Bebismys

Idag drog jag och Agnes iväg till Sätra för att bebismysa. Johannas nytillskott till familjen, lilla Tim. Så nu har dom triss i prinsar familjen Hultin :-) Och vilka prinsar sen då! Riktiga sötnosar :-)
Enligt mig liknar lilla Tim sin äldsta brorsa Adam mest. Men sånt kan ju ändras :-) Mysigt var det iallafall. Slarvmajan jag glömde såklart att ta kort. När vi tjejer kommer ihop så pladdrar vi nästan i munnen på varandra. Ja.. tjejer kan prata. hehe

Sen fick vi veta en liten surprise oxå! Något jag hade gått och funderat över och hoppats på väldigt mycket.
Jag vet inte om jag får säga något så jag kniper igen kakhålet ett tag till. Hon får berätta det själv isåfall ;-)


Kl är snart 21 och jag satte mig ner precis för en stund sedan. Dagarna går verkligen i ett. Inatt kan jag ju iallafall verkligen inte klaga på sömnen. Agnes somnade kl 19 och vaknade inte förrän kl 4 för att äta första gången! Så jag har iallafall fått sova ca 6 timmar i sträck! :-D :-D Inte illa!
Hoppas det fortsätter så. Men ja... man ska inte ropa hej ännu. Konstigt nog har jag varit trött ändå idag.... :-/ Ja.. man har ju lite sömn att ta igen.Om man någonsin kan ta igen det.....

Och lilla Theo forsätter sin potträning. Varje dag när han kommer hem från dagis ska han ta av sig kläderna och blöjan och springa omkring naken. Då och då går han till pottan och sätter sig. Men inget har kommit i den ännu. Däremot en och annan olycka på golvet. Men det hör väl ihop med träning antar jag :-)
Idag satt han iallafall och undersökte sina nedre delar vääääldig noggrant med en ficklampa. hihi
And the fascination nerver ends......  Sådan far sådan son?!






//

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0