Snart är det vår!

Hoppas jag verkligen iallafall. Idag var det underbara +2 grader och strålande solsken här i Ytterharnäs.
Efter Theos lunchsovning så gick vi ut 1½ timma och bara myste tills Rasmus skulle åka till sin pappa.
Agnes sov i sin vagn hela tiden. Hon älskar att ligga i vagnen. Väldigt skönt!
Saknar honom så innerligt mycket.... usch... Det är jobbigt när han åker. Nu dröjer det en vecka innan jag får träffa honom igen.










Lite fundersam...

Ännu en morgon jag är tröttare än när jag lade mig för att sova. Det känns som jag aldrig sovit....
Ännu en morgon där jag är så stel i fötterna så jag har problem att gå ner för trappen.
Ännu en morgon där jag vaknar med värk i kroppen. En konstig influensaliknande värk och feberkänsla i hela kroppen. Men inte ett uns till feber! Den enda värken jag direkt kan peka på är i armarna. Idag sitter det i ena axeln mest :-/ Såhär har det varit ett bra tag nu. Så pass länge att man börjar fundera.....
Jag hoppas innerligt att det bara har med trötthet att göra

/godmorgon med en kopp kaffe

Ännu en sån där härlig dag

Solen sken och det har varit 0 gradigt hela dagen. visserligen blåste det som fan! Men det va skönt när man stod i lä iallafall. :-) Familjepromenad på en 30 minuter så både Agnes och Theo slocknade. Sov ute i vagnen säkert 2 timmar idag med. När Theo vaknade ville han absolut inte gå in. Utan det blev mellis på altanen i solen :-)
Så mellan 11-15 var det utetid :-) Väldigt skönt :-)




Hela helgen har känts ovanligt lugn. Inte sådär kaotiskt hektisk som det har gjort senaste månaderna. Jätteskönt faktiskt. Det behövde vi.  På onsdag sticker jag, Theo och Agnes iväg till mammsen och pappsen i kolbäck några dagar. Peter ska jobba och sen blire krogen på lördag. Söndag ska han väl ligga och köra buss hela dagen förstår jag ;-) Lika bra å inte vara hemma då känner jag. hihi









Nu äre kvällsmys med film härhemma. Rasmus sportlov börjar ju imorgon så det är inte så bråttom isäng. Arthur och minimojerna på tv och popcorn i magen :-)



Helgmys

+2 grader står det att det är ute. Underbart! Självklart har vi varit ute flera timmar. Från ungefär 11.30 till ca 15 taget. Både Agnes och Theo sov ute ett par timmar. Rasmus har lekt hela dagen med Lucas.
Just nu sover Agnes en stund och nybadade Theo ligger och ser på tv. Peter vilar och jag tar en stund vid datorn.

Ikväll blir det riktigt lördagsmys. Kyckling och pommes till middag och fruktsallad med grädde till efterätt.
Sen blir det ju såklart godis och mello till kidsen. Mamma och pappa ska mysa med ost och kex och kanske några munnar rödvin :-)

Jahapp, nu vara färdigsovet för Agnes. Dags å busa igen :-)

//Happy saturday!

Det finns inga rutiner!

Agnes vaknade strax efter 6 och jag tog över henne till mig och ammade. Peter stack in huvudet i sovrummet runt 6.20 och sa att Theo fortfarande sov. Höm.... happ.. Hur gör vi nudå?
Igentligen är ju det hela rätt så lätt. Vi ligger kvar tills Theo vaknar helt enkelt och jag har babyvakten inne hos mig. MEN! Det blir bara helt fel för oss alla när han sover länge. för det händer ALDRIG!
Peter blir sen även fast han inte har någon annan att se till än sig själv därnere. Och jag kan inte somna om för jag ligger bara och väntar på att han ska vakna.... :-/ Helknasigt. Det hela slutade med att Peter blev senare än någonsin. haha

Nä kids! Nu får nog så fint fortsätta stiga upp kl 6 annars blir det kaos härhemma. :-)

Idag är mamma Kristin mycket piggare. För hon fick sova till kl 3 inatt utan att vakna. Mycket skönt :-)

//Godmorgon!


Äntligen internet!

Har varit utan internet sedan igår kväll ungefär. Jäklar va handikappad man blir då! Tur att jag hade iphonen å surfa på. Även om det går rätt segt....

