Lite ändrade planer

Planen var från början att gå över till grannarna och äta middag där. Och sedan elda en brasa härute på ängen :-)
Men, tyvärr så var Hanna och Ylva (tvillingtjejerna) sjuka. Dom hade feber och hade kräkts. Så då sa vi nej tack.
Vi har ju inte direkt någon lust att bli sjuka igen...
Så det fick bli grillat hemma istället. Grillade revbensspjäll. Så JÄKLA GOTT!! Det blev köttfest. Jag struntade helt i pommefrites och åt bara kött :-P gött gött gött!

Nyss har vi kollat på en skitbra film. Jag skrattade så jag kiknade. Rekomenderar den varmt.



Eftersom vi har en extremt morgonpigg liten kille så blir det nog sängen nu.
Imorgon är det dags för Big Comedy! :-D


Nja... ja vet inte ja....


Fråga: Skulle ni lägga till er chef som vän på facebook?

Nu kanske jag är helt paranoid, men varför i hela fridens namn skulle man vilja att ens chef har tillgång att se hela ens privatliv. Det finns ju vissa saker en chef inte ska veta helt enkelt. Och även om man är god vän med sin chef så är han/hon ju ändå din chef oxå!
Näe! Jag säger blankt NEJ till det.

Just nu

Theo somnade för en stund sedan. Och nu ska det bakas kärleksmums :-)

Det växer!

Det växer tussilago i rabatten!! Nu är det VÅR!! :-D


Det är inte meningen....

Det är nog inte meningen att vi ska resa iväg någonstans. Och det är sannerligen inte meningen att vi ska få vara pigga och glada den här våren. Det här måste vara den absolut utan tvekan värsta våren jag någonsin varit med om, som jag minns iallafall.

Igår bar det iväg till Norrtälje. Packade väskorna och kollade barnen som verkade vara pigga och glada. Även Rasmus verkade vara okej, hade ätit yoghurt och lite smörgås och fått behålla det. Great tänkte vi. Packade in oss i bilen och for iväg. Theo somnade och allt var frid och fröjd.
Ungefär vid älvkarleby vaknade Theo till och var väldigt gnällig. Och så märkte vi att han satte igång och bajsa.
Vi stannade och skulle byta på honom. Och upptäckte att han var totalt nerskiten! Och då menar jag TOTALT!. Inte bara lite kladd i ljumskarna. Utan det här var skit runt hela blöjan, nerpå bena och upp på ryggen.
Bodyn var totalt omöjlig att ta av utan att kladda ner hela Theo med bajs. Vi fick helt enkelt riva sönder den.....
Efter mycket om och men så fick vi på honom en ren blöja och rena kläder och kunde fara iväg igen. Funderingarna gick runt om han oxå hade åkt på nån magsjuka nu...... Men eftersom han inte verkade direkt dålig så beslutade vi att åka vidare.

När vi äntligen kom fram till Norrtälje verkade allt okej till en början. Tills efter nån timma eller två när Rasmus drog en rejäl spya rakt på vardagsrumsgolvet därhemma. *suck*.... Direkt efter den drog han en till. Sen var han rejält hängig ett bra tag. Jahapp tänkte man ju.... Det här va ju skitbra de.... :-\
Ungefär direkt efter det upptäckte vi att Theo hade feber. Ja.... vad säger man.
Rasmus blev piggare medan Theo blev sämre under dagen. Diarré på diarré och ont i magen hade han oxå till och från. Så jäkla typiskt när man för en gångs skull kommer iväg till Norrtälje :-\

Theo var fruktansvärt mammig och pappig hela helgen och i stort sett ingen annan fick hålla i honom, surt och tråkigt när man kommer iväg sådär. I vanliga fall är han ju så go, glad och trevlig.
Jättetrevlig kväll iallafall med sjukt god mat. Grillad kyckling, potatisgratäng, grillad lök och sallad med fetaost. MUMS!!
Natten har inte varit någe vidare eftersom Theo har varit väldigt bökig. Ont i magen och diarré mitt i natten. Och en Rasmus som skulle ligga mitt i luftmadrassen och flaxa å fladdra i sömnen med jämna mellanrum. Ena stunden hade jag ett finger i näsan och nästa fick jag en handflatssmäll mitt i fejjan. Så ja.... mycket sömn blev det inte inatt direkt. Theo slog upp sina bruna kl 5 och vägrade sen att somna om igen.

