Hi ho, let´s go


Here i come Hudiksvall. Frukost i bilen på väg dit.
Plocka ihop 4 st MYCKET dyra skärmar. Hoppas jag inte tappar dom.... :-/
Frakta safe and sound hem igen till Gävle. Det är väl ungefär vad jag hinner med idag :-)

Iväg på ett litet möte kl 14. Och sen hem till älskade kidsen och göra helg :-)

Peter sticker på afterwork ikväll. Jag antar att jag kommer få hem en mycket onykter karl ikväll. Bädda inne vid toaletten på en gång ikväll kanske? Eller vad säger du älskling? ;-)

Vi får väl se vad helgen har att erbjuda för mys :-)

Trevlig fredag på er alla fina!


Gillar´t!!



Förklara. För jag fattar inte!

Jag känner DJUPT i mitt hjärta att jag fanimej verkligen AVSKYR genus extremister. Av hela mitt hjärta. Verkligen! I mina ögon är dom bara dumma idiotiska människor som försöker tala om för alla andra hur man gör för att uppfostra sina barn rätt. Rätt???!!

Allt handlar om sunt förnuft. Fattar ni inte det? Om min pojke vill ha en klänning på sig så får han väl ha det. Vill han ha nagelack får han väl ha det. Vill min tös leka med bilar, fine! Nemas problemas. Varsegod!
Vi har två pojkar och en flicka. Det finns alla möjliga olika leksaker i alla dess former. Fritt fram för alla att leka med vad dom vill.
Däremot vad jag INTE tänker göra är att börja kalla mina barn för hen. Eller att tvångstrycka på min son en rosa hello kitty klänning bara för att statuera att GENUS IS THE SHIT!!! Jag tänker heller inte bara klä min dotter i mörka kläder för att visa att tjejer minsann inte alls bara ska ha rosa på sig och leka med dockor.

Jag är FÖR lika arbeta lika löner oavsett kön. Samma respekt mot kvinnor som för män. Jag är för allt det där.
Men snälla snälla snälla rara. Någonstans därinne i huvudet måste ni ju förstå att vi ändå är olika.
Vi har två olika kön. Vi är födda så!
Män är oftast fysiskt starkare. Därför att vi är födda så. Vi är byggda så!
Vill man ha respekt så får man förtjäna den respekten. Den kommer inte serveras framför ögonen på dig vare sig du är man eller kvinna!


Jag förstår inte VARFÖR vi måste vara lika?! Varför?!

Och framförallt. Varför måste det vara sådan hysteri om allt? Snälla, vill du sätta på dina pojkar en rosa klänning eller din flicka keps och mörka kläder. Ta ifrån din dotter sin docka och ge henne en bil istället bara för ATT. Ta ifrån din son sina verktyg och ge honom en docka bara för ATT. Sluta kalla er pappa och mamma bara för ATT
FINE! Gör det. Varsegod!
Men snälla, predika inte för mig och alla andra som tänker sunt och förnuftigt hur vi ska göra med våra barn.

Mina barn blir uppfostrade i sunt förnuft och alldeles jättesuperbra. Vi kallar oss mamma och pappa och dom vet att dom är en pojke och flicka. För vi visar dom deras olikheter såväl som likheter.
SUNT FÖRNUFT!!!


Fan! Ta och lägg ner den här skiten snart!! Det finns viktigare saker här i livet. Rå om sina nära och kära och försöka leva det liv man har istället. Livet är skört!




Mycket gjort

Tänka sig, att när man väl bestämmer sig och sätter sig ner och gör det man tänkt. Då får man faktiskt en hel del gjort oxå :-)
Igår satte vi oss ner tillsammans med bröllopet. Vi försökte gå igenom självaste dagen för att komma på vad man borde tänka på. För det är ju en helt del. Speciellt med tanke på att jag kommer sitta hos Maria och bli stylad hela dagen fram till vigseln. Det lämnar Peter själv med tre barn att fixa, hämta tårtan och lev till lokalen, hämta buketterna, möta upp servitriserna, möta upp barnvakten Zandra någon gång på em och försöka trixa till det så att hon får tillgång till vår bil. Säkert en massa annat med. Plus att det kanske vore fint om han hann göra sig själv iordning oxå..... Puh.. Jag vet inte hur vi ska lösa det här.

Jag vädjar till släkt som kan tänka sig att komma till oss redan på fm och hjälpa oss ta hand om barnen medan Peter fixar det andra. Jag tror inte vi grejjar detta annars.....