Hela veckan har det gått jättebra å lämna Theo på dagis. Han springer in till sin favvofröken Sinnika och kramar henne hårt. Vinkar och sen skiter han i mig totalt. Jätteskönt!
Men nu har han börjat trotsa när vi ska gå hem istället. Ja, jättebra säger ni. För då trivs han ju. Ja absolut!
Men det är ju inte jättekul å lämna Agnes därute i vagnen i kyla. Medan man står inne på dagis med en 1½ åring som skriker så hela förskolan hör honom. Man får nästan nagla fast honom mellan benen och idka tvångspåklädning. Och samma sekund han kliver utanför dörren är allt happilidoodilidooo. HUR bra som helst. *suck* Sen ska han gå och kolla på ALLTING efter vägen. Så en promenad på vanligen 3 minuter tar över 30 minuter! Yes... jätteskönt med luft. Fast inte om det är -15 grader och kinderna håller på att frysa sönder....
Okej, jag ska sluta klaga. Han är iallafall VÄRLDENS sötaste min goa underbara Theo :-) Och det är skönt att han känner sig trygg och har det bra på dagis :-)




"lilla" Agnes känns inte så liten längre. Helt plötsligt från att ha varit nöjd med att ligga på rygg och flina upp sig. Så försöker hon lära sig allt på en gång. Hon ska sitta upp jämt! Och försöker man luta henne på något sätt så är huvudet ändå uppe i luften och hon försöker sätta sig upp. Sitter jätteduktigt själv korta stunder. Men är såklart lite rund under rumpan och svag i ryggen ännu.
Ligger på mage och försöker åla framåt. Lyfter upp rumpan och försöker få knäna under sig och ta sig framåt. Kämpar å kämpar och blir asförbannad när hon inte kommer mer än nån cm framåt. :-)
Igår började hon försöka rulla från rygg till mage. Låg med huvudet långt bakåt som en banan och kämpade som en tok. Och när hon inte ens kom upp på sida ordentligt blev hon riktigt arg! hihi
Och jag kan bara inte låta bli att skratta åt henne. Hon verkligen skäller när hon blir arg. hihi
Ja som sagt, det ska hända grejjer hela tiden. Blott 4 månader gammal.









Och Rasmus. Underbara goa mysiga snälla Rasmus :-) Han har varit hos sin pappa idag och jag saknar honom så det gör ont! Igår var jag tvungen å hämta hem honom från skolan för jag saknade honom :-) Peter gör det ju vanligen. Det är skönt att ha honom hemma. Hoppas vi kan hitta på något mys i helgen :-) han var lite bekymrad över trollerilådan han fått av oss i julklapp. För han kunde inte läsa instruktionerna själv. det var så liten och mycket text. Så han har inte kunnat göra något i den ännu. Så jag lovade att titta på det med honom ihelgen.
Gokillen min! :-D



Dåligt med sömn för mig på flera nätter. Inte många timmar alls... Idag tog det ut sin rätt i form av illamående och frossa. Jag var helt säker på att jag fått magsjuka och skulle spy när som helst. Minutrarna i väntan på att Peter skulle komma hem var som en evighet. Men sen fick jag sova 30 minuter och jag mådde genast bättre. :-) Knepigt det där hur man kan bli av för lite sömn..... :-/


Lite bilder


Vår lilla bagare :-)


Hon sitter riktigt bra själv nu. Även i "pölen"


Nu har det börjat komma riktiga tårar när hon blir ledsen :-(


Myspys i pölen


Ett tappert försök att "bygga" pärlplattor


Som slutade med att vi tog något enklare istället :-)


"Kabeln" han la på vardagsrumsgolvet i eftermiddags.....


Sur, grinig och tvär

Idag är en sån riktig jävla skitdag! Sov totalt kasst inatt. Var tvärtrött igår kväll så vi gick och la oss jättetidigt. Men jag fick ändå inte sova pga Agnes vaknade och skulle äta tre gånger. Och bökade hela tiden i mellan. Till 1.30 fick jag sova. Inte längre :-( Så jag var som ett slakt imorse. Och morgonen började såklart med trots från Theo. vilket fick mig på ännu sämre humör. Kände mig redan då sur och grinig. Och det har inte gett med sig under dagen heller. Nu är kl eftermiddag och jag är fortfarande skitsur och grinig. *suck*
Lättirriterad, trött och har inget tålamod överhuvudtaget. Inte bra alls..... Förstår inte vad det är för fel heller. Om det bara är att jag är trött eller vad.

Theo som vägrar ha kläder på sig när han kommer hem från dagis oxå. Satte sig och sket på golvet såklart! *suck* orka orka orka.....

ge mig SÖMN!!!!

