Du ska bli pappa

Ditt liv kommer nu aldrig att bli detsamma. Du ska alltså bli pappa vilket inte alltid är det lättaste. Ditt barn kommer inte från första stund, men efter en tid att se dig som "Gud fader" själv som kan precis allt, för att lite senare inse att så inte är fallet. Du "fattar inte nå`t".
Men utmed den väg du nu ska vandra finns det oerhört mycket roligt, stor kärlek, galenskap, en del oro och gråt men betydligt mer glädje - kort sagt, här finns livet.





Mamman

Hon bär ditt barn

Hon äter kanske som en häst. Mår illa till och från och kanske kräks under en period. I perioder kanske hon är elak på ett sätt som hon aldrig varit tidigare. Hon blir kanske till och med auktoritär som en gammal major. Hon vill kanske inte veta av sex - eller tvärtom, tycker att åtta gånger om dagen är lagom.
Hon bär ditt barn
En del av det här, eller alltihop och mer därtill får du ta. Hormonerna spelar både henne och dig spratt som ibland kan kännas rent djävulska. Men ingenting av det här kommer att hålla i sig under hela graviditeten utan går lite i perioder och kan variera väldigt.

De flesta fäder har samma erfarenhet. Allt blir bättre när magen börjar växa klart och tydligt. Plötsligt blir det lite lättare att förstå allt det konstiga som händer, att det finns ett barn där inne som håller på att utvecklas. Den växande magen blir en trygghet för både mamman och pappan då man ser att något växer där inne och att det ser ut som det ska. Äntligen kan vi män följa graviditeten visuellt och visst är det vackert!
Titta på henne. Något lyser ur ögonen. Något som strålar runt hela hennes väsen. Hon bär ert barn!

(www.farsa.nu)

Gosse va den satt fint!

Jo... jag har gjort någe dumt. JÄTTEDUMT! Jag har ätit choklad på en måndag!! Ajsing bajsing Kristin!
Speciellt med tanke på att det faktiskt blev lite smågodis i lördags oxå. Fasen... jag har sjuka skuldkänslor för det bara...
Men det va ju så jääääkla gott! Det står en skål här med påskgodis, inte fasen går det väl å motstå då inte.
*skäms* ska försöka att inte äta någe mer i veckan. Loooovar mig själv :-P
Och säg nu inte att jag är fjantig! För heter man Kristin så måste man kämpa exakt varje dag och hela tiden för att hålla sin vikt. Har man kass ämnesomsättning så har man, det är inte på alla människor som kalorierna rinner rakt igenom tyvärr..... Och för mig handlar det inte bara om hur jag ser ut. Det handlar mest om hur jag vill må. Och eftersom jag vill må bra så vill jag försöka äta så rätt som möjligt. Och röra på mig så mycket som möjligt. För fakta är att jag mår som allra bäst då. SÅ! Därför vill jag inte hålla på att stoppa i mig massa socker på vardagarna.
Men ptja... idag bidde det bara så :-P

idag kommer iallafall min lilla vilding till oss. Pratade med honom på telefon igår kväll och då hävde han ur sig "Mamma, jag tycker inte det ska bli så kul å komma till dig imorrn".  Hmm.... Där small man i backen.
Som vanligt när han ska komma till mig.... Inte så konstigt eftersom när han är hos sin pappa behöver han inte gå på dagis eftersom han inte har nått jobb, dom bor ute hos farmor och farfar där dom blir serverade mat, fika och godis, han har hur mycket fritid som helst att leka med honom på eftersom han inte behöver göra allt det där med laga mat, städa osv.
Klart som fan att det är roligare hemma hos pappa! Han har ju mer tid! *suck*
Jag förstår inte ens mig själv varför jag tillåter mig att ta så mycket skit för allt, som inte ens är mitt fel. Alla dessa år.... Hur förklarar man för en 6 åring att man jobbar och sliter för hans skull, för familjens skull? hur!?
Ska en 6 åring ens behöva fundera och tänka på sånt? Ska jag bara fortsätta ta skit, bryta ihop och komma igen varje gång? Hur orkar man?
Jag hoppas verkligen saker och ting blir annorlunda nu när jag ska vara hemma med bebis och Rasmus hela sommaren. Saker och ting måste ändras.....

Våren tittade fram

Hade precis tagit en skön promenad i slasket, duschat, klippt håret på mig själv och vikt lite tvätt. Satte mig vid datorn i vardagsrummet och känner att det brinner till i nacken på mig. SOLEN!!! :-D
Peter och jag tittar flinandes på varandra. Han sätter på kaffe och jag går ut och tar fram stolar från förrådet. Vips så sitter vi mot husväggen och solar med en kopp kaffe i handen. SÅÅÅ SKÖÖÖÖNT!! :-D
Det här är livet! Som Rasmus skulle ha sagt :-) Varmt, skönt och underbart :-)
Kanske kanske äntligen våren är på väg nu :-)






Det är så skönt att bara vara :-D

Söndag och V 30

Det har varit en lugn och skön helg. I fredags efter jobbet åkte vi och handlade lite mat och jag inhandlade ett par skor :-P
ett par vita vanliga tygskor och ett par foppatofflor man kan ha å bara gå ut på gården med i sommar :-)
Peter gick å suckade å flämtade hela tiden.
När vi kom hem ramlade han omkull i soffan och sov 1½ timma. Och var helt trasig när han vaknade stackarn.
Vet inte om han börjar bli sjuk han med. Kry var han då inte iallafall.

Lördag var jag lite piggare ändå och ville såklart hitta på nått. Hörde av mig till flera stycken om att ta en runda på stan och INGEN kunde!! Hur ofta händer det då! Och Peter va ju risig så han ville inte röra sig ur fläcken.
Så jag fick ta en runda själv ner på stan. Det va rätt skönt faktiskt , gå där och strosa helt för sig själv. Jag kunde gå och titta på bara det jag ville och i min takt :-)
Kollade på lite bebiskläder, amnings bh och lite så. Kom hem med ett par tröjor till mig själv iallafall :-)
Tyvärr så missade jag Michelle och David som var hemma hos oss och fikade. Tror jag kom hem precis när dom svängde ut ur Ytterharnäs. Men vi får väl åka och hälsa på dom nån gång snart :-)
Kvällen bara rann iväg iallafall så det blev Pizza och film lite senare på kvällen. Och faktiskt så släckte vi ner under earth hour, tände lite ljus och sådär :-)

Ja och så sov vi till hela  9:40 imorse. Trodde jag!  Tills jag kom ner och satte igång datorn och såg att man ju skulle ställt fram kl 1 timma inatt. Kl var alltså 10:40!! Jag som vaknade imorse PIGG och kollade på kl och såg att hon var 7:50 och tänkte att det var alldeles för tidigt å gå upp och ansträngde mig för att somna om igen. Hon va ju faktiskt igentligen nästan 9 då!! Crap! Nu kommer man va seg hela dan säkert.....

Nä nu blir det en promenad. Jag kan inte sitta inne och sega en dag till.....

