hemma igen!

Hudiksvall i 4 dagar hos farfar Eje och Carina :-)

Söndag: Dop uppe i Hölicks kapell.




Lilla Maximiliam var huvudpersonen. Herrejösses va stor han blitt!! Det får inte gå sådär långt mellan gångerna man träffar honom. Stora söta killen juh :-)
Men glad över att döpas vete tusan om han var. Han var förbannad mest hela dopet utom när dom spelade musik :-) En blivande musiker kanske ;-)
Bilderna från dopet togs med Peters mobil så dom bilderna kommer senare :-)
Hela dagen blev iallafall totalt fel för Theo. Han sov 50 minuter till Hudik och 20 minuter sen efter dopet. Åt inget annat än välling och bulle på hela dagen typ. Totalvägrade äta mat. När kl var 18 var han totalt slut och övertrött. Tog mig och Peter 1.5 timma av gemensam ansträngning att få honom att somna. En hysteriskt skrik, grin, bök och stök. *bah* Just då vad han billig......



Måndag: Vaknade upp i glada hudik till en skön och solig dag. Efter lunch begav vi oss till en jättebra lekpark inte alls långt från bostaden. Theo var eld och lågor och skrek av förtjusning. Pratade med ALLA barnen och stod inte still en sekund. När det var dags för att äta lite äpple och dricka vatten tyckte han att han gott kunde få springa omkring och fika. Det tyckte ju inte mamma och pappa så där blev det lite bråk.
Farfar, Carina, Sofie, Andreas och lille Max var med dom med :-)
På kvällen fick farfar och Carina vara barnvakt så att jag och Peter kunde gå ut och äta middag och se en bio tillsammans. Middagen intogs på Texas och bion vi såg var Trollkarlens lärling. En SUPERMYSIG kväll :-)





Tisdag: Vaknade upp till ännu en solig och härlig dag. Denna dag begav vi oss iväg ut till Storsand för att ta en båttur. Tyvärr hann det mulna till och blåsa upp lite innan vi hann ut med båten. Theo var sådär lagom förtjust i att det blåste på honom. Speciellt inte när han höll på att somna där i båten :-P
Så det blev en kort tur och sen åkte vi tillbaka och fikade i båtstugan istället. Väldigt mysigt.
När vi kom hem blev det grillmiddag. Whiskey och öl till pojkarna. Det går nog lite för långt mellan gångerna för Peter för det liksom... satte sig på talet ;-)




Onsdag: vaknade upp till ett TOK regnigt väder. Uscha! Till råge på allt så var natten totalt PEST. Vi var mer eller mindre vakna från kl 3 på natten både jag, Peter och Theo. Så Theo har varit på sitt allra värsta humör hela dagen. Det kombinerat med att det inte gick att gå ut pga det öste ner regn var inge vidare.
Det blev en lugn dag hemma i huset. Vid 13 tiden började Theo bli trött igen så då begav vi oss till affären först för att köpa lite snask till bilfärden hem. Jordgubbar, sockerärtor, bananer, plommon och bullar :-P
Theo åt en hel del och sen slocknade han och sov hela vägen hem.
Vaknade på sitt allra grinigaste humör... igen! *suck*
Resten av dagen har gått åt att underhålla honom så gott det går och drömma om en bättre dag imorrn.
När han äntligen somnade för kvällen så blev det vika tvätt, tvätta och städa av nedervåningen för mig. Peter håller på med Theos rum.
Snart ska vi väl fika lite jordgubbar och grädde. Det var väl min födelsedag i lite snabba drag :-P

Tack Eje och Carina för en superbra födelsedagspresent. Och tack för att vi fick komma och ha det bra i några dagar. :-)

Tack älskade mammis och pappis för presenten ni skickade. Ni är föresten tokiga! Jag fyller ju bara 33!!
Puss och kram!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0