Idag blir det iallafall en sväng till soldathemmet för att kolla igenom lite saker. Bla hur stereon fungerar i kyrkan och i lokalen. Och en hel lista med massa annat :-) Det blir säkert en sväng till dig gissar jag på när det börjar närma sig. Men, på måndag är det faktiskt bara 2 månader kvar :-)
Just ja! Nu har vi bestämt smak på tårtan. Och hur den ska se ut. Känns HELT rätt :-) Skönt å vara klart med det :-)

Ha en superdag allihopa!


Jag vill verkligen


Jag vill verkligen ha fokus och allt under kontroll. Men just nu känner jag mig oerhört stressad!!!
Jag sitter liksom och scrollar i min jäkla kalender fram och tillbaka. Och förstår inte riktigt hur jag ska få ihop allt med jobb, bröllopsplaneringar och familjeliv.

Jag är så jäkla rädd att jag ska missa något gällande bröllopet. Det ploppar ju upp saker såhär i slutet som man aldrig ens tänkte på i början. Hur svårt kan det va å planera ett bröllop liksom...... :-/
Fast just då räknade jag inte heller med att våren skulle vara fullskiten av projekt på jobbet som innebar tre utlandsresor och helgjobb. :-/

Ladies and gentlemen. Bröllopsstressen has arrived!!  Pust och stön.....


Nu jävlar Kristin!








Surt


Men det där va ju jävligt surt Brynäs...... *suck*

Snart över. Tror jag...

Måndag idag och Theo fick gå på dagis. Han var feberfri hela dagen igår och höll bokstavligen på att riva hela huset OCH tomten. Plus att han inte gjort annat än bråkat med Agnes i all sin rastlöshet när han varit hemma.
Så idag fick det bli dagis. Och det verkar som han längtat. Han bara rusade in och glömde nästan att krama sin pappa hejdå :-) Skönt när det är så ändå :-)

Agnes hade ju feber igår morse men var feberfri på kvällen. Feberfri idag med men verkar rätt så trött fortfarande. Så hon får vara hemma idag med och kurera sig i lugn och ro :-)


By the way mr Chef på jobbet!!. Det är verkligen jättekul att vara hemma med två influensasjuka barn med hög feber samtidigt. Speciellt när dom skriker hela tiden nästan och man bara bär, bär och bär. Så ursäkta mig så förbannat jävla mycket att jag inte hade tid att sätta mig vid datorn och skriva ett mail till dig och tala om att jag var hemma för vab exakt på den dagen! Och för att jag inte ringde till dig med skrikande ungar i örat (om du ens svarar). Utan att jag gjorde det idag istället.
Att du faktiskt ens påpekar att jag minsann måste meddela dig på en gång är rätt så komiskt faktiskt.
Alltså, med tanke på att du typ ALDRIG ens svarar på mina mail.

Det händer liiiite FÖR mycket just nu för att jag ska klara av å vara helt stabil i allt. Så det ligger lite lätt ansträngning i att inte spåra ur och svara riktigt dåligt. Även på en sån liten grej.... tyvärr.
Så till alla. Verkar jag labil på något sätt. Säg inte sånna tjasskiga saker som "har du mens eller" eller annat skit. Det är bara jävligt tacky. Och risken finns att jag inte kommer vara snäll tillbaka. Och jag har ingen lust å va elak. So please, dont.


Flunsan ja...

Igår toppade Theo med 40 graders feber. Ungen låt och flämtade i soffan helt utslagen med feberutslag över hela kroppen. Och då ska det sägas att Theo är VÄLDIGT febertålig. Han är oftast på bena och stojar fast han har 39,7 graders feber. Men dom där extra 0,2 graderna verkade bli för mycket för hans lilla kropp.
Vilket gjorde oss oroliga såklart.... speciellt när han va i stort sett feberfri dagen innan.

Ringde sjukvårdsrådgivningen (1177). Som sa att det inte var någon fara att febern gick upp och ner i sicksack. Bara den inte gick som i en trappa upp och ner.  Öhh va?!? :-O  Hur menar hon nu?
Ifrågasatte inte den frasen eftersom hon förmodligen hörde själv hur konstigt det lät. Får man hoppas....

In till sjukan med Theo som hade "bara" 22 i sänka. vilket innebär virus. OFcourse..... :-/ Hem å vänta ut skiten bara.
Proppa i med alvedon och ipren och sen isäng med honom. Några timmar senare vaknade även Agnes med 40 graders feber. Proppa henne oxå full med ipren och alvedon och så isäng igen.

