Nyårsafton del 2


Det gäller att underhålla kidsen medan man lagar mat...


Mmmmm oxfilé


Kocken!


Shiiiiiiiit va gött!!


Agnes vaknade såklart precis när det var matdags.....


Efterättten!!!!




Happ... nu äre bara å vänta in nya året då.....


Nyårsafton del 1



Lite WOW såhär på morgonkvisten.....


En stunds utelek på eftermiddagen









Nu håller vi på att göra iordning den goda nyårs supén.

Förrätt:  vitlöksbröd
Varmrätt: Pepparbiff med potatisgratäng och rödvinssås
Efterätt: Varma päronhalvor med after eight och vaniljglass

Efter maten ska vi smälla våra raketer så att Theo kan få se dom innan sängdags.

Bilder kommer senare :-D


Lite bilder





Knubbisen







Stolt torn byggare








Första dagen ute på evigheter

Idag verkade Theo helt okej. Ingen feber och pigg som vanligt. Nu gäller det att passa på å gå ut. Känns som vi knappt varit utanför dörren på flera veckor. Sagt å gjort. Hela familjen klädde på sig och gick ut.






♥ Dag 19 – Detta ångrar jag

Jag skulle vilja säga att det självklart finns massor av saker jag ångrar i livet. Förmodligen fler saker jag gjort än jag inte gjort.
Men, jag tänker inte ångra någonting faktiskt. För allt jag gjort och inte gjort har tagit mig dit jag är idag i livet. Och har gjort mig till den människa jag är idag. På gott och ont. Men allting har sitt pris och allting har en mening här i livet. Det tror jag starkt på.

Så, jag ångrar ingenting!


Awards coming up

Ja, då är det då alltså bara tre dagar kvar till nyårsafton. Dvs tre dagar kvar till Jon of the year 2010 kommer att utses. Vem kommer det att bli?!

Blir det min skriksnarkande bror Anders "löken" Ekdahl som parkerade in alla gäster hemma hos Stefan och Susanne. För att sedan själva ta in på hotell i Södertälje och ta med sig bilnyckeln. Läs om händelsen HÄR

Eller kanske min käre sambo Peter Frisk som åt sina egna magsjukefisar. 2 GÅNGER!!!.... Läs om händelsen HÄR

ELLER! Kommer den kanske gå till lillebror Johan Frisk. Som gjorde en nu-ska-vi-se-hur-många-joniga-saker-man-kan-göra-på-en-helg  grej. Kanske har han druckit ur en bäck... eller kanske tappa bort nycklarna till sin lägenhet. Kanske har han sovit ute på sin loftgång... Läs om detta HÄR.

Ja, här har vi då dom tre huvudnomineringarna. Eller finns det någon jag missat?
Än så länge, läs ÄN SÅ LÄNGE. Så är jag inte i top tre. Men det är ju ändå tre dagar kvar på året. Och jag litar inte på mig själv ens så klantig som jag är. Så man vet aldrig. Nomineringarna kan skifta.

Spänningen är olidlig!!!



Förra årets lyckliga vinnare. JAG!! hihi


Gomorron världen


Theo somnade med 38.2 graders feber strax före 19 igår kväll. Resultat = han vaknade redan 4.30 imorse och vägrade somna om. Sen skriker och skriker och skriker han som en galen. Inget duger och inget är bra. Man vill helst bara gå iväg ut, nånstans. Bara det är TYST. Eller...  ja, i paniken man känner just då när man inte kan göra något. Barnskrik kan verkligen driva en till vansinne. Vänta bara ni som inte har barn, ska ni få se.
Stackars Peter som fått tagit dom här nätterna när Theo varit sjuk. Det är en jävulsk tur att Agnes sover bättre än Theo. För annars vette sjutton hur vi hade tagit oss igenom dagarna....

Aja, snart är det januari och 2011. Ett steg närmre sommaren!!!

//Kaffe!!

Middagstips

Lax med spenat och rostade rotsaker




4 st laxfiléer
2.5 dl matgrädde
Salt och peppar
Spenat med vitlök. Eller blanda i vitlöken efteråt efter smak

Potatis
Morötter
Palsternacka
Gul lök

Börja med att sätta ugnen på 225 grader.

Skala och dela rotfrukterna grovt och lägg i en bunke. Strö över salt och peppar efter smak. Häll över marinad (efter smak). Själv använde jag alround grillmarinad. Blanda runt allting. Och häll över i en långpanna.

Lägg laxfiléerna i en ungssäker form. Strö över salt och peppar. Och häll sedan över grädden. Koka upp den frysta spenaten och blanda i vitlöken. Lägg sedan över laxfiléerna och lite runtom i grädden.

Ställ in allt i ugnen. Rotfrukterna i nedre ugnen och laxen i övre delen. Allting ska stå inne i ugnen i 225 grader i 25 minuter.

Klart!! Supergott!! Servera med en god sallad


Kanske så


Tydligen har Theo tjaffsat och haft sig sedan 3 tiden inatt. Inte sovit ordentligt sedan dess. Men (peppar peppar) så hade han inte mycket till feber imorse. Om man ens kan kalla det feber. 37.5 bara. Men han tar sig fortfarande för munnen när han dricker juice. Misstänker starkt att han fått samma som jag och Agnes hade. Dvs JÄVULSKT ont i halsen. Inte undra på att det svider när han dricker juice isåfall....
Iallafall, eftersom febern är nere så hoppas jag verkligen att vi kan ta hem Rasmus. Längtar efter min stora gosse! Och längtar efter att se hans glada ansikte när han öppnar sina julisar :-D

Just nu sover Theo och Peter en stund. Jag och Agnes har haft en liten träningsstund på golvet. Ligga på mage är inge vidare poppis faktiskt... Men det tar sig. Hon orkar lyfta huvudet rejält nu faktiskt. Sen har vi dansat och mysat lite oxå :-D Nu verkar hon rejält trött efter aktiviteterna. Har jag tur hinner jag vila några minuter jag med :-D


Sjuklingen


Vår lilla sjukling. Stackars Theo. Han åker på allt man kan tänka sig. Det känns som att stackarn är sjuk jämt :-(
Men han är så tapper vår lilla kille. Han håller humöret uppe ändå :-)
Idag har han bara fått i sig en halv flaska välling och en smörgås.






Lillfisan verkar iallafall må bra än så länge.




Rasmus stannar hos sin pappa nån dag till tills vi ser vart det här bär av. Håll tummarna för att inte hela familjen åker på nån jäkla influensa!!


å julen varar fram till påska....