4 månader stor

Idag blir vår Agnes 4 månader stor!! Jag har sagt det förr och jag säger det igen. FAN va tiden går fort!
Såhär fort har jag inte för mig det gick förut....
Hon har fortfarande inte gjort några tendenser till att rulla. Men däremot är hon jättestadig i ryggen och sitter gärna. Och kan sitta korta stunder helt själv faktiskt :-) Och OJ va glad hon är då :-)
Jättestark i benen och vill väldigt gärna stå upp. Och hon ser väldigt stolt ut när hon gör det och man talar om för henne va duktig hon är. Sina fötter har hon upptäckt och kan greppa dom jättefint nu. Hon har tränat på det ett tag. Men nu tar hon fötterna ganska lätt och håller i dom :-) Skrattar högt gör hon och har gjort ett tag. Men är fortfarande lite svårflirtad. Man vet aldrig vad som är kul :-)
Hon visar mer och mer sin personlighet. Och har börjat säga ifrån på skarpen när hon lessnat på Theos bravader runtom henne. Hon skriker ifrån och blir rejält förbannad ibland. hihi. Härligt å se att hon har lite humör :-)


Underbara sötaste finaste och goaste prinsessan Agnes


Jag är GLAD!

Idag är jag glad för jag har fått spela volleyboll både lördag och söndag. Igår piskade vi Vansbro och idag Säter. VÄLDIGT sköna vinster. Och SÅ kul att få spela med tjejerna igen :-)

Sen ställde jag mig på vågen imorse och såg att jag gått ner ytterligare 1 kg. Dvs nu är alla 14 graviditetskilona puts väck! Så nu kan man börja jobba på nästa mål. Att gå ner dom där 11-12 kg som sitter där och skvalpar. hihi

Jag har en grym träningsvärk och det är så SKÖNT! :-D

//Godnatt folket! Big smile, big smile, BIIIIG smile!

Hann bara inte blogga igår

Dagen rullade på i en jäkla fart. Upp med kidsen kl 6 på morgonen. Kl 11.30 bar de av till Polhemsskolan för att spela match. Går väl snabbt tänkte jag. Jag är hemma i ett kick! Jävlars.... 5 set och 2½ timma blev det.
För en gammal kvinna på 30+ som bara tränat 2-3 ggr på ett år ungefär så är det kanske å ta i.....
Jag hade så jääääävla ont i hela kroppen igår kväll så jag höll på å krypa ur skinnet. En ipren och 2 alvedon fick jag ta tillslut för å ens kunna överväga att sova. *puh* Tänkte jag jag nog inte skulle kunna ta mig ur sängen imorse. Men... konstigt nog så har det gått bra. Visst, jag har träningsvärk överallt. Men det är inte så farligt som jag trodde det skulle va :-) Får se om man kan kickstarta igång den här gamla kroppen kl 17 idag när det är dags igen för match. Såg på vågen imorse oxå att jag faktiskt gått ner 1 kg till. Så nu är det sammanlagt 3 kg.


Yepp! NO PAIN NO GAIN!!

Vinke vink från en väldigt happy Kristin som fått spela massa volleyboll!

Den låååånga fredagen

-13 grader ute och solen skiner härligt. Men så SJUKT jäkla isande bitande kyla så kinder fryser sönder nästan.
Innedag det blir... tyvärr.. :-/

Vi har myst i soffan, gosat, tittat på tv, ritat, *byggt* pärlplattor, dansat, lekt på Theos rum och lekt härnere.
Jävlarimej!! Det är nästan så man önskar dagen var slut NU! Jag är tröttare än tröttast. Att gå till jobbet är som rena rama semestern jämfört med det här. *puh* Visst det är kul! Men jag är en gammal kvinna och orken hänger inte riiiiiktigt med längre.

Det har blivit dåligt med äta idag och nu har jag huvudvärk deluxe. Så jag mår... sisådär.
Idag är en sån där lite halvkass dag helt enkelt. När man har lite svårt å se saker från den ljusa sidan och gräver ner sig några cm. ja, dom dagarna kommer och går. Hormoner hormoner hormoner. OCH sviter av att sitta instängd mestadelen och inte träffa så mycket vuxna att prata med. Extra jävligt är det när ens karslok kommer hem 16.30 en fredag!!!! *fräser*
Som sagt... dagar kommer och går.

Ska försöka få i mig lite käk får se om saker och ting ljusnar med lite socker i blodet :-)

//Fredag.........