Oh just det. Idag går vi in i V 30 :-D

Från minus till plus

Imorse när jag kollade ut var det sol, men is på hela jäkla bilen. Kollade tempen och mycket riktigt så stod det -9 grader.
Dryyyyygt!! Men det skiftade rätt fort för nu när kl är lunch så är det 3+ grader här :-) 
Vaknade förövrigt när Peters klocka ringde kl 6 och kunde inte alls somna om. Så strax efter Peter åkt så klev jag faktiskt upp. INNAN min klocka ringde ens. Var på jobbet redan 7.30! Kors i taket! :-P
Natten har varit sisådär... fortfarande ont i halsen och snorig som bara den. Lite hängig, men ändå lite bättre än igår måste jag nog säga. Så kanske kanske man är på bättringsvägen :-)

Idag tänker jag iallafall sitta still på rumpan hela dagen. Håller på med inventeringslistor för utbyte av datorer på några kliniker här på sjukhuset. INTE ett roligt jobb kan jag säga.... :-S
Men just nu känns det rätt skönt att inte behöva fara omkring och träffa folk när man inte är helt hundra.

Annars då... hmm.. Inget speciellt tror jag. Ska till Ica maxi och handla lite mat efter jobbet och tänkte passa på att smita in på Din sko som ligger bredvid :-) Löning idag och jag har längtat lääääänge efter å kunna köpa mig lite vår och sommarskor :-) Kläder skulle jag oxå vilja köpa, men det känns lite meningslöst eftersom jag inte ens vet vilken storlek jag kommer ha i sommar.... Man har ju liksom en eller två storlekar större än vanligt när man är preggo :-P Plus att tuttisarna tar en jäkla plats nuförtiden... :-S
Pratade med Peter nyss i telefonen. Och han lät sådär lagom road över å följa med till ica maxi. Ännu mer road lät han när jag berättade om Din sko och eventuellt Barnens hus eftersom tvillingarna fyller år snart.
Det hördes ett stort *SUCK* i andra ändan. Men hallå! Jag kan väl få sällkap NÅN gång när jag handlar väl!?
Allt är inte kul här i livet ;-)

Tebax till inventeringslistorna

XOXO

BTW, 78 dagar kvar! AHHHHHH!!!!

Känner igen det här...

Precis såhär var det förra gången jag var gravid oxå. Från att vara en person som är glad och busig och tar allt med en klackspark och går vidare. Till en gravid person som retar upp sig på minsta lilla och har noll tålamod.
Minns att förra gången råkade jag ut i blåsväder för att jag alltid skulle säga "min sak" om allting. Jag kunde inte hålla käften helt enkelt. Var det fel så var det FEL helt enkelt och då skulle personen få höra det vem det än va.

Kände mig irriterad och hade inge tålamod alls när jag satt i supporten. Och för att inte tala om när jag hade beredskap... ujuj.
Lika denna gång. Känner hur det kryper i hela mig när jag sitter i supporten. Har inte alls någe tålamod med folk och mår sjukt dåligt av å sitta där. Låter kanske löjligt men det är sanningen. Blir jätteirriterad när folk ringer och har svårt att lyssna på folk. Jag känner mig stressad och blir helt konstig i kroppen vilket resulterar i sammadragningar.
Helt ärligt... efter ett pass i supporten så känner jag inte att jag gett folk 100 % hjälp och uppmärksamhet som dom ju såklart ska ha. Och det känns verkligen inte bra.... Men jag KAN bara helt enkelt inte just nu, det GÅR inte hur jag än intalar mig själv. Jag har nästan ångest ett par dagar innan jag ska sätta mig där.
Sure att jag inte gillar det i vanliga fall heller. Men nu klarar jag inte av det alls.... Och så ska jag stå ut två månader till.. :-(

Det bästa som kunde hända nu är att det anställdes ett helt nytt hungrigt supporteam som VILL sitta där och kan ge kunden absolut bästa service. För så SKA det ju vara!

Jag önskar jag hade samma vilja och tålamod som kollegorna i hudik.. Men den finns bara inte... det går bara inte...
Det är bara å hoppas man inte spårar ur helt på nån.... :-S

Tebax till telefonen... *suck*

less...

Nä nu är jag så JÄKLA less på att må såhär :-( Och det blir bara sämre och sämre för varje dag. NÄR ska det bli bättre!!??
Jävla skithals och den här jävla snorsnoken! Hängig och trött som fan, orkar ingenting :-(
Var iallafall till HC och kollade halsen idag och det va inge halsfluss iallafall. Surt.... då hade man ju sett en ljusare framtid iallafall inom ett par dagar. Nu får man kanske drass med det här skitviruset i flera veckor. BLÄÄÄ!!!
Först tar hon in mig i ett rum, lyser i halsen och säger att det där ser ju fint ut. FINT!!?? Det gör ont när jag andas!!
Hur fan kan det se fint ut då?! Jag berättar om dom vita plupparna som finns i halsen och medan jag gör det tittar hon på mig ungefär som att jag var 2 år och inte fattar nånting, Nickar hånleendes och säger "mmm, ja, och du är gravid oxå ser jag" Öhm.... vad har det med saken att göra?? Sen går hon iväg en stund. Kommer tillbaka med sammma hånflin som talar om att man är blåst och dum i huvudet och visar in mig till labbet.
Och så sa hon att man ska gärna försöka pilla bort dom här vita "plupparna" som sätter sig på och i mandlarna.
MMM!! Tror hon att det är KUL å stå å pilla sig själv på halsmandlarna!?

Fan... :-( Och vi som skulle på middag till Petra och patrik på lördag. Får se hur det blir med det nudå. Dom kanske inte tycker det är sådär jättekul å ha en snorande, hostande person sitta där vid middagsbordet.

Å inte kan man göra nånting... inte träna, inte promenera ens för bara av det börjar jag hosta. Får dåligt samvete av å inte orka städa eller nånting :-( Har en massa tvätt som borde vikas.... Måste nog ta reda på det ikväll. *suck*

Over and out från snorfia....


Så man kissar på sig!


Vaknade imorse till en härlig vinterdag med friska - 11 grader i luften. Underbart? Okej.. solen skiner det är ju ett plus.
Men det känns verkligen som att det är mitt i vintern och inte en tillstymmelse till vår finns i luften. *suck*
Nåja.. den kommer väl nån gång antar jag.

Sitter på jobbet och snörvlar för fullt och har brutalt ont i halsen just nu. Hostan har börjat sätta in oxå.
Ska försöka hålla ut så många dagar som möjligt. Vem har råd å va sjuk liksom......

"Ramlade" på den här videon på youtube. Den är så sjukt rolig så man nästan kissar på sig!!!



Eller äre bara jag som tycker det? Tihihi

Deprimerande...

Var vaken flera ggr inatt pga jag inte kunde andas. Näshelvete är helt täppt och halsen bränner och gör ont. Förkyld IGEN!! *suck* När jag låg där och kämpade med att andas så tyckte jag det lät som det regnade ute. Tittade aldrig ut men tänkte att ptja... varför inte. Då försvinner ju snön iallafall. Det är bra! Och somnade med ett leende på läpparna.
Vaknade imorse och travade ut i hallen och ser det här!!!



MEN SNÄLLA!!!! FY FAAAAAAAN!!!!! Ja... jo...jag sa faktiskt så. Eller näe... jag skrek rakt ut och började nästan gråta faktiskt helt ärligt. På så jävla dåligt humör blev jag på en sekund sådär bara. Och ännu surare blev jag när jag kom ut och insåg att jag hade snö upp till vaderna och det var jordens snöoväder i luften fortfarande.

Med surläpp sladdade jag å volvon iväg ut på vägarna mot stan. Kom ikapp den första bilen som låg och körde i 50 på 90 väg!!!! Men förbannade kärringjäääävel!!! Jo... jag skrek det med... Till sut kom jag om och kunde öka farten lite.
Mötte Peter på Södertull eftersom det var barnmorskebesök idag. Och GUD va sur å vrång jag va. Stackars Peter... Jag gick å muttrade och surade....