Så är vi hemma från en kort och intensiv, men mysig jul i Ljusdal. Trist att vi inte kunde stanna lite längre. Men såhär i efterhand var det ju en jäkla tur att vi åkte hem. För nu har Theo blivit sjuk igen :-(
Misstänkte något redan dagen innan julafton när han kräktes i bilen på vägen upp till Ljusdal. Men vi avfärdade det som åksjuka och körde vidare. Inget mer den dagen.
Julafton var han gnällig, trött och ville inte vara med 100%. Han va inte helt sig själv. Men vi tog det som en dålig dag helt enkelt. Han har ju sånna ibland.... eller rätt ofta. :-P
Men på juldagen vaknade han och var inte hundra alls. Gnällig från början och sådär klängig som han brukar vara när han är sjuk. Han tog sig för öronen och kändes lite varm. Jag misstänkte direkt öroninflamation såklart.
Åkte in till familjeläkarjouren igår kväll (efter mycket tjaffs och irritation på dom i telefonen). Men ingen öroninflamation!? :-O Det var lite rodnad, men inget han ville skriva ut penicillin för.
Sänkan såg bra ut den med sa läkaren så Peter och Theo fick åka hem igen. Var bara å förbereda sig på en jobbig natt.
Men natten blev förhållandevis lugn. Sånär som på gnäll under nattens gång. Runt 4.30 fick vi ge en ipren supp till för då hade han rejält hög feber. Kl 7 tog jag febern på honom och då hade han 38.5 med ipren i kroppen. Nu är kl 8.30 och han verkar relativt pigg fortfarande. Men verkar börja på att bli lite hängigare igen... Märkligt.. Hoppas innerligt inte det är en influensa. Har ingen ork att bli sjuk igen... *suck*

Den här hösten har verkligen inte varit rolig. Sjukan har avlöst varandra i flera månader nu. och det tar aldrig slut. Man hinner inte återhämta sig innan nästa slår in. Jag kan inte ens beskriva med ord hur det tär på en ända in i själen. Jag vet inte ens hur man orkar, jag bara kör ändå.
Tyvärr har jag svårt att vara glad och lycklig just nu när tröttheten är övermäktig.

Tack å lov har vi en vecka framför oss tillsammans hela familjen nu. Det blir lugnt och inga måsten får finnas.


//10 miljoner och en ny kropp tack?!

Nu drar vi!


Nu sticker vi till Ljusdal över julhelgen. Inget bloggande därifrån tyvärr.
Ha en bra julhelg allihopa!!!



Dagen har gått i ett

Den här dagen har verkligen rullat på utan att jag hunnit med. Agnes är mer och mer vaken och sover inte mycket alls på dagarna. Det innebär att jag inte har speciellt mycket tid för mig själv. Äta eller kolla på datorn.
Så fort hon sover en 15 minuter får jag kasta mig på toa, duscha, äta eller blogga eller vad det nu är jag vill göra. Men jag lider faktiskt inte. Det är jättemysigt att hon är vaken mer. Hon pratar och skrattar jättemycket nu. Vill hela tiden se vart jag är och man får inte lämna henne ensam. för då kommer nå sånt där missnöjes gnäll.
Dom dagar Theo är hemma oxå så varvas hela dagarna mellan dom två. Dom ska ju ha uppmärksamhet båda två så det är hela tiden någon i min famn. Men jag har bestämt mig för att verkligen mysa nu. Det är ju sista gången jag är mammaledig. Så nu ska jag verkligen försöka vara med mina barn. Och inte bara leta egentid om dagarna. :-)

Nu väntar en mysig vecka framöver. Det är jul och Peter ska vara hemma hela julveckan fram till nyår. MYYYS!!!
Hela familjen ska bara ha det bra.

Nä nu ska jag smocka i mig en skumraket och hälla i mig ett par koppar kaffe :-D


♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Här måste jag nog säga att den bästa födelsedag jag har haft, som jag minns då. Var nog när jag fyllde 30.
Jag ordnade en hejdundrande fest för alla mina nära och kära och verkligen firade in att jag skulle bli tant :-D
Jag tror nästan alla kom. Och det blev en superlyckad fest som jag tror ingen kommer glömma faktiskt.
Iallafall inte jag ;-)


Lite om mig

Namn: Inga Maria Kristin Ekdahl
Födelsedag: 4:e augusti
Hemstad: Gävle
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Brun
Längd: 176 cm
Högerhänt/Vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Lejon
Skostorlek: 39-40
Är dina föräldrar skilda: Nopp! Det ni!! 
Rädslor: Min största rädsla är att någon av mina nära och kära ska gå bort. 
Mest använda namn på msn: Det är nog Petra, Lisa, Peter och Maria

FAVORIT
Färg: Svart, och blått
Mat: Kinamat är ju så jävulskt gott!!
Sport: Volleyboll och beachvolleyboll
Glass: Just för tillfället GB:s vanilj med krossad choklad. Men melonglass är en favvo oxå.
Godis: Blir nog chokladdragerade nötter. MUMS.
Affär: hm.... Din Sko och Vero moda
Nummer: 11, 12 och 21. Mina barns födelsedagar
Tuggummi: EXTRA Sweet mint
Helgdag: Mysigaste helgdagen är ju faktiskt helt klart julafton
Årstid: Sommar
Radiostation: The voice eller Nrj
Kroppsdel på motsatta könet: Ögon och händer

VÄNNER OCH LIVET
Vem av dina vänner är mest lik dig: tror faktiskt ingen av mina vänner är direkt lik mig. Vi är rätt olika men kompletterar varandra bra.
Vem får dig mest att skratta: Peter får mig alltid att skratta med sitt bus. Varje dag. :-D
Vem har du känt längst: Av dom jag umgås med idag är det Petra B, Maria O, Joey och Karro
Vem är blygast: Ingen som är direkt blyg tycker jag.
När grät du senast: När pappa låg inne på sjukhuset senast
Bästa känslan: När jag ser mina barn le mot mig. Den värmen kan inget slå.
Värsta känslan: Stress och panik
Vart vill du bo i framtiden: Precis där jag bor just nu. I vårt fina hus i ytterharnäs.

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: Ja
Rymt hemifrån: Ja när jag var superduper liten och trotsig.
Tänkt på självmord: nä
Sovit utomhus: Räknas i tält?
Spytt i skolan: Minns inte men det har jag säkert gjort
Velat bli modell: vicken tjej har inte velat det liksom. ;-P
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: Ja massvis! hihi
Sett en död människa: Ja
Ätit sushi: ÄÄÄKK!! Nä
Varit på scen: Jepp
Retats: ja tyvärr

DU
Svär: Ja. fast inte på långa vägar så mycket som förr
Sjunger bra: Nä knappast. fast det låter ju jäklit bra på fyllen ;-)
Duschar dagligen: Japp. Minst 1 gång om dagen
Vill gå på högskola/universitet: Nä fy fasen för å plugga 
Vill gifta dig: JAAAAAAAA
Kommer överens med dina föräldrar: Ja superbra.
Gillar åska: Det är lite mysfaktor över det faktiskt :-D
Spelar något instrument: Inte nu längre men jag har spelat piano och tvärflöjt. Hellre än bra dock....
Äger en ipod: Nja.. ägare å ägare.. Landstinget äger den. Men jag har den!! hehehehe
Sover med gosedjur: nopp

ANTINGEN ELLER
Pepsi/cola: Cola
Mc donalds/burger king: Mc Donalds
Singeldate/gruppdate: Singeldate
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/vegetarian: Kött
Tv/film: Båda
Gitarr/trummor: Gitarr
Adidas/nike: Båda
Kakor/paj: Kakor
Blind/döv: får man säga inget?