Bebismys

Idag drog jag och Agnes iväg till Sätra för att bebismysa. Johannas nytillskott till familjen, lilla Tim. Så nu har dom triss i prinsar familjen Hultin :-) Och vilka prinsar sen då! Riktiga sötnosar :-)
Enligt mig liknar lilla Tim sin äldsta brorsa Adam mest. Men sånt kan ju ändras :-) Mysigt var det iallafall. Slarvmajan jag glömde såklart att ta kort. När vi tjejer kommer ihop så pladdrar vi nästan i munnen på varandra. Ja.. tjejer kan prata. hehe

Sen fick vi veta en liten surprise oxå! Något jag hade gått och funderat över och hoppats på väldigt mycket.
Jag vet inte om jag får säga något så jag kniper igen kakhålet ett tag till. Hon får berätta det själv isåfall ;-)


Kl är snart 21 och jag satte mig ner precis för en stund sedan. Dagarna går verkligen i ett. Inatt kan jag ju iallafall verkligen inte klaga på sömnen. Agnes somnade kl 19 och vaknade inte förrän kl 4 för att äta första gången! Så jag har iallafall fått sova ca 6 timmar i sträck! :-D :-D Inte illa!
Hoppas det fortsätter så. Men ja... man ska inte ropa hej ännu. Konstigt nog har jag varit trött ändå idag.... :-/ Ja.. man har ju lite sömn att ta igen.Om man någonsin kan ta igen det.....

Och lilla Theo forsätter sin potträning. Varje dag när han kommer hem från dagis ska han ta av sig kläderna och blöjan och springa omkring naken. Då och då går han till pottan och sätter sig. Men inget har kommit i den ännu. Däremot en och annan olycka på golvet. Men det hör väl ihop med träning antar jag :-)
Idag satt han iallafall och undersökte sina nedre delar vääääldig noggrant med en ficklampa. hihi
And the fascination nerver ends......  Sådan far sådan son?!






//

Vi mår lite bättre

Iallfall jag. Fortfarande hes, hostig och snorig. Men definitift inte nära döden längre :-)
Sen har Theo varit på dagis både idag och igår så jag har fått chansen att vila på dagarna. Vilket gör underverk när man är sjuk.
Det gick iallafall mycket bättre å lämna Theo på dagis idag. Han sprang in glatt, vinkade och sen sket han i mig. Gött, det är så det ska va anser jag.


Sooo! Back to träning igen är det ju tänkt då. Det har ju inte blivit ett skit träning på två veckor nu pga all sjuka. Och det har säkerligen resulterat i att jag gått upp nått kg. Även fast jag inte ätit någe konstig. Det behövs inte när man har en kropp som jag, den går upp av sig självt bara för att jävlas.... :-/
Iallafall! Jag tar VÄLDIGT gärna emot tips hur jag ska träna och vila. Jag kan inte göra sååå mycket med kosten ännu annat än att hålla mig borta från socker i så stora mängder. Sen kan jag ju inte dra iväg så värst på träningar. Så det är hemmaträning som gäller.
tar tacksamt emot tränigsprogram! Har en crosstrainer hemma så det funkar väl :-)

Kom igen, hjälp mig nu :-)





Första dagen tillbax

Första dagen tillbaka på dagis idag för Theo. Gick välle sisådära.... :-/ Han började skrika och härja redan hemma. Så han va inte på sitt bästa solskenshumör direkt. Det fortsatte när vi skulle gå hem därifrån oxå. Han va glad å se mig, absolut! Men sen hade han ingen lust å klä på sig och gå hem. En riktig surbulle har han vart idag. Hoppas han är på bättre humör imorrn.

Bvc besök idag för 4 månaders kontroll med Agnes har vi hunnit med oxå. Lillfisan väger nu hela 6500 gram och är 64 cm lång!! Hon är lång vår tjej :-) Inte undra på att vi haft strl 68 ett tag nu :-) Viktkurvan ser bra ut och hon följer allt jättebra. Så jag har bestämt mig för att inte ha så bråttom med smakisar den här gången. Jag kommer amma på ett tag till så får vi se när vi känner för att sätta igång :-) Men inte just nu iallafall.

Kastar in lite bilder på La familjen





Ibland kan man få ett flin på begäran. till å med utan napp!!


Lillfisan flinar upp sig som vanligt







Peter är lite blixt känslig. hihi


Åååååå kvällsbuset kan börja!






Pappa Peter ser sådär lagom trött ut....












Varom väsnas pappa och brorsan!








Min alla hjärtans dag present till dig min kärlek!