Kontrollen gick iallafall bra förutom att mitt järnvärde har sjunkig igen :-( Niferex fungerar bara inte... Och tabletterna jag äter just nu verkar ju inte heller fungera tyvärr.... Nu ska jag prova något som heter Hemofer då. Får vi se hur det hjälper.

Blodsocker: 5.1
Järn: 102 (har alltså sjunkit från 118-102 på 4 veckor....)
BT: 125/70
Magen: 29 cm (lagom för tiden)
Hjärtljud: 148 underbara slag i minuten :-)
Vikt: +5,5 kg (Enligt mig +8,5 kg)

Det var iallafall jättemysigt att ha med sig Peter. Och han tyckte det va jättemysigt att få höra lille Theos hjärtslag :-)
Nästa gång jag ska dit är den 20/4 och är då i V 33. Efter det ska jag dit varannan vecka för att hålla extra koll på blodtryck å grejjer. :-)

Näe... nu ska jag tröstäta en banan...

Jehepp..

Dagen är gjord, det snöar igen......



Det har inletts

Japp, nu har dom tre sista månaderna startat. Är alltså inne i Månad 7 nu och V 29. Nu är alltså smekmånaderna över. Dom där tre mellersta månaderna när man mår som en prinsessa och bara gå och njuter :-) För dom tre första mår man bara illa, tål inga dofter eller smaker och är så trött så man kan stå och sova. Och dom tre sista månaderna är man tung och otymplig och blir flåsig och får andnöd över en promenad mellan soffan och köket :-S Japp... Nu väntar den tunga tiden.
Folk som ser mig tycker magen växer fort nu. Och det känns att den gör det oxå. Theos sparkar är inte lika regelrätta och  hårda längre, visst kan det vara några sådana oxå. Men nu är det mer lite hårdare knuffar man känner därinnifrån. Och såklart en och en annan kick på kissblåsan :-S Gärna gärna nedåt tydligen.... Kan bli kissnödig bara av att gå mellan IT och röntgen. Och det är verkligen ingen lång promenad....
Imorgon är det dags för besök hos barnmorskan igen. Och denna gång ska Peter följa med faktiskt. Han ville oxå lyssna på hjärtljuden sa han. Men jag säger bara det, han ska FAN inte titta när jag ställer mig på vågen! NOPP!! ICKE! NEJ!
Det blir till å väga sig och skriva upp på en lapp å ge bm. Bara å hoppas hon inte skriker ut siffran efter hon fått lappen...
Nä NÅN hemlis kan väl en flicka få ha väl?!

Läser man på sidor om V 29 så står det att  i slutet av denna vecka är barnets vikt ca 1.4 kg och längden är 26 cm från huvud till stjärt. Det står även att under dom här sista tre månaderna är det vanligt att gå upp ungefär 5.5 kg!!!
Ehm.. *harkel* I DONT THINKT SO!!!! Här ska fan inte gås upp 6 kg till inte!!! Nä nu får det fan räcka med överflödigt fett på arsel och lår. För det är där allt satt sig!! För det behagar ju inte släta ut sig över hela kroppen. NÄÄÄÄ det vore ju förjäkligt. Vi puffar till arslet och låren ÄNNU mera istället!!





Men inte IGEN!!!

Men nu får fanimej snön ge med sig snart!!! Det kan inte vara en hel vecka med vår, sol och plusgrader och sen vaknar man en morgon och det har snöat igen!!! GUUUUUUUUUUUD!!!! Som Peter skulle sagt och stirrat uppåt med onda ögat!
Såg en strimma sol i morse när jag lämnade Rasmus på dagis och tänkte att det kanske blir bra idag ändå.
ICKE! Nu snöar det för fullt igen...

SKITSNÖ!!!!

Ännu en tidig morgon

Vaknade 05:50 imorse av att jag hörde Rasmus höll på att dra upp sin rullgardin. *SUCK*
Nu blev jag faktiskt riktig irriterad och var in och talade om för honom att han kan inte längre gå efter att det är ljust ute. Därför att på våren blir det ljust redan mitt i natten och på sommaren är det ljust nästan dygnet runt. Och just nu är kl ALLDELES för tidigt för att stiga upp. Så han fick gå och lägga sig en stund till.
Efter det hade man såklart svårt att somna om. Men jag tycker inte det finns någon anledning att slå på tv:n när kl inte ens är 6 på morgonen. NÄ! Regel: Inget tv tittande före kl 7 på helgmornarna!

Irritationen kom nog även från att jag vaknade med fruktansvärt ont i halsen. Hade haft ont i halsen redan igår men trodde det var halsbränna. Imorse var jag helt tjock i halsen och kunde knappt svälja.
Tittade i halsen och såg nå vitt på min högra halsmandel. Tog en tops och började peta och fick bort en typ vit/gul/grön massa som luktade ÄÄÄÄÄK!!! Å fy fasen!!!! Petade bort ännu mer, och lite till... 4 tops gick åt innan allt var borta. Mer gul/vit/grön massa som luktade vidrigt rent ut sagt. Undra vad det där var för någe....... :-S
Ont i halsen har jag fortfarande iallafall. Och idag känner jag mig lite trött i kroppen faktiskt. Inte den vanliga speeden på mig. Halsfluss??

Rasmus springer omkring här och leker med grannen Lucas. Så man får lite lugn och ro iallafall. Hade planerat att ta med fika och gå ner till havet idag. Får se om vi gör det på eftermiddagen istället. Då åker grannarna till fjällen så då lär man aktivera Rasmus.

Nä, nu blire våffel lunch! Ja onyttigt jag vet. MEN GOOOTT!!! :-P




Den här! och den här.. den här oxå!

Lördag idag och jag vaknade till ungefär 06:38. Ca 06:40 hörde jag Rasmus kliva ur sin säng och tassa in till oss.
Jahapp, det va dere. Vilade en 10 minuter till men sen gick vi upp.
Peter hade sagt att han kunde gå upp med honom, men jag kände mig faktiskt rätt så pigg :-) Så jag gick upp :-)
Gav Rasmus frulle, la i en tvätt och kokade ett lass potatis. Mamma hade beställt det till dom skulle komma lite senare. Vi skulle ha det och steka till kvällsmaten.
Åt lite frukost själv, men kände mig fortfarande piggelin. Så jag satte igång och städade :-)
Fick höra att jag var "jobbigt pigg" hehe. Så Peter satte igång och hjälpte till.

kl 12 mötte vi upp mamma och pappa i valbo. Vi började med att äta lunch tillsammans. Sen åkte Peter och Pappa hem igen för pappa orkade inte gå och shoppa nått. Medan jag, mamma och Rasmus gick vidare till Kappahl.
Där Rasmus hade buffé bland kläderna tror jag. Han pekade och visade och visste precis exakt vad han ville ha. Och jag måste säga... killen har klädsmak :-) Nu fick han ju inte allt såklart. Men notan slutade på 1200 när vi klev därifrån.

Några bilder på outfits han själv valde och provade
    

Sen smet jag iväg en sväng till HM och köpte ett par mammaleggins och en snygg svart skjorta. Är så shoppingsugen nu. Man vill ju liksom vara lite snygg även om man är gravid :-)
Väl hemma blev det fika. Jag har ju lite fika att bjuda på som sagt... :-P

Nu sitter Rasmus uppe i sitt sovrum och kollar på film med tvillingarna Ylva och Hanna. Mamma och pappa har precis åkt hemmåt. Så just nu är det lugn och ro. Den här dagen har verkligen rasat iväg.

