Repris?

Valborgsmässoafton! Å helt underbart väder ute. Kan inte bli bättre. :)
I år blir det en repris ifrån förra året. Ptja.. kanske inte HELT i repris då. :P
Men vi ska iallafall ut till Petras pappas stuga i Lenninge och bada tunna å grilla.
Peter har ju varit sjuk en vecka. Och nu när Rasmus kom till mig i måndags så var han oxå sjuk. Feber och hostig. Och nu har tyvärr jag oxå börjat känna mig hängig... det va väl för mycket begärt att lyckas att inte bli smittad två gånger i rad antar jag. Känner mig väldigt trött och har lite huvudvärk.... hängig liksom. Så jag kan inte säga att jag har sån där toklust att åka iväg någonstans... Men det blir säkert jättekul därborta. Det är jag, Peter, Asp, Sigge, Lundin, Mia, Malin och Petra. Om inte annat är det bra gott mä grillat och bra skönt å bada tunna :)

Nu ska vi packa oss iväg och åka ner på stan en sväng, Peter glömde jeans hemma i Ytter harnäs så vi ska ner på stan och köpa ett par nya. Humm... Tänk den som hade sånna pengar =)

Allt på samma dag

Har inte orkat blogga om helgen än för jag va så fruktansvärt trött igår. Men nuså börjar det ordna upp sig :)
Fredag blev en lugn och skön kväll men lite beach på em för att avsluta med grillning och mys hemma hos Peter.
Lördag ringde klockan kl 8 första gången... andra gången kl 8.30. Ja.. det va väl lika bra å stiga upp då.
Vi skulle nämligen iväg till Hudik för att fira Peters lillebror Johans 20:e födelsedag. Siktet var inställt på att komma iväg kl 10. Som slutade med att vi åkte från Gävle kl 11.30 :S Gissa vems fel det va. Jorå... JAG! Jag är den skyldige. Jag tog bilen hem i förväg för att packa grejjer jag skulle ha med mig. När Peter klev innanför min tröskel kom han på att jag ju glömt ölen hemma hos honom. Så han fick åka hem och hämta dom medan jag stressade vidare i min lägenhet.
Väl i Hudik blev det smörgåstårta och därefter vanlig tårta. mmm gott! :P
Peter hade köpt ett Guitar hero till Johan så det blev lite tv spel sen.

    

Vi lämnade Hudik vid 17.30 taget och styrde kosan mot Söderhamn i en 150 blås. Nu var det dax för inflyttfest med gettogrillning hos elin och elias. Tyvärr blev visiten där korvarig. Och jag avslutade den med att skicka en av Elins ciderflaskor i golvet. TYPISKT MIG!

              

Efter cirkus 1.5 timma i Söderhamn begav vi oss hemåt till Gävle. Jag blev avsläppt hos Kärstin för vidare fest med henne och Petra. Det blev en lite konstig kväll..... Och till min stora fasa hamnade vi såklart på GOYA!
Det spelar ingen roll hur full jag är. Jag kan bara inte sluta irritera mig på dom små anorexiapygméer med silicontuttar som springer omkring därinne och jagar vimmelfotografen. Nu har jag varit där flera gånger och verkligen gett stället en chans. Men NEJ! Nu får det vara slut. ALDRIG MER GOYA! så att alla vet det. Ska man gå ut med mig blir det INTE Goya!.

Trött och ont i fötterna satte jag mig strax efter 2 på bussen hem mot Ytter Harnäs. När bussen passerat Furuvik tryckte jag på Stop knappen och klev av. Först när jag klivit av och ser bussen försvinna ser jag även Ytter Harnäs skylten lååångt därborta. *SUCK* För helvete Kristin!!! Det va bara å börja knalla. 800 m mellan furuvik och den skylten blev jag informerad om i efterhand. Inget man önskar när man kommer hem med krogömma fötter. :S

     

Lyssnar på just nu


Det blev så ändå...

Jag som hade lovat mig själv att vila kroppen idag. Men blev det så... NÄE! Jag, Lisa, Anders och Björn åkte iväg och skulle beach. Med hög förhoppning eftersom det va toookvarmt ute.
När vi närmar oss planen ser vi ett stort gäng sitta därnere. Och ju närmre vi kommer ser vi att dom har fest och att dom är rätt så unga. Ungefär 17 års ålder gissar vi på.
Jahapp tänkte vi och började bolla väntandes på vår tur när en kille som tydligen tyckte han va skitcool sittandes med en cigg i käften och solbriller utbrister: "Öhh, hallåt! Kan nån säga åt dom dära att vi tänker vara här länge så dom kan gå härifrån"
Varpå jag känner hur jag börjar koka. Slutar bolla och vänder mig om till killen och säger "Du! På den här banan turas man om att spela"
Killen - "Ja.. jo.. så kan vi ju oxå göra"
Sen höll han käften resten av tiden vi var där.
SNORUNGE! Vet du inte att man varken får dricka eller röka innan man fyllt 18!! :P
Iallafall så blev det bara nått set för mig för sen åkte jag hem till Peter och hade grill å myskväll :)

