En liten dotter!


GRATTIS PICCO OCH ERICA TILL EN UNDERBAR LITEN DOTTER :-D


Det har hänt lite

Onsdag: Nickelodeondagen. Uppträdanden Darin, amy Diamond och Alice hann vi se. Sen skulle vi ta en pizza innan vi skulle se finalen. Jordens kassaste pizzeria som inte hade nån koll alls på sina beställningar. 45 minuter fick vi vänta på maten. När vi kom ut på torget var det slut. snopet.... :-\

Torsdag: Leklandet med kidsen. Och på kvällen drog jag och Rasmus iväg på bio. Shreck i 3D såg vi på.
Oboy, påminn mig att inte kolla på en 3D film igen när jag är gravid. FRUKTANSVÄRT illamående. När jag kom hem från bion fick jag sitta på knä framför toan och hulka säkert en kvart innan det till slut gav med sig. Om man ändå fått kräkas då!!  Fy fan... :-( Det värsta illamåendet någonsin. Trodde jag blitt magsjuk eller nått innan Peter berättade att 3D kan göra en illamående. Och är man gravid och är illamående då och då ändå som jag är så äre väl ingen höjdare kanske..... Kul :-\

Fredag: Min och Peters årsdag :-) 3 år idag :-) Vi har inte gjort nått speciellt. Och det blir inget speciellt idag heller. Peter har kämpat som en tok med Theos rum. Sprungit och upp å ner för trapporna härhemma med skivor å hej å allt. Jag har aldrig sett ett rum komma till så fort någonsin.
Nu är det faktiskt bara spackling, målning och golvläggningen kvar. Sen är rummet klart :-) Helt sjukt overkligt! :-D Vilken duktig gubbe jag har :-D  Japp, ni ska vara avundsjuka tycker jag ;-)

Imorrn lördag händer nog inget speciellt. Den här veckan har varit lagom på frestande. Jag är jäkligt sliten i kroppen känner jag. Skulle vara skönt å få slappna av nån dag bara. Men det blir väl full rulle imorrn med. Men jag orkar bara inte hitta på något känner jag. Det får bli en lugn hemmadag.

Söndag: Bär av mot Hudiksvall för att se lilla Max döpas :-) Det var länge sen vi träffade honom nu så det ska bli jättemysigt att få snosa på honom igen :-D
Vi blir kvar i Hudik några dagar för att umgås med familjen däruppe :-)

Nu blir det mys i soffan och titta på tv. :-)




Sur ungen som vägrar sova. Humör värre än 10 ungar tror jag :-P


Leklandet och nya stövlar


Idag tog jag kidsen och drog iväg till Jungle City inne i Gävle. Peter behövde lite arbetsro med rummet idag med och det regnar ute så... Det blev så. OJ va kul Theo hade :-)








Världens bästaste storebror :-)







Igår fick ju Theo nya stövlar. Han verkar gilla dom. för imorse skulle han sätta på sig dom och gå omkring :-)




Bra att han gillar dom. Det lär ju bli en hel del användande av dom i höst på dagis :-)




Stolt kille som äntligen efter MYCKET kämpande och många klämda tår, tar sig upp på gungelefanten själv :-)


Kladdpelle själv.


Gomorron 04:50


Man nästan trodde han kommit in i en ny fas när han började sova till 6 och ibland över kl 6. Men nu verkar det vara tillbaka igen :-\  Inte mycket å göra.

Känslan imorse när jag klev upp och såg dom 13 graderna som är ute. Daggen på alla saker som ligger därute. Jag fick en rejäl höstkänsla. *brrrr* Det känns INTE bra att känna att det är höst ute när det bara är den 28 juli.
Och jag hoppas verkligen inte att så är fallet. Sommaren kom sent i år och jag hoppas den kan hålla i sig iallafall augusti ut. Nu ångrar man ju faktiskt att man klagade lite på värmen som va.....

Idag är det iallafall Nickelodeondagen i Gävle. Svampbob fyrkan skall finnas på plats plus lite aktiviteter för barn.
Kl 17 ikväll är det sista sommarkväll och artister skulle uppträda. Bla Darin, Timoteij, Linda Bengtzing och Star pilots mfl. Rasmus var inte direkt sen att jubla när jag berättade vad vi hade tänkt för familjen ikväll :-) Ska bli mysigt :-)

Jahapp.... kl är 5:50. Bara å äta frulle då antar jag :-)

Godmorgon!