Jag kan ju liksom inte alls sova när kidsen har så hög feber. Jag är skitorolig.... så jag somnade väl vid 3 inatt kanske. Och kidsen sover ju inte heller någe vidare när dom är sjuka.... Men men. Så är det.

Status idag: Agnes har fortfarande feber. Men bara runt 38 grader. Hoppas verkligen hon hade sin topp igår. Men med tanke på hur Theo hade det så kommer det ta om igen imorgon. Vi får väl se...
Theo verkar vara på bättringsvägen. Piggare än någonsin idag.
Nu är det bara vattenfallet av snor på båda som ska lugna sig då.

Håll tummarna hårt för att inte vi dyker till helgen :-/


Näe... det är ju soligt idag iallafall :-D

Flunsan in da house.

Inga vattkoppor tack å lov som jag misstänkte igår. Visserligen skulle det väl va bra om dom åkte på det. Men det är liiiiiite dålig timing just nu med allt som pågår känner jag. Så tack för att vi slapp den här gången!

Förmodligen influensan om jag får gissa då. Theo är inne på sin tredje dag med feber. Och igår kväll fick Agnes oxå feber. Agnes verkar däremot inte hantera sin feber lika bra som Theo gör. Han är ju på bena och ska envist leka trots 39,5 grad. Agnes däremot låg och småyrade och flåsade häftigt imorse när hon hade 38,5 grads feber. Inte lika tuff där inte.... Stackars liten.
Peter är inne på sin tredje natt utan någon sömn. Så han är rejält mör idag stackarn :-/ Vi blir ju såklart hemma hela veckan. Men jag hoppas ju verkligen att allt är klart och över till på måndag.

Att vakna till sol och +5 grader gör ju dagen lite enklare att genomlida iallafall.
Sådana här tider gäller det att anstränga sig att se det goda och fina i allt så att man inte bryter ihop helt....

Godmorgon soliga onsdag!



Rätt coolt ändå...


Jag tycker det va rätt coolt av Kent att säga nej till Skavlan bara för att dom inte skulle få spela hela sin låt 999 som är hela 6:50 lång! Kanske aningen divigt dock....    Men mest coolt faktiskt! Ähh, vem vill va med på Skavlan ändå liksom. Man hör ju knappt vad karln säger.......

Tummen upp för er grabbar! Eller nått......




Gårdagens hysteri

Det är inte kul när morgonen börjar i ett stress. Det brukar som inte bli nån bra dag då oftast....

Skrikande kids på väg till dagis. Och att upptäcka att jag förmodligen tappade hela mitt etui med visakort, körkort, bensinkort och allt på bion igår. När man äntligen kommer fram till jobbet och ska sätta sig i en firmabil och sticka till Hudik, upptäcka att både kylarvätska och spolvätska är slut. Speciellt okul är det oxå när man är TOTALT rudis på bilar och inte alls fattar att man ju igentligen faktiskt kan fylla på med vatten på båda ställena när det är plusgrader ute.
Utan då istället ringer x antal gånger till bilansvarig och frågar en massa grejjer plus skäller lite grann.
Samt drar iväg ett mail till ALLA på IT och drift (även cheferna) och nästintill idiotförklarar alla som inte klarar av att meddela bilansvarig när bilen varnar för kylaren. Bara för att jag inte vet exakt vem som satt i bilen sist så får alla ta smällen!  Ooopps..... Inte helt genomtänkt där kanske såhär i efterhand :-/

Irriterad och jävligt stressad åker jag till närmsta Q8 och rusar in och säger att jag måste ha hjälp med att fylla på glycol i bilen. Varpå hon i kassan säger att det går inte alls för hon är själv där. Och då måste jag vänta till nästa person som kommer kl 9 (klockan är 8.15 vid detta laget). Och avslutar med att säga "Men det är väl inte så svårt". Och drar av ett hånflin.
Kristin blir riktigt lack och fräser lite lätt att "Det är en hyrbil och jag har inte ens en susning om vad det ska vara för glycol och jag har aldrig gjort det förut! Japp.... jag sa allt det där i ett enda andetag och i en rusning. :-/ Stressad..... Nu när jag tänker efter måste jag ha sett rätt kul ut.. Hmm...
Iallafall så inser jag ju att jag inte kommer få någon hjälp och rusar ut till bilen och börjar ringa bilansvarig igen. Ringer Bilmetro för att fråga vilken jävla glycol det ska va till bilen. Killen skrattar fram "röd glycol" åt mig. Jag blev ju med all säkerhet fikarastens skrattämnde på det stället :-/
Springer in och köper glycol och kastar upp den där förbannade huven och börjar kolla.
Jag tänker FAN inte läsa nån manual för hur man gör det här. Nä! Så gör man bara inte. Try and error liksom....
Häller i skiten upp till max och sen i med lite spolarvätska oxå. Drar iväg och hinner bara halvvägs innan den förbannade kylaren börjar larma igen! VA I HELVETE!!!!!
Stannar på Gustafsbro och upp med huven och kylarhelvetet är under MIN igen!
Den här gången ringer jag Peter. Får svaret "Jamen så blir det. Man måste fylla på igen efter några minuter. Sen ska det va grönt. Men du, varför fyllde du inte på vatten bara??" 
VAAAA!!!????