Nä... nu äre nog dags å laga lite mat kanske. Kl är redan över 18.


Förbannade jävla halsbränna!!!!!





Så sjukt bra!







HAHA!!! Underbart!

SJUKT bra nyheter!

Satt och fick vårkänslor på jobbet när man såg solen skina ute... Började kolla runt på nätet på vår och sommarkläder och drömde mig bort.... *suck* Tänkt den som kunde ha det där på sig i sommar... Inte jag iallafall :-S
Gick över på skor och kom på att SKOR kan jag ju handla friskt i sommar :-P

Tankarna ramlade över på beachvolley. Surfade lite på träning efter förlossning. Såg till min STORA glädje att man kan börja småträna redan 6 veckor efter förlossningen!! HAPPY HAPPY JOY JOY!!!
För det betyder att om förlossningen går okej och jag känner mig så pass kry som jag gjorde förra gången efter förlossningen så kommer jag kunna spela beach i sommar!!!!

Den här läsningen gjorde att jag genast blev på det bästa humöret igen!! Kände mig så totalt lycklig :-)
Att inte få träna är som att ta bort halva mig i både kropp och själv.
Nu kommer jag kunna vara med lite i sommar ändå och ha skoj. Inte som i vanliga fall så klart men att bara få kunna vara med ibland och lite gör mig hel lycklig :-D


Överkänslig?


Nyss kom en manlig kollega in i mitt rum med ett flin på läpparna och säger "Hej tjockis"
Så petar han jättehårt på magen och säger "Lite väl mjukt va" och så flinar han ännu mer.

Fan.... Ser jag ut som en flodhäst eller?? Helt ärligt! Gör jag det?? *gråååååt*

Ursäkta!!??

Från att folk man knappt känner tycker att dom har rätt att ta på ens mage helt plötsligt, till kommentarer som "OJ.. ja nu börjar det verkligen synas. Har du ätit för mycket höhöhö"
Och nu tänker man tydligen bara på mat hela tiden bara för att man är gravid oxå :-O

Vi satt i fikarummet i fm och jag pratade med en kollega. Han och hans tjej fick nyligen barn. Eftersom jag visste att hon hade haft avsmak för sådant som hon vanligen älskar i början av grav, så frågade jag om hon hade fått tillbaka dom sugen en bit in i grav igen. Och det hade hon.
Helt plötsligt ser jag i ögonvrån en kollega som brister ut i fniss, säger mitt namn och börjar visska med kollegan bredvid.
Och jag frågar "Vaddå?"
Kollegan: Ja, åh du bara tänker på mat å mat heeela tiden" (säger hon i ett fullsmockat fikarum så alla hör)
Jag: Öhh... ursäkta va?!
(
kollegan sitter fortfarande och fnissar)
Jag: Jag tänker väl inte alls på mat hela tiden, jag är inte alls speciellt hungrig av mig nuförtiden. (känner mig irriterad)
Kollegan rycker flinandes på axlarna och säger "nähä"
Va menar hon? Att man alltid äter MASSOR bara för att man är gravid eller? Eller menar hon att jag blivit tjockare än vanligt övrigt?
Får man säga vad fan man vill till gravida tjejer??!! Tappar man alla känslor och inte bryr sig om vad folk säger bara för att man är gravid?
GOTT FOLK!! Snarare tvärtom! Man blir KÄNSLIGARE!!!

Efter det va jag skapligt irriterad ett bra tag.... Och nu ska jag sitta i supporten.

Vicken härlig da ha ha ha haaaa...... :-S

En typisk dag med mig själv

Vi VAR, observera VAR i tid imorse jag och Rasmus. MEN! Medan jag i all stress höll på att packa ner saker i väskan så hör jag Rasmus säga: Mamma... jag kan nog inte ha dom här skorna idag. Dom är blöta
Känner i skorna som FORTFARANDE är tokblöta sen hans eskapader i en djup vattenpöl igår em.
Kollar på klockan och ser att hon nu är 07:45 och inser att nu äre läge å få panik.
Börjar titta mig frenetiskt omkring efter ett par extra skor någonstans. Hittar inga. Rusar upp för trappan och stormar in i garderoben och sliter till mig ett par torra strumpor åt grabben samtidigt som jag tittar mig om efter ett par extra skor. Nä... för EN GÅNGS SKULL så står ju alla såklart på dagis redan!!
Men FAAAAAN!!!!  Nu står kl på 07:50. I ren panik stormar jag ner från trappan och sliter loss två plastpåsar och sätter på ungens fötter. Rasmus bara tittar på mig.... "ja... vi får göra såhär nu bara fram till dagis" säger jag.
Väl ute håller jag på att slå på arslet två ggr innan vi till slut sitter i bilen. Kl är nu 07:55 och vi ska vara på dagis kl 8.00. GOOD LUCK säger jag bara till mig själv. På vägen in börjar Rasmus sura för han har ingen lust alls å gå på dagis.

Väl framme på dagis så kastar jag mig ur bilen och Rasmus toksegar förståss, för han är sur och vill inte till dagis.
Mamma Kristin blir lite arg och höjer rösten "Nu MÅSTE du skynda dig!"
Till slut kommer vi in och han är fortfarande jättesur och kastar sig i soffan därinne.

När jag till slut kommer iväg ut till bilen igen så ska den alltså parkeras. Tittar in på den smala gata där jag brukar parkera och ser en stor fet bred traktor åka och ploga. Han kör lååååångsamt fram och tillbaka.
"Men ska fanskapet komma ut därifrån nån gång då. Han ser ju att jag står här och väntar!!!!!"
Till slut åker fanskapet flinandes ut därifrån och jag kan äntligen parkera. När jag ÄNTLIGEN fått parkera ser jag att Rasmus har glömt sina vantar i bilen. GAAAAHHHH!!!!!!! Bara å ta en vända in till på dagis.
Och sen försöka sladda mig fram till jobbet.... ingen lätt match kan jag säga. Det är inte direkt så att kommunen slösar med sanden inte..... :-\

När jag väl kommer in till jobbet så tappar jag min telefon 2 ggr i golvet!!!!
Får kasta mig in i supporten fast jag inte ens ska sitta där för det är så mycket samtal.
Jag har inte riktigt hunnit lugna ner mig än... när dagen börjar såhär så är man på helspänn resten av dagen.
Känns som man gått på speed mest hela dan. :-S

Jaja... jag är van vid mig själv. Det är är jag i ett nötskal. Och oftast min vardag... Det är lättare å räkna upp dagarna som går smärtfritt än inte.

Å well... vad är en bal på slottet.....

Det måste nästan..

