Det händer grejjer!!

 
Det händer massor av grejjer i vårt liv just nu. Jisses... Full kareta framåt ba! :-D
Avslöjar mer snart ;-)

Helg!

Äntligen helg igen. I lööööv helger :-) Ikväll blir det vin och tv mys med make :-) Finns inget bättre än å bara slappa en fredag och sen ramla i sängen och sova som en stock :-)
 
Imorgon väntar en förmiddag själv med barnen då Peter ska iväg och jobba en sväng. På eftermiddagen ska jag ÄNTLIGEN få träffa lilla Juni. Petra och Patriks nyaste tillskott :-) Förmodligen massor av snack medan barnen leker av sig.  Ska bli mysigt och trevlig :-) Passa på att snosa bebis ;-)
 
Trevlig helg!!

Fundilurar....

 
På en ny lampa till vardagsrummet. Ikea lampor jag hittat som är i lite olika stil men som jag gillar på nått sätt :-)
 
Nr 1.
 
Stilren och enkel och förmodligen inget man tröttnar på i första taget. Rätt billigt oxå, edast 499 kr :-)
 
 
Nr 2:
 
Lite mer speciell och "on the edge" liksom. Men cool på något sätt och tilltalade mig faktiskt. Men risken finns är väl att den går ur tiden och så får man byta ut den snart igen. Dyr va den med.... 1495 kr
 
Nr 3:
 
Och så den sista som jag gillade skarpt med. Den ser rätt vanlig ut men ändå inte. Och har ett snyggt tyg på skärmen. Men oxå en lampa man kanske riskerar att tröttna på.   Och dyr va den oxå faktiskt... 1295 kr.
 
 
Vad tycker ni?

Intressant!

Även om jag inte fått värst många reaktioner ännu så är det väldigt intressant att se hur många sidvisningar jag haft dom senaste tre dagarna. Och även hur många fler unika besökare jag haft :-D Rolig roligt :-)
Jag tror att jag kommer göra som så i fortsättningen. Att jag skapar en egen blogg om min mediala resa. Och behåller denna för vanliga vardagliga inlägg. Det är ju inte direkt så att jag slutar leva som vanligt bara för detta om ni nu tror det :-D Kan tänka mig många tror att "Jaha, nu kommer hon börja ösa på med sånt där skit heeeeela dagarna och bara prata om det där".
Även om jag brinner för det så NOPP, det kommer jag inte att göra. Undrar man så får man fråga. Annars kommer jag vara samma gamla vanliga Kristin som alltid :-)
 
Bloggnamn till den mediala bloggen kommer senare för dom som är intresserade.
 
Just nu vill jag bara önska alla en riktigt mysig och go alla hjärtans dag. Och hoppas att alla får en jättefin och skönt dag.
 

Förtydligande

Olika former av mediumskap

För dom som är intresserade såklart, annars kan man stänga ner sidan och pilla vidare med sitt bara :-)
 
 
Detta är taget från http://www.anna-lena.se/medial/olikamediumskap.html Så det är alltså hennes ord och upplevelser som följer nedan.
 
Medial förmåga (Där jag är nu)

Medial vägledning eller medial sittning innebär att man använder sig av andra sidor av sin mediala förmåga, som att se in i framtiden eller i förfluten tid, och man kan använda olika redskap och "spå" som att se i kristallkula, tarotkort, runor och annat. Men det är bara redskap, och den som använder redskapen måste alltid ha en medial förmåga för att få ut något av alltihop. Man får inre bilder som redskapen, till exempel tarotkorten eller kristallkulan hjälper en att strukturera så att det blir konstruktivt för den som lyssnar. Alla har någon slags medial förmåga men den som arbetar professionellt lägger mycket tid på träning och att göra budskapen så tydliga som möjligt. Detta är det lättaste mediumskapet och alla "spågubbar och spågummor" från gamla tider använde sin mediala begåvning genom olika redskap.
 

Spiritualistiskt medium (Dit jag vill komma med träning)

När jag håller en seans är det vanligaste att jag sätter mig i ett avslappnat tillstånd och inbjuder andevärlden, under någon minut. Det är ofta inte ens nödvändigt, innan min klient har kommit så kommer ofta de döda anhöriga in i rummet först, och ibland upptäcker jag en närvaro bredvid mig. Det är för det mesta klientens anhöriga eller personer som klienten känner igen man har kontakt med under en seans.

Då är det dags för mig att tolka energisignalerna jag fångar upp. Det är sällan jag ser personen tydligt, utan ofta ser jag bara en del av personen, huvudet eller något speciellt kännetecken för personen, kläder eller smycken. Sedan försöker jag att gestalta personen, och ibland är kontakten mycket tydlig. Då kan man fånga upp hela meningar och uttryck som personen använde under livet, men ibland är kontakten inte lika tydlig och då är det en känsla av hur personen var eller vad personen vill förmedla man fångar upp.

