Trötta och slitna

Peter är riktigt trött och sliten just nu. Jag blir nästan rädd när jag ser honom för det är verkligen inte likt honom att vara såhär. Han som vanligtvis har damp och inte kan sitta still alls.
Men nu är han så trött varje kväll och kommer sig inte för något alls. Och till råge på allt börjar han förmodligen bli sjuk IGEN!
Själv är man ju trött och sliten av andra orsaker. När man kommer hem från jobbet skulle man helst av allt bara vilja lägga sig och sova. Men det är bara att orka orka orka ända fram till Theo ska lägga sig.
Orka vara en bra, pigg och glad mamma och pappa. När kvällen kommer så är det enda man orkar att ligga i soffan och se på tv. Gå och lägga sig tidigt och slockna innan man landat på kudden.

Det kom en överasskning in i vårat liv, en glad sådan. En sådan överasskning som gör att man blir alldeles varm i kroppen och börjar längta och undra.
Men med överasskningen kommer även en massa press och måsten att hinna med saker fort. Pengar som helt enkelt inte finns pga en av oss är föräldraledig och kommer vara det en bra tid framöver. Tröttheten som aldrig verkar vilja ge med sig....

Just nu är läget tungt. Vi skulle verkligen verkligen behöva ladda batterierna på något sätt..... Men hur gör man det?

Kommentarer
Postat av: Eje Carina Frisk

läs vår nya blogg!

2010-04-07 @ 22:01:13
URL: http://storsandsnytt.blogg.se/
Postat av: Maine Lundberg

Kom med lilla Theo hit en helg och ta en myshelg med Peter ensamma.

2010-04-08 @ 10:50:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0