En bra helg

Jag har ju som jag skrev förut varit rätt så pigg den här veckan :-) Så även i fredags var jag i tid till jobbet och när jag satt där och åt frulle och gick igenom allt jobb som fanns så insåg jag att det inte skulle bli många knop gjorda den här dan, till min glädje :-)
Förmiddagen bestod av några enkla administrativa jobb och ett par korskopplingar bara. Eftermiddagen av ett möte mellan 14-15.30. Sen packade jag ihop och gav mig ner på stan en sväng för att kolla på lite mammakläder.
Kom ut ur butiken med ett par jättesköna svarta fladdrigare brallor i storlek förstor, men vaddå... det är bra skönt med för stort när man är gravid ska ni veta :-D Sen en jättefin tröja, 3 par trosor och lite strumpor :-D 700 kr, som hittat! hehe
Efter det mötte jag upp Peter vi Barnens hus. Vi skull inhandla en present till Peters systerdotter Linn som fyllde de stora 1 år :-D Under tiden vi var där passade jag på att ge honom The grande tour över hur mycket grejjer vi igentligen behövde och hur dyrt allting är. Han blev alldeles blek i ansiktet och bara pustade och stönade och sa "men älskling... vi kan inte handla allt här..."  hehe, ett litet awakening call :-)
Efter det blev det ett besök på Ica maxi med resten av Gävles befolkning.... *pust* Men vi kom ut levande med det vi skulle ha iallafall. Vi nästan sprang igenom affären.

Äntligen hemma, fredag, myskläder på och hamburgare till middag. DÅ kommer Kristin på den geniala idén att vi ska åka till Sandviken och köpa vagn där istället.
Peter går motvilligt med på idén. Och precis när vi ska åka iväg inser vi att det inte är sandviken vi ska till, utan STORVIK!!!
Jag ser paniken stiga i Peters ögon. Han pustade och stånkade efter två hamburgare, men tröck ändå i sig tre. Så han hade paltkoma och kunde knappt röra sig. Nu skulle jag tvinga iväg honom till Storvik kl 20 en fredagkväll. hihi
Men dit kom vi och hem kom vi oxå med en vagn i bagaget :-) Så nu är vi stolta Emmaljunga city jet ägare :-)
Äntligen hemma igen satte vi oss i soffan för att kolla på film, men insåg att det var lika bra å gå och lägga oss. För båda höll på att somna. Så kl 22..50 släckte vi lampan och slocknade båda två.

Lördag morgon vaknar jag kl 08:18 och känner mig fullkomligt utvilad. Peter... Inte fullt lika utvilad. Efter mycket om och men får jag upp honom ur sängen och ner för å käka frulle så vi kan komma iväg någon gång. Idag va vi nämligen i ljusdal och grattade lilla Linn på hennes stora 1 års dag. Innan vi åkte dit så mellanlandade vi en sväng hemma hos Peters mamma. Passade på att få mig en gosdos med hennes jättefina katt Keso.
Väl på kalaset bjöds det på taco paj och tårta. Och så fick vi super fina Kosta boda glas av Eje och Carina i förlovninspresent!! :-D Lycka!

Uppfikade och nöjda begav vi ut på vägen mot Gävle i tron att det skulle bli en lugn färd hem. FEL FEL FEL!
ALLA, precis ALLA som varit uppe i fjällen över sportlovet var på väg hem igen. Det va rader på rader på rader med bilar efter HELA HELA vägen hem. Det tog alltså mer än två timmar att åka hem från Ljusdal.... En resa som vanligen tar 1½ timma *suck*
Men vi var iallafall lagom hemma till å knäppa på 1:an och se ännu en skandal deltävling på melodifestivalen. Jag säger bara HERREGUUUUD!! Vem är det som tagit fram musiken det här året. Den människan behöver rensa öronen för det här är ju patetiskt. Och jag blir lika förvånad varje gång dom 8 bidragen är klara och jag fortfarande sitter och väntar på att det ska komma en bra låt.... "VA??!! Är det slut redan?" Jahopp......
jaja... jag säger inget mer om det. Jag säger bara HEJA HEAT!!!

NU, mys i soffan och skön sömn inför en skön slapparsöndag med ingenting.. absolut INGENTING att göra. LYCKA!!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Hörde att det var nära paltkoma för Peter på lördagen hos Susanne och Leif också :P

2009-03-01 @ 17:12:32
URL: http://frisksofie.blogg.se/
Postat av: Johan

vet du vad det roliga är? Att Christer Björkman sagt innan tävlingarna att det här är det bästa startfältet på flera år..HAHAHA!

2009-03-02 @ 18:08:58
URL: http://johanfrisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0