Eftersom ungarna varit sjuka så har jag ju liksom inte kommit omkring att köpa dig något sött och gossigt till vår alla hjärtans dag. Så, jag knåpade ihop ett litet rim till dig istället.
För många är alla hjärtans dag inget speciellt. Men för oss är det en speciell dag. Dagen då du frågade om jag ville förlova mig med dig. Och året efter på samma dag, friade du på det mest romantiska sätt.
Hoppas att du gillar det och att det duger som present. Puss min kärlek!!



Idag för två år sedan det hände något stort
Du kom liksom inte med något vanligt valentinkort
Liggandes i sängen och med handen på magen
viskade du i mitt öra med dom nervösa andetagen
Vill du förlova dig med mig? var orden du sa
och mitt svar på din fråga blev ungefär HALLELULJAAA!


Ett år passerade och något hände under tiden
Något som förändrade hela husefriden
Det vackraste gossebarn som jorden har sett
Någon så underbar, vacker och komplett
Kanske gungar det under våra fötter ibland
Men fortfarande står vi stadigt tillsammans hand i hand.


För precis exakt ett år sen klev du in genom vår dörr
Inget konstigt med det, det är ju precis som många gånger förr
Men denna gången bar du med dig tre stycken paket
Jag öppnade dom snabbt med lite "pirrighet"
med bröllopsorkidéer och kort med vackra ord
friade du till mig och min lycka var totalt fullgjord


Nu har ännu ett år passerat och det har faktiskt hänt något mer
man får vara försiktig vad man önskar, det kanske något tidigare än önskat sker
men OJ vad välkommen hon är vår underbara,älskade lilla dotter
det kanske händer vi dränker henne i rosa och papiljotter


Så står vi nu här på kärlekens dag
Efter fyra år får du mig fortfarande knäsvag
allt vi gått igenom tillsammans med dom "andra"
har haft sin mening så vi kunde finna varandra
Aldrig kunde jag tro att kärlek kunde vara såhär
Jag är så fruktansvärt högt i det blå himlastormande KÄR!


Du och jag min älskling vi är menade att vara
en kärlek alldeles för stor för att någonsin kunna förklara
Jag älskar dig min kärlek till världens ände
det spelar ingen roll vad vi möter för elände
Att lova dig kärlek i nöd och lust kan aldrig gå fel
för det är bara med dig jag kan känna mig hel



Fortfarande gungar det under våra fötter ibland
Men här stå VI, fortfarande stadigt tillsammans hand i hand


Jag älskar dig min kärlek, mitt liv och mitt allt
!



Det fatta man ju!

vaknade imorse med halsont FROM HELL!! Fy f*n! Jag kunde knappt svälja. Och ville helst bara försvinna någonstans. Varken alvedon eller ipren hjälper så värst heller. Snorig är jag oxå. Känner mig totalt däckad.
Hoppas verkligen det ger med sig till imorgon. Fattar inte alls hur jag ska klara av morgondagen med två barn själv annars.
Men det är klart som fasen att jag skulle åka på det här. Varit uppe i ögonen på tre sjuka ungar hela veckan. Det vore ju alldeles för mycket begärt å klara sig.

Eländes bloggningar just nu... Jorå, det blir säkert bättre

//Good day!

Jag tror knappt jag gör detta!

Men okej... alla andra vågar ju så då gör jag oxå derå!  Fråga mig VAD som helst! SHOOT!!


Andas ut

Äntligen helg och familjen är samlad. Den här veckan.... herrejävlar säger jag bara! Aldrig har jag känt ångest över morgondagen någonsin så länge jag varit föräldraledig. Men den här veckan har jag faktiskt gjort det....
Jag har känt mig otroligt stressad och uppe i varv. Så pass att jag haft problem med att sova trots att jag varit dödstrött. Ikväll när jag skulle amma Agnes kom ingen mjölk hur mycket hon än sög. Hon låg där och sög och sög och blev bara mer och mer frustrerad. Men inget kom.... :-/ Var bara å ta fram flaskan. Antar! och hoppas verkligen det berodde på stressen som varit. Och hoppas att det fungerar bättre imorgon.


Känner mig lite uppgiven och nere ikväll. Vet inte.... känslor och funderingar hit och dit. oro... onödigt kanske. Men det blir väl så......

/Godnatt på er!



Orkade inte

Orkade inte blogga igår. Och ärligt talat fanns det nog inte så mycket å blogga om. Theo är ju fortfarande sjuk, diarré nudå... Stackarn kan inte ens släppa en hederlig fis utan att det rinner i blöjjan. :-/
Ah, det är ju kanske inte så kul å läsa om varenda dag så. Det sket sig med bloggandet igår. För såhär ser mina dagar ut den här veckan.

