Årets första 2 dagars :P

Japp! Fest igår och fest idag!
Kommer en längre rapport om gårdagen imorrn.

Men snart.... Aspé Parté!!   hehe

image537

Hockey och fest!

Idag smäller det!
Nu kl 15 börjar hockeyturneringen mellan Atea, IT-Service Kommunen och IT-enheten Landstinget.
I typ 3 år i rad vann vi men förra året lyckades Atea knipa bucklan tyvärr.... Hoppas på revanch i år.
Har blivit tjatat och gnatad på i flera veckor nu att jag ju MÅSTE va med och spela hockey.
Men jag har lyckats slingra mig undan. hehe
Men nu ska jag snart iväg och titta på matchern iallafall och sen ska jag iväg och vaccinera Rasmus.
Men efter det är det hem å göra sig schnygg för kl 18 är det middag och FEST! :D

Nä nu måste jag ila!! :D

image536

Shoppat :D

Var på stan efter jobbet med Lisa och skulle leta kläder. Dröjde inte länge innan jag hittade precis vad jag ville ha :D
På Gina Tricot hittade jag en vit skjorta och ett rött linne.
Sen gick vi vidare till Lindex där jag hittade ett svart skärp och örhängen.
Efter det vidare till HM där jag hittade ett halsband :D
HELT otroligt nöjd är jag. Här kommer lite bilder på det jag handlade. Ser kanske inte så snyggt ut på bild. Får väl ta nå kort när jag har det på mig sen :)

    


HATA!!

Aaahhh!!!  Jag HATAR verkligen att sitta i supporten. Okej... jag VET att jag förmodligen gnäller om det här i en blogg varje gång jag sitter här men.... FAN va dåligt humör det får mig på VARJE gång!
Jag är så trött på detta eviga tjat om att allt ska fixas igår helst och att dom inte fattar att även VI har ett system för att få saker att gå runt.
Det är ungefär som att jag skulle stå på ett jobb på ortopeden och säga "Du, nu när jag ju ändå är här kanske ni skulle kunna ta och kolla på mitt knä som varit dåligt i ett par år? Eller? Inte? nähää har du inte tid nu?? Hmm... Konstigt. Å jag som trodde att läkare inte hade nått å göra på sitt jobb.
Ungefär samma syndrom är det här. VA! mycket samtal? Vänta i 16 timmar?? Kan du inte fixa det här på en gång? Ärende för å göra senare? Men herregud va dåligt, det är bråttom det här för jag orkar inte låna nån annan dator. BRÅTTOM!!!
*SUUUUUUUUUCK!!!!!* säger jag bara!
Jag är så less less less leeeeesss!!!
JAG VILL HEM Å SHOPPAAAAA!!!!

Snorit :-O

mm.. jorå. Petra fick rätt. Jag vaknade onsdag morgon av att jag var snorig. Och det eskalerade hela dagen faktiskt.
Så inatt somnade jag väl inte förräns strax efter 4 pga att jag inte kunde andas :S Näsan va helt täppt och inge nässpray fanns i huset. *suck*
Aja, jag har ju ingen feber iallafall. Alltid nått :D
Iallafall så jobbar jag hemma idag för att kunna kurera mig ordentligt. För jag VÄGRAR missa morgondagen :D
Imorrn är det ju den årliga ATEA Hockey dagen. Då Atea arrangerar hockeyturnering för sina kunder på Läkerol arena. Jag ska såklart inte vara med å spela men kommer agera hejjarklack istället.
Efter hockeyn bär det av mot Ateas lokaler för att äta mat och dricka maaaaassor mä alkohol för att senare styra kosan ned på stan och HB :)
Jag och Diana kommer såklart vara snyggast på stället :P Eller hur ;) hihi
Tänkte sikta på en lite mer sofistikerad stil imorrn. Lång vit skjorta med brett svart bälte, mörkblå jeans och svarta stövlar. Makeup: Sotiga ögon ;) Det ni! Blir svårt å göra.... men det ska nog gå vägen :)

