Livet i allmänhet

En underbar helg i lekens tecken har varit :-) I lördags blev min stora kille hela 10 år gammal. Och det firade vi med hemgjord marängtårta med choklad, banan och jordgubbar med grädde i. Och så lite hembakta kanelbullar på det :-) Eftersom han spenderade största delen av dagen tillsammans med Lukas så hann jag inte umgås med honom så mycket. Utan det blev lego och bus med småttingarna istället både ute och inne.
 
Söndagen blev desto bättre :-) Eller, den började bra iallafall. Jag och Rasmus tog oss lite egentid och bänkade oss framför nintendo Wii och det nya Skylanders giants :-) Roligt spel faktiskt. Och jättemysigt att få umgås med bara Rasmus. Inte så ofta man hinner det när man har två småttingar.
Sen var det dags att skjutsa iväg Rasmus på kalas. Och efter det skulle han hem till sin pappa och bli firad. Så det blev till att säga hej då för denna vecka där och då. OJ vad det gör ont i hjärtat varje gång jag säger hej då... :-/
Men, dagen fortsatte. Skridskor med korvgrillning vid ytterharnäs isplan :-) Som började bra och slutade lite sämre.
Theo åkte en stund men tröttnade rätt snart. Jag misstänkte feber på G... Såg det på hans ögon.
Agnes verkar vara en ren naturbegåvning på skridskor. Hon ville inte ens att jag skulle hålla i henne, hon ville prova själv . 2 år gammal liksom :-)
När vi väl kom hem märkte jag att Theo var alldeles knottrig på kroppen. Mycket riktigt, som jag misstänkte. Feber.... Och den steg fort!. På 1 timma var han uppe i 40 grader. Imorse var det lugnare och febern hade gått ner till en 38 grader igen. Men nu var den uppe över 40 grader igen. Vi får se hur det utvecklas. Men så länge feber nedsättande tar och fungerar så ska det inte vara någon fara. Förmodligen bara något elakt virus. Vi får se helt enkelt.
Ska bli spännande att se hur Agnes dag har varit på dagis när jag hämtar henne sen :-) Det är första gången hon är där helt själv utan Theo. Men det ska nog inte vara några problem. Hon är tuff denna lilla damen :-)
Och herrejisses va hon har börjat prata på sista tiden. Det har bara exploderat. Flera ord på rad kommer. Otydligt ännu, men är man med och lyssnar ordentligt så hör man vad hon säger. Och det blir tydligare och tydligare hela tiden. Hon verkligen provar på allt nu :-) Vår lilla bebis!! Hallåååå!!!
 
Våran framför mig arbetsmässig är redan proppad. Som vanligt med andra ord :-) Man kommer tillbaka från ledigheten tänkandes att det blir en lugn vår eller höst. Men blir alltid smärtsamt påmind ganska snart om att det är heeeelt fel. Samma varje gång, slår aldrig fel :-) Men det blir säkert kul och utmanande :-)
 
En massa dravvel från en dravveltant :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0