Imorrn blir det först hudik för att fira Peters brorsa som fyller 20. Sen åker vi till Elins inflyttfest en sväng och umgås lite där. Efter det drar vi faktiskt vidare hemåt igen för en Girls Night Out!
För jag, Petra och Kristin tänkte prova på det nya stället Blue Moon Bar. Ja jag veeet... VI? Prova ett nytt ställe?

Ähh.. man vet ju aldrig. Blir det kasst så drar vi väl vidare bara :)

Det är ju Girls night out! :P


image591

Underbart!!

Är det inte bara helt jävla underbart!! :D jag har gått omkring och sett glad ut hela dan och varit helt pirrig och sprittig i hela kroppen :D och allt pga denna underbara SOL! :D
Jag vill göra massor! Jag vill spela beach, jag vill grilla, jag vill festa!!

Idag blev det lunch i hemlingby ute i solen med kollegorna. Jag vill aldrig åka därifrån.... :)

         

Dessvärre blir det nog inge festa ikväll. Imorrn däremot är det inflyttningsfest i Söderhamn hos Elin och Elias.
Kan bli skoj. Vi får se :)

Nostalgi

Satt och kollade igenom gamla bilder jag har lagrade på datorn. Från fester och resor mm.
Och ramlade över en liten film från när jag och Maria var i Holland och hälsade på Jenny.
Herregud vilken rolig resa det va. Det är nog lätt en av dom roligaste resor jag varit med om (korta och långa inräknade). Jag har alltid känt att det ändå är skönt att åka hem när det är dags för det. Men den här gången var det bara sorgligt att behöva åka hem. Både jag och Maria kände att vi gärna hade stannat några dagar till. Och jag minns att vi lovade varandra att vi skulle åka tillbaka nästa år igen. Kanske till och med tidigare.
Men.... Nu har det gått 2 år sedan vi var där och vi har fortfarande inte kommit iväg. Igentligen är det ingen dyr resa så det kan man inte skylla på. Jag vet inte ja.....  Jag längtar iallafall tillbaka dit och jag saknar Jenny massor!
Speciellt när man tittar på den här filmen som jag hittade. Jenny filmar när jag och Maria dummar oss och har roligt åt det. Jag kom på mig själv med att sitta och le som ett fån när jag tittade och alla känslor kom tillbaka från då.
Så nu sitter jag här på jobbet och känner mig lite piggare och gladare än jag var för en stund sen.
Tänk va nostalgi trippar kan göra :D

         

         

Ett ord...

TRÄNINGSVÄRK!! Phew... Tänk att man hade muskler iallafall va =) Det va ju ett tag sen man rörde på sig såhär intensivt så det är väl kanske inte så konstigt att man är lite sliten nu. Efter allvenskan blev det ju ett abrupt slut på träningen i över en månad. Dom första två veckorna va det kanska skönt... Men sen började jag nästan klättra på väggarna. Såhär i efterhand kan jag säga att jag faktiskt på riktigt blir olycklig om jag inte får röra på mig och träna. Det knepiga är bara att det inte handlar om vilken träning som helst tyvärr... jag är inte en sån som glatt skuttandes lallar iväg till ett gym och kör 2 timmar. Nä... Det skulle nog krävas mycket å få ur mig ur soffan för å göra det.
Nä.. det är ju just volleyboll eller beach som är livet! :D Och som tur är har ju vädret varit fint den här veckan.
Enda dagen jag inte tränade beach var i tisdags. Men då gick jag upp på gymet här på jobbet istället och körde 1 timma. Igår spelade vi oxå beach i en 3 timmar ungefär. Åboy va träningsävärk jag har idag. Jag kan knappt gå....
Det är sådär så man får kasta sig ner på toan ni vet..... =) Fast i hela kroppen faktiskt.... jag har saknat er muskler :P

Satt och åt lunch och hörde två kollegor prata om att idag skulle dom minsan flexa ut lite tidigare och gå ut. Det äääär ju så vackert vääääder. Mmm... Å va gör jag då. Jo jag sitter i supporten!! *hmfr* Inte så poppis å lämna den för å sätta sig ute å glassa i solen...
Men ... kl 17 är det beach träning. och igår var det fortfarande varmt vid den tiden och vi spelade i t-shirt.
Och snart ska jag nog ändå smita iväg och köpa en glass tror jag. :P