ÄNTLIGEN fredag måste jag bara säga. Skönt att få ha Peter hemma ett par dagar. :-)
Får se om vi får besök från Ljusdal imorgon kanske då. Tydligen var dom lite sjuka däruppe med. Så vi får avvakta och se imorgon helt enkelt.

Jaaa och nyligen gjorde jag ett gött inköp. Nöjd är jag! tror jag... Hoppas Agnes blir lika nöjd.
Hittade denna på blocket för 300 kr (orginapris 500 kr)



Det är en slags babysitter gjord  mjuk skumplast. Så bebisen ska kunna sitta upprätt från det att han/hon kan hålla huvudet själv. Jag tror Agnes kommer gilla den skarpt!


Väldigt mysko väder är det ute oxå.... Solen skiner helt underbart! Men det stormar så träden håller på å vicka. Och vi är så gott som insnöade.... Ska vi kunna vara ute krävs ett par timmas hårt skottande. tror inte Theo gillar´t faktiskt.


Ännu en sån där dag

Förbannade jävla skitnatt säger jag bara!
Rasmus höll oss vakna med sitt hostande till runt 00 snåret när han äntligen tystnade.
Vid 00.30 vaknade Theo och Peter fick springa in till honom. Och kl 1 vaknade Agnes och skulle ammas.
Sen hade jag väldiga svårigheter att komma till ro efter alla dessa störningar. Och kl 3 var det dags igen, Rasmus kom in och sa att han hade jobbigt med halsen och hosta. Fick alvedon och slutade till slut att hosta.
Kl 4 börjad Agnes och låta som att hon inte kunde andas pga förkylningen. Toktäppt och vaknade och gnällde stup i kvarten. kl 4.30 fick jag nog och var ner och hämtade koksaltlösning och snorsug. När jag var klar med det var det dags att amma igen. Ungefär kl 5.30 fick jag somna om igen. Och kl 6.00 var det dags att stiga upp!!
FY FAAAN!! Kroppen värkte ungefär som jag hade värsta sortens influensa. Tyvärr... skäms över att säga det. Men jag fick börja dagen med en treo. Alla tre barnen hemma och sjuka. *suck*
Efter lunch motade jag in Rasmus på sitt rum. Lade Theo i sitt rum och Agnes i sin säng. Och sen var det bara att försöka komma till ro och sova. Lättare sagt än gjort när man är uppe i varv och stressad.... Men jag fick iallafall vila. Skönt :-)

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag avskyr sådana här veckor. Med sjuka och sömnlöshet.
Det verkligen bryter ner en. Och det enda som håller en uppe är att man VET att det kommer bättre dagar. Och hoppas på en sådan imorgon.

Nu sitter jag här och försöker varva ner tills det är dags att gå och lägga sig. svårt att beskriva känslan. När kroppen är så trött så man vill rasa ihop. Men hjärnan går på högvarv. Dvs det är OMÖJLIGT att slappna av.
En kopp te kanske gör susen....



Lite bilder från idag. JA! Jag motade ut ungarna en stund. det var fint väder och det skadar inte med lite luft i lungorna.

















Ja, han gillar traktorer vår son :-)



galen unge


Hua vilken dag

En väldigt mycket mindre rolig dag tyvärr. Det känns som att hela dagen har gått i 180 knyck. Och då menar jag inte att dagen gått fort. Utan att tempot vara högt bara. skrik, gnäll och någon att bära eller hjälpa hela hela dagen. Theo är sjuk men har tack å lov inte öroninflamation konstaterades det på öronkliniken idag. Förmodligen bara någon slags influensa. 4:e dagen han har feber idag. Lillgossen är verkligen inte sig själv och han verkar ha ont i huvudet. Får se hur natten blir. Det blir inge dagis denna vecka iallafall. Han behöver få vara hemma och kurera sig ordentligt.
Agnes verkar okej än så länge men har varit jäkligt gnällig idag. Och det är verkligen inte likt henne.
Rasmus är inte heller helt hundra. Han är snorig och hostar som en tok. Lite småfebrig med 37.5. Får se hur han är imorgon om det blir någon skola.
Peter har totalt pajjat ryggen. Under dom snart 4 år vi varit tillsammans har jag aldrig någonsin sett honom så sned. Han liksom tiltade till höger när han stod upp och gick. Såg lite lustigt ut. hihi
Men stackarn kunde ju knappt gå. Först på torsdag har han en tid hos kiropraktor. Och efter den snedheten lär han väl ha ont nån dag efter det med förstår jag.

Pja... det är lite fullt upp just nu. Lite småjobbigt eller vad man ska säga.....

