Furuvik


Vilken jäla tur att Maria hörde av sig och ville gå på Furuvik idag. För annars hade det nog varit en ÄNNU jobbigare dag. För herregud va Theo varit på dåligt humör idag. PUH säger jag bara.
Grinigare och surare unge får man leta efter. Han såg till och med sur ut när han satt i vagnen och var tyst.
Jaaa så gåre när man inte sover på nätterna. Men hur säger man det till en 1 åring?!
Ännu roligare är det ju att han sovit rätt dåligt idag på dagen med. Så den här kvällen ensam hemma lär ju inte bli någe vidare.
TACK Maria för att du ville gå på Furuvik med mig. Det räddade dagen för mig. Aktivera sig själv och honom gör att man orkar. Sitta hemma blir man bara trött av.

Som vanligt så blev det inga bilder.... Hade inget batteri i telefonen. Men det blev jättemysigt strosande och klappande av både getter och hästar. Lunch och glass till efterätt :-P
Promenaden dit och hem får kompensera för glassen. Eller som Maria sa "Passa på å ät nu för sen blire ju inge av på bra länge". RÄTT faktiskt. hehehe

Så nu har vi varit ute i solen heeeela dagen. Nästan så man fått solsting av dom här dagarna ute. Så just nu sitter vi inne faktiskt och tar det lite lugnt. Theo har precis fått en flaska välling för han har ätit helt kasst hela dagen idag. Och jag befarar att han kommer vara för trött för att äta vanlig middag kl 17. Så vällingen får vara middagen idag och så får han lite frukt senare. Gossen här kommer somna tidigt ikväll. ska försöka hålla honom vaken nån timma till iallafall. Annars blir det upp i ottan imorrn bitti igen.

Underhållning av dyngtrött barn pågår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0