Nä idag måste det nästan bli en promenad på lunchen. Kolla ut liksom!!! Nu har man verkligen fåt vårvibbar!
Börjar det snöa nu så kommer man ju bryta ihop helt.... Nä nu är det faktiskt 18 mars och det är hög tid för snön att börja försvinna. Sommaren känns inom räckhåll :-D Helt sjukt va mycket gladare man blir bara av att solen lyser:-)
Det här kommer bli en underbar sommar,det känner jag på mig. Vårt lilla underverk kommer till världen och vi ska vara hemma och mysa hela sommaren. :-) Många och långa sköna promenader i ytterharnäs. Förhoppningsvis lite besök ner på beachen och titta på tjejerna när dom spelar.
Massa mysiga familjebesök till släkten. Och kanske en och en annan helg uppe i stugan i hudik? Skulle vara jättemysigt :-)

Och som ni ser är det nu 87 dagar kvar. Det innebär att jag är i V 28 (27+3). Det känns som att magen knakar och växer extra mycket just nu. Känner mig väldigt utspänd och det är rent ut sagt jättejobbigt att vända sig om i sängen. Det verkligen trycker obehagligt åt alla håll å kanter när man flyttar på sig. Och då väger bebis kanske bara drygt 1 kg liksom :-S Ryggen tar ju lite stryk som sagt... ischiasen är fortfarande mycket bättre. jag fortsätter att stretcha och det verkar fungera. Men nu har övriga ryggen börjat spöka oxå. Hela vägen upp känns ansträngd liksom.... Men det går att leva med antar jag.
jag intalar mig själv fortfarande att det är JÄÄÄÄTTE länge kvar tills bebis kommer. För hallå! Det är ju snö ute och bebis kommer i sommar, sådetså! Men tittar man på tiden så är det ju för sjutton bara typ 2½ månad kvar!!!! Det stämmer inte..... Känns lite avigt. Tiden rusar iväg nu.

Titta va tjock jag är nu!!! :-P




Vår

Efter en hel dags tjatande så fick jag äntligen ut grabben i vårvädret. Han är ju inte sjuk vad jag skulle kalla det så jag tror inte han lider av lite friskluft. Nu är han ute och leker med grannarna ett tag och det gör honom bara gott :-)

Själv sitter jag här och mår fortfarande illa och försöker komma på vad jag ska göra till middag.
Allting jag tänker på mår jag illa av... :-S Så jag tvivlar att det blir nån kvällsmat för mig.
Frukost och två bananer är vad jag fått i mig idag... och ändå känns det som att maten står mig upp i halsen.
Yr och illamående när jag står upp.

Sitter här med datorn i knät för mig själv just nu. Gud vad jag saknar volleybollen och tjejerna. Jag vet ju att det tar tid för kroppen att komma igång igen efter en förlossning. Men jag hoppas verkligen att jag kommer att kunna köra igång igen i höst. Kanske prova på ett eller annat beachpass i sommar. Man vet aldrig.
Volleyboll har verkligen varit hela mitt liv och tillvaro sen jag var 10 år gammal. Det är svårt att bara ta bort en så stor del av ens liv. Jag känner mig inte alls redo att sluta med det. Jag var ju inte alls i form i höstas när jag satte igång, men vet ju att jag kan spela så mycket bättre bara jag är i form. Hoppas på att komma dit igen snart.
Bäbis Theo kanske får följa med på lite träningar och sådär framöver :-)

Föresten... 88 dagar kvar bara :-O Det känns inte alls länge när man säger sådär... 88 dagar..
Det börjar verkligen närma sig med stormsteg och fort går det oxå. Det ska bli så spännande och underbart att få se hur vår lilla kille ser ut. Mamma är helt övertygad om att det kommer bli en kopia av Peter. :-)
Det tror nog nästan jag med :-)

Nä nu måste jag sätta igång med maten.... Djupt andetag och stå ut nu Kristin! *pust*

Inte jag heller...

Är hemma med Rasmus idag eftersom han tydligen var dålig igår hos Tommie. När han kom till mig igår tyckte jag nog han verkade pigg. Imorse verkade han oxå pigg men klagade på ont i halsen. Eftersom jag inte kunde avgöra hur läget var så stannade jag hemma med honom. Försöker jobba hemma så gott det går, men det är nå strul med min dator. Först trodde jag det var internet som höll på att strula, koppla upp och ner hela tiden. Men peters dator verkar fungera okej. Så jag jobbar på den nu istället.
Iallafall så verkar Rasmus minsann inte ett dugg sjuk, snarare rastlös nu. Så imorgon får han gå på dagis.
Däremot jag... Jag har varit illamående sen igår kväll och har känslan av att maten sitter upp i halsen på mig. Mådde illa nästan hela natten och har legat vaken mestadels. Trött som fasen är jag nu... Illamåendet kommer och går och det känns fortfarande som att maten är uppe i halsen på mig, fast det var flera timmar sen jag åt nått. Samma känsla imorse INNAN jag ens hade ätit något. Vet inte om jag är så sugen på att äta någe mer på ett bra tag.....
Känner mig matt och hängig. Men jag kräks inte och verkar inte dålig i magen... bra jäkla mysko. *urk* Jag hatar å må illa...

Imorrn är det arbetsplatsträff uppe i Hudiksvall. Och jag vet faktiskt inte om jag vågar åka dit om jag mår såhär.... Känns jobbigt om man helt plötsligt skulle börja kräkas eller bli dålig i magen däruppe och har lång väg hem....
Funderar på att hoppa över det för säkerhets skull och kanske stanna på sjukhuset och jobba med Hasse istället.
Samtidigt känns de surt att missa ett viktigt möte... Vi har massor att prata om *suck* Vad ska jag göra....

Kollade lite på gamla kort här nyss från ett par sommrar sen. FY va fet jag blivit!! Bläääääää  Nä, efter bebis kommit ut blir det definitivt hårdhandskarna. Jag trivs INTE med mig själv.

Myshelg

Det har varit en helt otroligt skön och underbar helg. Men den har gått alldeles för fort....
Vaknade som sagt tidigt i lördags och tog ett träningspass. Sen gjorde jag och Peter ett ryck och rensade ur massa kartonger ur förrådet. Sånt som ska slängas, sånt som ska ges bort och sånt som ska sparas. Mycket mer plats i förrådet redan, fast vi inte är klara än :-P
Självklart så var vi värda en middag på church street efter det. Så vid 17 drog i iväg och förväntade oss att få sitta och vänta nån timma. Men fick som tur var bord på en gång :-)
Peter tog en cowboy Dinner, jag lovar.... det va säkert 1 kg kött!! En stor entrecote och 3 feta revben och så loaded potatoskins till. Själv provade jag någe nytt. Det blev friterad kyckling med loades potatoskins. Helt okej faktiskt :-)
FRUKTANSVÄRT mätta tog vi oss till bilen och åkte hemåt för att avnjuta melodifestivalen...... hmm...

Söndag sov jag HELT otroligt ända fram till 9:20. Vaknade av att Peter lade sig bakom mig. Han hade vaknat före mig!!!!
Helt otroligt! Men han va helnöjd över det :-) Va faktiskt skönt att få sova ut ordentligt.
Vi gjorde faktiskt ingenting fram till 14.30. Bara slappade och hade det bra i soffan :-)
14.30 drog jag, Lisa och Elin iväg till Stockholm för att kolla på första kvartsfinalen mellan Sollentuna och Elverket.
HEJA TINA!!! Efter diverse felkörningar (som vi alltid gör i stockholm) så kom vi till slut rätt :-P
Tyvärr så förlorade Elverket med hela 3-0... Det kändes som att dom var lite nere på plan och att dom bara inte fick till det.
Sollentuna kändes inte som ett bättre lag riktigt... Dom hade mer flyt med bollarna bara.
Däremot spelade Tina jättebra. Så det va kul att se :-D Mysigt att få krama om dig efteråt gumma.
Saknar dig så mycket :-) På onsdag sätter ni dit dom!!