Morgonens skratt




Livet är underbart

Det är slutet av april månad. Solen skiner och det börjar bli varmare i luften. Blommor börjar slå ut här och var och det är på väg att bli grönare.
Nätet sitter upp på beachplanen i bolougern och vi har redan tränat flera gånger.
Jobbet börjar kännas lite roligare nu eftersom det händer lite grejjer.
Men det bästa av allt är att jag är kärare än någonsin! :D Det är ungefär 1 år sedan vi träffades för första gången. Och vem hade kunnat tro att det skulle bli såhär bra :).
Jag tänker på dig flera gånger om dagen och blir sprudlande glad varje gång du ringer.
Och när jag ser dig kan jag inte låta bli att le och känna i hela mig hur glad jag är som har dig.
Du verkar alltid veta vad jag behöver och när jag behöver det. Du känner mig så bra redan :)
Vi skrattar tillsammans nästan varje dag. Jag kan prata om allt med dig och du lyssnar alltid.
Du är lika gossjuk som jag så jag får krama och pussa på dig hur mycket jag vill :)
Små söta sms som kommer precis när man behöver dom som mest.
När du ser på mig med dina bruna ögon och talar om för mig hur mycket du älskar mig. Och jag kan se att du verkligen menar det.

Jag längtar......

image580

Dagarna som gått

Torsdags blev ju som sagt då utomhuspremiären för beachsäsongen :)
ÄNTLIGEN har solen kommit. Förhoppningsvis för att stanna ett tag. :) Både torsdag och fredag blev det beach.
Lördag drog jag, Peter och Rasmus iväg till Norrtälje för att fira min mellersta bror som fyllt 40 och hans grabb som fyllt 13 år.
Herregud va tiden går! Jag fick mig ett riktigt wakeup call när jag kom dit iallafall.
Jag klev fram till grabben och sa grattis på födelsedagen och gav honom ett kuvert med 200 kr. Såååå svårt å handla presenter till 13 åringar. Han sa tack och vi började prata. Och jag kläcker ur mig:
- Oj, har du ont i halsen eller?  Varpå han säger lite förnärmat: - Öhh.. nää! och kliver därifrån.
Och i samma ögonblick han avslutade meningen fattade jag ju. Åhh vicken idiot jag ääär!!!
Killen är ju i målbrottet. Stod där i min ensamhet och ruskade på huvudet och bannade det jag kläckt ur mig när jag helt plötsligt fattade en sak till. Men oj! Han är verkligen inte liten längre..... Hum.....  I mina ögon har han fortfarande varit en liten grabb som leker med bilar och i sandlådan. Där fick man sig ett litet wakeup call.
Hela kvällen blev iallafall lugnare än vanligt när vi syskon träffas. Det blev jättegod mat, dryck och trevligt umgänge.
Men lilla Hannes höll på att få tänder och var lite febrig medan Peter oxå höll på att bli sjuk. Så det blev rätt lugnt :)

Söndag kunde vi starta vår resa hemåt igen vid 13 taget. Och det blev lite McDonalds på vägen :P
När jag kom hem passade jag på att kratta lite på gården och ställa iordning allt. Man vet ju aldrig, snart kanske det blir grilla av :P

Måndag: Jobba som vanligt... inte särskilt upphetsande. Däremot fick jag ett sms framåt eftermiddagen som talade om att min beställning på kläder hade kommit från ELLOS. :P WIHOO! Lycka!
Åkte förbi på vägen hem från jobbet och hämtade grejjerna. En rödvit rutig tunika. Den kändes skön och var snygg. Däremot är jag lite mer osäker på den andra jag köpte.... Kändes vääääldigt lång. Jag vet inte.... vad tycker ni?



Efter jobbet blev det beach igen. Ungefär 3 timmar! SÅÅÅÅ KUUUL!!! Förhoppningsvis blir det en sväng till gymet idag och sen beach efteråt. Känns underbart att få träna igen.

Nu frulle!

En av årets sommarplågor


Säsongens första

image578


Då har man klarat av säsongens första utomhusträning i beachvolley. Igår kunde vi bara inte motstå det längre. Solen sken och det var en 2 grader varmt ute :P
Ordet är UNDERBART! Jag kände mig helt lycklig rakt igenom själen när vi lämnade banan vid 21 snåret.
Och idag var vi där igen. :P
Nu börjar det! Livet vid beachplanen :D

         

         

         

         

Våren har kommit till Gävle

Äntligen har våren kommit till Gävle. Solen skiner och det börjar bli varmare i luften.
Idag på lunchen tog jag mig en promenad ner till beachplanen i bolougern. Den var torr och såg jättefin ut.
Petra har pratat med kommun som lovat att nätet kommer upp under nästa vecka. TJOHOOO!!!!

