Hua vilken dag

En väldigt mycket mindre rolig dag tyvärr. Det känns som att hela dagen har gått i 180 knyck. Och då menar jag inte att dagen gått fort. Utan att tempot vara högt bara. skrik, gnäll och någon att bära eller hjälpa hela hela dagen. Theo är sjuk men har tack å lov inte öroninflamation konstaterades det på öronkliniken idag. Förmodligen bara någon slags influensa. 4:e dagen han har feber idag. Lillgossen är verkligen inte sig själv och han verkar ha ont i huvudet. Får se hur natten blir. Det blir inge dagis denna vecka iallafall. Han behöver få vara hemma och kurera sig ordentligt.
Agnes verkar okej än så länge men har varit jäkligt gnällig idag. Och det är verkligen inte likt henne.
Rasmus är inte heller helt hundra. Han är snorig och hostar som en tok. Lite småfebrig med 37.5. Får se hur han är imorgon om det blir någon skola.
Peter har totalt pajjat ryggen. Under dom snart 4 år vi varit tillsammans har jag aldrig någonsin sett honom så sned. Han liksom tiltade till höger när han stod upp och gick. Såg lite lustigt ut. hihi
Men stackarn kunde ju knappt gå. Först på torsdag har han en tid hos kiropraktor. Och efter den snedheten lär han väl ha ont nån dag efter det med förstår jag.

Pja... det är lite fullt upp just nu. Lite småjobbigt eller vad man ska säga.....

//Längtar till sommaren....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0