Nu back to work. Längtar till i eftermiddag när jag, Petra och Lisa ska ner och shoppa på stan.
Äntligen LÖN!!!! :D

Outfits

Är sugen på att handla lite kläder :) Och imorrn är det ju löning så vilken dag vore inte bättre än imorrn att göra det :D

Har tittat lite på www.nelly.se. Hittat några snygga klänningar bla. Hoppas ju på ett dop här i sommar så då kanske nån av dom skulle passa ;)

              

Sen fick jag ett tips av Mirre på sidan laredoute.se. WOW va mycket snyggt säger jag bara. Man blir heeeelt sjuk!

Imorrn blir det shoppa av!!!! :


En st skön helg

Det har verkligen varit en helt underbar påsk. I fredags åkte jag, Peter och Rasmus till Kolbäck för att spendera påsken där. Fredag kväll kom Johan med familj över för att äta och umgås. WOW va jenny hade fått mage. Herregud....  Jag har aldrig sett en mage stå rätt ut på det sättet förr. Hon såg ut att ha det tungt och hade tydligen sammandragningar hela tiden. Och händer inget innan så är det kejsarsnitt den 3 april som gäller. Spännande!!



Påskafton kom Stefan med familj till Kolbäck. Lilla Jonna, superbusig som vanligt. Och lilla Hannes. SÅÅÅÅÅ söööööt!! :D Och glad hela hela tiden. Enda knorret han ger ifrån sig är när han är hungrig. Och det är han rätt så ofta den lilla killen. Han väger nämligen 10 kg och är 6 månader gammal. hihi
Men bara helt underbar :)



Jag, Peter och Rasmus tog en promenad för jag tänkte visa honom lilla byn och min gamla skola.


 
Men det va så fruktansvärt kallt ute så vi klarade bara av å gå en 20 minuter. Sen vare stopp. vi höll på å frysa örona av oss.
Så vi gav oss av hemåt istället för å käka påskmiddag. MMMMMMM va gott det är då!

Söndag gav vi oss iväg hem till Gävle igen. Jag lämnade Rasmus i Gårdskär för dom oxå skulle få fira lite påsk med honom. Sen köpte vi kinamat och åkte hem till Peter och mös. Det slutade med en 5 st starköl och två filmer oxå. :)
Bruce almighty. ASBRA och rolig. Sen blev det Meet the spartans. SE INTE DEN FILMEN!! Okej.... jag erkänner. Jag har jordens dåligaste humor. Men det här... det va bara för mycket. Det va länge sen jag såg en så otroligt kass film.

    

Måndag, vaknade vid 10 och tittade ut mot strålande solsken. Åk frulle och tog sen en långpromenad runt harnäs i solen. Snacka om att man bylsade på sig för mycket kläder. vi höll på å svettas bort efter halva vägen. :)
Stannade och tog lite fina kort på havet efter vägen. :)
När vi kom tillbaka satte vi oss ute i solstolar och drack kaffe å solade. SÅÅÅ skön dag :)
Sen tog vi oss iväg mot Valbo för att inhandla en ny kaffebryggare till Peter. Åt på kungshallen och sen hem igen för att ta en tupplur i soffan. :)

Sammanfattat en helt suveränt underbar helg med lugn och ro. Vi har gått och lagt oss före tolv varje dag och fått sovit länge. Så vi känner oss utvilade båda två. :) Redo för en ny vecka. :D

Den här veckan ska jag verkligen ta tag i träningen. Det blir löpning och styrketräning.
Beachsäsongen i sikte!!!


Godisdagarna

Äntligen är det påsk. Dagarna då man faktiskt FÅR äta godis tills man får ont i magen. Tycker jag iallafall :P
Igår fick Rasmus ett tokstort påskägg av mig fyllt med godis, ett halsband, armband och ett coolt skärp.
Han blev superglad. :D Men jag gissar att det där påskägget knappast kommer bli uppätet under den närmsta tiden... det va liksom inte direkt LITE godis i.