Lite vårbilder från bolougern

    

En sååå långsam vecka

Det här måste vara den långsammaste veckan på länge alltså!
Jag vet inte vad det beror på heller riktigt..... eller ja... Brist på pengar kan ju vara en grej =)
Diana och jag har tagit lunchpromenader varje dag den här veckan. Och i tisdags så bestämde vi oss för att ta en runda ner på stan och "fönstershoppa" lite. Personligen vet jag inte riktigt vad ordet innebär.... Gå och titta på skyltfönstrena och bara bli ÄNNU mer sugen på att handla?? Väldigt dumt enligt min mening.
Men hur som haver begav vi oss ned och gick raka vägen in på Gina Tricot. Dvs min favoritaffär. *SUCK*
Det var snygga kläder precis överallt! GAHH!
Efter det gick vi vidare till Indiska. oxå skitsnygga kläder överallt. Blääää för å va fattig. :(
Igår bestämde vi oss återigen för att ta en runda ner på stan och titta lite... Låt oss säga att den här gången blev det inte bara att titta... =) Jag liksom råkade köpa en liten grej. Typ en liten linne/tröja/klänning aktig grej. =) Iallafall så var den jättebillig. =)
Men idag blir det ingen runda ner på stan, idag tar jag nog och traskar genom bolougern istället. känns lite säkrare så. hehe

Iallafall så... Känner jag mig mycket piggare på nått sätt nu. Har gjort dom senaste två dagarna här. Konstigt....
Men känner mig pigg och sugen på att göra grejjer. Igår när jag kom hem från jobbet började jag tokstäda,laga mat och tvätta samtidigt. Tittar jag tillbaka på dom senaste veckorna har jag mestadels legat nedkrupen i soffan under täcket stirrandes på nån serie på datorn... 
Ikväll ska jag nog träna :D


jaja jag vet

att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen nu på några dagar.
Sanningen är den att jag varit helt slut, förstörd och förbi hela helgen. Jag har nog inte repat mig än tror jag.
Och det är INTE för att jag supit skallen av mig och legat bakis. Utan jag har faktiskt jobbat :D
Duttiga jag. :)
Ris uppgradering på röntgen under helgen. Jobbade i fredags mellan 08.00-00.00. Var hemma i ytter harnäs ungefär vi 00.30. Ungefär 1 timma senare rullade en st full Peter in och väckte mig. Efter en stunds surrande och jag återigen fick somna om vaknade jag igen av att han pratade i sömnen. Och så höll det på mest hela natten :S
Lördag morgon kl 07.00 var det dags att stiga upp igen för jag började jobba igen kl 08.00.
Jobbade fram till 13 taget och gick ungefär som en zombie genom hela dagen.
Hasse sa åt mig att "Nu får du faktiskt börja äta normalt igen så du blir dig själv igen". Mmm jaja tänkte jag, himlade med ögonen och jobbade vidare.
När jag slutade hade jag tänkt träna. Släpade mig upp till gymet och upptäckte att dom hade stängt!
Åhh va sköööönt! Då ska jag åka hem och sova. Sagt och gjort. Åkte hemmåt och stannade på vägen för å handla lite mat. När jag väl kom hem kastade jag mig på soffan och tog mig en allvarlig funderare på om jag verkligen orkade gå upp ur soffan för å äta....  Då dundrade Peter hem oxå. Och vi gick och lade oss båda två i sängen istället. När jag precis var på väg att slumra in så ringer beredskapstelefonen! Men FAAAAN!
Gissa om det kom en eller två dåliga kommentarer ur min mun just då. Jag muttrade nog det ena efter det andra.
Efter det var det ju ingen idé å sova! Så jag åt istället... :-=
Efter maten slumrade både jag och Peter en stund iallafall. Sen tog vi en sväng till valbo och handlade lite grejjer till hans bil. När vi kom hem sov jag en stund till. Jag va lite trött.... hehe
Söndag trodde jag att jag ÄNTLIGEN skulle få sova ut. Meeeen icke! Beredskapstelefonen ringer kl 8.30!!!
Men för i HELVETE!! Till råge på allt hade min mobil lagt av under natten och jag hade ingen laddare. Och det innebär att jag inte kan ta mig in på landstinget via min dator hemma. *SUCK* Sånt här händer bara mig....
Jag bestämde mig snabbt för att den här söndagen skulle spenderas i soffan görandes absolut nada! Sånt gör man inte så ofta :)
Sagt och gjort. Peter sprang upp och ned och snickrade på sin garderob. Själv låg jag nedbäddad med täcke och kudde i soffan med fjodor i näven zappandes. :)
Vid 18 taget drog vi iväg en sväng hem till Lisa och åt stekta bullar. GOSSE va gott! Den som inte har provat MÅSTE prova. MUMS!
Kvällen avslutades med The notebook och gos i soffan :)

Måndag.... Zombie hela dan. Både jag och Hasse, hade ingen koll på nått. Snacka om virriga. hehe
Å idag är det tisdag. Fortfarande trött som ett as, det regnar ute för jag vet inte VILKEN DAG I RAD! Och den här jävla månaden bara släääääpar sig fram.
Så aa... Trött är nog ordet som summerar mig just nu.

