Ja undrar ja....

Undrar hur den här dagen tänker sluta igentligen...
Efter att ha släckt lampan i tid för en gångs igår kväll så hade jag ändå problem med att sova. Jag hade precis somnat in när jag hörde min jobbtelefon ringa nerifrån. Vaknade med ett ryck och lubbade ner för å svara. Hann inte på telefonen och det var ett privat nr som hade ringt. Hmm.... VEM skulle ringa mig från jobbet 00.15 en måndag? Det är ju jag som har beredskap så någe sånt kunde det ju inte va. Wierd...
la mig i sängen igen för att försöka somna om igen. Tog ett tag... När jag slutligen lyckats somna om igen vaknar Rasmus kl 02.00. *SUCK* Han hade haft mardröm och hade ont i benet. I med lite alvedon och sen stoppa om igen.
Kändes som jag precis hade hunnit sluta ögonen så kommer han upp igen. Denna gång stod kl på 02:40 och han var kissnödig. Nu var jag ju vaken iallafall.... FY F*N!! Jag har så jäkla svårt för å sova nuförtiden och sånt här hjälper inte direkt. Efter mycket om och med och lång tid så lyckas jag somna. Känns ännu en gång som jag precis somnat när Peters kl ringer och kl är 06.00. När Rasmus kommer upp en halvtimma senare är jag så trött så jag bara vill gråta.

Jag beslutar att vi ska äta lite frukost hemma så att vi kan ta det lite lugnt och inte stressa iväg. Jag jobbar en stund hemma medan Rasmus äter frukost. När vi slutligen ska iväg är det ett BERG av blöt snö på hela bilen. *SUCK*
Efter låååång tid när jag äntligen fått av all snö och är genomsnöig hela jag med så ska jag sätta in bilstolen. Och VAD händer! DEN GÅR SÖNDER!!!! Den går mitt itu! Nu kommer paniken, nu kan jag inte hejda längre! "varför ska ALL jävla skit ALLTID hända mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Rasmus - "Mamma, hade du sönder bilstolen?"
Jag - " Nädå, mamma grejjar det här"
Det var bara å packa in sig i huset igen med en snöig mamma och en snöig unge. Micklade lite och fick till slut ihop den igen. Som tur var hade den inte gått sönder. *puh*

På väg ut igen säger Rasmus "Mamma jag är fortfarande hungrig".
Näe! Jag ORKAR inte ta av mig skorna bara för å göra ordning en macka. Jag skiter i vicket nu tänker jag och kliver in med skorna och gör en macka.
Till slut kom vi iallafall iväg. Kom in på dagis och där står en st mamma med en skrikande unge i famnen. Samtidigt som det står en st spädbarn i en bilstol på golvet och gormar, fullt med ungar som springer omkring och en dagisfröken som försöker hålla lite ordning. Där står man redan panikslagen efter allt som hänt en på morgonen...... Det är lite småsvårt att lugna ner sig själv då faktiskt.

Nu sitter jag iallafall på jobbet. Ja undrar ja vad den här dan mer har å erbjuda.......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0