Orka känna såhär....


Hur är det möjligt att man kan känna sig så fruktansvärt oattraktiv och äcklig när man är gravid :-( Jag vill verkligen inte känna såhär. Det är ju något vackert att vänta barn! JAG tycker ju att alla andra som är gravida är superfina och att det liksom skimmrar om dom på nått sätt :-)
Men varför varför varför kan jag inte känna så om mig själv. Hur jag än försöker och intalar mig själv så fungerar det inte. Vilket i sin tur sätter sina spår på självförtroendet som i sin tur gör att jag känner mig ledsen och nedstämd ibland. Får för mig saker.... saker jag aldrig skulle tänka annars. Men ändå saker som återkommer och jag inte kan släppa. Jäkligt jobbigt... *suck*


En riktig pestdag


Igår var en riktig jäkla pestdag. Rakt igenom! Dagen började med ösregn och fortsatte med ösregn. Det gick alltså inte att vara ute. Vilket medför att Theo blir rastlös och nästintill river huset.
Han var alltså en grinig, tjurig, trött, skrikig, gnällig och matvägrande unge heeeela dagen lång igår. Jag höll på att bli tokig ett tag! Så det va ingen kul dag direkt det kan man väl inte påstå...
Men, det är ju bara å bita ihop och hoppas på en bättre dag dagen efter.

Och det blev det ju :-) Visserligen molnigt i morse men nu skiner solen och det är nog över 20 grader varmt ute. Det här mellanvädret jag eftersökte är här :-) Härligt :-)
Vi har för en stund sedan varit och hälsat på Theos dagis han ska börja på i september. Det verkar väldigt mysigt och bra. Två st avdelningar för barn 1-2 år. theo ska gå på den som heter Polarn. 12 barn på 3 st pedagoger är det. Det känns helt okej med tanke på hur barngrupperna ser ut nuförtiden.
Känns skön att ha fått kika runt lite och pratat med personalen innan det är dags. Jag kommer ju inte vara med på inskolningen heller så det var extra skönt för mig att få se allt. Theo sprang runt som en galning och var nyfiken på allt. Så känslan av att det kanske kommer gå bra och inte bli så stora problem infann sig. Det var oxå jätteskönt :-)
Sen att det känns jäkligt overkligt att min lilla plutt ska gå på dagis och inte vara hemma med mig... det är ju som det är.

Just nu sover Theo och jag ska passa på att äta en macka. :-) Det är en bra dag idag :-D

Järvzoo


Fredag och den sista dagen i Ljusdal spenderades faktiskt på Järvzoo. Tyvärr kunde inte farmor Marita följa med. Men däremot kom Sussie, Leif, Liam och Linn. Jocke och Emily. Fredrik och Nova :-)
SUPERMYSIG dag :-) Det är ju en hel del uppåt på Järvzoo. Närmare bestämt typ hela tiden i ett par km. Men det var faktiskt jätteskönt att gå. Vädret var idealiskt. Ca 16 grader varmt och nästan alla djuren var framme.
Det enda vi inte såg var Lo djuret. Jäkligt synd för det hade vart kul. Men däremot fick vi se järven! Och den har jag aldrig lyckats se förut :-) Så det va superkul :-)


Fråga mig inte vad det är.....


Den här lilla sötnosen gav oss en riktig show. Hoppade och studsade runt för oss :-)


Theo med faster Sussie


Kusin Linn


Nån slags uggla. Såg ut som en liten luden boll. Skitsöt :-) Svårt å få bra bild på för han satt en bit bort.


Järven. Ser ut ungefär som ett hopplock av lite olika djur.... lite konstig sådär :-P


En jättetrött björn som totalvägrade å ens röra på sig. Björnungarna såg vi inte till tyvärr


En väldigt ståtlig vildren


En älg som lunkade iväg när han såg oss. Inge social alls....


Bilder från Ljusdal



Linn, Nova och Theo totalt galna på studsmattan.


