En hel dag iväg

Ja eftersom Peter hade en "göra klart rust grejjer på huset" dag idag. Så tog jag Theo och gjorde en heldag hemifrån.
Startade hemma hos Björkman och lilla Vera där det fikades och pratades. Men sitta fick jag inte direkt göra speciellt längre. Bara en stund medan Theo åt lunch. Sen vare full rulle deluxe runt runt runt. Slita, dra, peta, slå... ja you name it. Plus att han var på Vera nästan hela tiden den stackarn. Det skulle petas i ögonen, slitas i kläderna, klappas på huvudet, dras i håret. Och sen var det höga ljud dagen idag tydligen oxå. Det skulle pratas i högsta ton :-P Ja så det va full rulle kan man lugnt säga.
Vid 14 taget började han bli trött så då passade jag på att packa in honom i bilen och dra iväg till Valbo. Planen var ju att han skulle sova en stund i valbo med. Men den planen gillades inte av Theo. Han slog upp sina bruna när jag lade honom i vagnen. Och eftersom han hade sovit så lite var han inte direkt på sitt bästa shopping humör heller..... Så jag fick göra shoppingrundan kort. Provade nån bolero för å se ungefär vad man ville ha till klänningen. Men hittade ingen direkt sådär som jag föll för.
Men sen gav jag mig på skor istället. ÄLSKA SKOR! :-P Och köpte faktiskt precis ett par likadana som mamma köpte. Supersnygga!
500 kr i presentcheckar hade jag med mig. 400 kr för skorna fick jag ge. Och sen tog jag en runda på HM för å kolla nån solhatt till Theo. Hittade en sån plus 2 tenniströjor och ett linne för bara 100 kr allt tillsammans :-)
Så jag är nöjd med min runda :-)

Boleron får jag leta vidare efter... har två veckor på mig fortfarande. Tips på snygga boleros? Gärna vit lr blå.






Kommentarer
Postat av: carina frisk

skit fiina skor!!

kram

2010-05-13 @ 22:46:51
URL: http://storsandsnytt.blogg.se/
Postat av: Sofie

Jättefina tycker jag! :)

Men mamma! Skitfina lät ju sådär.. :P

2010-05-14 @ 09:50:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0