Förbannat jävla LESS!!!

Jag är så förbannat jävla less på komunpolitikerna som sitter på sina förbannade höga hästar i det här jäääävla länet!! Nä, jag orkar inte ens rabbla allt jag tycker och tänker om politiker. För då exploderar jag!! Men inte har dom en jävla susning iallafall om hur det är att jobba arslet av sig för en minimilön.
 
Nu har iallafall nått jävla stolpskott däruppe bestämt sig för att rumstera om totalt på Ytterharnäs försskola och slå ihop dom två småbarnsavdelningarna som fanns till endast 1. Och därmed minska antalet barn med 14 st!!
Hur i HELVETE kan man göra det på ett sådan ställe där man vet att det kommer byggas nya hus i framtiden och där man vet att det flyttar in barnfamiljer hela tiden. OCH att man vet att det står minst 10 barn på kö att få börja.
Så nu står vi här och är nr 3 i kön med Agnes. Och bara 2 st kommer in. Vi missar alltså precis en plats.
SÅ, vi har blivit erbjudna en plats hos en dagmamma inne i Furuvik. Så nu blir det alltså lämna barn på 3 olika ställen i januari när vi båda börjar jobba. Som om vi inte har mycket ändå att tänka på......:-( Det är ju för fan knappt man kommer hinna till jobbet innan det är dags att åka igen. Och hur långa dagar blir det inte för barnen....  Fan det är så förjävligt det här systemet så jag blir galen!!!

Va i HELVTE håller ni på med era förbannade jävla JON!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Thomas Imeryd

Börjar du redan balla ur bara för Peter sexvägrar?? :-P



NAAAAAAJJJJJS!

2011-10-04 @ 14:46:38
Postat av: Anders E

Det finns något som heter syskonförtur... Piska den i nyllet på politikerna... Och så skall du naturligtvis föra en dialog med "Gävles allehanda" eller vad den nu heter.



Men visst finns det övrigt att önska av kommunpolitiker :)



JON är nog rätt ord

2011-10-04 @ 16:16:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0