Så... efter allt jäkla fippel och ståhej så får man veta att man egentligen bara hade behövt fylla på vatten och sen vart iväg :-/ En timma försenad helt i onödan!

Iallafall så fortlöpte resten av dagen väldigt fint. Vilket man inte kunde tro kanske när den började som den gjorde. :-) Fast något etui med kort har jag inte fått tillbaka än. Det är stört omöjligt att komma fram till det där förbannade sf!!!


Underbart....

Var precis och gjorde ultraljud på gallan, levern, bukspottkörteln och njurarna. Inga stenar eller konstigheter hittades. Han trodde jag hade fått magkatarr och tyckte jag skulle kontakta min hälsocentral och få en omgång Losec.
Ljuvligt.......


Det regnar skit...

Det regnar skit över den här familjen just nu. Så därför väljer jag att fokusera på något annat ett tag. Bara för att behålla fotfästet.....

Massor massor MASSOR att göra på jobbet. Både bra och anus antar jag. Bra för att jag får annat att tänka på. Anus för att det kan kännas övermäktigt med allt annat som pågår. Fokusen tryter ibland....

Bröllopsplaneringar. Återigen massor MASSOR kvar att göra. Jag tittar på grejjerna och tänker att jag ska ta och göra det ikväll. När kvällen kommer däckar jag med Agnes. Vaknar en stund senare och känner mig överkörd av ett tåg. :-/ Går ner, duschar och däckar i soffan resten av kvällen tills det är dags att sova. Sweet.....

Jag kommer fråga några av er om hjälp med bröllopet framöver här. Hoppas innerligt innerligt ni vill hjälpa mig. Jag kan inte se hur jag ska hinna med allt annars.


Och föresten, varför i hel*ete är jag är så trött nu när solen äntligen är framme!!!!!!



En dag i taget. En dag i taget.....




Urk....

Vet inte om det är orsaken. Men efter magbacillen jag råkade på i Wien så verkar gallbesvären ha satt igång igen. Igår hade jag så ont så håret reste sig på kroppen. Tack å lov inte tillräckligt för att bli liggande, men nästan....
Vaknade idag och det kändes rätt okej. Men direkt efter frukosten (två smörgåsar och lite yoghurt) så satte det igång igen :-/  Jag är hungrig och vågar inte äta!!!!!!! Fan... :-/
Orka med det här mitt uppe i allt annat skit....


Arga leken

Agnes kan leka arga leken! Och hon vinner varje gång. För hon är ju så jäkla söt så man kan ju inte hålla sig för skratt. Hihi


I´m gona come clean.....

En känslostorm utan dess like. Av både sorg och lycka. Fruktansvärt omtumlande, förvirrande....
För det mesta sorg som tar över just nu...  Jag ska vara helt ärlig för första gången om vad som pågår just nu.

Mitt upp i ett lyckorus av bröllopsplanerande. Äntligen ska jag få min stora kärlek på riktigt.
Då insjuknar Peters mamma i bröstcancer :-( Jag tror inte man kan förbereda sig på en sådan nyhet. Och allt man känner, allt man tänker....  Allt annat kände oviktigt och simpelt.
Efter lång tid får vi äntligen veta att tumören är godartad och inte har spridit sig. En tung sten faller från bröstet.
Men hon ska ändå genomgå cellgiftsbehandling och strålbehandling kommande halvåret för att vara på den säkra sidan. Hon genomgår detta just nu. Och hon mår under omständigheterna bra. Men det går upp och ner såklart.
Tackar han däruppe för att hon kommer klara sig.