Så idag åker jag, Peter och Rasmus mot Kolbäck för att tillbringa påsken där. Ikväll kommer Johan, Jenny och Maja över för å äta lite middag. Ska bli kul å se hur Jenny ser ut nu. Det är ju tvillingar på väg när som helst så hon ser väl ut som att explodera när som helst kan jag tro. Stackare.... I tisdags vägde dom 2700 g vardera.... Blir nog inte små bitar det där direkt... :S
Och på lördag kommer Stefan, Susanne, Jonna och lilla nykomlingen Hannes :) Ska bli så underbart att få snosa och gosa med honom igen. Den lilla killen är så helt otroligt glad och snäll. :D Längtar! :D

Nä nu är det dax att åka.

GLAD PÅSK ALLIHOPA!!

image523

Snö? Nu?

Happ... Då blev de vinter då......

image522

En dag man skulle stannat i sängen

Idag skulle jag nog stannat i sängen tror jag.
Morgonen började med att när jag skulle lägga på täcke på Rasmus i soffan så snubblade jag på strömkabeln till datorn. Vilket i sin tur medförde att jag fladdrade till med handen och hade ut en kopp kaffe på vardagsrumsbordet. :S Citat av Rasmus i den stunden: "Men, va klantig du är mamma"  *hmfr*
Mummlandes gick jag i snabb takt för å hämta pappersrullen i köket. Och när jag närmar mig bordet så liksom tapp/kastade jag hela rullen i kaffepölen..... Men ååååhhh!!
Då fladdrade tanken förbi att jag nog skulle gå och lägga mig igen och stanna där för dagen.
Meeeen vuxen som man är så gjorde man ju inte de.
Sena som vi blev med ungefär 5 minuter på oss att ta oss till dagis så var naturligtvis ALLA Gävles bilar ute och körde just då. I snöoväder, I båda filerna och I cirkus 20 km i timman. *SUUUUCK*
Jag tror jag stod vid ett rödljus två omgångar innan det blev min tur att få köra. Man KAN faktiskt bli stressad för mindre. Ännu en gång fladdrade tanken om att åka hem och lägga sig igen igenom huvudet.
Men som sagt, vuxen som man är fortsatte man den långsama färden till dagis.
Lämnade Rasmus på dagis, sa hej då och klev utanför dörren, I SOCKEPLAST på fötterna!!! Men fa faaaaa....!!!!
Nu sitter jag iallafall på jobbet och snart har halva dagen gått. Och faktiskt så har inget mer inträffat..... Peppar peppar...  MEN! Dagen är lång och man vet ju aldrig med mig...

image521

Äre dax igen?

Tydligen... enligt min käre pojkvän har jag varit uppe och sprungit i sömnen inatt igen. Å jag som trodde jag var av med det där nu. Efter besöket hos kinesiologen för ett antar veckor sedan har jag inte gått i sömnen alls.
Men inatt blev det tydligen någon slags explosion.
När Peter väckte mig imorse med att försiktigt krypa nära mig och säga "Du va arg på mig inatt"
så mindes jag ingenting. "jasså???"
Men lite senare på dagen kom jag ihåg lite. Jag kommer ihåg att jag var jätterädd, helt skräckslagen och hade tydligen väst väldigt elakt "RÖR MIG INTE!!!" Jag sa nog en hel del annat oxå....
Jag minns att jag fick stå länge för att få tillbaka min normala andning och få hjärtat att sluta bulta så hårt innan jag kunde gå och lägga mig igen.
Uscha.... jag hoppas verkligen inte att det är tillbaka igen....

