Idag tog jag ett beslut

Jopp och jorå. Lillgossen har ögoninflamation OCH dubbelsidig öroninflamation. Alltså tredje penicillinkuren på mindre än 2 månader. Läkaren skulle skicka ett meddelande till öron-näsa-hals och meddela att han varit inne igen och hoppas på att vi får komma snabbare. Det här känns verkligen inte bra alls.... :-(
Så idag tog jag ett beslut. Jag kommer att ta föräldraledig nu och gå hem från jobbet helt och hållet. Theo bara måste få en chans att bli ordentligt frisk. Och allra helst innan bebisen kommer så det inte blir ännu mer kaos än vad det är redan. Han hinner aldrig återhämta sig stackarn.
Det har varit jättekul att få jobba och vara med i projektet som pågår. Jättesynd att jag inte kan vara med och slutföra det. Men familjen är faktiskt viktigast. Och om jag ens ska orka med en förlossning så måste saker och ting lugna ner sig.

Älskade mammsen och pappsen kom idag och ska hjälpa till härhemma tills saker lugnat ner sig. Jag känner mig lugnare i hela själen bara av att mamma är här.  Det känns som att saker och ting kommer ordna sig. Nu kan jag slappna av.


Kommentarer
Postat av: Petra

åh vad skönt! Längtar tills jag får träffa er hela stora familjen! Hoppas ni får lite ro nu ett tag. Kram

2010-10-19 @ 22:28:23
URL: http://pbjelke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0