//Längtar till sommaren....

Minst sagt intensivt

Det är bara å glömma att det är på bättringsvägen med Theo. På eftermiddagen blev han varm igen och hade 38.1 graders feber. Hängig och gapig. Känner igen det så väl från förr.....
Imorgon är det dag 4 om han fortfarande har feber. Så då blir det nog till å ringa öronkliniken för att kolla upp öronen. Det som är bra med rören är att han aldrig mer behöver ta penicillin för öroninflamation oralt någe mer iallafall. Utan nu får man droppar som ska direkt in i öronen. VÄLDIGT skönt måste jag säga.
Bara å vänta och se hur han är imorgon.

Det är iallafall minst sagt intensiva dagar när han är sjuk. Speciellt nu när man verkligen inte mår hundra själv. Jag har som influensa symptom ungefär. Och det känns verkligen som att jag har feber. Men icke! Ingen feber. Jäkligt irriterande att må såhär då! Jag behöver vara pigg nu när Theo är sjuk!!! GAAHH


Gofisen när han somnade i soffan i förmiddags.


Har precis kommit ut från en skön dusch. Snart ska jag däcka i sängen. Godnatt!!


Näe.... :-(

Näe han är inte alls pigg vår lilla Theo. Tempen imorse visade bara 37.5 så det kändes som att det kanske var på bättringsvägen. För ett par timmar sedan drog han ur sig jordens mest illaluktande bajs i massor!! UÄÄÄK! Sån där riktigt sjuk bajs. bläääää
Och för några minuter sedan slocknade han i soffan bredvid mig. Och det händer BARA när han inte är pigg. Aldrig i livet att ungen skulle sova frivilligt annars. Inte ens fast han är dyngtrött.
Så... nä, han är inte alls pigg :-( Undrar vad det är... Om det är öronen eller bara ett vanligt virus. Han är ju förkyld igen så det kan ju gott vara öronen. Jag ser ju direkt när han är sig själv eller inte. Även om han är rätt så pigg även om han är sjuk. Men det blir definitift inge dagis imorgon iallafall. Han behöver vara hemma och vila upp sig nu. Så får vi se om det fortsätter såhär så får vi kolla upp öronen på honom.

Agnes är lite småsnorig men verkar rejält pigg och glad ändå :-) Och idag kommer Rasmus hem. Hoppas att han håller sig frisk iallafall.

Tänker tillbaka på dom där veckorna när Theo var HELT frisk och mådde prima! Och känner mig som en rutten morsa som satt honom på dagis och gjort honom sjuk igen :-( Det är ett jävla helvete att det är ett måste å gå igenom en massa virus.... bläääää
Till råge på allt känner jag mig rejält vissen själv. Ont i ryggen och konstig värk i kroppen och fruktansvärt trött bara.


//Orka.se

Galet skön vinterdag

 























Kastar in en bild på lillgossen i sitt esse.




Lillgossen har haft feber hela helgen... inte en susning om det är öronen eller inte. Omöjligt å säga. Vi får se helt enkelt... 38 grader ikväll iallafall så det är inte så farligt. Hoppas han blir piggare i veckan.



Å så en liten film med pratmajan :-)


De va gööööött!



























VOILA!! En stycken färdig galet god schwartzwald tårta á la Frisk!
beställningar? hihi



Maräng, dä ä gött dä!





choklad är rätt gött dä mä!


Familjen flin

Ja alla utom Agnes då. Theo flinade genast upp sig när jag tog fram mobilen och skulle fota. Så då va ju peter tvungen å göra samma sak. Agnes, hon ser mest bara förvånad ut. hihi


Pott träning

Det pott tränas härhemma. Iallafall om Theo får bestämma. Jag vet inte om han sett några barn på dagis som får sitta på potta kanske. Den har ju stått framme härhemma sedan förra sommaren. Och visst har han väl provat den, men inte riiiiktigt förstått vad den ska vara till.
Men idag sa han kissa och satte sig på pottan :-) Och jag berättade att man kan ta av sig blöjan och kissa och bajsa däri. Sagt å gjort! Han drog av sig brallorna och blöjan och satte sig. Men såklart kom det ju inget. svårt när man bara har ro att sitta 2 sekunder :-P
Men sen vägrade han att sätta på sig blöjan igen utan skulle liksom sitta där lite då och då. Självklart fick han det!
Visar han tecken på att vara redo att pott tränas så ska han minsann få göra det oxå. Självklart kommer det bli lite olyckor när han springer om kring näck. Men det får man ta helt enkelt :-)
Ska bli kul å se vart det här leder någonstans. Om intresset fortsätter.


