Natusan Bedtime

Buzzar natusan bedtime oil just nu. Om man vill prova så är det bara att hojta till så får du/ni en rabattkupong på 15 kr :-)


Hittat och gillar´tUnderbar låt!


PERVO!!

Har lagt ut den där satans tärnklänningen på blocket till försälning nu. Och hoppas att någon SERIÖS kanske nappar snart. Jag trodde ju att jag äntligen hade fått napp igår när det damp ner ett mail i brevlådan från en man vid namn Örjan.
Det stod:  "Hej, har du fler kläder?"

Öhh..... vad menar han? Men jag svarade iallafall att "nej, inga fler festkläder. Utan det är denna klänningen som jag säljer pga fel färg"

Mannen svarar: "Hej, okej. Men har du strumpbyxor?"

Börjar ana oråd.........  Strumpbyxor? Köper man sånt över blocket? really!? Men jag svarar iallafall att nej inga som är till salu. Är du intresserad av klänningen?

Mannen svarar: "Nej jag hoppar klänningen. Annars gör det inget om strumpbyxorna skulle vara använda om du har några".

Den svarar jag inte på...
Jisses.... vilket pervo. Eller pervo.. han har en "liten" fetich kan man väl säga. hehe
Men personligen tycker jag det är äckligt. iallafall när någon mailar och frågar mig om jag har använda strumpbyxor att sälja. Man får väl vara glad att han inte frågade efter använd trosor... hihi

Men USCH!

Nu har jag bestämt mig


Den va otäckt snygg på fingret och ihop med min förlovningsring. Så nu finns det inga tvivel. Så får det bli :-)
Och ni som undrar vilken det blev får snällt vänta till vigseln eller efteråt ;-)

Jag har fallit....

Jag som trodde jag bestämt mig för ring. Som var säker på vad jag skulle ha. Och det var denna.Och jag TYCKER ju den är supervacker. Och den sitter som ett smäck på mitt finger tillsammans med förlovningsringen. Men så var jag in och tittade på Albrekts guld på nätet. Och bara föll.... Titta på den här och säg vad du tycker.
Den är ju bara.... WOOOOOOW!!!!

vilken besvikelse.....

Idag ringde Peter mig på jobbet och berättade att Marias tärnklänning hade kommit. WIIII!!! man blev sådär superpirrig och ville helst åka hem på en gång och titta på den. Jag frågade om den var fin och om färgen var bra. Men det hade han inte kollat sa han :-/
När jag kom hem kastade jag mig iallafall på paketet och packade upp klänningen.
Jävlar i min låda vilken besvikelse. Det fanns inget lila överhuvudtaget i klänningshelvetet. Den va ROSA!!!
Skitsnygg och jättefin i allt annat. Verkar vara väldigt välsydd och det var mycket tyg och allt det där. Men TOTALT fel färg :-( fan... Hur gör man nu?! Den är ju beställd från England och uppsydd i Kina  :-/

Här är deras Color Chart och jag beställde deras Nr 27 som är Lilac/lavendel.
Istället fick jag hem deras Nr 43 som är Light Plum. Fan va surt........Tala om för mig om du ser något lila i den här klänningen..... *suck* 


Vi träffades liksom på chans, på nått sätt ramla vi in i varann....


Buketter igen

Vilken tycker DU är snyggast?


Jag har liksom blitt lite kär i den översta :-)


1 år av kärlek

Hipp hipp hurra för våran lilla Agnes idag. :-) Helt sjukt att det har gått ett helt år redan.
Mammaledig igen

Så sitter man här hemma i morgonrock och bara myser igen :-) Efter att ha jobbat i dryga tre veckor så känns det faktiskt riktigt skönt att få vara hemma och mysa med barnen ett par dagar.

Och imorgon fyller Agnes 1 år!!! Undrar om hon ska få paket och sånt när hon vaknar :-)


Underbara nyheter!!

Idag ordnade det sig. Idag släppte den tunga stenen från bröstet :-)
För idag har Peter pratat med kommunen om Agnes dagisplats. Och dom säger att om vi tidigarelägger inskolningen till slutet av februari/början av december så kan vi få en plats. Fråga mig inte hur dom kan trolla fram en plats bara för det. Men jag anar lite att det handlar om att vi isåfall snor platsen av en av dom två som stod före oss i kön.... Vilket känns lite ruttet måste jag säga :-/
Men tyvärr i detta fallet så har vi varken råd eller tid att tänka på andra än oss själva. Vi tog såklart erbjudandet.

OJ vad det här lättar upp saker för oss. Vi kommera alltså inte behöva åka och lämna barn på tre olika ställen. Utan bara 2 :-) Då kanske man hinner jobba lite oxå ;-)
Blandade känslor ändå. Agnes känns så liiiiiten..... Och att börja på en gång med så långa dagar känns inge vidare. Men den skuldkänslan kommer jag nog alltid bära på :-/ Att mina barn nästan har längre dagar än mig själv. :-(
En liten tröst där är att hon kommer ha Theo med sig iallafall. Då har hon brorsan nära som hon känner. Kanske gör att saker och ting känns lite bättre för både Theo och Agnes. Vi hoppas på det iallafall :-)

Som sagt blandade känslor. Men det känns ändå som att vi är glada att det ordnade sig till slut även om det innebär tidigare inskolning. :-)


Att samla lärdom efter vägen....