KAN DU
Gå ner i spagat: ehm... nähäääddu
Skriva med båda händerna: yes. Jag är sjukt bra på det oxå
Vissla: Ja
Blåsa en bubbla: Ja
Rulla din tunga i en cirkel: jamen hallå?!
Ha dina ögon i kors: nja...blir mer sådär halvbra...
Nudda näsan med tungan: Nähää. Då lär man ha en rejäl tunga. Eller en skaplig hängnäsa....
Dansa: Love it!! Fast jag är inte bra påre.
Äta vad du vill utan att oroa dig: Näää *surar*

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade: Theo
Du pratade i telefon med: Mamma
Du msnade med: de va nooog.. Petra
Du kramade: Theo
Du skällde på: Oj... det minns jag inte. Det va toklänge sedan jag skällde på nån.
Du sportade med: Ik sätra gänget :-D

SENAST DU
Skrattade: Typ nyss
Grät: Ett par veckor sedan
Filmen du såg: Knight and day
Tuggade tuggummi: Evigheter sen...
Drog ett skämt: Minns jag fasen inte....
Sjöng en sång: Idag för mina barn

ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med: Två
Dricker du mjölk: yepp, i kaffet
Person du hatar mest: Jag hatar ingen. Tycker illa om kanske, men hatar gör jag inte.
Vad borde man uppfinna: Ett PIGG piller tack!
Är du ett hälsofreak: Nä det kan man verkligen inte säga.
Vilket är det värsta vädret: Snöstorm och kallt som fan.
Lekte du med barbie som liten: jajjemen!

Framtidens Zlatan!?


Kolla in min stora kille med sitt fotbollslag :-D Han är ju faktiskt "bara" 7 år och har spelat redan i 3 år. :-D
Rasmus sitter längst ner till höger.


Lite bilder på mina underbara ungar



vår lilla "knubbis"










Min stora kille :-D






Mina fina pojkar :-D







'





♥ Dag 17 – Mitt favoritminne

Åhh vicka jobbiga utmaningar.. Man måste ju verkligen sätta sig ner och fundera.

Jag har nog inget favoritminne direkt. Jag har många fina minnen som kommer och går då och då.
Ni vet, när det bara ploppar upp i huvudet och så sitter man och ler för sig själv sådär fånigt. :-)

Men förutom minnena från när jag fick reda på att jag var gravid med mina barn. Så finns det ett minne som jag nog aldrig kommer glömma. Och det är den allra första gången jag och Peter träffades. Och det var iallafall några månader innan vi blev ett par.
Det var väl kanske igentligen inte något märkvärdigt sätt vi träffades på. Men det var väl hela grejjen. Omständigheter i hans liv och i mitt liv. Och hur det blev tillslut. Det hade nog varken jag eller han ens en tanke på den gången. :-)
Tänker ofta tillbaka på den stunden och blir liksom pirrig i hela kroppen :-)
Jag ska försöka skriva ihop hela den storyn nån gång. När jag får tid :-)


Julgranen kirrad och klar

4:e advent igår då. Känns märkligt... Jag har nog inte riktigt hängt med över huvudtaget det här året känns det som.... vi pratade om det häromkvällen jag och Peter. Hela året har bara swichat förbi och man har inte hängt med alls. Hela graviditeten kom som en överasskning. Och sen sa det bara PANG så var hon här. Två veckor för tidigt oxå till råge på allt. Och imorgon har det gått 2 månader sedan hon kom. Och jag fattar inte ens vart den tiden tagit vägen. och snart är det JUL!! vart fan har året tagit vägen!! Hallå??!!

Vi passade iallafall på att sätta upp och klä granen igår när Rasmus var hemma. Hade tänkt mig en riktig myskväll med julmusik, glögg och hela familjen sätter upp granen. Men riktigt så blev det inte. Jag somnade i soffan när jag ammade Agnes och kände mig nästan sjuk när jag vaknade. Frös frös och frös och huvudet dunkade. Så det fick bli Peter, Rasmus och Theo som klädde granen. Och utan julmusik och glögg. Men det var riktigt mysigt å ligga och se mina älskade göra det juligt och mysigt härhemma :-D Tänkte på framtiden när både Theo och Agnes är strörre och kan hjälpa till när vi jular härhemma. Myyyyys :-D

Ja, det är iallafall fortfarande snöoväder härhemma. Snön yr och det blåser och är -10 grader ute. Så eftersom Theo inte alls gillar när det snöar och när han inte kan gå i den djupa snön så blir vi inomhus då. IGEN! Hela förra veckan, helgen och så idag med. trist... hoppas det kan lugna ner sig snart vädret så att vi kommer ut nått.
Imorrn och på onsdag ska iallafall Theo få gå på dagis så han får leka av sig lite. Hoppas att allt som heter förkylningar och öroninflamationer håller sig borta ett tag framöver nu.

bjukkar på en lite suddig bild på vår gran


Vad vill han ha? Del 2

Nybakade scones imorse IGEN! Snacka om å se ut som en fågelholk när man kom ner imorse.
Vad sjutton har det tagit åt karln!?

Vad var det han inte fick igår? Och vad vill han igentligen ha?  hihi










Älskade volleyboll!!

Idag hade IK Sätra julavslutning med volleybollen. Samt att vi skulle fira av vår eldsjäl i klubben Conny för att han varit med i 25 år :-) Så alla som någonsin spelat i IK sätra var välkomna att delta. Vi blev nog en ca 30 st som kom och spelade. FRUKTANSVÄRT roliga två timmar. Jag hade verkligen glömt hur mycket jag älskar den här sporten. Den finns i mitt blod och jag tror aldrig någosin jag kommer kunna släppa den helt.
Den har ju varit mitt liv sedan jag var 10 år oxå så det är väl inte så konstigt kanske.

