Kebabkungen

Satan i gatan vad den här helgen har försvunnit fort. Jag har verkligen inte hunnit med alls.
Dagarna har bara flugit förbi. Det är väl så när man har trevligt främmande och det händer grejjer hela tiden. :-)

Natten som gick blev det inte mycket sömn från min sida. Theo kom över redan runt 00 tiden för han har en fruktansvärd rethosta just nu. Inte nog med det så verkar det som att han åkt på ögoninflamation nu oxå... :-/ Så jag vet ju vad jag ska pyssla med den här veckan då.
Sen har jag haft förvärkar deluxe till och från hela natten. Värkarna har helt ändrat karaktär nu så inatt var jag nog lite småorolig att det började sätta igång. Dom satt ända bak ut i ryggslutet och kom runt varje kvart ett tag.
Imorse var jag alldeles öm i magen och ryggen av allt. jag tycker ju det kan ge fan i å göra ont när det ändå inte tänker sätta igång!! Bara å gilla läget antar jag.... :-/

Ja å sen är ju då badrummet nästintill färdigkaklat. väggarna är klara och imorgon sätts golvet. Ja sen är det ju inte mycket kvar å göra :-)

Gjort av med en massa pengar idag har vi lyckats med oxå. Köpt ny babyvakt eftersom vår kortslöt på något mysko sätt... fråga mig inte vad som hände.... Och dom är ju inte direkt gratis kan jag ju tala om.
Sen har vi nog hittat en syskonvagn som passar oss nu. Vi passade på att kika på barnens hus när vi väl var där. Av märket Carena. Inte den flashigaste vagnen man kan ha men den passade oss och hade funktionerna vi ville ha. Så nu ska vi kika lite runt på nätet om vi hittar nån där först. Annars får vi väl köpa en på avbetalning. Men SKÖNT att vi iallafall hittat en modell vi vill ha :-)
Nyss har hela familjen smetat i sig kebab och pommes till middag. Theo är nog familjens kebabkung utan tvekan. Han käkade iallafall upp hälften av mitt kött :-)

Ikväll tänkte vi väl packa babyväskan oxå... kanske är bra med tanke på att det bara är dryga 2 veckor kvar nu. Skruva ihop babysängen och bädda den... Ja vi har lite å pyssla med.

Oj va mycket svammel det blev idag... hmm.. Aja, så äre ibland :-P

Hej då farmor Marita oxå! Jättemysigt att du var här. Krami kram!

//Snurrmaja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0