En bekännelse

Ja.. jo, jag har faktiskt gjort det igen. En sån där grej som nog förmodligen bara jag kan göra.
Det satt hårt inne att berätta för Peter. Jag hade ju inte behövt berätta men... jag vet inte. Jag KAN bara inte INTE berätta saker för honom. Fattar inte.... *suck* Jaja... här kommer spektaklet. Håll till godo! Jag bjuckar på den!

Lunchade med Lisa på Kungshallen idag. Och parkerade bilen runt hörnet inne på en gata. Efter lunchen bestämde vi oss för att gå på stan en sväng. Min parkeringstid hade gått ut så jag var tvungen att flytta på bilen. Plus att det regnade så Lisa skulle åka med in till stan för å slippa gå i regnet.
Packade in Theo, väskan, Lisa och mig själv och drog iväg. Upp i parkeringshuset och parkerade så fint.
Lisa och jag klev ur och öppnade bagageluckan för att ta ut vagnen. Öhh!! Vart fan är vagnen!!?? Är min första kommentar. När vi stått där som fån och stirrat mot en tom bagagelucka i säkert 2 minuter så är min andra kommentar. Näää.... har jag kört ifrån vagnen??!! Är det sant?!.
Lisa kan INTE hålla sig utan brister ut i gapskratt. Och jag förstår henne faktiskt. Jag får kasta mig in i bilen igen och köra som en dåre tillbaka till gatan där jag hade parkerat. Jorå... där stod vagnen. Jättefint uppställd precis framför en annan bil. Jag hade alltså ställt vagnen bakom bilen, tagit ur Theo och satt honom i bilen. Men sen tagit vägen runt framdelen på bilen och sen satt mig själv och bara kört iväg. Vilket jävla jon man är!
Jag packade iallafall snabbt ihop vagnen igen och körde upp till parkeringshuset igen. Där Lisa fortfarande stod och skrattade så hon var alldeles röd i ansiktet. Ja... jag klandrar henne inte.

Jon, JA! Men tack å lov så kommer jag inte riktigt upp i lillebrors anda ännu. Men ja.... iochmed det här så litar jag inte riktigt på mig själv så man får väl säga det.... det är ju en bit kvar på året ;-)

//Klantmaja

Kommentarer
Postat av: Lindah

:-D självklart får du äta vaniljglass :-D Mna får äta godis oxå eller vad man nu vill äta. I löv VV

2010-08-25 @ 18:11:21
URL: http://www.grodfamiljen.se/
Postat av: Lindah

Ha ha ha bra att du fick med dig vagnen till sist :-D

2010-08-25 @ 21:12:53
URL: http://www.grodfamiljen.se/
Postat av: Johan

Men sluta! Det är fan hårfint om du inte kommer upp i min klass! Vilken tur att vi ändrade reglerna så att den regernade Jon of the year kan vinna två år i rad!! ;) HAHAHAHAHAHA Det känns som att jag kan vara lugn, nog kommer du lyckas med något enastående innan den 31 december!!!! :D

2010-08-26 @ 10:32:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0