Man föds liten och skör utan någon vetskap om livet eller vad som väntar en. Ingen kundskap om lycka, sorg, faror eller allt annat som finns därute i stora världen.
Som tonåring rasar hela ens tillvaro av den där första kärleken som gick förlorad. Livet känns "pestigt" av skolan som är så jobbigt och kläder, smink och annat som inte kan köpas pga man inte har några pengar.
Dryga föräldrar som inte fattar nånting alls.....

Efter livets väg formas man av föräldrar, intryck och upplevelser. Allting man är med om suger man upp och absorberar och gör en till den man är.

Idag sitter jag här och småler åt den lilla meningen "Dryga föräldrar som inte fattar någonting alls".
För jag minns det som igår hur jag var den där lilla tonåringen som livet rasade för pga pojkvänner och annat. Hur mamma inte förstod nånting alls om nånting alls....
Och idag vet jag ju att hon såg allting så otroligt mycket klarare än mig. Och hur hon ju faktiskt förstod precis allting jag gick igenom. Det är lite ironiskt nästan. Hur livet är....

Jag är inte klok eller vis på något sätt. Men vad jag har lärt mig efter 34 levnadsår är att verkligen försöka ta tillvara allting som finns runtom en. Att uppskatta allt jag har och inte vara girig efter mer. Det som verkligen betyder något och är det allra viktigaste är det som finns närmast dig. Dina nära och kära. Inget annat är mer värt här i livet.  Livet är skört. Ändra från början...... 


Värdera livet och värdera det högt. Ta tillvara ögonblicken.....

http://mirakeltvillingar.wordpress.com/
http://trilling.blogg.se/


Skärpning Kristin!

Nu måste jag ta och skärpa mig med bloggen för annars är det ju knappast nån idé att ha den antar jag.
Jag tänker att jag ska blogga om lite grejjer som händer, men sen glömmer jag bort det. Å så rullar dagarna på bara.

Jag är lite trött idag kan man säga. Ingen sömn natten till igår och ingen sömn inatt heller :-(
Agnes är fruktansvärt förkyld och snorig. Hostar och snorar och är helt täppt på nätterna. Inatt har hon hållt på och gnälla och bökat runt precis hela natten. Plus att hon var vaken mellan 1.45 till strax före 4 nån gång pga jag var tvungen att ge henne nässpray. Ja då blev hon ju vaken såklart.... :-/

Så här sitter jag på jobbet rejält sliten med svullna ögon. Får se om kaffet hjälper. Tveksamt.......

Ja gomorgon då, eller nått.....


Julklänning fixad

Nu är Agnes julklänning fixad. Helnöjd är jag :-)

Julröd med broderier på. Och sammetsband i midjan och nedtill på kjolen -)


Ännu en grej att bocka av


Två stycken toastmasters till bröllopet tillfrågade och har tackat ja. Det blir dom äldsta av bröderna Ekdahl som delar på "bördan". Känns iallafall superbra för mig och Peter att dom ville göra detta. :-)En stycken bror á la ONION!


Rätt skönt å se ändå

Skönt å se att det inte bara är vi vanliga dödliga som blir tjock av att vara gravida :-PChristina Aguilera i ett lite kurvigare format :-)

Tänkvärt, gripande...


Världens barn

Rasmus skola tillsammans med Kulturskolan här i Gävle har samordnat en liten konsert till välgörenhet för världens barn. 50 kr entré och 20 kr för fika. Allt går oavkortat till världens barn. Såhär avslutades konserten med Rasmus och hans skolkamrater.

Vi är barn och vi är många, Vi är jordens allt
Lyssna till oss vi är starka vi kan allt

Lurad! Av en 2 åring....

När vi satt där vid matbordet och åt middag igår kväll så strulade Theo som vanligt med maten. Jag lutar mig över matbordet åt hans håll.

Jag: Theo, nu vill mamma att du äter två tuggor iallafall. *håller upp två fingrar*
Theo: aaa
Jag: Kan du äta två tuggor då, det kan du väl göra. Bara två tuggor. *håller upp två fingrar, igen...*
Theo: aaa   *nickar, ser glad ut och äter två köttbullesmulor som ligger på bordet. Tittar upp på mamma och ser ännu gladare ut*


 Totalt lurad av en 2 åring..... Vad säger jag nudå?


Förbannat jävla LESS!!!

Jag är så förbannat jävla less på komunpolitikerna som sitter på sina förbannade höga hästar i det här jäääävla länet!! Nä, jag orkar inte ens rabbla allt jag tycker och tänker om politiker. För då exploderar jag!! Men inte har dom en jävla susning iallafall om hur det är att jobba arslet av sig för en minimilön.
 