Idag verkar han må bättre iallafall för han har ingen feber. Men har fortfarande diarré tyvärr. Majsvälling är det han får äta nu tills magen blir okej igen.
Resan hem gick iallafall bättre än resan dit tack å lov. Och vi landade i ett soligt Ytterharnäs med +14 grader i skuggan. :-)
Nu har vi precis käkat pizza och Rasmus verkar äta bättre och bättre. Han fick i sig en korv med bröd till lunch och åt två pizzaslice till middag. En klar förbättring från inget alls på 4 dagar. :-) Så nu tror jag han är okej faktiskt.

Nu är det bara Theo kvar då..... Undrar om allt kommer börja om sen igen......


Bjukkar på lite bilder


Gladfis



Jättelik pappsen här


Ooops, lite underifrån visst. Men man ser ju gaddarna ;-)


En ligen gosse som alltid ska stå upp i soffan


Våran lilla sjukling, har ingen vidare lust att vara med på bild


Snacka om att sukta efter Rasmus glass :-P



Och så bilder på bebis i magen som utlovat




Vilken resa

Herregud vilken dag. I det här fruktansvärda skitvädret med 1 dm snö och slask bar vi iväg mot Stockholm för att göra NUPP/KUB testet. Vi startade hemifrån vid 13 taget. Åkte in till Gävle för att lämna Rasmus hos Tommie. Sen bar det av mot Stockholm.
Resan började bra och gick enligt tidsramen. Men vad händer? Självklart missar vi en avfart och kör totalt galet.
Nu börjar jakten på en väg att vända på mitt i all trafiken. Mitt i allt det här så ringer telefonen. Det är Tittut som ringer och undrar vart vi är någonstans. Jag blir jätteförvirrad eftersom enligt min kalender är tiden vi har 15.30. Men enligt dom ska vi ha varit där 14.30. Kl är nu alltså 14:47 när dom ringer därifrån. Tack å lov är paret som har tiden efter oss där tidigt så dom ordnar med att dom går in nu så får vi lite mer tid på oss att ta oss dit.
Vi har uppskattat alltså omkring 30 minuter på oss och vi är mitt inne i en total felkörning. Stressen börjar packa på. När vi kommer in i stan runt kungsbron är trafiken ett rent kaos. Vi står still mer än vi rör på oss. Och klockan tickar.
När kl står på 15.30 ser jag gatan kliniken ligger på tvärs över vägen och jag hoppar ur och går i raskt takt medan Peter fortsätter med bilen för att jaga parkering. Jag får gå en jäkla bit innan jag hittar rätt gata. Kliver in på kliniken 15.40. Alltså enligt deras ramar mer än 1 timma försenad. PINSAMT!!
Men dom är jätteproffsiga och trevliga så dom försöker släta av det med att säga att hela dagen har varit så i stort sett.

Vi kör igång ultraljudet iallafall och Peter hinner precis komma innanför dörrarna för att se allt från start.
När man gör ett NUPP/KUB test så mäter man alltså barnets nackspalt. Normalt ska bredden vara ungefär 1-1,6 mm. Har barnet mer än 2.5 är risken stor att barnet har downs syndrom.
Lilla bebisen som ligger i min mage såg jättefin ut. Allt så superbra ut och hjärtat tickade på i 160 slag/min.
MEN! bebis ville absolut tvärt ligga på mage. Och för att kunna mäta nackspalten måste bebis ligga på rygg, helst iallafall. Hon fick en fin mätning alldeles i början som var 1.36 mm och såg fin ut.
Men efter det gick det inge mer.
Jag fick ställa mig upp och hoppa upp och ner. Gå på toa och tömma blåsan, äta en kaka och dricka vatten, ligga och dra upp benen och ruska på mig, rulla runt från sida till sida. Men absolut INGET fick den lilla krabaten att lägga sig på rygg. Så till slut fick vi nöja oss med den enda mätningen vi hade.