SOLEN TACK!

Vi kanske ska göra en soldans.... eller nått  =)

image561

VILL HA!


         

Benjamin testar salsa


GI

Det är verkligen inte lätt det här med att försöka följa GI-metoden.
Första dagen var to förra veckan så nu har det alltså gått snart 1 hel vecka. Jag har inte kunnat följa det till punkt och pricka eftersom jag vet för lite om det. Och jag har haft stora problem med vad jag ska äta för nått....
Speciellt till frukost! Smoothie var inte direkt min grej... dricka sånna mängder.. funkis inte riktigt.
Och ägg å bacon direkt på morronen funkis inte heller. I början ansträngde jag mig verkligen och åt typ stekt ägg och sådär. Men nu har jag faktiskt ätit en macka till frukost i ett par dagar. Sen resten av dagen har jag bara ätit grönsaker till mina proteiner. Men det är verkligen svårt.... och drygt.
Efter några dagar bara började jag direkt känna mig väldigt trött, hängig och frusen. Fick dåligt tålamod och kände mig väldigt lättretlig. Kändes som att jag hade blodsocker fall mest hela dagarna. INTE nån kul känsla.
Nu när det gått 1 vecka och jag börjar faktiskt känna mig lite bättre. Men är hungrig mycket oftare nu....
Men jag försöker äta mycket frukt. Jag tänker iallafall inte följa dieten slaviskt, tror inte jag pallar det.
Men i slutet av månaden får vi se om det har fungerat :)

Idag
Frukost: En fullkornsmacka med ost
Mellanmål: Ett pärn och en banan
Lunch: Fiskpinnar, wokgrönsaker och keso
Mellanmål: Två bananer
Middag ikväll blir nog lax med spenat och grönsaker.

Får man äta popcorn???

That kind of day...

Idag är en sån där dag som man skulle lyssnat på sina tankar och stannat under täcket i sängen.
Men lyssnar man någonsin.... NÄ!
Okej... inget fasansfullt har hänt. Men om man lägger ihop alla smågrejjer så blir det en dryg dag ändå.

Dagen började med att jag sömnigt släpade mig in i duschen, satte på vattnet och började duscha.
AJ SOM FAAAN!!  Dra åt helvete va varmt vattnet var! FAN Peter! Så här varmt vatten har jag inte hemma... *suck*
Efter duschen (har inte vaknat till det minsta) släpar jag mig till sovrummet för att klä på mig när jag kommer ihåg att ju väskan med alla mina kläder står nere i köket. Bläää... en jobbig trappa ner och en jobbig trappa upp igen.
Studsar naken ned och hämtar väskan och studsar sen upp igen. (Snygg syn om nån sett mig.. NOT)
Börjar klä på mig och kommer halvvägs på mig själv med att sätta på mig myskläderna som ligger på sängen istället.... Nä men nu jävl.... Nä nu är det dax å skärpa till sig.
Får på mig kläderna och sminket och kommer ut. Ska låsa dörren och kommer på mig själv med att försöka låsa dörren mä bilnyckeln!! Det är nått FEL på mig! Ruskar på huvet, tittar upp mot himlen och tänker att jag dör nog snart.
Sen tror jag det flöt på rätt smärtfritt fram till lunch iallafall. Men sen brakade det lös igen mitt under lunchen. Jag satt och åt bredvid vår whiteboard tavla och SMÄLL sa det så dunkade jag armbågen i så pennorna flög åt alla håll.
Ungefär 5 minuter senare dunkade jag i tallriken så besticken flög allvärldens. åååå några minuter senare igen så välte jag glaset.... :S Ja vad säger man..... När jag skulle gå med disken till diskmaskinen så gick jag vääääldigt försiktigt.
Ja.. och nu är kl 17.26, jag sitter i supporten och saker och ting har gått smärtfritt. ÄN så länge!
Dagen är fortfarande ung... mycket kan hända :S
Nä... min finmotorik är inte helt utvecklad.... Och jag kan nog sluta hoppas på att den ska bli det oxå med tanke på min ålder... :S

Jobbigt...

Jahapp... Då var det måndag och ojämn vecka igen då. *suck* Det betyder att Rasmus åker till sin pappa en vecka.
Visst, man ska inte ljuga. Det är tufft att vara ensamstående mamma. Och det är tufft att ha barn. Men man skulle ändå aldrig välja att vara utan det. Det är lite svårt att förstå kanske för dom som inte har barn.
Men den kärlek man känner till sitt barn är inte likt något annat. Den är så fruktansvärt stark och villkorslös.Det spelar ingen roll vad som händer, man älskar alltid sitt barn.