Kom hem från Stockholm vid 20.30 taget. Så vi kollade på film i sängen och bara mös. Vi va så jättetrötta båda två.
Så vi somnade nog rätt skönt efter filmen och sov hela natten.
Konstigt nog så är jag jättetrött idag mä......

Fick den lite dåliga nyheten att Rasmus förmodligen är sjuk igen. Typiskt, alltid när han kommer till mig *suck*
Så det blir väl till att vabba den här veckan då... hoppas det inte är influensan igen... det KAN det väl inte va.. eller?

Det va på fi..håret

Ja det va jävlar imej på håret det där du! *phew*
Förra året stod man på Cinderellas dansgolv och shejkade arslet till Perellis Hero.
I år satt man i soffan med hakan nere vid tuttarna och ögon stora som fat. Snälla snälla??!!!
Näe... det KAN inte ens va möjligt.... eller?
Men! Saved by the bell... eller nått. Det va väl en jävla tur att operan vann före bohemsmöret. Igentligen pest eller kolera.. men i det här fallet väljer jag pesten.

Jaha gott folk, den 16 maj får vi se hur långt under bordet man kommer sjunka som svensk.
Eller! Så går det skitbra. Men då vet vi ju hur vi ska lägga upp det nästa år.... eller?





Glädjeapparat

Japp, glädjeapparat! :-D När vi satt på fikat igår så var det en av kollegorna som läste en annons ur arbetarbladet.
Det stod: "Nu säljer vi vår glädjeapparat" Ni kan ju tänka er allas fantasi som skenade iväg en fredag eftermiddag. hehe
Men vad det igentligen var, va en TV!!  Alla började apskratta. Jamen faktiskt, en tv är ju en slags glädjeapparat. :-)

Iallafall så vaknade jag 7:57 imorse och kunde inte alls somna om. Låg och vred mig fram till 8.22 när jag bestämde mig för att kliva upp. Peter ligger fortfarande och sover, jag får väl gå upp och väcka honom om en stund.
Själv så tog jag mig ett skönt crosstrainerpass framför glädjeapparaten såhär på morgonsidan :-D
Jag vet... KNÄPP! Jag som alltid sovit längst av mig och Peter. Helt plötsligt är jag uppe jättetidigt och med grym energi.
En av fördelarna med att vara gravid? Man kan ju hoppas det håller i sig... men det tvivlar jag väl på.

Nu blir det dusch och sen duka fram frulle och försöka väcka älsklingen däruppe som snusar och sover. :-D


Och just ja! Brudar! Nu har ni SKIT kul på kryssningen och partar loss ordentligt!

KRAAAAM


Sjukt nöjd faktiskt

Min nya bloggdesign är så jäklars fin!  Tack Mia :-D

Idag efter jobbet åkte jag direkt och handlade. Eftersom Peter har jobbat för 3 personer hela veckan så tänkte jag att jag skulle skämma bort min älskling ikväll. Så jag har lagat Nasi Goreng till varmrätt. Och till efterrätt har jag gjort en daimglasstårta som i denna stund står i frysen och fryser till sig lite. Om ett par timmar borde den gå att smacka i sig :-P
MUMS!!!

  

Vad jag inte riktigt va medveten om var att det tog ett jäkla tag å göra båda dom här sakerna. Speciellt daimglasstårtan som skulle göras i omgångar.
Men, det är han värd min älskling :-D Gott vare iallafall :-D

Imorgon ska han bjuda ut mig på middag i Gävle. Skulle kunna bli Church street :-P
Sen blir det mys hemma med melodifestivalen :-D

Söndag drar jag och Elin iväg till Stockholm för å kolla på Tinas Elverket när dom spelar sin första kvartsfinal mot Sollentuna. Blir en underbar helg det här :-D

Nu äre Let´s dance!!

PÖSS

Överskottsenergi

Jobbat mellan 8-16 idag.  Sen åkte jag ner på stan och mötte Karro och Maria för att käka lite middag på  9:an.
Vid 18 taget åkte jag hem och ställe mig och bakade igen. Blev 3 sorters kakor ikväll.





Jahapp.... nä, nu ska jag nog ställa mig på crosstrainern :-P


Kolla kolla!

Kolla min nya snygga bloggdesign :-P Det är Mia som varit en ängel och gjort om den till mig. Den är inte helt klar än, men HUR mycket snyggare som helst redan juh :-D Superglada Kristin! :-D

Idag är jag till och med sådär glad så det faktiskt GÖR inget att sitta i supporten. Både Petra och Peter har under fm påmint mig om att jag ska sitta där i em trots tappra försök att tränga undan det.
Peters shäcka: Ha en trevlig dag i supporten i em ( förmodligen med ett hånflin och horn i pannan)
Men icke då, inget ska få störa mitt braiga humör idag :-)

Lite underligt ändå att jag är så pigg som jag är med tanke på dom nattliga aktiviteterna. Och NEJ det är inte jag som varit i farten denna gång oxå. Den här gången vare Peter. :-P
Vet inte va klockan va men det va mööörkt ute och trött som få var jag. När Peter helt plötsligt gjorde en Kristin och började hyperventilera jättehögt och kastade sig upp ur sängen. Han sprang slalom och hoppade fram och tillbaka över golvet ända fram till lysknappen i dörröppningen, fortfarande hyperventilerandes, ögon som tefat och vettskrämd.
Jag: Men.... älskling. Va äre?
(inget svar)
Jag: Peter!? Va är det? Det är ingenting, lugna ner dig. Det är ingenting. Gå och lägg dig igen.
Peter: Jag måste tända!!! (panik)
Jag: Men... det är inget. Gå och lägg dig
Peter: Jag MÅSTE få tända lampan!! Snälla! Jag måste tända!!!!
Jag: Jaha.... *suck* tänd då.....
Han tänder och står där ett tag och hyperventilerar medan han kollar sig noggrant runt i rummet. Till slut släcker han äntligen lampan och går och lägger sig igen i sängen.
Några extremt tunga suckar och kippande efter andan hörs.
Tydligen hade han drömt att han var tillbaka i det utgrävda rummet han var tidigare på kvällen och jobbade. Och så hade det börjat strömma ut röda jättespindlar från både väggar, tak och golv.
Men inte undra på att stackarn va vettskrämd!!  Fy fasen vicken mardröm. Det roliga var att vi alldeles innan vi släckte pratade om att det tar 2 timmar för hjärnan att varva ner efter att man jobbat lr tränat. Och att man inte brukar sova så bra om man lägger sig direkt man kommit hem.
OJ va det stämde! Eftersom han kom hem 22.30 och klev raka vägen i sängen.
Stackarn... Han måste va lite halvslut idag :-P Tur att jag ska baka lite goda kakor ikväll då så han får lite gott när han kommer hem :-D

Just ja! Sen ska jag ner på stan efter jobbet och träffa Maria och Karro för å äta lite på nått fik. Ska bli jättekul! Maria har jag inte träffat sen hennes födelsedag 11 februari och Karro har jag inte sett på evigheter och dar. Ska bli kul å snacka av sig lite :-)

Nä nu ringer det här.

Todilooo

Bakryck

Igår kväll en sisådär 19:50 fick jag ett sånt där bakryck igen. JAAA jag ska baka frallor!! :-O
Okej Kristin.... vad har hänt med dig?!
Peter kom hem mitt under baket och bara ställde sig och tittade på mig.
 Peter - Men, älskling. Bakar du nu igen?
Jag - Jaa... jag fick lust liksom....
Peter - Men va go du är älskling
Så blev han serverad nybakt fralla och te framför House på Tv:n. Perfekt :-)
Bara det att dom här frallorna va FRUKTANSVÄRT mättande. Jag vet inte... För det första blev dom storlek L på av nån anledning. Verkar ha jäst massor. Så nästa gång ska jag halvera dom i storlek. Men supergoda blev dom iallafall :-)
Såhär bidde dom iallafall :-D





Men herre jäv.....