Theo var galnast av alla :-)


Sötaste Stina 9 veckor :-)


Sötaste Blixten med dom extra klorna på varje framtass :-)


Prinsessan Nova äter bulla

Nova spexar lite


Prins Theo äter bulla




Ljusdal


Familjen är i Ljusdal och har det superbra bara :-)
Vi har varit och Sussie och Leif och ätit kanongod fiskgryta med ris. Och äppelpaj och jordgubbar till efterätt. Jag blev så mätt så jag hade kunnat rulla hem därifrån :-P men gött vare :-)
Ungarna har lekt så dom blev totalt slut allihopa. Theo somnade iallafall som en stock.
Nu är det vuxentime. Kiss of the Dragon på tv och popcorn i magen :-)


Tandläkaren och mvc


Det gick jättebra hos tandläkaren igår med Theo. Han blev så förvånad över att nån okänd tjej pillade i hans mun så han satt bara och gapade och stirrade. Så det gick ju jättelätt. hihi
Tanden som en flisa lossnat på satt lite lösare än den andr. Men det var inget hon tyckte var någon fara. Tänderna hos så små barn sitter inte helt ordentligt alls heller så. Det vi skulle hålla koll på var om dom blev missfärgade. För då höll tanden på att dö och dom kanske fick dra ut den. Men det hoppas jag inte ska hända....
Hon tyckte allt såg bra ut iallafall, så inget gjordes. Men det är anmält till försäkringsbolaget ifall att iallafall :-)

Så idag var det besök på mvc för att mäta magen och lyssna på hjärtljuden för första gången denna graviditet :-)
Lika spännande varje gång faktiskt :-)

V 25

Socker: 5.1
BT: 125/75
SF mått: 24 cm
Vikt: +5 kg
Hjärtljuden låg runt 150. BM sa att det minsann lät som flick aktiga hjärtljud. hihi Men vi får se vad som tittar ut när det är dags :-)


Tandläkaren


Idag ska vi till tandläkaren med Theo. Undrar hur det kommer gå....... :-\

Inte så mycket...


Blir inte så mycket bloggande när det är sommar och tokfint väder. Vi är mest ute och när vi kommer in på kvällen vill man helst gå och dö i sängen :-P

Igår hade vi en superskön dag på rullsand hela familjen. Back to the beach var där och bla Asp, Anders och Sigrid tävlade. Var skitkul å se! Har inte fått kolla på beach sen förra sommaren så jag har verkligen längtat :-)
34 grader i solen var det när vi startade hemifrån. Men tack å lov blev det slöjmoln så det blev lite svalare. Annars hade man ju dött därute.
Anders och Asp kom till kvarsfinal men åkte ur där mot Woxlin/Östberg. Men då fick dom ju gå All in på kvällen istället så ;-)
´
När vi kom hem på kvällen så började det regna!! Och aldrig har man väl välkomnat regnet mer! Marken är ju alldeles gul härute. Första svala natten på 3 veckor tror jag. Herregud va skönt det va å sova. jag nästan småfrös lite :-P Idag är det molnigt och svalt ute. Underbart!
Jag är själv med kidsen idag för Peter ska rusta. Så vi får se om vi drar iväg till Rullsand igen kanske för att kolla på finalerna i Challenger och kolla Open tävlingarna.

Men först, frulle! :-P

Pics



Han är rätt "rörlig" i sängen vår lilla groda


Han vann en 200 grams chokladkaka och en minipåse bilar på Eskilstuna zoo. Som hittat!


Illamående deluxe

ÄLSKA sommaren och ÄLSKA värmen :-D Jag tycker verkligen det är underbart :-)
Tyvärr mår jag riktigt skit just nu bara... Så jag har svårt att njuta av den härliga sommaren.
Illamåendet slår hårt just nu och har gjort hela veckan igentligen. Ska det verkligen hålla på såhär länge!!??
I v 25 ska man väl ändå kommit förbi det här tycker jag.... *suck*
Det här hade jag inte räknat med alls.... Frukost är igentligen det enda som går bra att äta. Då är det fortfarande svalt och jag är rejält hungrig.
Men sen går det bara utför.... Det enda jag fått i mig hittills idag är frulle, en skål med jordgubbar och en smörgås.
Förhoppningsvis får jag i mig lite mat ikväll. Tog ett par dopp i poolen medan Theo sov och känner mig lite piggare faktiskt. Jag gissar på att jag nog behöver käka järntabletter... tyvärr... Vi får se på tisdag. Ska dit för att mäta magen och lyssna hjärtljuden. Spännande :-D
På måndag har vi fått tid till tandläkaren för att kolla på Theos mun sen han gjorde illa sig igår. Och det är anmält till försäkringsbolaget så vi har varit ordentliga :-)

Nej nu måste jag få liv i den här lilla kotten! Han har sovit sen 14.30 och vill liksom inte vakna hur mycket jag än bökar med honom. Han är lite småsjuk tror jag. Snorig och hostig och inte alls riktigt sig själv.

