Tiden går så fort

Imorgon kl 16.01 blir Theo hela 2 veckor gammal. Vart har dagarna tagit vägen!?
Jag tycker inte man gör något men ändå gör man något hela tiden och vips så är det kväller. Känns lite mysko....

Igår var det iallafall BVC besök med vägning och mätning. Lillgrabben hade gått upp till 3966 gram och var nu 53 cm lång och har ett huvudomfång på 36 cm. Så han har knubbat på sig lite vårt lilla hjärtebarn :-)

Allt lunkar på i sin lilla gång härhemma. Dagarna går åt att lära känna lilla Theo och tyda alla hans signaler. Efter ganska mycket strul med amning dom första dagarna så har det funkat bra efter det. Förutom att det vissa dagar känns som att han inte gör annat än hänger vid bröstet och äter. Men dom flesta nätter fungerar iallafall bra. En bra natt äter han 1 gång på natten och 1 gång framåt morgonen. En lite hungrigare natt runt 4 ggr kanske.
Lite ont i magen har han haft oxå. Men nu har vi börjat med droppar till honom och det verkar iallafall som att det fungerar.
Unge herr Theo är en väldigt bestämd liten herre har vi redan märkt. Han gillar verkligen inte att ligga själv utan vill helst av allt vara i famnen på mig eller pappa Peter. Helst av allt ligger han på mage. Rygg är ingen höjdare alls. Det spelar i stort sett ingen roll hur djupt han sover. Hamnar han på rygg så vaknar han efter ett par minuter.
På nätterna ligger han på sidan med ansiktet i mitt bröst och sover som en liten prins. På dagarna har vi fått börja lägga honom på mage för att han ska sova. Men helst av allt vill han ligga på bröstet hos mig eller Peter. Då mår han som allra bäst :-)





Vår lilla groda :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0