Det måste nästan..

Nä idag måste det nästan bli en promenad på lunchen. Kolla ut liksom!!! Nu har man verkligen fåt vårvibbar!
Börjar det snöa nu så kommer man ju bryta ihop helt.... Nä nu är det faktiskt 18 mars och det är hög tid för snön att börja försvinna. Sommaren känns inom räckhåll :-D Helt sjukt va mycket gladare man blir bara av att solen lyser:-)
Det här kommer bli en underbar sommar,det känner jag på mig. Vårt lilla underverk kommer till världen och vi ska vara hemma och mysa hela sommaren. :-) Många och långa sköna promenader i ytterharnäs. Förhoppningsvis lite besök ner på beachen och titta på tjejerna när dom spelar.
Massa mysiga familjebesök till släkten. Och kanske en och en annan helg uppe i stugan i hudik? Skulle vara jättemysigt :-)

Och som ni ser är det nu 87 dagar kvar. Det innebär att jag är i V 28 (27+3). Det känns som att magen knakar och växer extra mycket just nu. Känner mig väldigt utspänd och det är rent ut sagt jättejobbigt att vända sig om i sängen. Det verkligen trycker obehagligt åt alla håll å kanter när man flyttar på sig. Och då väger bebis kanske bara drygt 1 kg liksom :-S Ryggen tar ju lite stryk som sagt... ischiasen är fortfarande mycket bättre. jag fortsätter att stretcha och det verkar fungera. Men nu har övriga ryggen börjat spöka oxå. Hela vägen upp känns ansträngd liksom.... Men det går att leva med antar jag.
jag intalar mig själv fortfarande att det är JÄÄÄÄTTE länge kvar tills bebis kommer. För hallå! Det är ju snö ute och bebis kommer i sommar, sådetså! Men tittar man på tiden så är det ju för sjutton bara typ 2½ månad kvar!!!! Det stämmer inte..... Känns lite avigt. Tiden rusar iväg nu.

Titta va tjock jag är nu!!! :-P




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0