Resultatet slutade på en risk på 1:2929. Det är väldigt bra siffror med tanke på min ålder. Så vi är jättenöjda :-)

Igentligen skulle jag ju ha spelat en träningsmatch idag mot Tierp. Men när kl var 17.00 och resan hemåt startade mitt i Stockholms värsta rusningstid. Så insåg jag att det inte fanns en suck att hinna hem. Kl 20.00 klev vi innanför dörren. Sån tid tog det. 1 timma för att ta sig ut ur stan bara :-\

Men, nu är det gjort och det känns underbart att vara hemma igen med fina resultat. Och mest av allt att ha sett vår lilla skatt i magen :-)
Det kändes helt overkligt att ligga där och titta på en bebis i magen. Herregud! Det var ju inte så länge sedan Theo kom. Och med all sjuka, jobb mm som har hänt senaste tiden har jag inte haft tid att tänka på att jag är gravid ens. Ibland glömmer jag till och med bort det. Så det kändes väldigt overkligt. Men härligt :-)

Imorgon lägger jag upp lite bilder på bebis :-) Men nu är det sängen :-)

PÖSS

Lite bilder

Vaknade idag till full snöstorm ute. Kan man göra något annat än dra en tung suck....
En totalt snötäckt gård är inte direkt vad man vill se när snön precis hade smält och marken börjat torka upp.
Men... är det april så är det.





I söndags hade vi ju supermys härhemma som jag skrev tidigare. Det utlovades bilder från dagen. Här kommer dom :-)


Gungan gillades skarpt, tror han skulle kunna somna där till och med :-)



Mysigt att sitta på gräsmattan och riva i gräset


Sitta i solen på altanen är inte helt fel det heller




Idag bär det föresten av mot Stockholm på eftermiddagen. NUPP/KUB test väntar.
Och om ingen annan i familjen insjuknar och vi hinner hem i tid så blir det nog träningsmatch mot Tierp ikväll :-) Skoj :-)


orka orka orka

Stackars älsklingen får inte behålla något imagen idag heller. Trodde ju efter att inte ha kräkts på flera timmar skulle han klara av lite urrörd cola och några klunkar blåbärssoppa. Men icket :-( Det fick han upp här för en stund sedan. Nu har stackarn lite feber och ligger och sover en stund. Hoppas att alvedonet jag fick i honom en stund innan han kräktes värkar så att inte allt kom ut.

Här äts det vitpepparkorn till förbannelse. Den gamla välkända huskuren :-P Vad gör man inte liksom, man tar vad man kan få för en liten chans till räddning. Eftersom man hade det förra veckan så är man ju inte direkt superdupersugen på att åka på det igen.

Vi får se vad som händer.....

Ont i mammahjärtat igen

Kl är 20.30 snart och Rasmus har kräkts mer än 10 ggr på bara 6 timmar nu.
Stackars mammas älskade pojke :-( Fy fasen att det aldrig tar slut det här. Han har inget mer kvar att kräkas och ber om att få dricka något. Vad gör man?! Jag VET ju att om jag ger honom att dricka kommer han kräkas ännu mer. *suck*

Älskade pojke, mamma hjälper dig igenom det här.

Äntligen! Trodde jag ja.....

Satt på jobbet och telefonen ringde. Det var Rasmus fröken som ringde för att tala om att han precis hade kräkts ute på skolgården. Ja jag vet inte.... Hur ska man reagera... Det tar verkligen aldrig slut!
Just när man tror man är på bena igen så nog fan kommer det nått som sparkar ner en på knä igen. *suck*
Det var bara å packa ihop och dra iväg och hämta honom det. När jag kom fram så satt stackarn med huvudet mellan bena och mådde inge bra alls.
En JÄKLA tur att jag letade fram en plastpåse och gav honom innan vi åkte. För det dröjde inte länge innan det kom en rejäl spya i den.
Just nu är vi hemma och jag har bäddat ner honom i sin säng framför Cartoon network.

Och... nu är det bara vänta och se antar jag....

Äntligen på gång

Idag mår vi bättre allihopa. :-) Nu hoppas jag VERKLIGEN att den här sjukan fram och tillbaka är över för ett tag framöver. För nu tycker jag vi fått vår beskärda del.
En massa roligt har vi missat pga det oxå. Bla snosa Sofie och Andreas bebis Max. *suck*
Jäkla skit va irriterande det va å missa...... Nästa gång vi kan åka är 2 maj. Så då jäklars får inget hända och störa ut det.