Idag på jobbet har jag suttit och blivit fullproppad med information om servrar hit och telerad dit.
Jag känner mig lite matt i huvudet.... Men det va jättekul och känner en lite nytändning faktiskt.
Har varit allmänt less på denna omorganisation som pågår. Nya avtal som får en att känna som som en brottsling i ett fängelse avtjänandes ett långt straff... :S Inte så värst kul.... Nä så går det när höga chefer samlas och bestämmer saker som dom inte vet nått om ALLS!!! Men lycka till säger jag, lycka till! Det kommer visa sig det här på ett eller annat sätt, det gör det alltid.

Puh.... ska nog ta en löprunda är jag kommer hem från jobbet. Rasmus är hos en kompis ikväll så jag kan väl lika bra passa på då.

The day i met the family

I lördags åkte jag och Peter på kryssing med hans familj. Peters pappas fru fyllde 50 år och detta skulle firas med alla i släkten. 
Pappa med fru (födelsedagsbarnet) och deras två barn Johan och Sofie har jag träffat förr. Men inte resten. Och dom va MÅNGA! Men jag skulle snart bli varse om att jag varit nervös HELT i onödan.

Petra skjutsade oss till Gävle bro där vi skulle kliva på bussen. När bussen stannade vällde det ut folk som alla gick rakt emot oss och hälsade. Hej Kristin heter jag! Hej hej Kristin heter jag. Hej kristin heter jag... bla bla bla.
Alldeles yr av alla namn och ansikten så ramlade vi in med högen på Gävle bro för att äta.
Det här är bara några av släkten:



Sen bar det iväg med bussen mot kryssningen med Cinderella. För den har man ju aaaaldriii åkt förr :P
Det första som mötte en var jordens säkerhetskontroll för att ens komma PÅ båtfan.
Legkontroll för att ens komma igenom första dörrarna och sen blev man kastad åt sidan av årets otrevligaste vakt för att kolla igenom ens väska. Det roliga var att minutrarna innan hade Peter fått ta hand om champagneflaskan som det skulle skålas med i sin väska. Och nu stod dom alltså och tittade igenom den :S Snopet...

Men vakten var schysst när Peter hade förklarat läget och lade tillbaka den i väskan igen :D


Väl på båden in på hytten och ta det lite lugnt. Peter skulle trots mitt motstånd ta ett kort på oss.
"MMM va mysigt vi har det gumman"




Kl 19 var det samling i restaurangen för buffé. MMMMMM
Det åts, dracks och sjöngs allsång. Till och med ett gäng grabbar som satt nära intill var med och sjöng.
Carina cariiiina, carina cariiina, carina cariiiinaaaaa, I love you sooooooo. hehe

    
Lagom upptankade gav hela gänget sig iväg till Funbar där vi tittade på melodifestivalen och fortsatte "tanka".
Som "nykomling" höll man sig lite i skinnet och avvaktade.
Herregud vilken superhärlig familj det här var :D Alla dansade, pratade och härjade loss för fullt.
Här intogs även kvällens första Strawberry Daquiry. MMMMMM

         

Efter melodifestivalen bjöd Peter in till fest på vår hytt. Han hade inhandlat shots, Salmiak, Mintu mm i taxfreen och bjöd runt. GOSSE vilken fest! Jag satt bara och gapade i början... Det här var värre än när man va iväg mä tjejerna till å mä. jaja.. det va väl bara å hänga på då :)

         
         

Sen bar det upp på Funbar igen för att rocka loss till husbandet. YIIIIHAAAAAAAAAAAAAA!!!

 Här med Peters stilige pappa i täten ;)

Dagen efter? Ptja vad säger man :S

         



Citat av Peter: Fan, känner mig rätt fräsch ändå för å va dan efter....


Döda the ball

Det här är min absoluta favoritbild bland alla från sista hemma matchen mot sundsvall.
Här visar verkligen Mirre en sann och genuin känsla av att vilja döda the ball!

"ja kom då bolljävel. Kom hit ska du få på moppo!!"

image495

Bored

Mmm..... Det här gör jag just nu:



Mm... just det. supporten! Ni vet det där jag hatar mest av allt!
Så nu är jag lite lätt bored och tänkte ha en sån där fin tävling som Kristin brukar ha.