När man kommer hem från affären och vi sätter oss ned för att äta varsin glass tillsammans och han utbrister "Det här är livet mamma"
När man stått och gjort mat i en timma och han lyfter på huvudet från tallriken och säger "Vilken utsökt mat mamma" :)
När man blir väckt kl 6 en lördagmorgon och känner att man bara vill försvinna för man är så trött. Och i nästa sekund kryper han ned under täcket bredvid en, kramar en hårt och filosoferar om att Pluto minsan är en  väldigt liten planet som ligger väldigt långt bort. Ptja... Då kan man inget annat än att le.

För hur trött jag än är och hur jobbig du än är. Så älskar jag dig över allt annat på denna jord.
Du är mitt älskade underverk och nu får jag längta en hel lång vecka innan vi får ligga och kramas och filosofera tillsammans igen.

Jag älskar dig mitt hjärta.

image557


Typiskt mig

Lördag packade vi ihop ossoch drog då iväg mot metropolen ljusdal för att träffa Peters mamma och storasyster.
Vägen dit var ingen höjdare.... En resa som kansk vanligen tar knappt 2 timmar tog nog en tre timmar.
Till att börja med skulle vi vara iväg kl 10. Och det var vi oxå, förutom att jag glömde ett par grejjer och fick åka tillbaka hem igen. Sen skulle vi åka förbi jobbet och hämta min datorn där så att Rasmus kunde kolla på film under resan. När vi kom fram kom jag på att jag ju inte hade koden så att jag kunde ta mig in... snopet. Så där blev vi ståendes fifflandes för att få igång Peters dator istället. Till slut så.... Tittandes på scooby doo blev resan hyfsat lugn.

    

Eftersom vi kom iväg mycket senare än beräknat så blev det ju bara en 5-6 mil innan vi var tvugna att stanna igen och käka lunch.

    

Innan vi begav oss ut till bilen igen för att fortsätta färden så gick jag och Rasmus på toa. Sen vidare in på macken för att inhandla lite kaffe och godis till Rasmus.
Sen bar det iväg igen.  Det dröjde inte länge förrän jag såklar får ett sånt där cp ryck som bara jag kan få och spiller kaffe på mig själv... *suck* Och inget papper i bilen.... Fan! Ska jag se ut såhär när jag träffar svärmor för första gången!
Efter bara några mil till så kommer nästa stopp. Rasmus skriker "mamma! kissis!" VA? Igen? hmm... Okej då. Vi stannar på en liten väg. Sen bar det iväg igen då.
Och nu gick resan smärtfritt ända fram till Ljusdal. Först träffade jag Peters syster Sussie, hennes man Leif och deras två barn Liam 4 år och Linn 6 veckor. Rasmus och Liam finner varandra direkt och leker full rulle.
Efter lite fika drog vi vidare till Peters mamma Marita.



Efter en liten stund så kom även Sussie, Lefi, Liam och Linn dit. Vi käkade jättegod fläskfilé gryta med ris och till efterätt glass, grädde och chokladsås. MUMS!
Jag tror att allt gick bra, det kändes bra iallafall. Alla var väldigt lättsamma :)

    

Vid 19 taget bar det iväg hemmåt. Och det dröjde inte länge innan Rasmus slocknade och sov hela vägen hem.




Söndag:

Jättetråkig och regnig dag. USCH! Vad ska vi göra idag....
Vi började dagen med mys i soffan och titta på tv och spela lite spel.
 Vid 13 så mötte vi upp Petra på IKEA och käkade lite lunch där. Sen hängde vi med henne runt å shoppade lite saker till hennes lägenhet.

Efter det bar det iväg till leklandet ett par timmar. Sen hem och göra mat.
Idag blev det jättegoda köttfärsbiffar med lök och vitlök i. Sen gjorde jag en sås på krossade tomater, svamp och lök. Och till det en sallad på groddar, majs, tomater, nötter, avocado och sallad. Nyttig mat KAN verkligen vara gott :P

         

Nu blir det mys i soffan till "kickin it old school"





Gomorron

Vaknade kl 6.30 imorse av en liten kille som kom och lade sig bredvid mig. Nu är kl snart 10 och jag är nyduschad och ordningjord för att åka.
Idag ska nämligen jag, Peter och Rasmus åka till Ljusdal för att träffa Petes mamma och syster. Det är första gången jag träffar den sidan av familjen.
Jo, jag är lite nervös faktiskt. Men jag tror det kommer gå bra :)

Jag lyckades fortsätta på den nyttigare linjen matväg även imorse föresten
Frukost: Smoothie (naturell lättyoghurt, frysta jordgubbar och 1 banan), 2 st ägg och 2 klyftor honungsmelon. Gott! Fast mättande vettefan... :S Har en känsla av att jag kommer bli hungrig snart igen :\

Näpp nu äre dags att åka. Metropolen Ljusdal, here we come!

