Det hinns inte


Nä, det hinns inte bloggas nu när det är semester. Men på måndag återställs ordningen härhemma.
Peter börjar jobba och jag blir åter själv med småttingarna. Får se hur det går. Nu är man ju bra jäkla bortskämd efter en månad med Peter hemma :-/

Aja, im back på måndag. tror jag :-P

Fasansfullt


Det är så fasansfullt det som hänt i Oslo så jag orkar knappt höra om det på nyheterna längre. Jag vill helst bara gråta när jag hör och ser det.
Idag kl 12 tänder jag ett ljus och håller en tyst minut för alla omkomna i det tragiska som hänt i Oslo.


Jag längtar till åland!



Inget bloggande


Det har varit torka på bloggandet några dagar. Det händer mycket under semestern och all tid går till familjen såklart :-D
Det har varit kolmårdenresor, kolbäck och hudik. Nu har vi en ynka vecka semester kvar tillsammans. Och den ska spenderas i lugn och ro i hemmets vrå. Med lite enstaka dagsutflykter bara. Som igår när vi var på fjärran tex. Jisses va Agnes gillar å bada. Hon skrek och tjoade av lycka. Vi fick pussar som aldrig förr av henne där i vattnet :-D Theo, inte lika lycklig. Visst tyckte han det va kul. Men han är inte lika badig som henne.
OJ va trötta dom var efteråt iallafall. Agnes somnade i min famn på väg ut till bilen. Och Theo i bilen. Sen sov dom 2 timmar när vi kom hem :-)

Idag, inte lika rolig dag. Agnes vaknade 5 och Theo 6. Sen har det varit yl och grin HEEEELA dagen. SHIIIIT va trötta vi är i öronen nu. Nu sover dom små glina ÄNTLIGEN! Får man säga så? Puh... vi behöver vila både öron och psyket nu. sikken dag....

Gräsklippning i spöregn, ett löppass, plockat ihop återvinning och vikt tvätt. Jag tror jag gjort mig förtjänt av lite glass :-P

Man lär sig leva, men blir aldrig riktigt hel


Mitt hjärta består av 5 delar. Mig själv, Peter, Rasmus, Theo och Agnes.
Den tredje delen blir bara hel varannan vecka. Resterande tiden är den halv. Den där biten som fattas varannan vecka värker och gör ont. Den kommer alltid smärta mig för resten av mitt liv. Ett sår som aldrig läker....
Emellanåt går det bra. Ibland går det mindre bra. Man lär sig leva, men blir aldrig riktigt hel igen....



Kommer man någonsin känna sig som en tillräcklig mamma?



En rejäl tankeställare

Läste den här länken som en vän lagt ut på bloggen. Gissa om man fick sig en rejäl tankeställare.
Tårar, leenden, skratt och framförallt en fruktansvärd rädsla.


http://fredrik.cafe.se/personligt-meddelande-2/

Jag har hittat den!

Jag och mor åkte in till västerås och provade bröllopsklänningar i tisdags. Igentligen bara för att kika lite eftersom det är tidigt ännu. Servicen var så otroligt bra och hon som hade hand om mig tog fram exakt sådant som passade mig och i exakt storlek. Jag som gått där och oroat mig för att se fet ut i allt jag satte på mig fick mig en chock. Allt satt så fint! Och tack vare servicen blev provningen magisk :-D

Till sist tog hon fram en alldeles speciell klänning. Bara hon höll upp den tänkte jag WOOOOOOW!!!
När jag fick den på mig blev jag som alldeles varm i kroppen och bara kunde inte sluta le. :-)
Jag stod där och fånlog hela hela tiden. Och expediten sa det att "jag tror du hittat den" :-D
Jag kände mig verkligen som en prinsessa i den. Och jag kände mig vacker :-)

Jag har hittat den och ska beställa den i dagarna. Det är lite lång leveranstid på ca 4 mån. Men det är ju bara bra. Det är ju ett tag kvar. Ingen idé att vänta om jag hitta tden jag vill ha tycker jag. :-)

MEN! Jag tänker faktiskt inte lägga ut någon bild på den även om jag har en. Det får snällt vänta ;-) OM jag nu tänker lägga ut den... vi får se ;-)


LYCKLIG!!!!

Konstig känsla....

Jag är i kolbäck hos mamma och pappa. Men jag är ensam hemma med ungarna....
Mamma har följt med pappa in till sjukhuset pga hans astma. Ungarna somnade redan kl 18.
Och Peter är i Stockholm och svirar runt med grabbarna.
Och här sitter jag med en klump i magen och en konstig känsla i kroppen. Jag längtar till måndag........


FAAAAAN Kristin!! Varför kan du inte bara slappna av!!!


På väg


Nu sticker jag, Theo och Agnes hem till mammsen och pappsen över helgen. Peter drar till stockholm för att hälsa på en kompis (läs bli bakis....).
På måndag kommer Peter och Rasmus i egen bil ner till Kolbäck. Sen fortsätter resan mot Kolmården för lite semester. En natt i stuga bara dock men... alltid något :-)

Tingeling!!

Det är perfekt!

Igår var vi och tog en första titt på kyrkan där vi ska gifta oss. Och lokalen där vi ska ha festen efteråt. Det fiffiga är att det ligger vägg i vägg :-) Vi var MER än nöjda efter titten. Det är verkligen perfekt!














Det är tragiskt....


Det är bara så fruktansvärt tragiskt.....

Jag är av den starka tron att om man pratar med varandra ordentligt och försöker se saker ur den andres synvinkel så brukar det inte uppstå så mycket missförstånd. Och oftast går man ur diskussionen som vänner och med förståelse för varandra.
Just nu, tror jag iallafall. Så härjar en herrejisses massa missförståelse emellan. Vilket skapar irritation som blir upptrissat mer och mer hela tiden.

The past is the past! Det här är nuet och framtiden framför oss. Och våra barn, dom är så små och förstår inget av vad som händer eller har hänt. Det enda dom vet är att dom behöver er!  Dom behöver er så otroligt mycket. Så snälla, sluta nu.....


Jäklar! nu gåre undan!

Det va inte länge sedan dotra lärde sig krypa tycker jag. Hon är 8 månader och 12 dagar och kan resa sig själv mot bordet och soffan. Vänder ut sig själv, tar ett steg och flyttar mellan bordet och soffan.
Idag stod hon mot bordet och släppte båda händer och stod!! Själv!!! Inte många sekunder men ändå!!¨
Jäklar va fort det går nudå. Vi hänger verkligen inte med. Det händer grejjer varje dag känns det som.
Och hon pratar å pratar å pratar hela dagarna. Det är dadadadadada jejejejejeje å massa annat. :-)
Det känns som vår lilla tjej blivit stor så fort....

Hjälp......


Nyaste vill ha!

Denna ringen var vi och provade igår på Guldfynd. Den ser kanske inte så mycket ut för världen på bilden. Men den var verkligen SKITSNYGG på och ihop med min förlovningsring. VILL HA!! Den kostade BARA 11398 kr.....




Ensammen


Ikväll är Peter ute på lite partaj med jobbet. Och imorgon ska jag ut med brudarna och partajja lite :-)
Så, ensam ikväll iallafall då. Har precis målat naglarna och har just nu färg i håret. Man måste ju iallafall försöka se lite anständig ut imorrn :-) Strax ska jag kasta omkull mig i soffan och glo på en rejäl tjejfilm. Och efter det blir det sängen. Eftersom småttingarna vaknar mitt i natten och tidigt imorgon bitti så behöver jag komma i säng i tid.




RSS 2.0