En händelserik dag

Som började med att jag inte sovit sedan 2.30 ungefär inatt. Och nej, faktiskt inte! Det var INTE Theo som strulade. Han sov så fint heeela natten i sin säng i sitt rum. Nej, det var Agnes som åt typ 3 ggr. Och däremellan vaknade Rasmus och hade växtvärk. Så när morgonen kom var jag minst sagt mör.

MEN! Då är det bara å hålla igång så gott man kan så man inte blir trött.
Sagt å gjort. När Agnes tog en liten tupplur i sin takvagga så tog jag mig en liten slummer i soffan. Theo väckte mig av att han stod på bordet och skrek åt mig att titta. :-P Ja... vem behöver vila liksom....

Fick ett sms från min kollega på jobbet som vill att jag ska följa med på Sectra dagarna 13-14 april. Varför inte! SJUKT roligt :-) Och superviktigt för mitt arbete.

1 timma sov Theo middag och under den tiden var Agnes vaken så det var bara å glömma vila.
Lunchade gjorde vi och sen packade jag på kidsen kläder, packade in dubbelvagnen i bilen och drog iväg och hämtade Rasmus på skolan. Längtade efter min gosse :-) Och vi hade ju inget annat för oss ändå så.
På vägen in till stan ringde jag mamma och fick veta att hon var på akuten. Hon hade mått illa och svimmat inne på toaletten och slagit i huvudet hårt. Nu väntade hon på provsvar och svar från skallröntgen.
*suck* Kan inte beskriva känslorna.... orolig, stressad... gråter..

Hemma runt 14. Theo och Rasmus lekte gärnet medan jag ammade, ammade och ammade Agnes.
Dom låg sådär supersött i soffan tillsammans och tittade på hela Pippi på rymmen medan jag lagade mat.
Amma amma amma Agnes. Duscha en nerskiten Theo. Amma igen....
Och sen kom Peter hem......

Tog en kopp kaffe medan jag ammade Agnes. Sen drog jag iväg till affären för att handla. När jag skulle betala upptäckte jag att jag inte hade kortet med mig. GAAAH!!!!! Åka hem igen och hämta det och sen tebax igen. Superbt jävla roligt!!!

Kl 20:24 hoppade jag upp på crosstrainern och körde 15 minuter i ren frustration över allt..... Kan vara skönt när man har mycket oro i kroppen. Lättare överkroppsträning i form av ryggups och hantelövningar. Sjukt svag i axlarna.....
En skön dusch. Och ja, nu sitter jag här och bloggar.

Har precis avslutat ett samtal med mammsen. Hon och pappa var äntligen på väg hem från akuten efter att ha suttit där hela dagen. Hon ska tillbaka imorgon igen för vidare prover.
Skönt att höra från henne :-)


Just ja! vi har fått tid för operation till Theo oxå. Den 18/1 kl 7.00 ska vi befinna oss där. Blir en tidig morgon... Meeen.. det är vi ju vana vid :-)


Godkväll!! Nu hoppar jag i säng.



Oboy... vicket rörigt inlägg.....:-/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0