Gissa grej kallar jag den. Och gissar man rätt kan man få en jättefin banan jag har ligger här på mitt skrivbord.
BRA VA!!! :D





Guess away!!!

Citat: Vicken bra onsdag det blev!

Kändes väl inte riktigt som det skulle bli en bra onsdag när jag vaknade med huvudvärk för TREDJE dan irad. :S
Stannade hemma och jobbade på förmiddagen och drog iväg vid 11.30 för att följa med Rasmus till tandläkaren. Sen åt han, jag och Tommie lunch på Farfar´s tillsammans.
Efter det drog jag iväg till IT för ett inplanerat jobb kl 13. En skrivare som pajat. Klev in på rummet och hennes kollega säger att hon fått magsjuka och åkt hem. Öhm...... Funderade några sekunder om jag verkligen skulle gå in där......  Men jag va väl så illa tvungen. Tänkte dock hela tiden att jag minsan skulle tvätta händerna noooogrant när jag kom tillbaka till IT, vicket jag gjorde oxå. EFTER att jag ätit en apelsin!!!! :S  PUCKADE KRISTIN!!!
Aja... det lär väl visa sig...

Fick i mig ett par alvedon på eftermiddagen så jag mådde rätt hyfsat. Så skickar Petra sms om att vi ska gå ut och ta en öl och äta lite. Jomen det är väl klart jag ska tänkte jag :) Mysigt!
Så Petra, jag och Asp träffades på McGuills. Petra och Asp drack öl, jag körde.
När vi satt där i godan ro och väntade på maten så tittade jag mig omkring. Såg att där skulle spela ett band.
Ishgebaa stod det. Humm..... jag känner igen det där namnet. VAR har jag hört det förut....
Och IN kliver MJ!!??  Öhh.. Nämen HEEEJ säger alla. Va gör du här?
Han pekar på scenen och ser nöjd ut. AHAAA tänker jag, såklart då. Det är ju därför jag känner igen namnet.
Vår käre vän är basist i Ishgebaa såklart!  Vi lovade att stanna kvar och lyssna på dom en stund. :)

Efter en stund kom maten in. Mmmmm !!! Fläskfilé med pommes, BBQ sås och bea. MMMMMMMM!!!
Fast de va väldigt lite mat... Så vi bestämde oss för efterätt oxå. Efterätten va alltså Tapas.
Vi frågade servitrisen hur mycket det var i en sån där liten "tapas". Ptja.. som en 6:a shotglas ungefär.
AHA men OJ va lite. Då ska vi ha 3 st var tyckte jag och Petra.
Mmm... LITE pinsamt när hon kom in med faten. På Petras fat låg tre feta bitar Frozen daimcheescake. Och på mitt fat stod ett shotglad hjortronpanacotta, en fet bit frozen daimcheeskake och ett STORT glas med glass och chokladsås.
*host harkel* Alldeles röd i fejjan skickade jag över en efterätt till Asp och sa "Här, ÄT!"
Fast ja... det gick ju i :P Rekomenderar VARMT frozen daimcheescake till alla som äter på McGuills. GOOOOOTTTT!!

Ja sen var det ju bara å parkera rumpan på VIP platserna alldeles bredvid bandet och lyssna. :)
kl 22 bar det dock hemmåt. Det va ju faktiskt jobbardag dan efter =)

             
    

Huvudvärk

Ingen bättre dag idag alltså... nähäpp.. nänä...
Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk och va helt fantastiskt trött. Kom ändå iväg till jobbet. Tänkte att huvudvärken välle ger med sig.... Nu är kl 13:40 och den har fortfarande inte gett med sig... :(
Och jag är fortfarande helt fantastiskt trött. Jag mår helt enkelt inte bra......
Jag vet inte om det är för att jag försöker dra ner på mängden mat jag stoppar i mig. Vicket gör att jag går och är hungrig nästan hela dagarna just nu. Men jag VET ju att det ger med sig snart. Försöker äta frukt men... ja.. det är ju liksom inte precis DET man vill ha.
Tänkte försöka komma iväg och springa ikväll efter jobbet. Men hur stor lust har man till det om huvudet bultar och man är sååååå trött......

