Min personliga åsikt!

Jag spelar volleyboll för att jag verkligen älskar att göra det. Jag har spelat sedan jag var 10 år gammal. Och det har verkligen varit hela mitt liv. Herregud, jag har offrat allt för det sedan dess. Herrejösses massa fester och roligheter hela tonåren igenom. Och så har även resten gjort som spelat i laget.
Därför att vi velat satsa, vinna, spela och bli så bra som vi bara kan. Jag har suttit otaliga matcher och år på bänken för att jag inte kunnat konkurera ut dom som stod på planen. Jag har varit skadad och jag har fått barn och fått börja om å hej å hå.
Jag fick kämpa mig till en plats via träning. På träningar fick jag min chans att visa att jag skulle stå därute. Träna träna träna, kämpa kämpa kämpa! Visst såklart har jag varit jäkligt less och sur å grinig för att jag fått stå på bänken en hel match. Men aldrig någonsin har NÅN tränare bytt in mig pga jag varit sur!! Herregud! Hur skulle det sett ut och vad ger det för signaler till resten av laget?!


Jag måste få ställa en fråga: Varför slösa en klubbs pengar på att spela i en division när man ändå inte är intresserad av att spela för att vinna?
När man bara vill spela och blir sur när man "bara" får spela 1 set av 3?
När man inte bryr sig om man kommer 2:a i serien eller 5:a utan bara anser sig behöva matchträning och struntar i resten?
När man har problem med att det kommer tre nya spelare till laget?

Nu kanske jag är en rejäl bitch. Men sånna här åsikter kommer ifrån fruktansvärt omogna personer.
Jag spelar för att VINNA! När jag spelar dåligt ska jag bli utbytt! När någon annan spelar dåligt ska dom bli utbytta. Självklart ska alla spelare ges en chans att få spela iallafall en stund.
Men jag tänker INTE slösa bort min dyrbara tid med min familj för att åka på borta matcher. Där inställningen är att lalla omkring på planen och inte ta matchen på allvar. Där inställningen inte är att VINNA utan att alla ska få spela och så får vi se hur det går. Då har jag bra mycket viktigare saker för mig. Och då kan dom som vill få lalla omkring bäst dom vill!

SJUKT irriterande och omogen inställning för ett lag som spelar i div 2!! Och jag tänker inte engagera mig speciellt mycket mer i laget om den inställningen stannar.

Tack för den här bitchen!



Kommentarer
Postat av: Dryga lillebror

På dom bara!!

2010-01-26 @ 21:33:50
URL: http://johanfrisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0