Nedräkning

Nu är det verkligen nedräkning. Torsdag idag och sista dagen imorgon. Sen är jag mammaledig! :-D
Satt på utvecklingssamtal med chefen igår och fick frågan hur det kändes att jobba gentemot att vara hemma.
Och det är ju en så jäkla svår fråga att svara på! För det är ju kul på helt olika sätt.
Att vara hemma med sina barn är ju supermysigt och härligt. Men även jättejobbigt på ett sätt. Man blir ju trött på ett helt annat sätt än när man jobbar.
Att jobba har ju varit jättekul det med eftersom det har hänt så mycket här på röntgen och det har varit mycket utmaningar. Jag har lärt mig massor med nytt bara på dom här 3 månaderna och känner mig redan säkrare än jag gjorde när jag gick hem med Theo. Det känns väldigt bra att veta att man inte tappar allt bara för att man är mammaledig 8 månader :-)
Men nu känns det som jag har gjort mitt här för den här gången och kan gå hem 3 månader med gott samvete :-) Det ska bli skönt att få vara hemma med mina pojkar och mysa.

Ikväll kommer farmor Marita för att boa över hos oss över helgen. Jättemysigt att hon kommer ett par dagar i förväg så vi hinner umågs lite :-) Det blir allt för långt mellan gångerna.
Och så får hon chansen att komma in lite i Theos rutiner innan vi drar iväg på bröllopet på lördag. Så hon får känna sig lite tryggare :-)
Vi låg och tittade på Theo från sängen imorse när han röjde runt som en tornado i sovrummet och slet och drog i allt han kom över. Säger man "AJAJ" till honom så flinar han upp sig som aldrig förr. Och vem kan hålla sig för skratt då liksom!? Med det där flinet :-P
Så jag sa det till Peter. Undrar om mamma din kommer få lite flaschbacks nu när hon kommer. Från tiden hemma med dig menar jag. hihi
Spelar ingen roll vad du säger Peter. Han är dig upp i dan! Och det är som att se rakt in i dina ögon när han ler sådär busigt! :-)

Nej nu måste jag skynda mig jobba så jag hinner hem innan supporten kl 12.

TJING!

Kommentarer
Postat av: mia

Tack :D



Det är nog ingen risk att jag blir så mkt smalare :) alldeles för mkt gottegris för det :D Kram

2010-05-27 @ 18:29:30
URL: http://attiosju.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0