Men nu jävlar har det slagit slint ordentligt i örona på svenska folket.



Read it and weep säger jag bara!
Om Carolin af ugglas vinner på lördag så ska jag tamejfan aldrig, ALDRIIIIG mera titta på melodifestivalen.
Att ett så vedervärdigt bidrag ens kan ha få kommit till finalen är ett hån mot musiken! Människan kan ju inte ens sjunga!!
Å Malena.... ja, hade jag velat höra opera så hade jag gått på en opera!!! Det finns en anledning till att sån musik inte spelas i radio. Och det kallas att skona folks stackars öron. HERREGUD!!!!
Jag ska sms rösta på HEAT tills fingrarna blöder på lördag.

Va äre för FEL på folk!!!

Tierp vs Jomala

Fick sova fram till 07:00 imorse
Ryggen är bättre efter intensivt stretchande
Dammsugit nedervåningen och även under alla dynor i soffan
Rasmus är över och leker hos grannarna

Men det bästa av allt, det jag har längtat efter hela veckan. Idag ska jag äntligen få åka och titta på tjejerna när dom spelar match. Sista matchen för säsongen. Tierp vs Jomala
För Jomala är det ingen speciell match tror jag. Men för Tierp handlar det om att vinna och behålla 6:e platsen. Eller förlora och åka ner till 7:e.

HEJA TJEJERNA!!!!!




Nyväckt å pigg... eller nått

Jahapp, ännu en lördag som man blir väckt i ottan. Så äre när man har barn. Ja.. jag kan väl inte säga att man jublar när man först blir väck. Oftast har man ont i hela kroppen av trötthet och känslan av att hellre få gå och hänga sig än att gå upp ur sängen sig infinner sig väl nån gång ibland.... Men när man väl kommer upp så går det bra. Och det är en vanesak.
Blickar tillbaka på min ungdoms dagar när jag sov till 13 om dagarna..... hehe
Nåja... sova får man väl göra om en... sisådär 18 år kanske. :-P

Iallafall! 06:13 hörde jag Rasmus försök till att smyga ute på vårt superknarriga golv i hallen. Ingen tv före kl 7 har jag sagt, så han fick gå och leka en stund på sitt rum. Men vid 7 så klev vi upp.
Eller... jag rullade snarare upp. Ryggen är värre än någonsin nu. Nu äre ischias deluxe deluxe. Det gör ont så fort jag stödjer på högerbenet. Det gör ont när jag ligger på höger sida i sängen, det gör ont när jag sitter upp. Stretcha stretcha...



Piggelin deluxe


Bollnäs ToR

Det är mycket märkligt att jag under hela veckan har varit uppe i tid och hunnit med allt som ska göras och sen fått Rasmus i tid till dagis. Jag är nästan förvånad över mig själv :-O
I vanliga fall sladdar vi in på dagisgården 8:05 som tidigast. Vi ramlar med andra ord rakt in i frukosten, vilket oftast inte är populärt hos personalen :-\
Men den här veckan har vi börjat med en rutin som jag inte kan förståååå varför jag inte börjat med tidigare. I stället för att ha krig på morgonen och vilka kläder Rasmus ska ha på sig så har vi tillsammans kvällen innan plockat fram kläderna.
Det har funkat suveränt, inte ett ord på morgonen utan han har bara klätt på sig :-)
Så den här veckan har jag hunnit parkera i lugn och ro och promenerat till dagis lugnt och stilla och faktiskt klivit in INNAN frukosten ens kommit. :-) Tänk va en liten rutin kan göra mycket :-)

Idag var jag iallafall iväg en sväng till Bollnäs. Skulle sätta uppe en ultraljudsmaskin på fyslabbet där.
Va faktiskt ganska skönt att åka iväg en sväng sådär. På vägen dit stannade jag i Tönnebro och köpte mig en fralla och en kopp te till frukost. Lyssnade på radio och käkade lite, jätteskönt :-)
Väl i Bollnäs gick uppsättningen jättebra och snabbt. Så jag var in och snackade lite med min kollega som har sin arbetsplats där. 11.20 satt jag i bilen på väg hem igen och var framme i Gävle 12.30. Sådärja, då hade halva dagen gått bara sådär. Mycket trevligt :-P

Nu ikväll har vi haft besök av Peters mamma som mellanlandade här.
Käkade lite kyckling och pommes och fikade upp oss lite. Gosade lite med hennes hund Poppy som var med :-)
Sen fortsatte hon sin färd mot Stockholm. Hörde nyss av Peter att det blev lite felköring därborta... Så jag hoppas hon kommer fram ikväll :-)

Nu blire film å mys framför tv. men det blir nog en rätt tidig kväll för oss. Som bekant så är ju inte Rasmus nån sjusovare på mornarna direkt..... Så det blir väl upp i ottan även imorgon lördag :-P

Natti natt

Absolut ingenting

Absolut ingenting speciellt har hänt idag. Vet inte vad jag ska skriva om....
Stannade hemma och jobbade idag och Rasmus var hemma med mig. Det brukar gå ganska bra. Han roar sig själv under dagen. Han är så glad bara han slipper vara på dagis. Tror han känne sig klar med dagis nu. Han har inte tyckt det varit roligt att åka dit på väldigt länge och är mycket hellre hemma.

Supporten på eftermiddagen. Ptja... vad säger man.... Alla som känner mig vet hur jag känner för supporten.
Jag börjar uppriktigt sagt må dåligt av å sitta där. Jag blir på jättedåligt humör och känner mig jättestressad just pga jag är på dåligt humör. Jag blir bara jätteirriterad så fort jag ser ett samtal komma in. Jag borde inte sitta där....
Jag tror inte jag gör mitt bästa i alla lägen faktiskt.....Men har man suttit där i 9 år så har man nog gjort sitt.
Jag tycker dom borde anställa lite färskt blod till supporten. Hungrigt nytt folk som VILL sitta där och gör sitt yttersta för kunderna. Så kan vi få koncentrera oss på ärenden och projekt istället.

Näe... idag ä jag trött känner jag *gäsp* Ska laga lite spagetti och köttfärssås till familjen nu.
Ikväll när Rasmus har somnat tänkte jag baka chokladrutor med coccos på. Peter mamma kommer förbi en sväng imorgon så då tänkte jag laga lite mat och sen bjuda på chokladrutor då :-)

Ni vet sånna här supergoda



Sen får vi se om det blir lite småfrallor oxå. :-)




Gladaste nyheten på länge!

Jag har fått en polare! En gravidpolare! :-D  P Björkman har oxå en bebis i magen!!! Beräknad 1 september.
Så nu har jag nån att gå och vara tjock med och nån att vara mammaledig med i höst :-)
GRATTIS GUMMAN!!!!! :-D





Det finns ingen hejd...