Dagens

Äntligen är det helg! HUR skönt är inte det då!
Rasmus var fortfarande dålig i magen imorse så jag blev hemma på fm med honom. På em tog Tommie honom så jag kunde åka in och göra några timmar.
Efter jobbet åkte jag och tog en långpromenad i Hemlingby. MYCKET skönt. :D
Sen åkte jag och Rasmus och handlade lite inför kvällen.
Vi köpte varsin glass å gottade på. Och helt plötsligt utbrister Rasmus "Det här är livet mamma"
Jag - Öhh... va? Vad är livet?
Rasmus - Äta glass!
Helt enkelt! Jag kunde inte annat än att hålla med. :)

Sen var det in och börja göra mat. Idag blev det grillad kyckling med sallad (sallad, groddar, purjolök, tomater och osaltade cashewnötter) och keso. Väldigt uppskattat av Rasmus. Hans kommentar "Det här var utsökt gott mamma". Ja han har lite småroliga kommentarer ibland. Man kan inte låta bli att skratta. Han är ju för underbar.

    

Efter maten badade Rasmus medan jag städade av lite.



Sen blev det läsa saga och nattas och han somnade rätt ovaggat.
Nu skan jag mosa ner mig i soffan med en kopp kaffe och titta på tv.
mmmmm va härligt det är med helg!


Lookalike

Spanade in Paulinas blogg och såg om Lookalike på kändisar. Blev nyfiken och gick in och provade.
Såhär blev resultatet :S

image540


Jag säger bara... HUM...... ???

It´s all gooood. Almost...

Det känns faktiskt som att livet leker just nu. Helt plötsligt efter Allsvenskan är slut har jag massor mä tid å göra av mä.... Trodde jag iallafall. Visst vardagarna går ju inte ut bara på att jobba och sen träna längre. Men jag har ändå på nått sätt massor att göra. Allt man inte hann med under serien händer nu istället.
Och jag som trodde att det skulle hägra lediga helger framöver. Sen serien var slut har jag inte haft tomt en endaste helg! Och det ser lika fullbokat ut åtminstonne april ut. Och längre framöver oxå för den delen...
Fast jag ska väl inte klaga igentligen. Jag gillar ju faktiskt att ha mycket å göra :)
Och nu måste jag klämma in "Åka till kolbäck å träffa tvillingarna" på agendan oxå :D

Det känns som att man har massa saker att se fram emot nu oxå. Allt det tunga börjar lätta upp lite.
Det börjar bli vår och snart är det sommar. :D

Det enda som stör mig är att jag fortfarande inte lyckats gå ner i vikt.... hum... Förra veckan skulle jag ju vara duktig å springa. Efter EN löprunda i hemlingby blev jag TOKförkyld. KUL!!
Nästa vecka MÅSTE jag röra på mig. Blir galen snart! Bikinisäsongen är ju snart häääär!!


Ja det va ju..

inte länge efter att jag skrivit i bloggen som det hände :D
Mamma ringde och meddelade att nu är jag faster igen till två små tjejer. :D
En Linn och en Sanna. 2900 och 2600 vägde dom. Stora rackare :)
Allt hade gått bra och dom var så glada.
Jag berättade för Rasmus att det var två tjejer som hade kommit flinade han bara och sa "Åhhh neeeej"
Han hade hoppats på fler grabbar å brottas mä. hihi

Är det ni , är det ni , allra käraste barn ,

Som har kommit till sist ändå .

Om ni kunde begripa , vad jag längtat ,

Men det kan ni visst aldrig förstå .

Tänk att ni skulle komma till sist

Det vågar jag väl knappast tro ,

Fast det var då min enda beständiga dröm

som aldrig kom till ro .

Kom och sätt er här hos mig små barn .

Får jag krama er ett slag ?

Jag vill känna , att ni är mig nära ,

Jag vill höra era andetag .

Tänk vad allting konstigt och krångligt

med ens blivit lätt att förstå .

Hjärtans allra käraste barn ,

så väl att ni kom ändå .


