Bloggen

Jag är RIKTIGT dålig på att uppdatera bloggen just nu. Sämre än jag någonsin varit tror jag.
Nästan så jag funderar på om jag ska lägga ner den ett tag..... Jag hinner inte känner jag. Eller... jag orkar inte heller riktigt. Lite samma grej med facebook. Jag är gärna inne och läser för att se vad alla andra gör. Men jag har sällan något att skriva själv.... Förutom lite kommentarer på andras inlägg :-)
 
Men jag vet inte.... Det händer massor av saker såklart. Rasmus är ju 10 bast nu. Liten mini teenager som springer runt och säger "Fett coolt" och "Fett nice" hela tiden :-) Spelar tv och dataspel och gör han inte det spelar han på telefonen eller gör livet surt för sina småsyskon.

Theo blir ju 4 år i sommar. Lång och smal kille med ordet action som mellannamn. Killen vet hur man gör för att synas och höras om man säger så. Som senast förra veckan när han blev tagen på bar gärning med att kasta ut leksaker i snön från fönstret på dagis.... ja vad säger man... Det är ju inte kul men det är kul liksom :-)  
Men det är härligt :-) Även om jobbigt ibland... Men det är vår lilla kille och sådan har han alltid varit. Fördelen är han blitt så pass stor nu så det går bättre å prata med honom och få honom att förstå. OM han inte är mitt i ett raseriutbrott dvs.... Då kan det gå sämre med den saken.... :-) Pratet är det inga problem med nuförtiden. även om det kan vara lite svårt å hänge med när det går lite fort ibland. :-)
 
Och lilla Agnes som är 2 år och 4 månader snart :-) Lillsessan :-) Uppvuxen med TON av kill leksaker runt sig men har ändå helt på egen hand utan någon som helst påverkan till slut ändå valt dockorna, dockvagnarna, halsbanden och handväskornas värld :-) Även om hon gärna leker med nån bil då och då. Mycket yl och grin skulle man väl kunna sammanfatta damen med i det stora hela. Men såklart mycket skratt och mys oxå. Denna unga damen har skapat ett helt nytt innehåll för ordet envis. Jag vet inte men, när hon sätter igång är hon värre än båda pojkarna tillsammans skulle jag vilja säga. Och GOSSE va arg hon kan bli... ujujuj. Och sårad! Är hon på DET humöret räcker det med att Theo flinandes petar på henne så faller hon i tårar och kommer springandes.
Men hon är världens gosigaste myspysa som gärna sitter i knät och goar allt vad hon kan. Helst med mamma ;-) Pratet har exploderat för henne. Hon härmar alla ord hon hör och pratar redan på allt vad hon kan. Babblar och sjunger gärna. Det är inte allt för sällan man vaknar på mornarna och får lyssna på "Blinka särna ä du här"
Eller "Bä bä ita mam, ha du nå lull lull" Eller varför inte klassikern "Ajajajaj buff, ajajajaj buff"
Några av favvaosångerna :-)
 
Ja förutom barnens ständiga framsteg så händer det grejjer med huset. Vi har precis värderat om huset, så nu väntar vi med spänning på det. Och sen blir det till att lägga nytt tak i vår. Och om våra planer går som dom ska även bergvärme :-) Badrumsrenoveringen på nedervåningen har äntligen påbörjats oxå. Till en början ska tvättrummet göras klart :-)  Full fräs med huset just nu alltså :-)
 
Vad mer.... Ja.. mina planer på katt är oxå i full gång. Och Peter motarbetar det med sina sista krafter här. Men jag är en Ekdahl och jag kan ju tjata sönder folk ;-) Ligger i genbanken :-)
 
Jobbet... full fräs där som vanligt. Ingen rast ingen ro. Wien väntar i början av mars i ca 6 dagar. Och linköping i april två dagar. Projekt och grejjer fram till dess och efter. Jobbigt men kul :-)
 
Ja.. det var det jag kom på denna gången :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0