Det är tur att man inte bloggar om ALLT knas man gör, för då skulle alla tro att det va någe allvarligt fel på en. hehe
Lyckades idag igen nämligen... tappade ett glas så det gick i tusen bitar mitt på golvet i lunchrummet.
Sådär lagom pinsamt.......
Skulle ta glaset som stod på bordet. Lyfte väl inte glaset tillräckligt så jag slog i det i stolen och så slank det bara ur handen på mig. PANG så låg det där i massor av bitar.... Kristin högröd i fejjan letandes febrilt efter nån slags borste.
Fanns icke. Så jag fick sätta mig och den stora magen ner på huk å börja plocka ihop det värsta.
OCH! Såklart så skar jag mig! Det finns ingen hejd på mina klanterier...... Det är ett under att Peter står ut med mig ;-)

Men annars har dan vart lugnt :-P
Efter jobbet så ska vi käka lite mat jag, Rasmus och Tommie. Blir väl McDonalds som vanligt. Rasmus brukar beställa det. Är så less på det där stället nu så jag äter bara en sallad nu för tiden.
Efter det drar jag och Rasmus vidare hem till björkman å kalasa lite. Hon fyller 32!!! Hipp hipp hurra!! Så det blir till å mumsa lite fikabröd då :-P

Sen är jag förmodligen tröttare än Rasmus och somnar väl som vanligt när jag ska lägga honom.
Vaknar och känner mig som ett vrak men tvingar mig ändå ner till soffan och fortsätter vara ett vrak stirrandes på tv.

Mm... ja.. ungefär så :-P

Nu händer dä grejjer!

Nu händer det grejjer med magen varje vecka tycker jag. V26 är jag inne i nu och tycker magen ser ut som en ballong. Det känns så iallafall. hihi Den står rakt ut och är i vägen överallt. Vi kan ju säga såhär, man rullar inte över från sida till sidan utan problem längre.... :-P Ibland ligger bäbis så långt ut så det känns som magen ska sprängas.

Kolla skillnaden


          
               V25                                                 V26


Har förövrigt börjat bli hemskt huslig av mig. Inte kanske städdelen.... Men jag har helt plötsligt fått lust att baka å ha mig. Förra veckan bakade jag bagels. Och igår ställde jag mig och gjorde scones.
Har blitt lite sådär att jag vill prova nya maträtter oxå. Provar och har mig. Hittlills har det gått bra. Får väl se när första misslyckandet kommer :-P

Nu ska jag fortsätta mumsa i mig min scones och te


Utmaning

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga


Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
Tack tar den gärna


Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Är det bra med er?


Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Yes!


Vilket sms blev du mest berörd av?
Om du inte planerat annat

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Har ni kommit hem?


Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Vi förlorade 3-0!!!


Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Vet inte, hon skulle bli lite sen...

Vad vill du höra mest av allt?
Inte pratat med henne än men antar att hon ska träna

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
ok, det har jag inte hört nått om

Din romantiska replik?
Ja men han är lite gym nerdig

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Det gick bra, klarade mig runt!


Hmm......

Va äre för fel på folk!?

Den här världen håller verkligen på att spåra ur. Är det inte det ena så är de det andra.
Sjuka sjuka människor!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4543470.ab

Näe....

Idag mår jag inge bra alls... Känner mig nått så fruktansvärt trött och hängig i hela kroppen. Har andnöd hela tiden känns det som.... Och en ischiasvärk utan dess like på min högra sida. Trodde den va borta där ett tag men nu är den tillbaka med råge och ännu värre än förra gången. Nu gör det ont när jag går till och med *suck*

Morgonen började med att jag tappade ut hela min matlåda på vårt nystädade köksgolv. *suck* Tur att den var genomfryst iallafall för annars hade jag blitt galen. Men bara av att jag mår som jag mår och att jag tappade matlådan ger ju en kanonstart på dagen... verkligen....

När jag äntligen kommer in på jobbet och går in i köket för att göra iordning lite the till frukosten. Så står en viss skitdryg kollega där (han skiter i allt och alla och kör sitt race) och tar kaffe. Jag behöver in i en låda som är precis framför honom.
När han har tagit kaffe klart står han ändå kvar och rör i kaffekoppen. Medan jag får verkligen bända och böja mig runt honom för att få tag på en sked i lådan, för han vägrar flytta på sig en milimeter. Irritationen börjar blomma redan där.
När jag äntligen fått tag på min sked så ska jag gå tillbaka till mitt rum. Vilket innebär att jag måste gå förbi honom.
Även här totalvägrar han flytta på sig en milimeter. Han står där lugn och stilla och rör i sin kaffekopp, så jag får pressa mig igenom honom och skåpet för att komma fram.
Men nu jävlar är gubben nära å få sig en rejäl parvel i huvet. Nu är jag riktigt irriterad känner jag. Stänger in mig på mitt rum HÖGST irriterad och försöker äta frukost medan jag kippar efter andan efter varje tugga av mackan.
Jag bli knäckt på den här andnöden snart!!!! Till och med när jag sitter still liksom.... *suck*

Nu har jag iallafall tagit mig iväg till röntgen. Men jag fattar inte hur jag ska orka den här dagen med en kropp som känns som deg, andnöd till och med när jag sitter ner och en halvkraschad rygg.
Ja det är jättemysigt å vara gravid. Men jag kan väl iallafall få kunna andas tycker jag!!

Back to work i guess......

En skön söndag ändå

Jag vaknade som vanligt först av oss två. För nått år sen skulle det varit väldigt ovanligt. Men på sista tiden verkar det vara jag som vaknar först och är piggelin och försöker skaka liv i min andra hälft som aldrig är riktigt lika piggelin :-)
Fast imorse slog jag inte upp ögonen förrän kl var 9:18 så det kändes rätt bra. :-)
Vi klev upp och åt en mysfrulle framför vasaloppet. Sen kunde vi inte slita oss utan var tvugna å titta klart på loppet. Det va ju jättespännande :-)

Sen började Peter plocka, städa och dona. Efter att han låg i influensan har han varit som en helt vanlig människa. Ni vet, sådär att man inte orkar hålla på varje dag. Men nu börjar den där Peter dampen smyga sig på igen. Hans småplockande övergick i tokrensning av förrådet. Där låg jag i soffan och bara tittade trött på honom. Och jag som trodde det skulle bli en "göra ingenting söndag"
Peter - Jaaa... men ska vi gå ut och ta en promenad då. Till havet kanske?
Lät som en bra idé. Solen sken ju och det va bara -5 grader ute. Hellre det än å städa tänkte jag.
Så det blev väl iallafall en timmes promenad om man räknar med att vi stannade till vid havet och mös lite :-)

         

När vi kom hem igen så var jag faktiskt mycket piggare. Så medan åkte iväg med återvinningsgrejjer och var över till grannen och hjälpte dom att koppla in diskmaskinen så började jag faktiskt dammsuga. Bytte sängkläder och vek lite tvätt. Skönt att få lite gjort inför veckan :-) Sen kollade jag Hotline för tjejerna är ju iväg i Hylte och Halmstad och spelar i helgen. Tyvärr blev det knapp förlust igår. Men idag vann dom med 3-2 mot Halmstad!!!! HELT underbart :-)

Nu har vi precis ätit jättegod fläskfilé med klyftpotatis och är supermätta. Snart ska vi lyxa med lite äppelkaka och grädde till efterätt och en bra film :-P
Kan inte säga att nån av oss ser fram emot att jobba imorrn direkt... Men en bra grej med ny vecka är ju att min ögonsten Rasmus kommer :-)

Föresten, här är en bild på vår nya vagn :-)

    


Och GRATTIS TIERP än en gång!!! Det här va ni verkligen värda tjejer!!

RSS 2.0