I söndags hade vi jordens skönaste dag. En riktigt utedag. Vi var ute säkert 3 timmar i sträck med Theo iallafall.
Han gungade, lekte på altanen, lekte på gräsmattan och så var vi ute och promenerade :-)
SJUKT skönt att få vara ute i solen. Otroligt vad solen gör för en, man blir genast piggare och gladare :-)
Idag var det ju oxå jättesoligt och härligt ute. Ringde hem och fick höra att dom var ute och hade det jättemysigt Peter och Theo. Gissa om jag fick hemlängtan *suck*

Har inte så mycket å berätta just nu faktiskt... Som sagt så har vi ju legat sjuka och orken har jag lagt på familjen istället för bloggen.

Så fort jag hittar kabeln så ska jag lägga in lite mysiga utebilder från i söndags :-)

Natt!


Vi lever

Gomorron folket. Jorå, vi lever fortfarande. Nätt och jämt känns det som. Peter hade en sjujädra tur och spydde "bara" två gånger och sket en. Själv låg man ju å hulkade 9 timmar.... Lucky basterd! ;-)
Förmodligen en matförgiftning igen då.... Rätt komiskt när man tänker efter... Två matförgiftningar på 1 vecka.
Okej att stackarn mådde uselt igår när han kom ner efter att kräkts första gången. Men jag kunde ändå inte låta bli att garva så jag fick ont i magen åt det han berättade.
Eftersom han hade skitit diaré första gången han var upp så trodde han ju att det var i den änden det skulle komma andra gången med. Sprang upp på toa, kastade av sig brallsen och satte sig på toa. *pruuuuuuuutt* blev det bara. Han insåg på nån sekund att det här skulle alltså komma munvägen. Kastade sig ner på golvet och dök med huvudet i toan. Och fick en nykläckt fislukt rakt i fejjan!! HAHAHAHAHA  Kan man göra annat än att skratta å den!! Inte konstigt att han spydde 10 minuter sen :-P
Att man lär sig av sina misstag är inte alltid rätt heller. För samma sak hände på natten igen. hehehehehe

Nu ligger han här på soffan och är allmänt ämlig den stackarn.

Säg inte att jag är elak! En sån här sak MÅSTE berättas ;-)


And it keeps going and going and going.....

Jajjamensan. Nu är det alltså Peter som ligger och spyr istället. VÄLDIGT mysko om det är magsjuka som tar hela 4 dagar innan det smittar.... Med tanke på att Theo inte har fått det heller.
Och det känns ju nästan komiskt om det är så att Peter OXÅ skulle blitt matförgiftad....
Men det känns som att det är det som hänt. Lunch på Tennstopet nämligen. Han åt grilltallrik och jag åt fisk. Jag mår bra, det gör inte Peter.
Som sagt... vi vet inte alls vad som händer i familjen. Men just nu är det någe så jävulskt tung och nattsvart allting så det känns aldrig som det kommer ta slut. Det ena avlöser det andra hela jävla tiden.

Förkylning, öroninflamation, matförgiftning, förkylning, matförgiftning igen..... Som ett lotteri nästan. Vad händer härnäst? Ögoninflamation? Eller varför inte slå till med vattkoppor på Theo på en gång när man ändå går på knäna..... *suck*

Det blir alltså ingen tripp för någon av oss till Hudik och snosa bebis imorgon. En som är tokförkyld och en som är matförgiftad och en bebis som är jättepiggelin. Hoppas vi!!
Lilla Theo FÅR bara inte råka ut för detta....

Nu ska vi hoppa i säng och se om vi får kurera oss över natten.


Joråsåatte...