Kanalisering

Det finns mediala människor som kanaliserar änglar eller andliga väsen som inte har varit människor. En sådan person är till exempel Marie-Louise Hahn som skrivit boken "Klara svar från andevärlden". Man ändrar ofta språk och uttryck mot det vanliga och känner ofta att en närvaro eller energi kommer in i en och tar över under seansen.

Trancemediumskap (transmediumskap)

Detta är den djupaste nivån av medialitet, och trance är även det svåraste tillståndet att vara i. Den som är medium ändrar röst, hållning och språk och minns ofta inte något av seansen, utan det känns som att man sovit.

Det hände mig för många år sedan, när jag hade mottagning i Kristinehamn. En gång kom en svartklädd kvinna in för seans, hennes make hade nyligen dött. Kvinnan hade inte med sig något band, utan skulle anteckna det viktigaste. Plötsligt kände jag som en annan person tog över mitt medvetande och jag kunde höra mig själv prata men det kändes som att vara i en djup sömn och jag kunde inte höra vad jag sa. Plötsligt var upplevelsen borta, och när jag tittade på klockan hade det gått en timme och seansen var slut. När jag tittade på kvinnan hade hon antecknat flera sidor text, men jag visste inte vad jag sagt!! Det var en skrämmande upplevelse för kvinnan gick gråtande därifrån. Men hon beställde en ny tid innan hon gick.

Otroligt nog hände samma sak nästa gång hon kom, jag hamnande i tillståndet av trance och när jag vaknade hade kvinnan antecknat flera sidor. Men denna gång såg hon mycket lättad, nästan glad ut och tackade när hon gick. Än idag vet jag inte vad kvinnan fick veta, men andevärlden måste ha tyckt att det var väldigt privat och jag har inte kommit i så djup trance sedan dess. Eftersom jag nu arbetat som medium i några år har jag också lärt mig att bromsa mig själv så att jag inte hamnar i så djup trance för jag vill ha kontroll på vad som händer.

 

Siare

En siare ser över avstånd, vad som händer nu eller har hänt på en annan plats. Detta brukar vara det svåraste i mediumskapet att träna upp och har man förmågan går det ofta i arv.

 

Taget från http://www.anna-lena.se/medial/olikamediumskap.html


Mitt erkännande....

Okej... jag vet inte om jag är redo igentligen. Men det känns som detta är något jag måste göra för att komma framåt. Det känns konstigt.... men det är såhär det är iallafall. Korten på bordet..... Jag är medveten medial och andlig.
Jupp, så är det iallafall. Och innan folk får för sig att jag är ett medium och kan se döda osv så STOPP OCH BELÄGG and hooold your horses :-) Det är en viss skillnad mellan att vara medial och att vara ett medium.
 
Vilket beskrivs VÄLDIGT bra i min mentor Malin Strands blogg. http://malinsmyshorna.blogspot.se/
Men i det stora hela såhär:
 

Medial
förmåga att kunna känna in subtila energier från källor man inte alltid kan hänvisa till.

Att vara medial är en medfödd egenskap hos alla människor och där ingår t.ex, intuition, telepati, empati, ja känslighet av olika slag.

Vi är automatiskt mediala i vardagen och det är den mediala sidan utav oss som "vet vem det är som ringer"

Att vara medial är ingen talang i sig men det går att träna upp sin medialitet men man kan vara mer eller mindre talangfull som i allt annat.

 

Medium: en mellanlänk, en länk mellan den källa man säger dig förmedla. Att agera som medium är när man t.ex berättar för andra vad man ser, känner och upplever.

Man kan förmedla från de döda, från astralplanet, änglar, guider, småfolket, devor, naturen, sitt Högre Jag, från andra planeter, tidigare liv mm  

Man behöver inte vara särskilt andlig för att agera medium eller använda sin medialitet.

 

Andligheten är något som är förknippat med människans längtan efter ett högre medvetande, en mening med livet. Att söka sig till olika filosofier för att hitta hjälp och svar och det behövs inget medium för det.

Taget från Thomas Wallenbergs sida: http://thomaswallenberg.se

 

Det här erkännandet ska bli väldigt kul att se hur folk reagerar på faktiskt. Jag hoppas ju att mina nära och kära som jag bryr mig om kommer att finnas kvar vid min sida. Även om man inte erkänner det jag tror på eller gör. Jag kommer aldrig att försöka pracka på någon det jag tror eller gör. Utan detta är bara den jag är. Och hoppas som sagt att alla jag håller kär fortfarande vill kännas vid mig :-) Om inte, så var det ändå inte någon som brydde sig om mig på riktigt. Och då antar jag att det ändå inte var någon förlust.