Vad är det som händer idag då!

Fick höra att 15 juli brukar vara den mest skadedrabbade dagen på hela året. Varför det kan man ju fundera...
Men idag känns det som att det stämmer för oss iallafall.
Dagen började med att Theo vaknar på totalt fel sida. Trots två middagssovningar så fortsätter han vara tjurig. Och det blir inte bättre ju mer det går av dagen heller..... Han sover halva vägen hem och skriker och surar sig igenom sista biten hem från Kolbäck.
Väl hemma får han springa på baksidan och verkar lugna sig lite även om han fortfarande är tjurig...

Rasmus sitter på altanen och jag på altankanten. Theo springer omkring på altanen och leker med ett rep. Jag tittar bort 1 minut och hör en rejäl dunk. Theo har snört in sig på något sätt i repet och ramlat handlöst med ansiktet före i altanen. Det rinner blod överallt tycker jag! I från näsan och munnen. Och han gråter hejdlöst.
Jag skriker på Rasmus att han ska hämta Peter. Rasmus springer in och skriker, jag skriker att det är fel väg, Rasmus skriker ännu mer och springer ut. Mitt i kaoset kommer Peter springandes från grannen och tror förståss nån har dött. För det lät väl så när vi skrek.
Herregud! jag grejjar inte blod sådär... Inte när det kommer från mina barn.
Jag fick jordens ont i nedre magen och vek mig dubbel och kunde knappt röra mig. Det tryckte nedåt och gjorde verkligen svinont! När jag fått legat en stund så lugnade det onda ner sig. Men jag hade rejält med täta sammandragningar ett tag efteråt. Jag kanske inte ska hetsa upp mig sådär....
Theo lugnade iallafall ner sig och allt blev lugnt. En stund.....

Tills vi började laga mat. Peter och Theo står ute och grillar. Jag står inne och grejjar med pommes och annat. Rasmus är uppe och lyssnar på musik. Helt plötsligt hör jag hur Rasmus är på väg ner. Det smäller till och jag springer till trappen och ser ungen praktiskt taget rulla ner för trappen med huvudet före!!
Efter halva trappen får han fäste med armarna och lyckas få stopp på sig själv.
Fy fan!!! Vad är det här för en dag!!??
Han fick lite ont i ryggen och skrapade sig lite på benen, men annars gick det bra. Men herregud säger jag bara....

Vad ska hända mer? Hur ska den här dagen sluta?

En jättemysig dag


En heldag på Eskilstuna zoo med lite bad och kolla på alla djuren. En fikapaus mitt i med glass och cola :-P
Kom hem runt 17.30 och fick pannkaka till lunch. Sen kaffe ute i trädgården i skuggan. Läggning av minstingen och sen drog jag och Peter iväg till Västerås för att kolla på Twilight Eclipse :-)
SJUUUUUUKT bra film! :-D

En suverän dag och kväll helt enkelt :-)

Vet inte vad det är med mig


Jag känner mig på stridsstigen ungefär varje dag. Iallafall nån gång om dagen.... Senaste dagarna åtminstone.
Vet inte riktigt vad det är med mig faktiskt. Men det är väl nått med hormonerna antar jag. Får skylla på det :-P
Jag kan verkligen inte hålla käften och säger precis vad jag tycker och tänker. Känner mig irriterad över småsaker osv. Saker jag vanligtvis soppar under mattan utan problem och aldrig mer tänker på.
Hormoner och känslan av att man är sjukt jävla oattraktiv och äcklig.
Hur mycket jag än försöker skaka av mig känslan så finns den där. Såhär minns jag inte riktigt att jag kände när jag gick med Theo. Känns som jag sväller överallt fast jag knappt klarar av att äta. Vart kommer allt fett ifrån!!!!
Hela känslan som är så fruktansvärt obehaglig bara... :-( Paranoida tankar över att nått är fel och att jag inte räcker till. Känslan av att inte orka lika mycket som förut. Nu börjar jag bli otympligare och det börjar bli jobbigt med saker. JAG VILL MÅ BRA OCH NJUTA!!!

