Årets första på Furuvik

Idag har vi varit på Furuviksparken tillsammans med Gerd och Farmor Marita. Det var meningen att Liam och Linn skulle följa med oxå. Men dom blev sjuka i feber och krupp inatt trist nog. Hoppas dom kryar på sig snart sötingarna. Så Rasmus tog med sig Lukas istället för att ha en kompis att umgås med under dagen.

JÄDRANS så mycket folk det var!! Det var ju Gävleborgs kommun anställda som fick ta med sig sina familjer och komma. 8 bussar bara från Ljusdal... Då kan ni föreställa er :-\
Men vi tog det lugnt och gick och strosade lite bara. Det var ju minst 1 timmas kö till varje glass, godis eller matstånd. Samma sak till alla karuseller som fanns. Så Rasmus och Lukas var sådär lagom less ett tag. Men dom sprang omkring själva hela dagen och var jätteduktiga. Tog lotter, åt glass och roade sig :-)
Det va verkligen TOKSKÖNT å vara ute hela dagen. Från 10-19 idag har vi varit ute exakt hela tiden. :-) Helt otroligt. Och vädret har varit underbart. Kunde inte varit bättre :-D
Peter och Theo klarade sig naturligtvis från att bli minsta lilla rödbrända. Visserligen var Theo rejält insmord med solskyddsfaktor men ändå.. lite röd brukar man ju bli när man varit ute en hel dag sådär.
Rasmus blev aningens röd på axlarna men ingen fara. däremot JAG lyckades ju inte sådär superduperbra.
Undra vem det är som gett mig det här skitpigmentet!! Sen var ju inte klädvalet jag gjorde det mest lyckade heller. För solbrännan jag fick är totalt sne! Ena axeln och halva bröstet och nacken. Resten är vitt :-O Snyggve.....

Iallafall så hade Theo JÄTTEKUL! Han älskade att titta på alla djuren och försökte härma deras läten och skulle fram och klappa dom. Aporna tror jag han gillade bäst. Han kunde knappt sluta titta på dom :-)
















Och för er som undrar vart Rasmus är på alla bilderna så kan jag informera om att vi knappt såg röken av varken Lukas eller Rasmus under dagen. Därför! ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0