I väntans tider

Hah!! Där lurade jag dig allt!. Nu trodde ni säkert att jag var gravid eller nått. hehe
Nä det är nämligen så att idag kommer jag förmodligen att bli faster igen.
Min yngsta bror och hans tjej väntar ju tvillingar som jag skrivit om förr. Och idag är det då alltså dags. Planerat kejsarsnitt. Kl 7 imorse skulle dom befinna sig inne på förlossningen. Så nu går vi bara här och väntar å väntar å väntar på att få höra vad det blev och hur allt gick :D

Två små nya Ekdahl. :D

Vänta vänta vänta.....


image538image539


Helgens bravader

Rapport om helgen kommer lite sent. Jag har verkligen inte orkat skriva något förräns nu.
Sitter just nu och käkat lite frulle framför datorn och väntar på att åka iväg till Linköping. :S
Inget jag direkt jublar över.... Både igår kväll och imorse hade jag faktiskt kraftig ångest för att åka.
Det har ju inte direkt varit smärtfritt med vissa saker den senaste tiden, så att lämna bort Rasmus för att åka iväg det första man gör efter en lång vecka utan honom är väl inte direkt nått roligt....

Ja till helgen då...

Fredag: Ateas årliga hockeyfest. Vi drog iväg till Läkerol Aréna för att heja på våra grabbar (och 1 tjej) i första matchen mot Atea. Jag hann tyvärr bara se dom första 15 minutrarna för sen skulle jag iväg och vaccinera Rasmus för TBE på Södertull. Det såg lite motigt ut iallafall från båda lagen... Men när jag åkte stod det åtminstonne 2-2 så det var spännande.
När jag senare mötte upp mina kollegor på Ateas lokaler för middag så visste dom inte om dom vunnit eller inte. Tydligen hade dom vunnit en match och förlorat en. Och det hade Atea oxå gjort.
Men efter mycket funderande och donande så beslöt sig ändå chefen för Atea att ge segern till IT-enheten Landstinget. =) Efter det delades priser ut med diverse roliga titlar på folk. Efter det åts, dracks och umgicks folk för fulla muggar. Mycket trevlig tillställning. :D
Lite senare beslöt ett gäng att vi skulle dra vidare på HB. Några av killarna backade när dom såg kön utanför. "Nädu, den där kön ställer jag mig ALDRIG i"
Men jag och Diana tittade på varandra, flinade lite och sa. "Grabbar, lugn å fin. Det här fixar vi"
Travade fram till dörröppningen, Diana gjorde "her magic thing" och vi klev förbi. :)
Jag tror vi stod på dansgolvet den största delen av kvällen, när vi inte stod i baren å blev bjudna på drinkar då ;).
Jag och Henke drog hemmåt med buss strax efter 2. Gäspade heeeela vägen.
Inga skandaler att berätta denna gång tyvärr ;)

Lördag:  Vaknade vid 11 och måde bra. Okej... aningens huvudvärk kanske. Men inget som inte en treo kunde bota =) Jag och Peter drog iväg till valbo och strosade runt lite där. Sen åkte vi hem och vilade en stund och sen var det bara å göra sig klar för nästa fest då.
Fest hos Asp denna gång. Medan Peter drog iväg hem till Asp gick jag och tjejerna en sväng till Heba för att gratta henne. Fikade och pratade en stund och sen gick vi vidare till Asp.
Kl var väl en 21:15 när vi anlände och det första vi såg var "Tag team" i köket shottandes Mintuu!!
Anders, Peter, Asp å Tompa såg väldigt förfriskade ut :P På dryga timmen hade dom hunnit shotta nästan en halvliter mintu och var i rätt bra skick redan då. Jag förstod redan hur kvällen skulle sluta. =)
Själv hade jag svårt att komma igång igen efter gårdagen, det kanske var tur de.
Efter mycket om och men kom vi till slut iväg ner på HB iallafall. HUR mycket folk som helst därinne, och nästan jobbigt att dansa. Men vi stod där hela kvällen som vanligt... dansandes.
Tyvärr var inte kvällen så värst roligt.... Jag hade en lite konstig magkänsla hela kvällen... Kan kalla det någon slags flashback från forna tider.....En känsla av att något dåligt skulle hända när som helst.
Jag och Peter åkte hem lite tidigare, han va inte direkt i skick att vara kvar :P Han och Tompa stod mest å brottades eller gav varandra örfilar på dansgolvet så jag tyckte det var dags. hehe
Väl hemma..... nä.. jag ska nog inte vara så elakt så jag berättar. hihi. Men låt mig uttrycka mig såhär, Peter mådde inte så värst bra =)

Söndag: Vaknade upp och mådde hur bra som helst. Inte ens seg :) Tack vare att jag var så lugn på lördagen. Sköööönt. Peter var det värre med ;)
En skön söndag med mycket tv, mys och en pizza på stan.

Dom senaste gångerna jag har varit ut har jag inte haft så kul av nån anledning.... Jag vet inte vad felet är..
Efter den jobbiga känslan i lördags kväll mår jag inget vidare, den väcker jobbiga minnen....


RSS 2.0