Nu ska jag sluta klaga och ta mitt fläsk och familjen och dra till Eskilstuna zoo. Hare!

En rejäl jävla piss dag


Missförstå mig rätt! Jag älskar sommaren, solen och värmen. Men idag, är en rejäl jävla pissdag bara helt enkelt.
Det är 30 grader varmt fortfarande. Luften rör sig överhuvudtaget inte alls! Alla fönstren är öppna och det blåser inte ett skit. Jag är trött, matt, hängig och illamående. Jag känner mig så jävla fet pluffsig och fruktansvärt äcklig!
Theo är dålig i magen och Rasmus trotsar till förbannelse.
Hela dagen är totalt jävla kaos!

Snälla snälla, låt den här dagen var över snart......

Dåliga uppdateringar

Det har varit en hektisk helg med mycket händelser så... ja det har blitt lite dåliga uppdateringar på bloggen.
Utekväll med brudarna i lördags. HUR kul som helst att träffa alla igen. Hade kunnat vara roligare om jag tagit ett par andra skor.... alltid samma sak :-\
Men det blev dansgolvet hela kvällen som vanligt med oss. Det finns inga ord för värmen på det där stället!
Så fort vi började dansa så rann svetten av oss. Men ja... det va ju lika för alla så :-P
När kvällen var slut mötte jag upp Peter och vi drog oss hemåt Ytterharnäs igen. Jag fick sova 3 timmar ungefär innan theo vaknade så det va ju nice. Gick rätt så bra igår, men idag är jag seg känner jag.....
Inte för att varken jag eller Peter gick i speed igår, men men :-)

Måndag igen och semestern har börjat :-) Eftersom Theo har varit lös i magen igår så visste vi inte riktigt om vi skulle kunna åka till Kolbäck i veckan, som var planen. Men idag är han lite fastare i magen och jag tror faktiskt vi drar iväg. Stefan med barn kommer att vara mån-ons i kolbäck så då tänkte vi passa på att dra dit och träffa dom oxå. Första anhalten på semestern :-)
Sen får vi se vart det bär av, vi har ju lite släkt att besöka :-)

Just ja! Theo vaknade och hade bajsat igår vid 22.30 tiden så han fick komma upp med oss och se klart på fotbollen. Mys och gos i soffan tills det var slut. Somnade om, fick välling vid 4 och sen sov han till 7.30!!
Så hela familjen gick upp då :-)
Godmorgon!

Nu är det klart!

Nu äre officiellt. Det är INTE värt det å gå ut och dansa när man måste kliva upp kl 6 igen. *gäääääsp*
När Theo slog upp ögonen strax före 6 hade jag allvarliga problem å fokusera blicken. och då var jag nykter igår!
Nu är kl 7:18 och jag sitter och mår seriöst illa igen. Fy fasen.... bläääää
Så nu ligger hoppet till att Peter inte söp så pass mycket igår att han blir liggande resten av dagen. För det pallar jag fanimej inte.

vertikalläge i soffan......

Lite party idag då!


Kors i taket! Idag ska jag faktiskt ut på lite rajtantajtan. Och även Peter ska ut på sitt håll han med faktiskt!
Älskade mammsen och pappsen är så supersnälla så dom kör hit och är barnvakt så att vi för en gångs skull kan gå ut samtidigt. Det har inte hänt sen Theo var typ 4 månader och vi var på Piccos 30 års fest.
Det händer inte ofta med andra ord.
Och det här kommer bli sista gången jag går ut och dansar med tanke på att magen inte direkt blir mindre :-P
Har ju bara varit ut 1 gång sen efter Theo föddes oxå iochförsig.... Men ikväll så ska jag få ut och dansa av mig lite i sommarkvällen :-D
Peter ska över till Jonas och Halima på en superfest. Typ 50 pers bjudna lr nått. Hade kanske hängt med jag med om jag vetat att även jag var bjuden....... Men tjejfest med brudarna är ändå roligare ;-)
Sen träffas vi ju ute sen och åker hem tillsammans :-)

Just nu sover Theo och jag sitter en stund i soffan och slappar. Peter håller på att grilla kött som vi ska äta ikväll när mammsen och pappsen kommer.
Det kommer nog bli en toppenkväll :-D


