Nu har jag oxå gjort en "first"

Jorå... Så nu är man stolt besökare av Bilagan. hehe
Det måste man ju vara när man har två polare som sjunger sååååå vackert!  "Jag ljuger så braaaa""" HAHA
Tisdagen började inge bra. Tokstressigt på jobbet, sen fattade jag till sist att jag inte skulle hinna till Polhem och spela volleboll kl 17. Typ vid 18:30 seglade jag in i hallen, svettigt och stressad. Men när man fick sitta där en stund så lugnade man ner sig.
Hem till Sofie och grilla tokgod fläskfile med honungsmarinad såklart.
Just ja, det kan hända att vi zippade i oss lite rödvin oxå. För lite senare på kvällen så kom vi på att vi skulle gå ut.
Ner på stan och in på Helt enkelt och träffa på Woxlin med polare där.
Och efter ytterligare zippande av öl denna gång tror jag. Kom Mirre och Petra på att dom var ju fan så talangfulla och skulle minsan sjunga dom! Och dom gav sig inte heller. Mot Bilagan bar det av i full karriär!
På vägen dit stötte jag såklart på patrull..... Tog lite tid innan jag tog min in på bilagan men in kom jag. Och jag missade inte mina vänners underbara uppträdande. Och jag menar, vad är sången. Ni var ju skitsnygga iallafall!!

Efter skönsången stängde Bilagan och vi knallade vidare till HB. På nått jäkla höger så travade vi bara in förbi kön och utan att betala.   Inte en susning hur det gick till men tror att MIrre har ett finger med i spelet där. Jag bara gick jag. hihi
Inne var det ju såklart fullpackat med studenter...  Men va fan. Vi dansade vi.
Nånstans på vägen försvann Mirre... som vanligt...  Jag, Petra Sigrid och hennes kompis Moa travade (kändes som flera mil) hem till Woxlin på efterfest.
Vilket inte heller var det smartaste beslutet jag tagit i mitt liv med tanke på att jag skulle upp kl 8 dagen efter och spela Mix Open i Södertälje....... *suck* Men sova 3.5 timma tycker jag är rätt bra ändå.

Gick rätt bra å komma upp dagen efter... lite matt kanske.. men det gick. Spelet var sådär.. men såååå kul hade vi .
Välstekt och mör kom jag hem vid 22 tiden. Duscha har aldrig varit så skönt tror jag.... Inte sängen heller för den delen. Somnade på en gång och sov hela natten. Fast idag är jag om möjligt ÄNNU tröttare...

Men solen skiner och det är ännu en underbar dag. Beach väntar idag oxå efter jobbet.

TJOHOOO!!!

image31

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0