Huvudet spränger, magen värker, kroppen gör ont och till råge på allt så har jag blivit förkyld nu oxå. TACK SÅ FÖRBANNAT MYCKET!! Jäklars va arg jag blir om vi inte kan åka upp och snosa bebis i helgen!!
Skiiiiiit!!! Jag är så less på detta förbannade sjuka nu hela jäkla tiden! :-( :-( :-(

Släpade mig iväg till jobbet imorse och ångrade mig lika fort igen när jag slog ner arslet på kontorsstolen.
Va f*n gör jag här..... Satt iallafall förmiddagen och åkte sen hem för att sitta härhemma och köra teleq.
Till 16.30 ska jag sitta!!!!  Blääääää!!!

Nä nu måste jag snart gaska upp mig och skriva nått kul eller sött.....

Måste det vara så förbaskat ljust ute!! Kan nån dra ner rullgardinen!!

Matförgiftning

Är det troliga som hänt iallafall. Ja vi ska väl inte ropa hej riktigt än eftersom det bara gått typ 1½ dygn sedan jag åkte på det. Men än så länge har ingen annan än jag insjuknat i kräkningar.
Natten har tack å lov från Theos sida varit bättre än dom senaste 4. Och det va ju bra med tanke på att Peter var totalt slut och jag varit sjuk.
Jag hade svårt att sova pga ryggen... Det är INTE bra att ligga en hel natt, dag och sen natt igen.
Höften värkte på mig. När jag vaknade runt 6 imorse trodde jag ju såklart att jag skulle vara pigg som en mört igen. Så var inte fallet kan man lugnt säga. Nått så fruktansvärt matt och hängig minns jag inte senast jag var.
Att kräkas galla en hel dag och inte kunna äta eller dricka något när man är gravid är ingen höjdare vill jag lova.
Jag fick i mig några skedar yoghurt och två rostade smörgåsar i slowmotion fart i morse. Runt 13 gjorde Peter hamburgare för det var det enda min mage kunde tänka sig äta. Efter det fick jag ont i magen igen och mådde inge vidare på ett tag. Sov två timmar på förmiddagen och två timmar på eftermiddagen.
Nyss fick jag i mig en skål med lite sallad, gurka och tomater. Får se om jag får i mig någe mer idag.... Snacka om att inte vara det minsta sugen på ätbart överhuvudtaget. Och jag har väl aldrig varit så äcklad av godis eller glass i hela mitt liv tror jag. Bluääää!!

Imorgon är planen att jag ska jobba.... Får se hur det funkar. Även om inte kroppen är med får vi hoppas hjärnan är med. För imorgon är det supporten till 16.30. Yippiiiee..... eller nått. *suck*


Å så kör vi en gång till....

vaknade 5.30 imorse av att jag mådde fruktansvärt illa. Låg och väntade ett tag för att se om det tänkte ge med sig. Gjorde det inte. Kl 6 kom första spyan. Hade absolut INGENTING i magen att kräkas.
Jag gick genast och lade mig i Rasmus rum för att hålla mig undan dom andra och sååå började dagen. Kräktes ungefär 1 gång i timman ända fram till 15 idag. Och varje gång var det bara magvätska..... :-(
Nu är kl 17 och jag har suttit och skedat urrörd cola sen en timma tillbaka. Vet inte riktigt hur jag mår... Men jag har inte kräkts sedan kl 15 iallafall vilket är SKÖNT!
Jag hör hur Peter kämpar därnere med en superdupergnällig Theo. Och just idag oxå... Han kan välja sina dagar grabben.

Magsjuka eller matförgiftning? Ingen aning..... Men jag hoppas innerligt och ber till högra makter just nu att Peter och Theo slipper bli smittade av detta.

Andra gången jag har magsjuka på 4 månader. *suck* Snälla snälla låt mig få må bättre snart....

Ännu en kass natt

Godmorgon är inte det rätta ordet idag. Visserligen skiner solen ute och det ser ut att bli en fin dag. Men är man trött trött trött så spelar det inte så stor roll vilket väder det är ute. Allt man tänker på är när man kommer få sova igen.....

