Julmarknad i Furuvik

Det blev inget bloggande igår. Jag var så sjukt jäkla trött så jag orkade bara inte....

Lördagen spenderades hemma hos Maria och Peter för att fira deras lilla lucia gosse som fyller 1 år den 13:e december. Stora killen har han blivit! :-D Gott fika och en massa trevligt sällskap.




Idag har vi varit på Furuviks julmarknad hela familjen. Där mötte vi upp Carina och farfar Eje.
JÄÄÄÄVLARS va kallt det va!! Vi höll bokstavligt talat på att frysa arslet av oss. Tur att man kunde gå in och värma sig på restaurangen och fika lite. Theo är verkligen inget fan av kyla alls. Eller snö igentligen heller tror jag... Han har iallafall ingen lust å vara ute nuförtiden. Han va mest bara grinig och irriterad medan vi var där. Det enda som va kul var å åka karusell. Å det va ju inte jättekul när vi hade åkt klart och han inte fick åka mer. Skrik, skrik, gallskrik och GALLSKRIK i en evighet kändes det som... *puh*
Tog lite bilder iallafall. Men dom flesta blev suddiga. Det gick fasen inte att hålla stilla när man tog kort. Frös så jäkligt om händerna!





















Agnes var nog den enda som var varm å gosig hela tiden. Nerpackad i en tjock overall och sen i en ännu tjockare åkpåse :-D När vi kom hem var det en härlig brasa på en gång och sen kvällsmat. Nu är det mys i varma stugan. :-) Det har varit en skön och mysig söndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0