Ungefär strax efter jul var väl sista gången jag såg min älskade pappa på benen gåendes. Sedan nyår har han legat inlagd på sjukhuset närmare 2 månader snart. Och det är bara början på mars....
För er som inte vet det är min pappa sjuk i väldigt svår astma och kol. Och fick för några år sedan en stroke som gjort allt värre. Lunginflamationerna har avlöst varandra på löpande band. Vilket gjort honom i stort sett immun mot penicillin. Astmaanfallen blir svårare och svårare och kortison är det enda som hjälper. Och dom behövs i allt större doser för att han ska kunna andas. I dagsläget klarar han sig inte utan syrgas.
Nyligen fick han en stor blödning i vaden. Läkarna på köpings lasrett gav honom genast varan eftersom dom trodde det var en blodpropp. Sedan proppade dom i honom det i över 2 dagar för att SEN göra ett ultraljud som visade blödning och INTE propp. Efter många åtgärder så verkar det nu som blödningen har gett efter. Men nu har han jättedåligt blodvärde istället och får blod för att få upp det. Han har inte varit på fötter på 4 veckor snart.
Varje gång jag hör honom i telefonen så är det så skönt att höra hans röst. Min älskade pappa.
Och varje gång vi lägger på luren värker det i hjärtat, för jag kan känna hur han mår. Och det gör ont.....
Jag vet inte när han får komma hem igen.... Helt ärligt vet jag ingenting längre. Jag vet bara att det gör ont. Det gör ont hela dagarna och hela nätterna.

Jag tänker på när jag hälsade på honom senast. När vi satt där, han och jag på sjukhussängen. Och han talade om för mig att jag måste förstå att han är allvarligt sjuk. Men hur vi lovade varandra att kämpa, att det inte är dags ännu... Inte än.

Mitt uppe i det här ska vi gifta oss om drygt 2 månader... Det känns.. oviktigt. Missförstå mig inte. jag vill inget mer än gifta mig med Peter. Men allt det här med en stor fest känns inte riktigt på samma sätt längre....
Man ska gå till jobbet varje dag och se glad ut och ha fokus på allt man gör. Man ska vara världens bästa mamma och ta hand om hushållet. Man ska höra av sig till kompisar och hänga med på roliga saker....
Det är svårt just nu....

Men som min otroligt starka mamma säger. Vi måste hålla hoppet uppe och ta en dag i taget.
Jag önskar jag var lika stark som dig mamma. Jag är svag och gråter iallafall en gång om dagen.... Men i hemlighet och för mig själv. Jag måste vara stark utåt....  stark för min familj. Men ibland känns det som jag håller på att gå sönder :-( Vissa dagar kan jag tänka att allt kommer bli bra.  Varför måste det här hända!!!

Älskade älskade världens bästa pappa! Om du visste vad jag älskar dig! Även om jag inte kan hälsa på dig varje dag. Som jag önskar jag kunde. Tänker jag på dig jämt. Och jag hoppas du får komma hem snart.




Wien bildbomb 2

Fortsättning torsdag







Vi gick in i ett fik. Jösses.....



På kvällen gick vi ut och åt en bit mat och drack några öl.





FREDAG:



Läskigt god frukost :-) Det fanns HUR mycket god frukt och bär som helst. Och ville man fanns det champagne ;-)





Ett bageri vi passerade när vi gick ut från tunnelbanan varje dag.









Lite bilder från kongressen. Eftersom jag inte visste om man fick ta bilder närmare på montrarna så blev det inte så mycket.



Den här dagen verkade det som alla slog upp sina uteserveringar. Tokvarmt och underbart :-)



Det blev såklart en öl ute i det fina vårvädret på väg hem från kongressen. :-)









Sådana här gubbar lite varstans på torget. Såg verkligen läskigt ut....



På kvällen blev det såklart äkta wienersnitzel på kalv. Jisses så gott! Men jävlars så mycket mat! Jag åt en tredjedel ungefär. Och den andra tredjedelen tog Gunnar :-) hihi
Resten av fredagen spenderades nerbäddad i sängen tittandes på Vampire diaries. MYCKET skönt efter en hel dags gående och stående :-)


LÖRDAG:



På väg till kongressen



Och där är den :-)



Efter den här dagen var vi ju såklart tvugna att prova apfelstrudel oxå. Inget som föll mig i smaken tyvärr. För sött..... Men påminner om äppelkaka.