Och inte får jag nått gjort på jobbet idag heller..... BLÄÄÄÄ
Nä! nu äre bara å bita ihop i ett par timmar till. Sen får man gå hem.

Föresten!! Här finns bilder från matchen i helgen. Tagna av en proffsfotograf som var med hela matchen.


Händelserikt!

Oboy vicken helg du!

Lördag match mot Sundsvall. Började skitbra och vi vann dom två första seten relativt enkelt.
Jättemycket folk var och tittade och det gick faktiskt skitbra att spela. Jag gjorde lite poäng och va väldigt stabil i försvar och servemottagning. Men i set nr 3 hände något. Vi började slarva och missa servmottagningar och som vanligt efter två misstag så blev jag ju utbytt då. Men det kändes inte som det gjorde något just då.
Jag hade spelat rätt mycket och kände mig nöjd med vad jag gjort. Tråkigt att Lillen inte fick fler chanser än några bollar bara. Jag tycker hon gjorde ett bra inhopp. Men så är det ju med denna tränare... Vissa spelare får helt enkelt inte göra några misstag alls.
Som tur var vann vi 5:e set och SÅÅÅÅ skönt att få avsluta säsongen med en seger.
Efter matchen bar det iväg hemmåt för att göra sig klar för avslutningsfesten hemma hos Lisa och Anders.
Festen var helt suveränt superkul!! En massa tok och glada ansikten. Precis som en fest i Sätra anda ska vara.
Tyvärr kunde det kanske slutat roligare... Men ibland blir det som det blir bara. Inget att hänga tandkött för som Asp uttryckte sig.

Söndag vaknade jag pigg och mådde faktiskt jättebra. Rasmus kom till mig vid 13 taget och vi drog iväg till leklandet. Alldeles innan vi skulle åka upptäckte jag att jag tydligen supit bort både VISA kort och körkort under kvällen :S MINDRE kul!!
Söndagskvällen avslutades med film och mys framför tvn.

Måndag. TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTT är väl ordet! Fasen för att ha blivit gammal... bakfyllan blir som fördröjd en dag eller nått... Inte bra alls.
Och uppepå det så råkade jag i luven med en kollega. Vi bokstavligen SKREK rätt så dåliga saker åt varandra. Oxå MINDRE bra.... :S
Iallafall så är det utrett nu. Ibland blir man någons "droppe som får bägaren att rinna över" bara helt enkelt....
Har nyss varit med Petra hemma hos Asp och tittat på film. Nu ligger jag här hemma hos Peter och väntar på att han ska komma hem från jobbet så att man får kramas lite. :)

Jag hoppas VERKLIGEN det blir en bättre dag imorrn.

90tals party

Imorrn är det match mot Sundsvall kl 15 på polhem. Oboy va dom ska få sota för våra senaste förluster!!!
Efter det är det hem och göra sig klar för avslutningsfest!
Jag säger bara 90 tal!!!!! Det kommer spelas någe SJUKT med 90 talets bästa.
Eventuell danstävling där vinnaren av dom bästa movesen får en mintushot av Peter ;)
OBLIGATORISK NÄRVARO!! ;)





GRYMT bra


Fortfarande sjukt skön!


Kvällströtta


             
 
              

    

Vill ha!


