Händer i helgen

Idag blir det PEST supporten fram till 16. Sen ska jag och Rasmus träffa Tommy och käka lite som vi gör alla torsdagar. Efter det bär det av hemmåt för att sedan dra vidare på träning i Tierp.

Fredag: LEDIG!!! :-D Betyder med andra ord att vi kommer dra oss länge i sängen. Sen blire lite pulka (om snön behagar ligga kvar det vill säga.....) Sen ska vi nog göra lite julpyssel hade jag tänkt.
Kl 18.00 ska jag iväg på Interlans årliga julbord. Denna gång blir det på Farfars på söder. Jag kommer inte bli långvarig eftersom Rasmus och Peter väntar på mig hemma. Så det blir lite äta och leka och sen hemåt.

Lördag: Bär det av mot Stockholm med hela familjen. Vi ska besöka Historiska muséet. Rasmus är ju helt galen i vikinga och medeltida grejjer. Ska finnas nån slags workshop för barn där oxå så det blir perfekt. Om vi hinner ska vi besöka Wasa muséet oxå. Det blir en heldag :-D

Söndag: Match såklart!! :-D Borta mot Bromma. Förra gången piskade vi dom med 3-0 med 3 junisar på planen. Men senast här så piskade DOM dåvarande serieledande Jomala med 3-0 på hemmaplan. Så man ska väl inte ropa hej än antar jag :-S
När jag kommer hem ska vi julpynta hemma lite. Fram med ljustakar och grejjer. åhhh va mysigt! Jag ÄLSKAR julen! :-D

Gör du?


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Jovars. Om inte annat så för den mysiga belysningen.

2008-11-27 @ 20:44:27
Postat av: Johan

Men du medelålders-människa, det var ju inte jag som hela tiden sa "nej Johan jag vill inte vara med på något Minttuu-race" på ålands-färlan! :P Snacka om att inte orka med längre ;)

2008-11-27 @ 23:43:44
URL: http://johanfrisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0