Sectra kvällen. Här är pojkarna precis när kvällen börjat. varsin Wise beer såklart :-)

















På vägen hem därifrån mellanlandade vi på en annan pub. Det var liksom pubar everywhere.... :-P


SÖNDAG:



Dagen efter krävdes HELT klart ett vanligt hederligt MCDonalds! Chockerande, ketchup fick man köpa till extra!!!! :-O



Fler bilder kommer när jag får kollegans :-)

Bildbomb från Wien

Onsdag:



Hotellrummet. Inge lyx direkt. Men väldigt mysigt :-)



Vi tog en kik på den vackra domkyrkan mitt på torget.





Och tog en pizza och en kall öl på en sjukt mysig restaurang.



Första dagen på kongressen. Vi har precis hämtat ut vårt material.





Samlade man ihop 10 st olika pins så kunde man vinna sig en Samsung platta. Tror ni jag vann......



Nån känd klocka av något slag. Fick aldrig höra den spela dock. Vi missade den hela tiden trots att den var alldeles vid hotellet.

TORSDAG:




Det förekom kanske lite shopping...... :-P



En liiiiten liten bit av den enorma kyrkan mitt i stan igen.





Fika på starbucks såklart :-D







En 2,5 timmas lång promenad så passerade vi såklart spanska ridskolan. :-) Oerhört vacker byggnad.





Och en massa andra vackra byggnader. Bla dom här två identiska byggnaderna mitt framför varandra. Vet inte vad dom har varit, men förmodligen kungliga byggnader. Numera muséum.



Här kunde man sätta sig och ta en vilopaus mitt i sightseeandet om man ville :-)



Slott everywhere verkade det som....





Och mitt i stan, en isbana. Med typ plus 15 grader ute. Klingade aninges fel.....

















Världens shopping gata deluxe fanns det oxå. Allt på samma länga. Jag shoppade såklart friskt.... eller nått...


Lägger in en paus här och fortsätter lite senare idag. Nu måste jag jobba en stund :-P


Oj vilken resa

Oj vilken resa detta har varit. Wien är verkligen en helt otroligt vacker stad. Vackrare än jag föreställt mig faktiskt. Det är vackra byggnader överallt och så långt ögat når i alla riktningar. Alla möjliga olika restauranger överallt du tittar. Affärer affärer och affärer. Huvudet bara snurrar på en hela tiden.
I början av vistelsen här tog vi en 2,5 timmas promenad och bara tittade och tog kort på massor. Vi kunde ha gått hur länge som helst nästan. Oändligt med saker att titta på.
Just nu när vi är här står dom vi någon slags kant och vippar över mot våren. Det är torrt och finns absolut ingen snö. Men temperaturen varierar rätt ordentligt. När vi kom i onsdags var det lite småkyligt och blåste. Torsdag helt tvärtom. Varma vindar och säkerligen upp emot en 18 grader varmt mitt på dagen.
Fredag något kyligare men ändå varmt i solen. Sen lördag söndag blev det som det är hemma nu ungefär i luften. Fast utan snön bara. Men här har redan alla utemöbler börjat komma fram. Och folk sitter och myser under infravärme mest hela dagarna :-) En öl eller ett glas vin sådär till lunch. Ett ganska layed back folk helt enkelt :-) Inte riktigt lika som i Cypern, men ändå :-)

När man klev in på kongressen första gången gick man bara och gapade i stort sett. Expon var så enorm att man hade svårt att greppa den. Två dagar gick åt att bara försöka få greppa allting.... Det är svårt att beskriva. Det är så otroligt mycket folk. Och rätt dålig luft. Hög ljudvolym och svårt att höra och ta in allt.
Over all en sjukt mäktig upplevelse :-)
En jättebra resa med massor av nya upplevelser :-) Jättekul att få vara med om.
Men, nu längtar jag någe fruktansvärt efter familjen. 6 dagar är länge att vara borta från sina älskade. Nu ska det blir jätteskönt att få komma hem och leva normalt ett tag. Med allt vad det innebär :-)

Snart är det dags att packa ihop väskorna och ta taxi ut till flygplatsen. Dags att flyga igen..... puh... Ångesten kommer krypandes trots att resan hit gick jättebra. Men, det ska nog gå bra :-)

MASSOR av bilder kommer läggas ut sen när jag kommer hem :-)

Tjing på en stund!

Im hurting.....


I can´t breathe if you´r not in my life.... please fight. Please........

Remember what we said. It´s not time yet.....




Grattis Maria och Peter!!

Grattis Maria och Peter till ert andra underverk! Han är en kopia av storebror Leo! Och alldeles alldeles underbar!


RSS 2.0