Kl 19.30 sov Theo och 21.00 sov Rasmus. Då tyckte vi att det var vuxentid med film och godis.
Det tyckte tydligen inte Theo. För jag kan inte ens räkna alla gånger vi var tvugna å trycka på paus för att gå upp och natta om den lilla grodan. När kl var 22.30 hade vi inte ens sett halva filmen och vi gav upp och gick och lade oss istället.
När kl slog 1.18 hade jag inte mer än slumrat några gånger pga Theos bök och stök hela tiden. Då gav jag iallafall upp och orkade inte hänga över spjälsängen någe mer utan lyfte över honom i vår säng.
Han somnade som en stock. ÄNTLIGEN!! tänkte jag :-) Jag fick somna jag med. Men bara till 03.13 när han vaknade och skulle ha välling. Somnade väl om efter ett tag igen, det gjorde jag väl.
Men sen vaknade Rasmus kl 4.18 och hade växtvärk. Upp, ge alvedon och linda in benet med en filt och massera.
Strax före 5 fick jag väl somna om igen. Men 5.50 var det gomorron för lilla Theo och därmed för oss med.
*gäääääsp*
Idag kommer det inte bli många knop gjorda.... så fruktansvärt trött. Två dåliga nätter irad nu......



Full rulle

Japp, det har verkligen varit full rulle hela dagen. Fattar inte hur en dag kan gå så fort. Peter drog iväg rätt tidigt för att uträtta några ärenden. Och under tiden gjorde jag och Theo oss iordning för att gå på kalas. När Peter kom hem så var det alltså vår tur att dra iväg. Peter fick stanna hemma för han är jätteförkyld. Dumt å smitta ner alla barnen som skulle vara på kalaset.

Jättemysigt kalas för lilla Edvin 2 år :-) Bullar, saft, glass och paket. Allt som ska vara på ett kalas. Barnen lekte och vuxna snackade skit. :-P

Strax efter 15 bar det iväg hemåt och Theo somnade i bilen. När vi kom hem fick han fortsätta sova i bilen medan Peter höll på ute på gården.
Han vaknade och gnällde strax före 16 men somnade om igen i min famn när vi kom in :-) Trött efter kalaset antar jag :-)

Däromkring kom Rasmus hem oxå. Men han vände i dörren och drog direkt över till Lukas för att leka. Som vanligt. Inte ofta man ser röken av honom nu på helgerna :-) Speciellt inte nu när det börjar bli vår och dom kan vara ute och leka mer.

Peter drog igång grillen och jag gjorde pommes. Sen käkade vi återigen en superb middag! Grillat is the shit!!
Oboy vad man har saknat det denna långa vinter. :-P Grillade köttfärsspett och fläskkotletter med pommes och fetaost. MMMMMM!!!!

Efter maten stack Rasmus över till Lukas igen. Men dom kom strax hem igen för att spela lite nintendo.

Just nu sover Theo och Rasmus äter lite godis och kollar på tv. Snart ska även han sova och då är det vuxentime :-)

Film och godis!! MYYYYYS!!


Full rulle

Japp, det har verkligen varit full rulle hela dagen. Fattar inte hur en dag kan gå så fort. Peter drog iväg rätt tidigt för att uträtta några ärenden. Och under tiden gjorde jag och Theo oss iordning för att gå på kalas. När Peter kom hem så var det alltså vår tur att dra iväg. Peter fick stanna hemma för han är jätteförkyld. Dumt å smitta ner alla barnen som skulle vara på kalaset.

Jättemysigt kalas för lilla Edvin 2 år :-) Bullar, saft, glass och paket. Allt som ska vara på ett kalas. Barnen lekte och vuxna snackade skit. :-P

Strax efter 15 bar det iväg hemåt och Theo somnade i bilen. När vi kom hem fick han fortsätta sova i bilen medan Peter höll på ute på gården.
Han vaknade och gnällde strax före 16 men somnade om igen i min famn när vi kom in :-) Trött efter kalaset antar jag :-)

Däromkring kom Rasmus hem oxå. Men han vände i dörren och drog direkt över till Lukas för att leka. Som vanligt. Inte ofta man ser röken av honom nu på helgerna :-) Speciellt inte nu när det börjar bli vår och dom kan vara ute och leka mer.

Peter drog igång grillen och jag gjorde pommes. Sen käkade vi återigen en superb middag! Grillat is the shit!!
Oboy vad man har saknat det denna långa vinter. :-P Grillade köttfärsspett och fläskkotletter med pommes och fetaost. MMMMMM!!!!

