Kolbäck

Så befinner man sig sedan igår i hemmabyn Kolbäck :-) Känns alltid som hemma när man kommer hit.
Hemma är liksom på två ställen :-)
Eftersom vi kom på eftermiddagen igår så blev det inte många knop gjorda. Vi var ute lite på gården och Theo fick utforska tomten lite. Dvs springa runt runt och vara exakt där han INTE ska vara.
Även inomhus ska det såklart utforskas alla vråer och hörn och ryckas i saker som inte ska ryckas i. Men så är det ju när man är 1 år antar jag :-)
Någe FRUKTANSVÄRT varmt har det varit iallafall. Rummet vi sover i har knappt någon luft känns det som. Trots att fönstret står nästan helt öppet. sen har jag fått försöka täcka för med lakan för att det ska bli lite mörkt. Tydligen inte tillräckligt mycket eftersom Theo vaknade 4:48 imorse och tyckte det var gomorron.
Tack å LOV sov han två timmar sen på förmiddagen. Gissa om mamma Kristin sov hon med :-P

Idag har det varit om möjligt ännu varmare. Det som är här i Kolbäck är att det liksom inte fläktar någe. Det ligger inne i landet och det blir som en stekande värme istället för fläktande skön som det brukar vara i Gävle.
Vilket gör att jag blir totalt slut och matt hela jag. Det hjälper väl inte att jag är gravid och varm å trött ändå.
Framåt eftermiddagen är jag totalt slut i kroppen och helt mosig i huvudet. Jag pallar inte känner jag.... Väldigt ovanligt eftersom jag vanligen älskar värmen och solen.
Jag ska verkligen försöka att inte klaga nu när sommaren och värmen äntligen är här :-) Jag får hälla i mig extra mycket vatten istället :-D

Dagen har varit en tur till Köping för att shoppa lite kläder till barnen. Även en pool inhandlades. En modell mindre, så att barnen kan plaska iallafall och svalka av sig.
Sen en tur till sjukhuset för att hälsa på pappsen som legat där sedan tisdags förra veckan.
Han verkade vara vid gott mod ändå trots allt. Imorgon går dom ner med kamera i magen för att kolla efter en misstänkt blödning. Jag hoppas verkligen inte dom hittar något allvarligt......
Det är minst sagt lite oroligt härhemma just nu.....

Nu är kl strax efter 21 och båda barnen sover. Lugn och ro för första gången på dagen :-)
Nu ska jag varva ner lite med en skål jordgubbar innan även jag ska försöka sova lite.

Natti natt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0