Just nu: En lugn stund för mig själv. Båda barnen sover samtidigt??!! :-O
Ute: Snöoväder deluxe.... *suck*

Släng dig i väggen Leila!

TYDLIGEN!! Så har jag en sambo som är en jävel på att baka. Och det har jag då alltså fått reda på först efter nästan 4 år tillsammans. Igår kväll när vi låg i sängen och pratade om doptårtor till Agnes så klämde han fram det. I form av "Jag VET hur man gör swartswald tårta, jag har ju praktiserat på bageri"
Jag:  ????????????????????????????????  Say what!!?? Kan du baka tårtor??
Peter: Jaaa... och rätt mycket annat mä. Som typ bisquier, wienerbröd och sånt... 
Jag:  ÖHHHH!!!?? Och VARFÖR har jag inte fått reda på det här förräns nu??
Peter: Du har ju inte frågat..... :-/

SÅ summan av kardemumman. Jag har alltså sprungit omkring här och fjantat å bakat sånna halvfula å halväckliga bakverk.
Han har smakat liksom nickat sådär fint å sagt att det va ju gott. Å sen har det inte varit mer med det.
Karlsloken har alltså hållt sig undan bak med FLIT!! i 4 ÅR!!!!!

Men nu blire andra bullar surru. Du har lite å ta igen. 
Jag säger bara, nu vet jag vem som ska få baka till dopet! ;-)
MOAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

//Släng dig i väggen Leila. Här kommer Peter


dagarna i ett nötskal

Nä det händer liksom inte så värst mycket just nu. Inget som inte rör kidsen iallafall. Så äre bara!
Mitt liv i ett nötskal just nu helt enkelt. När man är mammaledig så försvinner man in i en bubbla där bara jag, barnen och familjen existerar. Man glömmer bort allt som varit och koncentrerar sig 110 % på det som är just nu. Inget annat är viktigt. När man väl åker ut för att kanske shoppa något till sig själv så slutar det med att man ändå kommer hem med kläder eller saker åt kidsen. Och inget åt mig själv.
Jaja, det är så det får vara just nu. För just nu trivs jag faktiskt i den här bubblan! Även om jag längtar efter mig själv ibland och får mina nedbryt. Men nu har jag fått börja träna volleyboll en gång i veckan och det gör underverk med mig. :-)



Det är svårt å ta bra bilder på någon som aldrig är stilla...


Städar man rummet är det KABANG några minuter senare igen....


"Godnatt pappa" med Agnes napp i munnen... :-/


Ca 30 minuter senare


Lilla söta Agnes med sina händer som hon alltid har ihop :-) s sött så sött


Eller varför inte ligga på mage och bajsa! Säkert skönt...


Nappe å snutte är ett måste


Från vår härliga promenad idag


Schlänger in en bild på gammelmorsan å :-)


lite om mycket

Jag vet inte riktigt, och jag vågar nästan inte skriva det. Men livet är liksom bara helt enkelt gött just nu.
Jag mår riktigt bra måste jag säga :-) Det känns skönt att vikten är på väg nedåt, även om det är kämpigt vissa dagar med suget efter sött. Men skam den som ger sig!!
Jag kan inte med ord beskriva hur det känns att få träna volleyboll 1 dag i veckan! Det är så kul så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Den här sporten har verkligen en stor del av mitt hjärta. Det kommer den nog alltid ha.
Det här gör att jag känner mig SÅ glad s jag vet inte vad :-D Det liksom bara spritter i hela mig. hihi

Theo var på dagis idag och det gick jättebra att lämna honom idag med :-) Hoppas det håller i sig nu för känns ju faktiskt bra mycket bättre å lämna en glad och nöjd unge än en skrikande och arg en.
Så det har varit bara jag och Agnes 5 timmar idag. Hon har sovit mycket idag. Hon verkar passa på att göra det när Theo inte är hemma. Lite mer lugn och ro då. Mamma har oxå passat på att vila :-)
Åboy vad Theo har börjat prata. Det pratas och pratas och pratas i ETT! Det är såklart inte tydliga ord helt och hållet. Men ja, ni som har barn vet vad jag menar :-) Han pratar så vi blir helt matta. Och jag tycker det är så jäkla KUL! Det är underbart. Och vi uppmuntrar honom hela tiden och han blir jätteglad :-)

Imorrn ska jag och Agnes jaga sidenband till dopklänningen. Jag vet precis vilken färg jag vill ha :-D








RSS 2.0