Jorå, musjakt igen...

Inte på natten denna gång tack och lov. TROR jag inte iallfall, för jag sov hela natten så vitt jag vet.
Men precis när vi hade släckt och lagt oss tillrätta för att somna så hör vi det där jäkla kraffsandet i väggarna ute i hallen igen. Jag såg hur det började rycka i Peter och han kunde liksom inte hålla sig utan sprang ner och hämtade råttgiftet och började plantera in det i springorna intill väggen. När han är klar avslutar han med ett glatt
"Bon apetit!! Moahahaha"
  Min sambo är en mad man mousehunter!!
Hoppas det inte börjar lukta död rutten mus i väggarna nu bara...... :-S

Iallafall så är jag glatt överaskad över att jag faktiskt känner mig pigg idag. För första gången på hela veckan :-D
Tyvärr verkar det inte vara samma muntra toner från min andra hälft. När han ringde lät han mer död än levande stackarn.
Jag hade som på förslag att hänga med några kompisar ut ikväll och ha lite skoj. Eftersom det förmodligen blir sista gången på MYCKET länge vi kan gå ut tillsammans. Men det fanns ingen ork till det alls. Det blev ett "NEJ, jag vill inte" mitt i mitt fina tal om hur kul det kommer bli. Nähäpp....
Ähh, vi ska ju ändå åka till Hudik imorgon och hälsa på Peters pappa och Carina. Så då vill han väl vara fräsch, det förstår jag. Och vi ska ju försöka komma iväg i tid så det är nog ingen dum idé att stanna hemma och ta det lugnt ikväll.
Kanske man ska bjuda sin älskling på lite god mat ikväll :-) Han har jobbat hårt i veckan, både dagar och nätter. hehe
Det skulle vara kul att få göra riktigt mysigt för honom så han blir glad. Han är så underbar emot mig jämt :-)

Iallafall idag efter jobbet blir det att storhandla till å börja med. Det börjar verkligen sina hemma i skåpen. Och det är VERKLIGEN hög tid att börja köpa bebissaker nu. Det är ju faktiskt bara dryga 4 månader kvar nu!! HJÄLP!! Kan man få skjuta på det lite??!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0