Det va så roligt att få träffa alla gamla ansikten som man inte sett på flera år en del av dom. Spela, skratta och ha umgås :-) Det här behövde jag verkligen :-D Att få komma ifrån huset och ha lite egentid.
Inte för att jag känner att jag måste få göra något roligt. Och inte för att jag inte tycker om att vara med mina barn. Men när man har barn runt sig, tätt intill sig och PÅ sig dygnet runt dagarna i ända. Aldrig få äta, kissa eller sitta ifred.  Ja, då kan det vara skönt att få komma iväg 2 timmar och bara få vara sig själv :-) Och jag måste nog säga att jag faktiskt förtjänade det.

Jag är så GLAD! :-D














Vad vill han ha?

Kom ner imorse till nybakade scones!!!  Herreminjävlars i taket! Inte under alla dessa 3½ års vi varit tillsammans har han NÅGONSIN EVER EVEEEEER bakat. EVER! Men idag hade han bakat scones. På morgonen....
En mycket glad Kristin! :-D









Vänta lite nu! Hmm... vad vill han ha?!


En tur till barnkliniken

Agnes feber kom tillbaka här på kvällskvisten. Så eftersom hon haft feber upp å ner, hosta och täppt i näsan i 3 dagar nu så ringde jag sjukvårdsrådgivningen. Dom sa att när barnen är såhär små som Agnes (under 3 månader) ska man ringa redan första dagen dom får feber helst.
Jag blir så less! Ringer man för tidigt får man skäll för det med av en del. Och nu ringde jag efter 3 dagar och då va inte det heller bra... *suck*. MEN, nu har nått å hänvisa till iallafall om det skulle hända igen.

Iallafall så ville barnkliniken att vi skulle komma in. När vi kom in tittade en läkare på henne och så tog dom lite prover. Men allt såg tack å lov bra ut. Inget som var bakteriellt utan förmodligen ett virus.
Men skulle febern fortsätta så skulle vi ge alvedon ca 3 ggr om dagen.
Sådant här kan utvecklas till något bakteriellt om det vill sig illa. Men just nu såg allt okej ut.
SKÖNT!! :-D Kanske man kan slappna av lite och sova inatt.
Förmodligen har lilltösen ont i halsen och därför kan hon inte äta som hon borde. Hostan gör väl inte saken bättre.

Iallafall så hade hon inte gått ner i vikt. Tvärtom! Hon hade ökat från 4990 till 5225 på 8 dagar :-D Bra jobbat där lillflisan! :-D

Nu är mamma Kristin totalt slut efter allt äventyr på kvällskvisten här. Huvudvärk har jag oxå... Nu hoppas jag vi kan få sova lite inatt. Det behövs verkligen.

Natti natt


♥ Dag 16 – Min första kyss

Jahapp nu ska vi se här.... Det var SJUKT länge sen de....

Åldern är jag osäker på. Men jag tror jag var runt... kanske 12-13 år nånting. Och kyss är väl kanske att ta i oxå. Det var nog mer en puss.
Och det var en kompis storebror det hände med. Han var jättesnäll och vi var "tillsammans". Typ...
Han va ett par år äldre än mig. Vi var jätteblyga båda två och det sådär sött hålla handen och kramas förhållande :-) Men så blev det en liten puss då. Och jag minns att det hände på en marknad i Hallstahammar mitt i sommaren. Vi var ett gäng som var ute och kikade. Och så tog han med mig lite åtsidan. Och pussade mig :-)
Minns att det var en STOR händelse. Men jag tror inte jag tyckte det va så mysigt om jag minns rätt. Blev inge mer pussande efter det. Åtminstonne inte med den killen. hihi


Puh!

Jag överlevde även den här dagen verkar det som. Lite svartsjukedrama då och då. Men det löser man lätt med lite chips och juice. JA man FÅR gå den lätta vägen när man har två sjuka å griniga ungar hemma. 
Punkt jävla slut!

Gav Agnes en alvedonsupp för ett tag sedan och hon blev genast mycket piggare och åt som hon skulle. Sen slocknade hon i soffan på magen och har sovit där sedan dess. Och det var nog typ 2 timmar sedan nu :-)
Skönt för då hann mamma Kristin steka pannkaka till oss. Så nu har jag och Theo precis ätit och väntar hem Peter när som helst från jobbet.

Men nu är jag bra jäkla mör i kroppen känner jag... trött? Jag vet inte om jag kan kalla det trött.. Det har gått förbi den gränsen. Har man bokstavligt talat värk i kroppen så vet jag inte vad man ska kalla det...
Jag skulle iallafall VERKLIGEN behöva liiite egentid. Hoppas att jag kan komma ifrån dom där två timmarna på lördag och spela lite volley. skulle göra gött :-D

//Schleeten mamma

Dags å bekänna färg

Ingen sömn inatt alls i stort sett. Agnes somnade med 38.1 graders feber. Inatt har hon inte orkat äta ordentligt utan småsnuttat i stort sett hela tiden istället. Och mellan varven har hon vaknat och skrikit rakt ut bara. Så man har liksom hoppat till varje gång. Plus att hon har verkligen velat ligga tätt intill mig hela tiden.
*suck* Det här var verkligen inte vad jag behövde nu... En till sjukling.
Känns som jag är totalt isolerad härhemma. Och utan sömn å klara en hel dag med två sjuka barn... Det är ingen höjdare. Det går verkligen inte att beskriva tröttheten man känner.
Tur att man är rätt van vid det här laget och kan kliva upp ändå. :-) Idag blire till å livnära sig på kaffe :-P

//KAFFE!!


En rätt god natts sömn

Efter en rätt så bra natt så känns det lite som att man är på väg på rätt spår igen. Får se hur länge det håller i sig denna gång....
Agnes somnade runt 22.30 och sov då för natten. Vaknade kl 3 för att äta lite och somnade sedan om till kl 5 när hon åt igen. 
Theo somnade runt 19.30 men vaknade för å stöka mellan 23-00 ungefär. Men sen sov han till kl 6 imorse med ett kort gnäll runt 4 snåret bara.
Så det känns som en rätt så okej natt faktiskt. Kändes inte lika tungt att gå upp imorse som det gjort senaste dagarna. kanske beror på att jag känner mig lite piggare. Har lite hosta kvar bara och lite halsont. Men känner mig piggare i kroppen :-) Hoppas det håller i sig nu. För jag vill verkligen vara med och spela på lördag :-)

Theo dock.... Det är så typiskt. Kåvepenin fungerar ju inte på hans öroninflamation. Och det nya nu vi fått har pajjat hans mage totalt. Han bajsar typ frätande diarré hur många ggr som helst om dagen. Han är jätteröd om skinkorna och jag får lov att duscha honom varje gång. För när jag torkar med tvättservetter svider det på honom. Finns väl inte så mycket å göra än att härda ut den här gången och hoppas på att han klarar sig tills det är dags för operation.
Han är ju inte superglad i mat nu direkt... Stackars vår lilla kille.....

