Full rulle

Japp, det har verkligen varit full rulle hela dagen. Fattar inte hur en dag kan gå så fort. Peter drog iväg rätt tidigt för att uträtta några ärenden. Och under tiden gjorde jag och Theo oss iordning för att gå på kalas. När Peter kom hem så var det alltså vår tur att dra iväg. Peter fick stanna hemma för han är jätteförkyld. Dumt å smitta ner alla barnen som skulle vara på kalaset.

Jättemysigt kalas för lilla Edvin 2 år :-) Bullar, saft, glass och paket. Allt som ska vara på ett kalas. Barnen lekte och vuxna snackade skit. :-P

Strax efter 15 bar det iväg hemåt och Theo somnade i bilen. När vi kom hem fick han fortsätta sova i bilen medan Peter höll på ute på gården.
Han vaknade och gnällde strax före 16 men somnade om igen i min famn när vi kom in :-) Trött efter kalaset antar jag :-)

Däromkring kom Rasmus hem oxå. Men han vände i dörren och drog direkt över till Lukas för att leka. Som vanligt. Inte ofta man ser röken av honom nu på helgerna :-) Speciellt inte nu när det börjar bli vår och dom kan vara ute och leka mer.

Peter drog igång grillen och jag gjorde pommes. Sen käkade vi återigen en superb middag! Grillat is the shit!!
Oboy vad man har saknat det denna långa vinter. :-P Grillade köttfärsspett och fläskkotletter med pommes och fetaost. MMMMMM!!!!

Efter maten stack Rasmus över till Lukas igen. Men dom kom strax hem igen för att spela lite nintendo.

Just nu sover Theo och Rasmus äter lite godis och kollar på tv. Snart ska även han sova och då är det vuxentime :-)

Film och godis!! MYYYYYS!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0