Dom är duktiga sådär......

Att öronkliniken och operationsplanerarna synkar varandra i informationen är väl alldeles på tok för mycket att begära antar jag.
Skitbra tycker jag att öronkliniken säger att man ska få en operationstid i januari för "det är inte alls speciellt lång väntetid"
Så nu när lillgossen haft två öroninflamationer sedan vi var där i mitten av december så ville vi såklart ringa och trycka på lite om en tid. Eftersom den inte kommit ännu. Och man kan väl kanske anta att man får iallafall någon veckas förvarning om att det är dags så man kan planera lite.
Men så säger operationsplanerarna att det är 42 dagars väntetid from att dom får in papprena från öronkliniken!! Höhhh!!?? Helt ny information för oss
Sen säger dom att dom fått papprena den 27 december! Ehhh..... det är mer än en vecka efter att vi varit där på undersökning. Tar det sån jävla lång tid att skicka papper med internpost alltså? Eller varför inte GÅ över med dom bara.

Iallafall så innebär ju det här att det inte är operation förrän någon gång i mitten eller slutet av februari. Så alternativen vi har är alltså att Theo förmodligen kommer åka på åtminstone 1 och säkert fler öroninflamationer innan det är dags. ELLER, om det nu hjälper.... hålla honom hemma från dagis närmsta 1½ månaderna.
Åååå det lär ju bli en pärs. *puh*
Men OM vi kunde ta en operationstid med kort varsel så kunde dom kanske prioritera lite. Vi får se när dom hör av sig då.

To be continued.......


Han mår inge vidare idag vår lillgosse :-(


Kommentarer
Postat av: jesse

fan tycker så synd om lillgrabben kan dom inte bara prioritera barn!!! dom förstår ju inte

2011-01-07 @ 11:47:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0