Ett jävla flängande

Eftersom Theo har både öroninflamation OCH ögoninflamation så ringde jag även vårdcentralen för att höra med dom om ögonen. Vi hade ju redan en tid på öronkliniken idag.
När dom svarar säger dom att eftersom vi ändå ska till öron så kunde väl dom kika på ögonen oxå. Och ville dom inte skriva ut något så skulle jag höra av mig till bvc istället imorgon bitti. Jag frågade om dom kunde kontakta öron för att tala om vad vi hade kommit överrens om. Men det gick ju INTE eftersom dom minsan inte har den kontakten med varandra. Nähäpp..... Kände redan här lite sådär.. att det inte skulle gå. Öron är ju något man måste remiteras till. Så jag tror knappast dom kollar ögonen bara sådär oxå.

Kommer iallafall till öronkliniken och läkaren kolla upp Theo. Konstaterar att det inte är någon jätteinflamation. Men att det ändå är och det rinner i öronen. Tar ett bakterieprov och säger åt oss att fortsätta med öronpenicillinet. Och skriver även ut ett annat åt oss. Dom hör av sig när provsvaren kommit. När jag nämner min konversation med vårdcentralen ruskar läkaren på huvudet men säger inget. Och sjuksköterskan himlar med ögonen. Och jag fick känslan av att dom trodde jag försökte fuska mig till en extra koll och igentligen inte ALLS hade pratat med vårdcentralen.  Dom kollar iallafall halsen och lyssnar på lungorna men SKITER i ögonen.
MEN, han säger iallafall att ögonen ser röda och irriterade ut.
SÅ... nu måste jag iallafall då alltså ränna upp på vårdcentralen imorgon för ÄNNU en koll....Med ett sjukt barn och en liten bebis.


Sjukvården är förbannat jävla rolig ibland.......


Kommentarer
Postat av: Sofi

Klart att de blir röda och irriterade om doktorn skiter i dem!

F'låt... ;-)

2011-04-05 @ 22:10:17
Postat av: Charlotte

känner igen detta med öroninflamation. min stora pojk hade det väldigt ofta när han var i två års ålder. 7 ggr på 6 månader, o vissa ggr försvann den knappt innan det kom en ny. andra ggr så slutade den inte även en dryg vecka med penicillin. det var snack om rör i örat, sen var det slut på inflamationer, på en gång. så vi slapp denna operation.

hoppas det blir bättre sen..

2011-04-11 @ 18:56:40
URL: http://angelsoflove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0