                    

Ptja.. inte så pjåkit

Gomorron gomorron! Imorse kl 06.00 vaknade jag av ett tyst tassande in i sovrummet och en liten Rasmus som kröp in under mitt täcke. Helt ärligt, min första reaktion var en rätt så tung suck..... Han verkade rätt pigg för still låg han verkligen inte. Och själv frös jag och hade en skaplig huvudvärk. Ännu mera *SUCK*.
Till slut följde jag med honom ut i vardagsrummet, satte på Scooby Doo och Piraterna och bäddade ner honom i soffan. Själv bäddade jag ner mig i sängen en stund till. Vaknade till en stund senare av en FRUKTANSVÄRT stark jordgubbsdoft........  Peter! Och nu undrar ni säkert varför Peter luktade jordgubbe. JO, han dricker sånna dära proteindrinkar ibland. Uscha å blääääääaaaa!!
Mosade ner mig under täcket en stund till i hopp om att huvudvärken skulle ge med sig lite. Icke! Klev upp, duschade varmt, gjorde frulle och drog iväg med Rasmus till dagis.
Iväg till jobbet. Möte med chefen som jag skrev igår om det nya tiderna för supporten.
Möttes av en glad överraskning faktiskt. :D Det va inte ALLS så farligt som jag trodde. :) Tydligen ska jag sitta i supporten precis som vanligt varje torsdag mellan 12-16. Och utöver det fick jag bara ett pass mellan 16-18 varannan vecka. :)
Sen kastade jag i mig lite frulle, pratade med Peter en sväng och nu ska jag iväg till Estraden och installera ett par skrivare och hjälpa dom med lite annat grejjs. :)

Just ja!! Igår kom det en väääääldigt snygg och charmig hantverkare och ringde på dörren. Han skulle hjälpa till att sätta upp min hylla mot viss betalning ;) Och det fick han ju. hihi

Off i go!!

Lyssnar på just nu


Optimist javisst!?

Jag är såååå seg idag. Vet inte riktigt... jag kan inte direkt säga att jag är trött liksom. Bara... seg i kroppen på nå mysko sätt. Samma sak vare igår på träningen. Hade en jättekonstig känsla hela träningen. Som om kroppen inte riktigt hände mä. Den vill inte vad jag ville. Skitmysko....
Och imorse när jag klev upp ur sängen va jag helt yrslig. Höll på att göra en ny ingång bredvid sovrumsdörren :S
På riktigt!  mm... skumt...
Tur att vi inte har träning ikväll... Nä ikväll ska jag mysa med Rasmus. Nått kul spel eller nån kul film :D

Ja och imorron bitti ska jag och Andreas träffa chefen för att gå igenom det nya schemat för supporten.
Som jag skrev i en tidigare blogg så har ju nån smartskaft kommit på idén att ha öppet mellan 7-18 istället för
7.30-16.30. Visserligen sitter jag bara ½ dag i veckan. Men jag misstänker att det kommer föreslås att jag ska sitta oftare...... Jag förstår INTE hur jag ska få till det.... Varannan vecka när jag har Rasmus FUNKAR det bara inte med tiderna. Och dom veckor jag inte har Rasmus kommer jag jobba mycket med röntgen. Nä jag vet inte ja....
Jag är så less på dom där jävla måsarna som sitter däruppe på sina höga hästar och bestämmer en massa dom inte vet ett jävla skit om! VAKNA FÖRHELVETE!!

Ah och just ja. Jag har gått ner 2 hekto sen igår..... :S

PANIK!!!!!

VE Å FASA!!!  Igår upptäckte jag att jag gått upp massa kg i vikt!!! Jag har liksom gått i min egen lilla värld och trott att jag kunnat stoppa i mig vad som helst. SOM OM DET INTE SKULLE MÄRKAS PÅ MIG LIKSOM!!!
Fan va sur jag blev på mig själv. Speciellt när jag står där på vågen och tänker tillbaka på hur jag satt och moffade i mig smågodis så sent som i söndags!! :S 
Nä det här tänker jag INTE acceptera!! Nu blir det hårdhandskarna!!
Nu när serien är klar ska jag börja springa och styrketräna och äta rätt minsan!! Här ska INTE rullas fram på stranden i sommar inte!!
Bläää vad jag hatar min jäkla kropp!! Så jäkla orättvist att det finns sånna som kan stoppa i sig vad som helst i ofantliga mängder utan att lägga på sig ett hekto ens. Om jag äter en bulle så sätter det sig på ena låret direkt, ja och då måste jag ju äta en till bulle såklart.......:P

