Ännu en helg

Så har det gått ännu en match helg då. Den här gången for vi upp till Umeå och Vännäs.
Vi bodde på Patienthotellet i Umeå alldeles vid sjukhuset. Jag, Sofi, Elin och Petra.
Jag och Petra var snabba och paxade sängen så Elin och Sofi fick dela på bäddsoffan.
Tyvärr upptäckte Elin en "bajsfläck" på madrassen så hon spenderade nätterna i långkallingar och tjock huvtröja överdragen helt. Själv sov jag ganska bra sånär som på nästäppa och några nattliga springningar. =)

Lördagen kändes bra när vi vaknade. Vi gick ner och åt en helt ok frulle och pratade lite om matchen som skulle komma. Vi va jättespända och sugna på att spela.
När vi väl stod där på plan så... Ja.. jag vet inte vad som hände. Det kändes helt overkligt. Nästan som i en film eller nått. Matchen bara svischade igenom utan att man hängde med kändes det lite som.... Och så stod vi där och hade förlorat med klara 3-0. Hum.... Inga mundra läppar efter den matchen inte. Några var gråtfärdiga och andra var knäpptysta läääääänge. Till slut pratade vi igenom matchen på hotelrummet och bestämde oss för att MÖRDA IKSU dagen efter :p
Därefter spenderade vi kvällen framför tv:n med MASSOR av tröstgodis och dricka :P

Sagt och gjort!! Söndag: Rätt trötta och slitna, tyvärr... Masade vi oss ned och käka frulle. Idag skulle vi minsann göra ALLT annorlunda. Så alla åt helt annorlunda än vad dom gjort dagen innan.
Efter frukosten bar det iväg upp och packa och softa en stund. Men nervösa i kroppen som vi är så bestämde Jag, Elin, petra och Sofi oss för att gå ner till dom andra och överaska dom lite.
Så vi stormade in i rummet och kuddkrigade dom. HEHE

Sen bar det iväg mot IKSU Sportcenter. Matchen började inge vidare... Bättre än på lördagen men vi kom inte riktigt igång kändes det som. Problem med servemottagningar och kom inte till anfall. Så IKSU norpade det första setet.
Men sen så satte vi igång. Servemott var fortfarande lite si och så med, men det funkade och vi kom till anfall. Då hade inte IKSU mycket att sätta emot. Sätra vann med 3-1 :D

Fortfarande med i kampen om en allsvenska plats. Om två veckor spelar vi seriefinal mot Sundsvall. Vinner vi den är vi helt klara. Förlorar vi måste i stort sett Vännäs förlora mot Skellefteå.
Men vi ska vinna hade vi väl tänkt. Eller hur brudar!!! :P


Kommentarer
Postat av: Mirre

I´m in! =)

2007-11-26 @ 17:53:50
URL: http://mirrepirre.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0