Nu tog den

Kåvepenin är INTE gott! Det kan vi konstatera. Fy å tviii!!!  Man lider rejält när man måste tvinga ner skiten i halsen på lillgossen. Tur att Peter har nerver och klarar det. För jag har helt ärligt svårt med det.... :-(
Två doser fick vi i honom igår. Skönt att sätta igång på en gång så det tar fart och börjar verka.

Redan kl 18.30 var han totalt slut. Så då fick han andra dosen penicillin, en alvedonsup och nässprey.
En flaska välling i sängen och sen vände han på sig på en gång för att sova. Meeeeeen så drar han av jordens största spya rakt i sängen! Så det blev till att börja om lite där då... tvätta av och lägga i vår säng istället.
Men han var så dålig lillkisen så han somnade faktiskt på en gång. Knottrig och frussen var han när han låg där stackarn.
Ett par timmar senare när vi kände på honom var han toksvettig och alldeles blöt i håret. ÄNTLIGEN har alvedonet börjat ta och febern gått ner. :-)
Natten blev relativt lugn för Theos del iallafall. Nån gnällning runt 2. Sen kom han över till oss vid 3. Och vaknade runt 4.30..... Inte den bästa tiden å slå upp ögonen för dagen på kanske.
Sämre för min och Peters del. Jag kissade väl en 4 ggr innan kl var 2 tror jag.
Peter sov jätteoroligt hela natten pga han låg och lyssnade på Theo. Så för oss blir det till att hålla ut dagen bara och hoppas på att få sova inatt istället...

Imorse hade gossen iallafall "bara" 38 graders feber. Så det går helt klart åt rätt håll :-) Skönt att det redan börjar bli bättre :-)

Nu blire frulle på jobbet med GOTT kaffe taget hemifrån! :-P

Godmorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0