Ja, som ni ser är det inte mycket som händer just nu. Känns som jag sitter isolerad i det här huset med två barn dagarna i ända. Gick ut och hämtade ved när Theo sov på fm och kom på att jag nog fasen inte varut utanför huset sen i söndags :-/ Usch.......
funderar på att dra iväg och handla lite julklappar ikväll när Peter kommer hem.... Skulle va mysigt :-)




Älskar verkligen julen! Med alla härliga ljus och mys. Att få handla julklappar till mina barn och se deras ansikten lysa upp när dom öppnar dom. :-D


♥ Dag 15 – Mina drömmar

Jag har många drömmar.

Jag drömmer om att vinna MASSOR av pengar så jag kan ge en del till alla i familjen. Och att vi slipper oroa oss över ekonomin någonsin igen. Det lär ju hända...... NOT!

Jag drömmer om att alla nära och kära får vara friska och må bra.

Jag drömmer om att lyckas gå ner i vikt och få bli smal igen.

Jag drömmer om att kunna börja träna igen och bli vältränad så att kroppen får må bra.

Jag drömmer om att mina barn ska få en trygg och fin framtid. Full av kärlek och lycka.

Jag drömmer om att få gifta mig med min själsfrände, Peter :-)

Jag drömmer om att världen en dag ska bli en bättre plats........


Drömmar finns det gott om



Tror på bättring

Natten har varit helt okej. Visst, vi har väl varit totalt döda både jag och Peter. Så man kan väl inte säga att man är pigg när Theo slår upp sina bruna. Imorse blev det visst kl 6. och det är ju sovmorgon i det här huset :-)
Själv var jag mer död än levande när det var dags å stiga upp. Visserligen bara två amningar, men det räcker när man mår som jag gör just nu.

Lillgossen då, ja han verkar må bättre idag. Vi lyckades få i honom två penicillin omgångar igår. Plus lite ipren och alvedon. Så han verkar lite piggare idag. Även om han fortfarande har lite feber. Hoppas att han sover en stund här snart så mamma oxå får sova..... Hoppas Agnes vill sova då bara...

Lillflisan börjar mer och mer likna Theo när han va bebis. Hon är snart 8 veckor gammal och vill helst stå upp i knät och träna träna träna nacken :-) Hon kan hålla nacken själv jättelänge nu. Stora tjejen :-)
Tiden bara springer iväg. Hon är verkligen snart 2 månader!! Helt sjukt!

Nu är det mysstund med Theo :-)


Bryt ihop och kom igen

Det är sånna här gånger det är bra å ha ett sånt motto som "Bryt ihop och kom igen".
Theo har nu 39 graders feber och ÄNNU en öroninflamation. Trodde i min enfald att vi kanske skulle klara oss fram till operationen i januari...
Så nu är det till läkaren 14.30 och få penicillin igen då. Det blir ju jäkligt kul å plåga honom dagarna i ända med penicillin, nässprey och alvedon suppar framöver här. :-(
Orka... det tar aldrig slut den här skiten.

MEN! Bryt ihop och kom igen! Som jag sa till mammsen. När man är mitt uppe i allt så bara kör man, rakt på bara. Utan att tänka. För tänker man så bryter man ihop totalt.

//Tuta å kör!

BIG misstake


Jag skulle nog inte gått på Furuvik i kylan igår.... Idag mår jag ännu sämre. Borde nog hålla mig inne helt och hållet idag tror jag.....  *suck*

//Sjuk

Julmarknad i Furuvik

Det blev inget bloggande igår. Jag var så sjukt jäkla trött så jag orkade bara inte....

Lördagen spenderades hemma hos Maria och Peter för att fira deras lilla lucia gosse som fyller 1 år den 13:e december. Stora killen har han blivit! :-D Gott fika och en massa trevligt sällskap.




Idag har vi varit på Furuviks julmarknad hela familjen. Där mötte vi upp Carina och farfar Eje.
JÄÄÄÄVLARS va kallt det va!! Vi höll bokstavligt talat på att frysa arslet av oss. Tur att man kunde gå in och värma sig på restaurangen och fika lite. Theo är verkligen inget fan av kyla alls. Eller snö igentligen heller tror jag... Han har iallafall ingen lust å vara ute nuförtiden. Han va mest bara grinig och irriterad medan vi var där. Det enda som va kul var å åka karusell. Å det va ju inte jättekul när vi hade åkt klart och han inte fick åka mer. Skrik, skrik, gallskrik och GALLSKRIK i en evighet kändes det som... *puh*
Tog lite bilder iallafall. Men dom flesta blev suddiga. Det gick fasen inte att hålla stilla när man tog kort. Frös så jäkligt om händerna!





















Agnes var nog den enda som var varm å gosig hela tiden. Nerpackad i en tjock overall och sen i en ännu tjockare åkpåse :-D När vi kom hem var det en härlig brasa på en gång och sen kvällsmat. Nu är det mys i varma stugan. :-) Det har varit en skön och mysig söndag.


Slitna minst sagt

Slitiga tider nu igen. Theo vaknar flera gånger per natt. Och sen vaknar han ändå varje jäkla morgon FÖRE kl 5. Agnes äter ett par gånger per natt och vaknar ungefär samma tid som Theo för att sedan knorra, böka och stöka hela morgonen. Varken jag eller Peter får sova.
Förkylningar som loopar och aldrig vill försvinna. Känns som att kroppen bryts ner sakta men säkert.... *suck*
Det är inga roliga tider just nu, det kan jag säga.

Jag skulle verkligen behöva en utlandsresa.........

//Sliten som fan säger godmorgon och slukar 1 ipren och 2 alvedon


IDOL!!


Brasan är tänd, barnen sover och godiset är framplockat.

DAX FÖR IDOL!!!!




♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

Jo surru. Idag "hottade" jag till det lite och drog på mig ett par svarta leggins, ett vitt linne och en rosa tröja över :-) Sen satte jag på mig ett ansikte oxå. Rätt nice å känna sig lite fräschare ibland.
Det blir lätt så att man inte ens får tänderna borstade förräns framåt lunch ungefär.... :-/




PÖSS!!!


Familjen Frisk (läs sjuk)

Det är en evig loop det här. Är det inte den ena så är det den andra som är sjuk.
Och just nu är vi tre i familjen 5 som är sjuka. Peter har ÄNTLIGEn blitt piggare efter över 2 månaders förkylning och hosta. Så nu hoppas jag väl att han ska klara sig från den här omgången.
Imorse vaknade jag med en jävulsk halsont och huvudvärk. Agnes är förkyld och Theo är tokförkyld och hostar jättemycket. Han försöker sova lite middag nu men hostar konstant stackarn.... förmodligen smittad av Rasmus.
Lite orosmoment.... Han fick ju en spruta igår. Och man ska helst inte ha några infektioner i kroppen när man får den. Men hur sjutton ska man kunna veta att han skulle bli såhär dagen efter?!
Får se hur det påverkar...

