Familjen kaos

En sväng till valbo för att handla present till Rasmus och en lunch på Ikea var planen idag.
Oboy... ni skulle se oss göra oss iordning för att åka iväg. Två vuxna och tre barn.... Familjen kaos är en rätt bra benämning. Två vuxna som ska försöka göra sig klara till att börja med. Medan en unge är jättetrött, en unge överenergisk och ska busa upp den andra och den sista har ingen lust å ligga själv... ALLS!
Och sen när man löst det första problemet. Ja då ska alla ungarna göras klara och kläs på. Ptja... låt oss säga att ungefär efter 1½ timma kunde vi väl packa in oss i bilen iallafall.
Det gick bra ända tills Theo vaknade när vi kom fram till valbo. Planen var ju att han skulle sova liiiite längre än bara 30 minuter.... Såååå det blev som det blev inne på ikea. Lite lätt kaos med en frilöpande unge runt i restaurangen och en mindre unge som vägrade sova och skulle småäta mest hela tiden.

När vi till slut vallat ihop hela familjen igen och tagit oss ut till bilen så skulle Peter hämta ut nån lampa i varu utlämningen. Vilket resulterade i att jag blev fast i en bil med tre ungar varav två av dom skrek som om nån höll på att ta dö på dom. *suck*  Bara att andas, ta djupa andetag och räkna till 10. En sådär 40 gånger..... :-/
När Peter äntligen kom ut igen så bar det av hemåt. Under bilresan hem fick jag lyssna på två bröder som höll på att reta gallfeber på varandra.

Väl hemma och en stunds pustande så fick vi besök av farfar Eje och Carina. Rasmus fick ett jättelego i form av ett skepp med en sådär 1200 bitar. Rasmus blev ungefär överlycklig. Eller Lego är fel, det heter BanBao det han fått. Men det fungerar precis som lego bara det att det är mycket billigare :-) Superbra!
Och en prinsesstårta intogs såklart oxå :-)


Just nu sover lillprinsen och lillprinsessan. Stora prinsen är vaken och bygger lite banbao med Peter.
Snart ska han med få gå och lägga sig. För ikväll ska jag och Peter se en film tänkte vi. Lite vuxentid behövs :-)

Ha en bra kväll allihopa!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0