Jaja... första dagen på ett nyttigare liv har iallafall börjat.
Startade dagen med två fullkornsmackor med mager kalkon på, en banan och en kopp kaffe. Okej... kaffet FÅR man inte ta ifrån mig för då blir jag ett monster.
Till lunch blir det paj med keso. Middag får vi se.... fasen va dålig jag är på sånt här med nyttig mat.... :S
Nån som har någe förslag?? Jag tar tacksamt emot dem. :)


image474

Måndags uppmuntran

Lägger in något som iallafall muntrade upp MIN lördag. Och kommande lördag är det FEST!!!
WIHOOOO!!!!


Tröttsamt

Match igår igen då. Torsk igår igen då.
Jag vet inte ja men, jag skulle vilja ställa en fråga.
Varför i hela friden gör man tre spelarbyten när det står 21-21 i 3:e set och motståndarna leder med 2-0????????
Var det medvetet för att göra laget förvirrat????
Jag kan ärligt säga, JAG skulle inte velat vara den spelaren som efter att ha suttit på bänken en hel match kliva in i den ställningen med förväntningarna på sig att göra underverk.
DU BYTER SÖNDER LAGET FATTAR DU INTE DET!!!!!!!!!!
Jag tycker laget gjorde bra ifrån sig igår. Alla spelare jobbade dårar på plan och ibland har man helt enkelt inte ödet med sig.
Och tyvärr... jag kan helt enkelt inte hjälpa det. Min irritation gentemot en av tränarna bara växer och växer.
Dom val han gör ibland.....  Det har inte gjort annat än att sänka laget hittills.
Men ja... det här är mina åsikter bara.
Och Sofi, den där sista bollen. Ta inte åt dig av den. Det va ju faktiskt vår därbak och ingen av oss skrek på den. Hade någon av oss gjort det hade du ju släppt den. Det är lika mycket vårat fel. Vi är ju ett lag eller hur. :)

Jag brukar inte känna att det är någons fel när vi förlorar. Men dom senaste ggr en av våra tränare att coachat så har det gått åt H-vete helt enkelt. Dessutom har den här tränaren valt att stanna hemma och "vila" från dom flesta bortamatcher och istället skyfflat över det på den tränare JAG anser vara en bättre coach.
Han har iallafall tyckt att det varit för mycket och behövt vila. VILA!!! Jag fattar inte ens hur man kan ha mage och uttrycka sig på det sättet som tränare!
Speciellt inte när många i laget fullkomligt jobbat arslet av sig för att få saker att fungera. Vi sköter ALLT själva. Funktionärer, sponsorer, hemsida, programblad, jobba ihop nästan 8000 kr/person ja... you name it.
PLUS att vi tränar tre dagar i veckan och har haft matcher både lö och sö.

Vi har gjort en SKITBRA säsong. Punkt jävla slut!!!

TACK!!!

Vi frågar oss själva efter varje förlust vad det är som är fel. Varför vi inte kan spela jämnare och varför vi dyker som vi gör ibland.
Jag har svaret.
Laget spelar inte längre som ett lag!  Det känns som att alla spelar för sig själv och vi ser inte varandra längre.
DET är felet!
Om vi någonsin ska vinna måste vi komma tillbaka det det vi hade i div1.
Dvs laganda! För den är som totalt bortblåst!

Sen vill jag säga TACK så förbannat jävla mycket!!!!
Det är så helt jävla underbart att ha en tränare som fullkomligt STAMPAR ner trynet på en i skitpölen igen efter att man precis lyckats komma upp och andas ur den förra.
Det är ju fantastiskt jävla EXAKT vad jag behöver!!!!!  IGEN!!!!!

image473

RSS 2.0