Skönt att det är fredag. Känner mig trött och orkeslös idag och inte pigg alls.
Hade ju planer på att träna volleyboll ikväll. Men det ser ju ut å skita sig rejält kan man ju säga... *suck* Det får vänta helt enkelt.
Nu ska jag passa på att bädda ner mig i soffan när båda kidsen sover en stund. Mammor behöver oxå vila :-D

//less på sjuka.....

en tidig julklapp

Idag kom Peter hem med en tidig julklapp till mig och Agnes. En gunga man kan hänga högt upp så att Agnes bråkiga storebror Theo inte kommer åt henne :-D hehehe
Hon får ingen riktig lugn och ro på dagarna när hon ska sova. Så det här hoppas jag kommer funka.
Den blev iallafall godkänd av henne. Hon verkade stortrivas :-S




♥ Dag 13 – Den här veckan

Måndag: 
Hemma med alla tre kidsen. Rasmus hade feber och var sjuk.
Promenerade
Busade
Myste
Lagade mat
Nattade kidsen
Kollade på tv
Bloggade
Pratat med mamma
Och ammat en massa

Tisdag:
Ringde mvc och bokade tid för efterkoll.
Lämnade Theo på dagis.
Handlade julklappar på Toys R Us.
Vilade en stund
Hämtade Theo på dagis
Lagade mat
Nattade kidsen
Kollade på tv
Bloggade
Pratat med mamma
Ammat en massa

Onsdag:
Lämnade Theo på dagis.
Lämnade besked till öron att vi bestämt oss för att operera in rör i Theos öron
Körde ett 30 minuters träningspass framför wii
Duschade
Sov 1 timma
Hämtade Theo på dagis
Lagade mat
Nattade kidsen
Kollade på tv
Spelade lite wii
Bloggade
Pratat med pappa och mamma
Ammat en massa
Bokat Rihanna konsert 1/11 2011

Torsdag:
Varit på bvc med Theo och Agnes
Sovit 1 timma
Busat
Myst
Lagat mat
Kollat på tv
Bloggat
Pratat med mamma
Ammat en massa
Vika tvätt
Å ja... dagen är inte slut ännu.

Inte veckan heller. Men planerna ser ut såhär:

Fredag:
Mysa med kidsen
Busa med Theo
Vila en stund
Kanske träna om jag får?
Blogga
Laga mat
Amma en massa
Kolla på Idol finalen!

Lördag:
Mysa med kidsen
Busa med Theo
Åka och se Sätras match en stund
Gå på Leos 1 års kalas
blogga
Äta lite lyxig lördagsmat?
Amma en massa
Kolla på någon bra film
Käka godis å glass!

Söndag:
Mysa och busa med kidsen
Äta mysig familje och adventsfrukost
Få sovmorgon
Gå på Furuviks julmarknad
Kanske handla lite julklappar


Hmm..... *kollar igenom listan*  Inte mycket till variation i det livet inte......  Men jag trivs juh! :-D



Agnes alias Knubbfia

Bvc och läkar besök idag för både Theo och Agnes. Jättefina resultat på båda våra små gofisar.

Theo 1½ år
Längd: 83 cm
Vikt: 11335 gram
Å så fick han en spruta som inte alls va någe poppis.... stackars.

Agnes 7 veckor
Längd: 59 cm
Vikt: 4995 gram
lilltösen har alltså gått upp 1 kg på 3 veckor!!! Jäklar i min stuga säger jag bara.

//glad mamma

Nä men faaan.....

Fick för mig å köra ett träningspass med wii här vid lunch. Theo var ju på dagis och Agnes låg och sov en stund.
30 minuter körde jag lite blandad styrketräning. 30 ynka minuter och jag höll seriöst på å DÖ!
Svetten lackade, det gjorde ont i bröstet och det kändes som det brann i låren på mig!
Och jag har spelat allsvenskan en gång i tiden..... jag är fan patetisk!

Deprimerande.....

//flebbo


♥ Dag 12 – I min handväska

Den va skitenkel. Jag har ingen handväska!!! :-D Det ni!

Det enda jag släpar omkring på nuförtiden är en skötväska. Och i den är det bara en massa blöjor, tvättlappar och sånt :-)


De fem friheterna


♥ Dag 11 – Mina syskon

Jag har tre syskon. Tre stycken stora starka storebröder närmare bestämt :-)
Dom är rätt så mycket äldre än mig allihopa. Så därför har vi väl igentligen inte kommit varandra nära förrän på äldre dagar. Jag har alltid varit väldigt liten i deras ögon tror jag. Och sen ensam tjej gör ju inte saken bättre :-)
Det blir väl så, att man möts på ett annat sätt när man är på samma plats i livet. Nu har vi ju alla familjer och umgås så ofta vi kan.
Dom är verkligen som natt och dag alla mina bröder. Olika både till utseende och sätt allihopa. Jag ska försöka mig på att berätta lite om var och en av dom.


Stefan är min äldsta bror. Han föddes 16 september 1966. Han är alltså hela 11 år äldre än mig. Jag minns nog faktiskt inte så mycket från när vi var små och han bodde hemma. Jag var rätt så liten när han flyttade hemifrån.
Det enda jag minns är att det var mycket besök ner till hockeplanen för att kolla på hans matcher. Vilket var rätt mysigt faktiskt :-)
Han försvann redan när han var en 19 år tror jag. For iväg till Umeå för att göra lumpen. Och sen kom han aldrig hem igen. Han fortsatte läsa vidare till Officér och drog vidare genom Sverige till bla Göteborg och Luleå.
I min tonår kommer jag ihåg att alla mina kompisar tyckte han va såååååå snygg. hehe
Stackars storebrorsan. Han hade massa småbruttor springande runt sig så fort han var i Kolbäck. :-)
Stefan är den lugna av dom tre. Lugn som en filbunke och känslosam, precis som vår pappa. Och det enda som kan få honom att tappa fotfästet något är väl hans barn. hihi. Det känns som att allt han gör har han tänkt igenom 100 gånger redan. Han är jäkligt smart oxå. Gick väl ut skolan med typ högsta betyg det jäkla snillet!.
Och när han väl utför något så blir det bra på en gång. Han har tex ritat designen på deras nybyggda hus helt och hållet. Det blev till och med så bra så hussäljarna blev imponerade :-D
Han bor med sin fru Susanne och deras två toksöta ungar, Jonna 6 år och Hannes 3, i Södertälje.
Och i sommras fick vi äran att närvara på dagen när dom blev ett på riktigt. Ett jättefint bröllop som ägde rum på Karlbergs kapell i Stockholm. Största brorsan jobbar som yrkesofficér. Det ni! ;-)

(Eftersom han jobbar som yrkesofficér så lägger jag inte ut nån bild)


