Inga bevis, har aldrig hänt

Dagarna lunkar på som vanligt. Inte så värst mycket att göra på jobbet idag heller och det är kanske tur det, som jag sa tidigare så har jag inte alls huvudet med mig längre.  Jag tror jag lagt jobbet helt på hyllan nu. Nu finns bara en sak i mitt huvud. BEBIS!!

Kom hem från jobbet igår och störtade i soffan och tokslocknade. Hörde att Peter kom hem och satte sig i soffan framför och började grejja. När jag vaknade hävdade han att jag snarkat ljudligt. Hah!! Det kan inte bevisas så då har det aldrig hänt. JAG snarkar minsann inte! :-P
Iallafall så blir det förmodligen en tokslockning när jag kommer hem idag med. Det känns så iallafall.....

Sitter fortfarande och velar om jag verkligen ska ta en veckas tidigare semester fortfarande. MIn kropp säger att jag ska göra det för jag har så ont i ryggen och är så trött. Medan jag är orolig över att göra av med för mycket semesterdagar och kanske inte ha så mycket att ta ut nästa sommar..... Funderar på att kanske jobba tom onsdag nästa vecka och sen gå hem. hmm.... Ja.. får ta en disskuterare med Peter få se vad han säger sen.

Kom iallafall på igår att nu MÅSTE jag faktiskt snart ta och packa den där BB väskan. Har dragit på det länge nu. Men blir det panik så kommer man knappast börja leta efter videokameran för å ta mä sig. Och den skulle vara kul å ha med.
Så jag ska väl ta och pyssla med det nån dag i veckan. Skönt å ha det klart och iordning och bara rycka när det är dags.

Annars då... Saknar familjen just nu faktiskt. Vet inte om det är nå med hormonerna. Saknar mamma och pappa, bröderna och deras barn. Skulle vilja åka och hälsa på men har ingen ork just nu. Men dom kommer väl och hälsar på när bebis kommit antar jag :-) Det är så mycket jag skulle vilja göra! Men orkar bara inte.... 

Ska till barnmorskan imorgon. Ska bli väldigt intressant att se om bebis fortfarande ligger fixerad. Och hur järnvärdet är på mig nuförtiden när jag faktiskt tvingar i mig själv niferex varannan dag TROTS att jag blir illamående av det.

Nä.. nu ska jag luta mig tillbaka på stolen och softa en stund. FIKA! :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0