Dagens "diet"


Kl är 20:18 när jag börjar skriva det här inlägget och då har jag ätit frukost kl 7 imose och sedan en sketen jäkla kycklingsallad på valbo köpcentrum för 69 kr ungefär kl 14.30. Efter det, nada. Inte så värst superduperbra....
Inte konstigt att man mår som man mår.
Det här med att äta i värmen är inte min starka sida. Men om nån kunnig därute har lust och tid att ge mig en veckomatsedel för hur man ska och bör äta när man är gravid så är det hjärtligt välkommet.
Gärna nyttigt då :-P

Nu blire macka och yoghurt :-P

Dagens första


Dagen började såhär


Han är inte rädd för nått.....


Busungen


Såhär ser det ut alldeles utanför vårt fönster nu förtiden....


Inte snyggt direkt...
MEN! Det finns en bra grej med det hela. och det är att nu är ju marken jämn istället för gropig. Så en framtida beachplan kanske inte är så långt borta :-P



Efter lunch drog vi iväg till Rullsand och mötte upp Asp, Tompa, Björn, Lisa och Erica.


Efter 2½ timma på stranden hann vi bara komma ut från parkeringen innan lillplutten tokslocknade



Efter middagen blev det mys ute på altanen i den härliga kvälls solen :-)


Men nu är mamma Kristin totalt slut och trött efter en dag med vilde Bill på stranden. Så nu säger jag Godnatt!


En hel natt!


En HEL natts sömn blev det inatt. Visserligen vaknade han strax efter 3 och ville säkert ha välling. Men jag lyfte bara över honom till vår säng och så somnade han om så skönt. och det gjorde mamma med vill jag lova :-P
Runt 5 började han böka men vaknade inte på riktigt förrän strax förrän 6. Vilken dröm!! :-D
Man kan inte vara missnöjd med en sån natt :-)

Idag blire nog stranden för oss om det blir lika varmt som igår. En lugn och skön slappardag :-)

Nu blire frulle och KAFFE!!

Bus


Det är bara bus i den här lilla pojkens huvud nuförtiden.




Klättra ÖVERALLT är en favoritsysselsättning nuförtiden.... *suck*

Och hur kommer det sig att allt allt ALLT som han inte FÅR röra eller som är farligt... DET måste pillas på!?
Lite lätt jobbig ålder det här.... SÖT, men jobbig.....


Fira


Naturligtvis så firade vi av Peter hemma med familjen igår. Lite tårta och lite paket :-)


Daimtårta, kaffe och saft såklart :-)



Theo fick maräng och grädde. Men han kladdade i sig allt :-)


Ett par badshorts från mig. Billabong såklart ;-) What else :-P

Av mammsen och pappsen fick han pengar och några lotter :-) Så jag tror födelsedagen blev lyckad :-)


Ett par bilder

Måste bara lägga ut dom här buslook bilderna på vår guldklimp :-) Han är alltid så glad vår kille :-)




Grattis darling!

THE NIGHT FROM HELL har det varit här igen oxå. Bök, stök och gnäll exakt från läggning till vakning.
Man vet ju inte om han sover eller drömmer hella så man får ingen ro själv. Man ligger som i dvala bara.
Så föreställ er själva hur trött man är idag......
Meeeen några koppar kaffe och en stödvila när Theo vilar grejjar det sig säkert. Lite konstigt bara, Theo som sovit så bra dom senaste nätterna nu utan nattmålet till och med. Inatt sket det sig iallafall.




Iallafall, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKADE! Grattis på "27" års dagen får vi väl säga då ;-) När du kommer hem väntar presenter och marängtårta :-)



Just ja, bara så du vet så skriksnarkade du inatt. JO, det är sant! ;-)



En lugn dag

Solen sken för fullt i dag med. Men idag var det iallafall lite moln på himmlen oxå :-)
Men jag bestämde att idag blir det en dags vila från solen, det behöver nog Theo med.
Så vi for in till stan istället för att shoppa en present till Peter. Han blir ju hela 37 bast imorrn :-)
Men om ni grattar honom, säg grattis på 27 års dan då, han tror ju fortfarande han är där.... hehehehe

Jag TROR jag hittat en hyffsad present, lite dyr, men han behöver den :-)
Håller för fulla muggar på att baka en marängtårta som han beställt :-) Vi får ha lite familjemys imorrn och fira honom :-)

Just nu: Huvudvärk deluxe. Nu blire sängen!