Efter maten stack Rasmus över till Lukas igen. Men dom kom strax hem igen för att spela lite nintendo.

Just nu sover Theo och Rasmus äter lite godis och kollar på tv. Snart ska även han sova och då är det vuxentime :-)

Film och godis!! MYYYYYS!!


Kvällsmiddag

Åt jordens äckligaste lunch på IKEA idag. Viltbiff med grönsakrsröra. Såsen va hysteriskt äcklig! Den smakade bara sån där stark fransk senap. Rös som en dåre när jag smakade på den.
Maten smakade inte ett skit. Blä blääää

Så till kvällsmat gjorde Peter så JÄKLA god mat. Grillköttfärs spett med potatisgratäng. Och jag åt lite mer götta till. Fetaost, avocado och gurka. MUMS!! Fruktansvärt mycket godare än vilken mat som helst på IKEA!!


En fundering

Jo ni vet dom här enkelriktade vägarna. När folk kommer med bilen och inser att dom kommer från fel håll och inte kommer igenom. När dom liksom tänker att nu ska vi göra en fuling. För åka runt rätt väg orkar vi verkligen inte. Ja då vänder dom bilen och BACKAR igenom! Min fundering är:
Tycker folk alltså att det är mer okej att backa sig igenom en enkelriktad väg än att köra rakt igenom den bara för att själva nosen på bilen är vänd åt rätt håll??!

Bara en sån där i-lands fundering....



Kvällsbus






STORA nyheter!

Theo har fått en liten kusin!! :-D ÄNTLIGEN! SOM vi har väntat :-D

Nu är han äntligen här lilla Maximilian :-) Nu väntar vi bara på att få höra hur hon och bebis mår. Vikt, längd och allt sånt där. Nyfiken nyfiken nyfiken!!
Snart blir det snosa bebis :-D

GRATTIS SOFIE OCH ANDREAS TILL ER LILLA PRINS!! :-D


Trötta och slitna

Peter är riktigt trött och sliten just nu. Jag blir nästan rädd när jag ser honom för det är verkligen inte likt honom att vara såhär. Han som vanligtvis har damp och inte kan sitta still alls.
Men nu är han så trött varje kväll och kommer sig inte för något alls. Och till råge på allt börjar han förmodligen bli sjuk IGEN!
Själv är man ju trött och sliten av andra orsaker. När man kommer hem från jobbet skulle man helst av allt bara vilja lägga sig och sova. Men det är bara att orka orka orka ända fram till Theo ska lägga sig.
Orka vara en bra, pigg och glad mamma och pappa. När kvällen kommer så är det enda man orkar att ligga i soffan och se på tv. Gå och lägga sig tidigt och slockna innan man landat på kudden.

Det kom en överasskning in i vårat liv, en glad sådan. En sådan överasskning som gör att man blir alldeles varm i kroppen och börjar längta och undra.
Men med överasskningen kommer även en massa press och måsten att hinna med saker fort. Pengar som helt enkelt inte finns pga en av oss är föräldraledig och kommer vara det en bra tid framöver. Tröttheten som aldrig verkar vilja ge med sig....

Just nu är läget tungt. Vi skulle verkligen verkligen behöva ladda batterierna på något sätt..... Men hur gör man det?

Idag kom en jättego överasskning på posten

Japp! Idag när jag kom hem från jobbet hade det kommit ett vykort till mig.
På framsidan stod det:

Jag är vacker och älskvärd

Och på baksidan stod:

Hej du sköna!
Du är vacker och älskvärd. Du är en kärleksfull mamma och partner. Vi är så glada att du träffade Peter och blev en del i vårat liv. Vi älskar dig, Peter, Theo och Rasmus.
Kramar från Carina och Eje

OJ vad glad jag blev :-D Vilken jättego överasskning :-D

Jag är SÅ glad att jag träffade Peter och fick komma in i era liv. :-D

Massor av Kärlek!!


Resereporter

Vad säger ni om det här då :-P
Hur mycket DRÖMMEN skulle inte det här vara då. Att få ta med min älskade familj på en härlig resa en vecka. Och samtidigt få vara resereporter och blogga om vad vi upplever :-)
DRÖMMEN!
Jag är med och tävlar om att få vara med om detta hos SOLRESOR.



