Oj vilken resa

Oj vilken resa detta har varit. Wien är verkligen en helt otroligt vacker stad. Vackrare än jag föreställt mig faktiskt. Det är vackra byggnader överallt och så långt ögat når i alla riktningar. Alla möjliga olika restauranger överallt du tittar. Affärer affärer och affärer. Huvudet bara snurrar på en hela tiden.
I början av vistelsen här tog vi en 2,5 timmas promenad och bara tittade och tog kort på massor. Vi kunde ha gått hur länge som helst nästan. Oändligt med saker att titta på.
Just nu när vi är här står dom vi någon slags kant och vippar över mot våren. Det är torrt och finns absolut ingen snö. Men temperaturen varierar rätt ordentligt. När vi kom i onsdags var det lite småkyligt och blåste. Torsdag helt tvärtom. Varma vindar och säkerligen upp emot en 18 grader varmt mitt på dagen.
Fredag något kyligare men ändå varmt i solen. Sen lördag söndag blev det som det är hemma nu ungefär i luften. Fast utan snön bara. Men här har redan alla utemöbler börjat komma fram. Och folk sitter och myser under infravärme mest hela dagarna :-) En öl eller ett glas vin sådär till lunch. Ett ganska layed back folk helt enkelt :-) Inte riktigt lika som i Cypern, men ändå :-)

När man klev in på kongressen första gången gick man bara och gapade i stort sett. Expon var så enorm att man hade svårt att greppa den. Två dagar gick åt att bara försöka få greppa allting.... Det är svårt att beskriva. Det är så otroligt mycket folk. Och rätt dålig luft. Hög ljudvolym och svårt att höra och ta in allt.
Over all en sjukt mäktig upplevelse :-)
En jättebra resa med massor av nya upplevelser :-) Jättekul att få vara med om.
Men, nu längtar jag någe fruktansvärt efter familjen. 6 dagar är länge att vara borta från sina älskade. Nu ska det blir jätteskönt att få komma hem och leva normalt ett tag. Med allt vad det innebär :-)

Snart är det dags att packa ihop väskorna och ta taxi ut till flygplatsen. Dags att flyga igen..... puh... Ångesten kommer krypandes trots att resan hit gick jättebra. Men, det ska nog gå bra :-)

MASSOR av bilder kommer läggas ut sen när jag kommer hem :-)

Tjing på en stund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0