går.
Men så småningom ska vi dela på rummet så att det blir två mindre rum. Ett varsitt till alla barnen.
Men sen är det slut på möjligheter, så det får inte bli några fler barn nu inte ;-)






Lycka är att få ta över storebrors gamla dator.





Vår Theo har iallafall VÄRLDENS vackraste ögon!!






Ett lågvattenmärke...

Fy fan för den här natten! Å så jävla typiskt att det ska vara en sån här natt när Peter ska iväg och jobba på morgonen. Theo strulade väl fram till 2 taget inatt. Fram och tillbaka fick Peter springa tills han gav upp och lade sig därinne helt och hållet på madrassen.
Hann väl precis stänga ögonen innan Agnes vaknade och skulle ha mat 2.30. Kl 3 fick jag blunda och försöka somna igen. När Rasmus kliver in genom dörren med växtvärk och vill ha alvedon. PANIIIIK!!! Kl är över 3 och jag har inte ens somnat än!!
Rasmus får alvedon och jag försöker somna. Tittar på klockan och känner bara ren stress i hela kroppen att jag bara får sova 3 timmar OM jag somnar exakt nu. Och OM Agnes inte ska ha mat mer förrän runt 6. OM alltså!
Men självklart blev det inte så. Jag tror jag lyckades slumra i någon slags dvala mellan 3:15 och 4:45. Sen vaknade Agnes och skulle ha mat igen. Och ungefär 5.30 var hon klar och jag fick lägga mig och slumra lite igen. Tills Peter väckte mig runt 6.
Så... samanfattat. Jag har fått sova 1½ timma på hela JÄVLA NATTEN!!! Det måste vara ett nytt lågvattenmärke det här.

Ögonen svider, huvudet dunkar, kroppen värker och lyder inte. Jag bara undrar hur jag ska ta mig igenom den här dagen utan att slockna om jag sätter mig ner.....
Just nu är min högsta önskan att Agnes oxå ska vilja sova när Theo gör det efter lunch. Snälla snälla SNÄLLA!!!


//Godmorgon! Eller nått......



Vi drar


Nu sticker vi till Valbo köpcentrum. HEEELA familjen. Dvs tre kids och två vuxna. *puh* säger jag bara.
Vi får se vad dagen bjuder på för äventyr.... Det kan bli vad som helst de.

Tjingeling!

Just ja!!!

Jag har ju inte bara hittat min bröllopsklänning



Jag har även hittat min vigselring!! Fastnade för den direkt och jag bara MÅSTE ha den!!









Vad tycks?


God morgon 2011!!

Jag hann inte blogga om nyårsafton del 3 igår. Efter 12 slaget blev det lite brådis i säng. När man har små kids så kan man inte direkt stanna uppe ännu längre. Speciellt inte om man har en som heter Theo och gärna vaknar kl 5 redan....


Vissa ölade....


Vi spelade twister tills vi var helt svettiga. Inget för "äldre" folk... bara så ni vet ;-)




Tävling Wii. SuperMario Winter olympic games



Ja, sen var det bara 30 minuter kvar till 12 slaget. Agnes som sovit så sött från 20.00 vaknade precis då. Så jag fick bli inne med henne medan Peter och Rasmus sprang ut för att kolla fyrverkerier. Skåla fick vi göra i hallen lite snabbt. Sådär lagom romantiskt....
Kvällen slutade med att Peter kvickt fick springa upp till Theo som vaknat av fyrverkerierna. Och blev liggandes kvar där hela natten. Så.... God natt då?
Natten har inte varit någe vidare alltså för någon av oss. Så idag är vi TRÖTTA

Godmorgon 2011!!! Önskar alla ett riktigt gott nytt år!!


RSS 2.0