Ta chansen!
Anmäl dig och din blogg HÄR


Påskhelgen

Lördag förmiddag packade vi bilen full och begav oss till Kolbäck för att fira påsk med mamma och pappa.
Äldsta brorsan Stefan med familj anlände oxå ett par timmar efter oss.
Och till middagen anlände ynsta brorsan med familj för att äta. Det betyder alltså 8 vuxna och 7 barn. Behöver jag säga att det var high life hela helgen. *puh* Den som inte är van att umgås med familjen Ekdahl skulle nog tycka det var en väldigt jobbigt med den ljudnivån :-P
Så himla underbart att träffa familjen igen. Det var flera månader sen jag träffade brorsorna och jag har inte varit hemma sen innan jul. Jättegod påskmiddag och massor av godis såklart. Känns inte som man gjort annat än ätit i helgen. Igår kände jag mig som en sprängfylld ballong och hade andningssvårigheter. Usch.... jobbig känsla.
Theo sov iallafall jättebra. Han sov mellan 20-03. Sen åt han en flarra välling, somnade om och vaknade 6.30.
Så det va ju jätteskönt :-)
Solen har strålat på himlen och det har varit över 10 grader varmt därhemma.

Idag vid 15 tiden åkte vi hemåt igen. Vi stannade i ett soligt Gävle med en +4 grader ungefär och käkade pizza på barcelona. Sen åkte vi hemåt Ytterharnäs för att mötas av ett totalt disigt och grått väder med -1 grad kallt. BRRRRRRR!!!! Kul..... :-\
I skrivande stund är det fortfarande disigt och grått ute och nu har det blitt -5 grader. Fattar mig INTE på vädret nuförtiden......

Peter lägger Theo och snart ska Rasmus oxå gå och sova. Sen blir det en vääääldigt lugn och slapp kväll i soffan framför nån film. För TRÖTT är bara förnamnet.
Helg underbart att man är ledig imorgon med. Får hoppas på att solen vill titta fram härute så vi kan gå på en promenad som är planen.

Troligen inge mer bloggning ikväll. Så natti natt!

1 års kalas

Igår var vi hemma hos Karro och Mattias för att gratta deras dotter Maja på hennes stora 1 års dag. Herregud vad tiden går!
Chockladbollar och bullar till dom vuxna. Och glass med hallon och grädde till barnen. Theo tyckte hallon och grädde var mycket gott :-)
Jättemysigt kalas och trevligt folk :-)


Födelsedagsbarnet Maja :-)




Vackra Maria :-)


Marias Peter och deras lilla Leo snart 4 månader :-)


Theo levde rövare bland alla leksaker


Födelsedagsbarnets pappa Mattias med barnen i knät


Just nu sitter familjen och käkar lite frulle. Och om en stund bär det av mot Kolbäck för att fira påsken där. Ska bli supermysigt att träffa bröderna och mammsen och pappsen igen. Det var väldigt länge sen vi var hemma i Kolbäck nu.

Ses snart!! :-)


Lockar?

Hmm.... Undrar vem han har fått dom här lockarna av....... :-P







Måste även berätta att nu kan Theo verkligen stå helt själv.  Han släpper bordet och står och funderar om han vågar ta ett steg eller inte. Och idag blev det ett steg igen, men sen gick han ner igen.
Det händer grejjer!!!


Just nu

Sitter just nu i supporten. Å HERREGUUUUUD!!! säger jag bara. Inte ens efter att ha varit hemma 9 månader så hatar jag det mindre. *suck* Det är fortfarande lika skitdrygt att sitta i den här förbannade telefonen.
Och det har verkligen inte med folk som ringer att göra. det är bara så förbannat tråkigt så man får nästan panik!!

tack å lov sitter jag ju hemma och jobbar idag iallafall. Det underlättar ju lite iallafall det måste man ju säga.
Vi käkade pannkakslunch idag jag, Peter och Theo. Theo fick äta pannkaka med sylt helt själv. Behöver jag säga att det blev total sannering och ett bad efteråt :-P Men han hade kul iallafall och åt så magen stod rätt ut :-)

Nu ringer det igen..... *GAAAAHHHH*

RSS 2.0