Anders är mellanbrorsan. Han är född 2 april 1968. Han är alltså hela 9 år äldre än mig. Minns inte supermycket där heller hemifrån. Jag var som sagt rätt liten. Det var iallafall mycket hockey där med.
Han är oxå ett sånt där snillesnill och gick även han ut skolan med i stort sett högsta betyg. Även han gjorde lumpen när han var en 19 år. Och läste vidare till till yrkesofficér. Bodde ett tag i Göteborg. Men sen landade han till slut i Norrtälje. Nådde väl graden kapten tror jag och lämnade sedan officérsyrket för att börja arbeta som konsult.
Anders är den energiska av bröderna. En riktig buisness man och som har tusen idéer om vad han vill göra.
Sen kanske inte allt han påbörjar slutförs riktigt.... eller så tar det lite längre tid än det var tänkt ;-) hihi
Bror Anders är en obotlig tidsoptimist. Och det har han varit så länge jag kan minnas. Säger han 10 minuter så menar han 1 timma. Så illa är det alltså. Och för oss som vet om den här "lilla" detaljen så är det inte så farligt. Vi VET ju att han kommer duscha 30 minuter och inte 5 som han sa. ;-)
Han är en väldigt glad person och sådär lagom sprallig. Vill som sagt göra det, det och det samtidigt. Så det kan lätt hända att det inte blir nånting istället. 
Han är en snäll, glad och väldigt social person. Tycker om att prata och umgås med folk. Hamnar jag med honom i telefon så kan vi prata hur länge som helst nästan. Två stycken babblare så blir det oftast så. :-)
Men sen har han ett sjujäkla humör oxå. Herr Anders är lik mammsen nämligen. Det är ganska lätt å reta gallfeber på brollan. Speciellt om han är nyvaken eller ligger och sover. Just ja! Han är en jäkla sömntuta oxå.
Och han är The one and only skriksnarkare no 1!! ;-)
Bror Anders bor med sin fru Maine och hans två barn Manne och Melker från ett tidigare förhållande.
Och i sommras fick vi vara med på deras underbara bröllop när dom blev ett :-D
Tack å lov för att han träffade Maine. Hon håller honom någolunda på marken. Han har lite lätt för å sväva iväg som sagt... ;-)



Johan är så yngsta brodern. Men absolut inte den minsta. Ånej! Han är faktiskt den största av dom. Inte tjock, absolut inte. Men bastant och liksom.... bigboned eller nått kanske man ska säga. Och för att inte tala om stark! Råstark som fasen. Han vill man helst inte mucka gräl med.
Johan är född 3 juli 1972. Han är den enda i hela familjen som är ljushårig. Eller ja, ljus.. Mellanblond kanske man kan säga. För alla vi andra är väldigt mörkhåriga. Så jag brukar fråga morsan om han igentligen är brevbärarns son. hihi  Men han har pappas nästan turkosa ögon. Så visst är han en Ekdahl :-)
Bror Johan har gått i pappas fotspår och jobbar som asfaltsläggare. Dvs han jobbar typ JÄMT. Men han älskar verkligen sitt arbeta och han är som gjord för det.
Johan och jag bodde rätt länge tillsammans hemma efter att dom andra bröderna flyttat. Å det va inte direkt den bästa och roligaste tiden i mitt liv. Han var min plågoande dom åren. Vet inte om han inte gillade mig eller om han bara tyckte det var kul å jävlas. För man kan inte påstå att han var snäll. Det var väl allt från att bara enbart reta gallfeber på mig. Till att slå mig så hårt han bara kunde på armarna. Jag hade ständiga blåmärken på armarna. Och hur många gånger han kastade ner mig på backen, satte sig på mina armar och gjorde icke picke döden vill jag inte ens tänka på. *puh*
När han väl flyttade hemifrån så blev det äntligen lite lugn och ro för mig. :-)
Idag ser det såklart annorlunda ut. Vi kommer jättebra överrens och pysslar inte med någe plågogrejjer längre. hihi Men det här med att retas kommer han nog aldrig sluta med. Han retar gallfeber på alla sina syskon. Och för att inte tala om mamma.... Stackars mamma. ;-)
Johan är en bestämd och tuff kille. Det han tar sig för slutför han. En riktig snåljåp och businessman ;-)
Sen är han en rejäl bakåtsträvare till moderna saker. Datorer är ingenting för honom alls. Han måste tex vara den enda i hela Sverige som fortfarande har ett 54 k modem för att koppla upp sig med. Ni kan ju tänka er hur kul det är att hjälpa honom med datorn...... *suck* Att han ens HAR en dator!
Och sånna grejjer som kreditkort är bara skit enligt honom. "Nää tacka vet jag kontanter". Å så vifftar han med sin feta tusenlappsfyllda plånka.
Han bor kvar i Kolbäck i ett jättefint hus tillsammans med sin sambo Jenny och deras sötisar Maja och tvillingarna Linn och Sanna. TRE döttrar! Stackars Johan. ;-)
38 år och åker fortfarande hem till mors och fars och äter upp osten och får matlådor ;-)





Mina bröder är goa dom. Jag är glad att jag har er! Bästaste störstaste brorsorna!






♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag



Öhhhhh.......




Jaah!? Va trodde ni? Jag är ju för sjutton föräldraledig trebarnsmorsa! ;-)


Vinter vackert

Säga vad man vill om kyla och snö. Men ibland är det bara helt jäkla skitvackert!



Rör eller inte

I onsdags åkte Peter iväg till öronmottagningen med Theo. Men självklart så blev Theo totalt hysterisk så det gick ju inte alls för dom stackarna att kolla hans öron. Han är ju inte lite stark heller gossen även om man försöker hålla fast honom. Det gick bara inte....
Men efter att ha berättat hela historien om hans återkommande öroninflamationer mm så gav läkaren rådet att operera in rör i öronen. Vi har fått en telefontid med läkaren på torsdag och till dess måste vi ha bestämt oss hur vi vill göra.

Det känns jäkligt overkligt att lägga min gosse på ett operationsbord och söva honom...... Och inte roligt alls.
Jag vet att jag kommer gråta floder om jag ska sitta hos honom. Och känner väl att jag igentligen inte klarar det, men vill inte lämna honom heller. Han är ju så liten!!! Har läst en massa om det här på morgonen. Och vad jag kan läsa så ska det vara en lätt operation som inte tar mer än 10 minuter.

Röret ska tydligen ramla ut av sig själv efter ungefär 1-1½ år och då läker trumhinnan ihop av sig själv. Och i dom flesta fall har örat repat sig så pass att man inte ska behöva få återkommande öroninflamationer mer. Oftast behöver man bara göra en röroperation.
Och enligt läkaren så väntar många föräldrar med operationen i hopp om att det ska bli bättre själv. Och i flera fall väntar man för länge och barnets hörsel blir nedsatt.