 

 

Är man intresserad får man jättegärna fråga :-) Men snälla, fråga seriöst och inte för att försöka dumförklara mig. För jag står rätt stadigt i mina skor just nu så det spelar ingen roll vad någon säger. This is me. Så gilla mig eller hata mig, men ge dig inte på att dumförklara eller försöka ändra på mig. Capice!? Gött :-) Klargöras ska att det här med Gud vet jag inte riktigt... och jag är inte kristen. Detta är något annat. Så blanda inte ihop det heller tack :-)

 

 

Och, jag vet inte riktigt hur min mediala sida kommer att utvecklas i framtiden. Men jag kommer att börja en kurs i slutet av februari och hoppet är att jag ska bli ett medium så småningom. Just för tillfället spår jag i tarotkort och det har gått jättebra. Vi får se vad jag ger mig på härnäst. Denna världen är underbar och härlig och full av kärlek :-)

 

Som sagt, this is me! :-) Kärlek och ljus!

 

Bilden är lånad från varnyavarld.ning.com

 


Bloggen

Jag är RIKTIGT dålig på att uppdatera bloggen just nu. Sämre än jag någonsin varit tror jag.
Nästan så jag funderar på om jag ska lägga ner den ett tag..... Jag hinner inte känner jag. Eller... jag orkar inte heller riktigt. Lite samma grej med facebook. Jag är gärna inne och läser för att se vad alla andra gör. Men jag har sällan något att skriva själv.... Förutom lite kommentarer på andras inlägg :-)
 
Men jag vet inte.... Det händer massor av saker såklart. Rasmus är ju 10 bast nu. Liten mini teenager som springer runt och säger "Fett coolt" och "Fett nice" hela tiden :-) Spelar tv och dataspel och gör han inte det spelar han på telefonen eller gör livet surt för sina småsyskon.

Theo blir ju 4 år i sommar. Lång och smal kille med ordet action som mellannamn. Killen vet hur man gör för att synas och höras om man säger så. Som senast förra veckan när han blev tagen på bar gärning med att kasta ut leksaker i snön från fönstret på dagis.... ja vad säger man... Det är ju inte kul men det är kul liksom :-)  
Men det är härligt :-) Även om jobbigt ibland... Men det är vår lilla kille och sådan har han alltid varit. Fördelen är han blitt så pass stor nu så det går bättre å prata med honom och få honom att förstå. OM han inte är mitt i ett raseriutbrott dvs.... Då kan det gå sämre med den saken.... :-) Pratet är det inga problem med nuförtiden. även om det kan vara lite svårt å hänge med när det går lite fort ibland. :-)
 
Och lilla Agnes som är 2 år och 4 månader snart :-) Lillsessan :-) Uppvuxen med TON av kill leksaker runt sig men har ändå helt på egen hand utan någon som helst påverkan till slut ändå valt dockorna, dockvagnarna, halsbanden och handväskornas värld :-) Även om hon gärna leker med nån bil då och då. Mycket yl och grin skulle man väl kunna sammanfatta damen med i det stora hela. Men såklart mycket skratt och mys oxå. Denna unga damen har skapat ett helt nytt innehåll för ordet envis. Jag vet inte men, när hon sätter igång är hon värre än båda pojkarna tillsammans skulle jag vilja säga. Och GOSSE va arg hon kan bli... ujujuj. Och sårad! Är hon på DET humöret räcker det med att Theo flinandes petar på henne så faller hon i tårar och kommer springandes.
Men hon är världens gosigaste myspysa som gärna sitter i knät och goar allt vad hon kan. Helst med mamma ;-) Pratet har exploderat för henne. Hon härmar alla ord hon hör och pratar redan på allt vad hon kan. Babblar och sjunger gärna. Det är inte allt för sällan man vaknar på mornarna och får lyssna på "Blinka särna ä du här"
Eller "Bä bä ita mam, ha du nå lull lull" Eller varför inte klassikern "Ajajajaj buff, ajajajaj buff"
Några av favvaosångerna :-)
 
Ja förutom barnens ständiga framsteg så händer det grejjer med huset. Vi har precis värderat om huset, så nu väntar vi med spänning på det. Och sen blir det till att lägga nytt tak i vår. Och om våra planer går som dom ska även bergvärme :-) Badrumsrenoveringen på nedervåningen har äntligen påbörjats oxå. Till en början ska tvättrummet göras klart :-)  Full fräs med huset just nu alltså :-)
 
Vad mer.... Ja.. mina planer på katt är oxå i full gång. Och Peter motarbetar det med sina sista krafter här. Men jag är en Ekdahl och jag kan ju tjata sönder folk ;-) Ligger i genbanken :-)
 
Jobbet... full fräs där som vanligt. Ingen rast ingen ro. Wien väntar i början av mars i ca 6 dagar. Och linköping i april två dagar. Projekt och grejjer fram till dess och efter. Jobbigt men kul :-)
 
Ja.. det var det jag kom på denna gången :-)
 
 

RSS 2.0