Planerar dop

Sitter här och planerar lite dop. Efter två jävla veckors intensivt ringande och flera mail till Staffanskyrkans expedition så ringer dom ÄNTLIGEN upp idag!
Och skatan i telefonen skyller på att deras tjej som vanligtvis sitter där hade semester och det måste blitt något fel på vidarekopplingen. Och när jag nämnder det att jag har ju faktiskt försökt rätt länge nu och att det var först idag jag möttes av en telefonsvarare med olika telefontider under veckan.
Fick ett lite surt svar att "Ja man kan ju faktiskt inte sitta där och svara jämt vetdu, man måste ha lite tider för sånt".
Jag hade inte alls någon ork att tjabbla med tantfan så jag gick rakt på sak i stället. Bokning av dop!
Eftersom jag skickat mail med all info om önskan för datum, personnr mm så kan man ju tycka att dom borde kunnat svara på det åminstone. Men jaja, iallafall så var den 16/4 som vi ville ha upptaget. Och helgen efter är det ju påsk. Och helgen efter det var det upptaget. Helgerna innan var det upptaget utom den 9/4. Så jag skyndade mig att boka det.
SÅ! 9/4 ska alltså Agnes Maria döpas i Staffanskyrkan i Gävle. Så alla i släkten kan ju boka in det redan nu tycker jag :-) Hoppas att alla kan. Inbjudningskort kommer så fort jag fått hem dom.

Nu blire hopp i bingen. Vi har fortfarande en sjujäkla massa sömn att ta igen. Och varför inte passa på när ungarna faktiskt sover bra!

//natti natti


Kommentarer
Postat av: Sofie

Och vi som tänkte ha ettårskalas då.. :P

2011-01-27 @ 21:57:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0