Så..... Känslan säger mig att det kanske är bäst att göra detta nu. Och han blir av med rören om ett par år och kanske förblir frisk. Bättre det än att vänta och utsätta honom för fler.
Men... sen kommer bilden att behöva söva min lilla gosse!! Usch.. :-(

Så svårt....



lär blir en kul dag......

Rasmus vaknade med feber och hosta. Så han blir hemma idag. Så jag är alltså hemma själv med alla tre vilddjuren. *suck* säger jag bara. Det är precis det man behöver när man är trött som fan rent ut sagt.
Fick inte i Agnes ersättning igår kväll heller och då blir det ju lite ammande......

Kaffe säger jag bara. KAFFE!!!!

//trött som fan

♥ Dag 9 – Min tro

Jag vet inte riktigt vad min tro är faktiskt. Jag vet inte om jag tror på gud rent av. Men jag tror absolut det finns något därute. Jag är av ganska stark tro att våra själar vandrar vidare när våra kroppar blir utslitna och dör.
Kanske har min själ levt många gånger om redan. Jag har i alla dessa år alltid känt på något konstigt sätt, att min farmor varit närvarande. Har inte kunnat förklara känslan, men den finns där.
Kanske blev hon en ängel och finns vid min sida för att skydda mig :-D

Något jag tror starkt på är ödet. Men ett öde man kan påverka. Om jag ser tillbaka på mitt liv så har jag vid många tillfällen stått vid ett vägskäl. Där jag kunnat välja hit eller dit ska jag gå, såhär eller sådär ska jag göra.
Och det man väljer påverkar resten av ens liv. Hur många gånger har man inte suttit och funderat hur ens liv skulle sett ut om man gjort si eller så istället. Det är ödet.

Det finns något bra för oss alla därute. Man måste bara tro......




i ett

Den här dagen har gått i ett från tidigt imorse. Jag har knappt suttit ner. Och än mindre tagit det lugnt på något sätt alls. Kl 21.30 fick jag sätta mig ner ifred för första gången idag.
Nu är jag TRÖTT!!

Orkar inte blogga om dagen..... det får vänta till imorrn.

//Hoppas på en piggare dag imorrn


Tidig morgon med dålig start....

kl 3:50 vaknar Agnes för att äta. Äter på en 15 minuter och somnar sedan om igen. Men, precis då vaknar Theo och kommer över till vår säng. Han ligger och bökar, härjar och stökar 1 timma ungefär. När han äntligen börjar stilla sig vaknar Agnes igen. Blöjbyte och sen matning igen. Men sen somnar hon inte om ordentligt igen.
Hon ligger och låter bokstavligt talat som en gris! grymtar och har sig hela jäkla tiden. Det är totalt omöjligt att somna. Kl 6.30 vaknar Theo igen. Och då ger jag upp. Ingen idé att ens försöka.
Huvudet dunkar och kroppen känns som deg. Vad kan mer hända den här dagen.........

Kommer ner med Agnes och Theo. Theo får välling medan jag ger Agnes mat. Blöjbyte på Agnes. Och sedan ett på Theo eftersom han bajsat. Konstaterar att konsistensen på hans bajs är bättre och tror han börjar bli lite stabilare i magen igen.
Sätter mig och ammar Agnes en stund till. Och under tiden jag gör det kommer Theo fram till mig med en bekymrad blick och visar sina händer. Han är alldeles kladdig och det luktar BAJS!!! Och innan jag hinner blinka så har han stoppat in en hand i munnen. *kräkreflex hos mamma*
Lägger ifrån mig Agnes och får kasta in Theo i duschen. Blöjan totalt svämmade över med diarré. Och det gjorde golvet med. Ääääääk!!! Å jag som mår småilla fortfarande..... urk...

Nu har även Rasmus vaknat och kommit ner så nu är det high chaparall härnere. Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen.... *gääääsp*


//lätt illamående.....

♥ Dag 8 – Ett ögonblick

Oj va svårt...

Det finns några stycken viktiga ögonblick i mitt liv. Står ju förståss inget om viktigt ögonblick..
Men ska jag skriva om ett ögonblick så blir det ett viktigt :-)

Det finns som sagt några viktiga ögonblick som gjort mitt så otroligt lycklig.
Dagen då jag flyttade hemifrån och till en helt annan stad.
Dagen då jag fick mitt första riktiga arbete.
Dagen då vi vann div 1 med IK sätra och skulle få spela allsvenskan.

Men sen finns det dom här alldeles speciella ögonblicken i ens liv. Ögonblicken som ingenting någonsin kommer att komma i närheten av. Det viktigaste av allt i livet.
Dagen då jag träffade Peter.
Och dagen när mina älskade barn Rasmus, Theo och Agnes föddes.
Inget ögonblick är större än det!






hihihi


Nuså

Tror jag vi är på bena rätt okej igen. Förutom att Theo håller på att bränna ut oss som vanligt då, men det är ju vardag :-P

Dom här två dagarna har bara runnit iväg på att försöka orka ta hand om barnen. Samt vila när vi fått möjlighet.
Efter kräkan jag la så har magen inte varit helt okej. Jag har knappt kunnat äta på ett par dagar. Men idag har jag tvingat mig själv att äta trots att jag igentligen inte alls velat ha. Mest för att komma ifas igen och få tillbaka orken. Jag pallar bara inte vardagen annars, så är det bara. Så nu känner jag mig faktiskt piggare på en gång pga att jag ätit :-)

Min älskade älskade kärlek har varit underbar dom här dagarna. Han har tagit hand om allt, trots att han själv varit hängig.

Just nu sitter Peter och pillar på sin Iphone (som vanligt...)
Rasmus kollar på Barda
Theo sover för natten
Och Agnes har ÄNTLIGEN somnat efter att ha varit vaken hela dagen, känns det som iallafall....
Själv har jag fått sätta mig vid datorn för första gången på hela dagen. :-)

Skickar in lite pics på en sovande Agnes. Med sin väldigt speciella sovstil ;-)





Fi fan!

Illamåendet  började redan igår mitt på dagen. Mådde smått illa hela jäkla dagen. Och inatt kom det, spyan :-(
Fy faaaan! Sen har jag legat i sängen fram till nyss. Det är ingen höjdare å må illa och amma däremellan kan jag säga. Man vill ju helst inte röra sig alls när man mår illa.
Ingen mer kräka sedan inatt tack å lov. Men däremot 38 graders feber... Jäkla mysko.
Och idag som Theo ska på öronkliniken! Som vi har väntat på den tiden. Det blir Peter som får åka med honom själv....

Happ... kul dag.. :-( Hoppas jag inte kräks någe mer bara.....

RSS 2.0