Skaka ruuuumpaaaa!


LÄTT sommarens bästa låt!! hihihi



Shake your ass!!


Hur solar man baksidan när man är gravid???


Dagens I-landsproblem. Hur i sjuttsingen solar man baksidan av kroppen när man är gravid???
Sure, man kan sitta med ryggen till. Men då får man ju ingen färg på rumpan och benen.
Och visst kan man gå omkring, men knappast så pass länge så man får färg därbak.
Och man ser väl inte klok ut och man ställer sig mitt på stranden med ryggen mot solen och bara står där :-\

Hur löser man då detta?
Ptja... Ett sätt är väl att lägga sig på sidan lite lätt framåtlutad med baksidan mot solen då. Och låta fläsket få hänga fritt åt sidan. Men ska man verkligen utsätta folket runtomkring för den synen?!
Det blir ju ett jäkla skiftande från sida till sida oxå såklart... Men visst, det tål att provas härhemma på altanen iallafall :-P
Ett annat sätt är ju å gräva en grop i sanden och lägga sig med magen i hålet. Skulle kunna vara ett alternativ om det fanns någon sand på badet vi hänger på. För det gör det ju såklart inte. Ett hål i gräsmattan skulle nog inte vara så värst poppis tror jag.....

Är det någon som har nått hett tips om hur fasiken man solar baksidan när man är gravid så snälla dela med er.
Att gå omkring med ett blekvitt nästintill genomskinligt arsel är inte sådär jäkla sexigt för nån.

Pöss

Uppe med tuppen


Kl 5:20 imorse tyckte Theo att det va dags å gå upp för dagen. Men jag klagar faktiskt inte, för han hoppade över nattmålet och trots att jag gjorde en del egna uppvaknanden under natten av någon konstig anledning så kände jag mig rätt så piggelin. Det gjorde däremot INTE Peter som igentligen skulle gå upp. Så han fick ligga kvar och sova :-)
Hoppar lillfisen över nattmålet och vaknar 5.20 tänker då inte jag klaga :-)

Han har kommit på att det är kul att flytta på saker... Och då menar jag mest leksaker. Som garaget, verktygsbänken och sånna stora saker han har. Vet inte vad han fått för sig men... det ska gärna stå ute i köket iallafall i en hög. Klättra på stolar har oxå plötsligt blivit kul. Han har en sån liten stol som är lagom för honom och den är JÄTTEKUL att klättra upp och stå på :-\ Vad gör man.... Han får väl prova på så får man vara med om något skulle hända.
Sätta på spisen i smyg är oxå nått som är jättekul nuförtiden. Även pilla och trycka på dekodern och ja, allt man inte få pilla på. Helt otroligt va bus det kan härja i en sån liten person.

Nu luktar det bajs här...... urk...

Godmorgon iallafall. :-)

Glömde...

Ooops, jag glömde blogga igår. Eller så orkade jag inte.... vet inte.
En st schleeten småbarnsförälder här fortfarande! *räcker upp en hand*. Men vem har sagt att det ska vara enkelt ;-)
Idag är det sådär tokfint väder här igen. Så man nästan blir stekt när man står därute. I Gävle blåser det ändå alltid lite. Inte här.... Här är det vindstilla och någe fruktansvärt varmt när solen kommer fram.  Det var nog tur att vi köpte den där lilla plaskpoolen så kidsen har någonstans att svalka av sig.

Imorse trodde jag iallafall att Theo skulle slå ett nytt rekord. För han vaknade nämligen 03:45 och var PIGG!!
Försökte få honom att somna om utan välling (som funkade igår) men det var stört omöjligt. Gav honom välling och det var ändå jättesvårt att få honom att somna om. Runt 5 lyckades jag iallafall och sen sov han till 6. Så det var ju skönt att få sova en liten stund till iallafall. :-)
Idag åker vi hem till Kolbäck igen, får vi se om rutinerna återgår till det vanliga. Det skulle ju vara så himla bra om han ville sova till 7 iallafall. För då skulle det räcka med att sova 1 gång på dagen oxå. Det är ett pussel det här verkligen.....

Just nu: Theo springer runt runt runt i huset. Själv ska jag dricka kaffe!!

RSS 2.0