Nu har iallafall nått jävla stolpskott däruppe bestämt sig för att rumstera om totalt på Ytterharnäs försskola och slå ihop dom två småbarnsavdelningarna som fanns till endast 1. Och därmed minska antalet barn med 14 st!!
Hur i HELVETE kan man göra det på ett sådan ställe där man vet att det kommer byggas nya hus i framtiden och där man vet att det flyttar in barnfamiljer hela tiden. OCH att man vet att det står minst 10 barn på kö att få börja.
Så nu står vi här och är nr 3 i kön med Agnes. Och bara 2 st kommer in. Vi missar alltså precis en plats.
SÅ, vi har blivit erbjudna en plats hos en dagmamma inne i Furuvik. Så nu blir det alltså lämna barn på 3 olika ställen i januari när vi båda börjar jobba. Som om vi inte har mycket ändå att tänka på......:-( Det är ju för fan knappt man kommer hinna till jobbet innan det är dags att åka igen. Och hur långa dagar blir det inte för barnen....  Fan det är så förjävligt det här systemet så jag blir galen!!!

Va i HELVTE håller ni på med era förbannade jävla JON!!!!!!!


Mycket å göra

Det blir inte mycket tid till nånting i fritidsväg nuförtiden känns det som. Bloggande blir lite lidande tyvärr...
Fast å andra sidan bloggar jag ju först och främst för min egen skull. Skönt att skriva av sig det man funderar och tänker på. "någon" att berätta saker för som inte säger bra eller anus om saken. :-)

Det händer mycket känns det som. Det är faktiskt redan riktigt kul att jobba igen. Man kommer in i det läskigt fort.... När man dyker på problem blir man som ställd och kommer inte alls ihåg hur man gjorde. Men sätter man sig ner så kommer det sakta tillbaka igen. :-) Det finns där i bakhuvudet någonstas allting :-) Skönt!
Jag saknar dom därhemma såklart. Men jag vet att kidsen har det superbra med sin bästaste pappa.

Vi har sålt en av våra bilar som bara stod på gräsmattan och agerade lekstuga åt Theo. 15000 kr rakt ner i bröllopsfickan :-) Inte dåligt :-P

Vår vanliga bil har såklart pajat så den ska in på verkstad på måndag. - 3200 kr där då..... :-/
Kortbeställning från Theos dagis och Rasmus skola. Sluta väl på en 500 kr där med.
Ska och rätta till nacken som bråkar med mig. -600 kr där.
Ja det är säkert någe mer som jag glömt, eller så blir det mer längre fram. Månaden har ju precis börjat.

Oh just! Agnes fyller ju 1 år om självaste 17 dagar bara! Kalas på lördagen blir det :-D Vår stora lilla tjej!
Hon säger "tatt" när hon får något att äta. Där och titta kan hon säga. Och såklart mamma och pappa. Det känns som att hon kommer bli lite tidigare att prata än Theo. Men det hade ju sin förklaring med hans öronproblem.

Bröllopsplaneringarna har verkligen tagit fart nu. Har hittat en butik som kan göra buketten precis som jag vill ha den och för ett vettigt pris :-) Så det känns jättebra. Skall väl boka med dom snart tror jag.
Tårtan är jag nog rätt så mycket på det klara med hur jag vill ha den. Våningstårta eller inte... Det får vi se ;-)


Fundar lite på att skicka ut Save The Date kort... Fast elektroniskt isåfall :-) Får väl se hur det blir :-)


Viktresan

Eftersom jag tillhör dom där människorna som i stort sett måste svälta mig själv för att kunna gå ner i vikt så kan jag väl inte påstå att det direkt är roligt att försöka gå ner i vikt. Och för en sådan som mig är det inte riktigt en bantning man gör. Utan man får liksom leva med bantingen jämt i stort sett. En evig bantning kan man säga.
Att alltid alltid behöva tänka på vad man äter och hur mycket man har ätit under dagen. Balansera balansera.... Ibland är det bra tröttsamt vill jag lova. Men man börjar väl bli van antar jag....

Men iallafall så skulle ju alla graviditets kilon puts väck till att börja med. sagt och gjort, det har jag ju lyckats med. Och mina löprundor och promenader har gett resultat. Även om det går vääääääldigt långsamt. Från januari fram till nu har jag gått ner 8 kg. Så det kan man väl kalla långsiktig viktnedgång minst sagt.

I april började jag mäta mig oxå för att se o mdet blev någon skillnad där. Och jisses, man kanske skulle fokusera på dom resultaten istället för det var då MYCKET roligare siffror.
April-september sketna -4 kg. Säger inte så mycket direkt.....  Men detta säger mer:

Midja: - 5 cm
Höft: - 3 cm
Lår: -3,5 cm
Överarm: - 2 cm

Sådärja! 7 kg kvar till målvikten! Motivation motivation motivation......... :-/RSS 2.0